2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sen bakımlı hatunsun hayatım hem de çocuğu var bi tane. valla modelim sensin. benim kalçam kocaman oldu göbekten büyük dün kardeşim abla yoksa sen yiğenimi poponda mı taşıyon deyip dalga geçti. sadece platese başladım o zamandan beri kilo almadım yaptığım tek şey bu bakıma dair. ama beni forumda çok oyalıyor hiç çıkmak istemiyorum muhabbet güzel olunca. ama evde her şey bana bakıyor.

MRB KIZLAR TOPİĞİ GÖRÜNCE NASIL HEYECANLANDIM ANLATAMAM. rABBİM HEPİMİZE KUCAĞIMIZADA ALMAYI NASİP ETSİN İŞALLAH.

aramızda bırgun var ve bende 3 gundur kendıme bakabıldım ve ılk defa dun sacıma maşa makyaj falan yaptım evde,aynı ılerlıyoruz sanırım normalız

Iste :) oglanin odasini annem drgistirmis bu sekilde degildi yerlesimi simdilik kalsin dedim boyle ben cok titizim ne tezgah usyunde bulasik ne tencere ne masafa bisey birakmiuodum bu kadar incelirken basima bu isler geldi

Eklentiler

• $2013-09-27 11.46.13.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $2013-09-27 11.46.28.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $2013-09-27 11.46.40.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $2013-09-27 11.46.59.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 46
Iste :) oglanin odasini annem drgistirmis bu sekilde degildi yerlesimi simdilik kalsin dedim boyle ben cok titizim ne tezgah usyunde bulasik ne tencere ne masafa bisey birakmiuodum bu kadar incelirken basima bu isler geldi

sen dağınık diye koydun da ben mutfağına özellikle bayıldım,ne güzel kocaman

suay82 ' nin açtığı forum da bu canım sormuşsun

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/654376-amniyotik-bant-hakkinda-olur-yarim-edin-acil.html

Anladım canım. ben önceden çok yoğun çalışmazken kendim yapıyordum herşeyi. işler sorumluluklar artınca yetişemez oldum açıkçası uygun da bulunca işime geldi.
Eşi aşağıda görünüyor dedi ama bu dönemde normal dedi sonra çıkmaz ise takip gerektirir dedi. işin garibi ne ikiliyi yapan doktor ne kendi doktorum bunu söylemedi bana.

Yok be monarossa normalkem ev isi vs herseye yetisiyodum ama her daim makyaj yapmiyorum evdeyken yapmak istiyorum aslinda ama ne bilim bir anda kotulesirsem o halde dr gidince sallamicaklar diye yapmiyorum onum disinda su riski bi atlatsam toparlamak isterim suanda ckk durumlat musait ddgil :)

Simca tesekkur ederim herseyini calisip didinip biz yaptik evin hala baxi seyler eksik ama kaldi gitti artik
Iste sizinle konustugum yer ve hasta yatagim :)

Eklentiler

• $2013-09-27 12.04.06.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $2013-09-27 12.04.31.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $2013-09-27 12.04.14.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 41
aramızda bırgun var ve bende 3 gundur kendıme bakabıldım ve ılk defa dun sacıma maşa makyaj falan yaptım evde,aynı ılerlıyoruz sanırım normalız

Canım ben hiç makyaj yapamıyorum Makyaj malzemelerinin kokusu dayanılmaz. Hatta saçımı açamıyorum bile şampuan kokuyor. Yıkanıp hemen kuruluyorum sonrada arkadan topluyorum kokmasın diye.

kızlar mide bulantım geri döndü hemde ishalle birlikte nedeni de kan ilacım fena yaptı beni dr. arayacağım bakalım soracağım adam da diyecek gaz çıkarsa bu beni arıyor diye ama ne yapayım :)

Kızlarrrr şimdi geldim doktordan. Kıpır kıpır kıpır bi durmadı benimki yerinde doktor zor ölçtü ense kalınlığımızı Anası kılıklı dedim bastık kahkahayı Ense kalınlığımız 1.1mm. Boyumuz 65mm. Kalp atışımız 157 veeeee büyük ihtimal erkeğiz Küçücük bir pipi gördük ama değişebilirde bak kesin değil dedi. Elin fazla pembelere gitmesin dedi.

Bu arada Emsey hospitale gidiyorum. 2'li için ultrasona 40TL ödedim. Bugün kan alındı kan içinde 75TL verdi. Yani 2'li test bana 115TL.ye mal oldu. Bide gözümü korkutuyolardı hastane için tahlil ücretlerinden geçiriyolar diye. Başka hastanelerde çok daha fazla bu ücretler. Ayrıca doktorumdanda o kadar memnunumki anlatamam sizlere. Son derece ilgili ve güler yüzlü.

Bizim erkeklerr kiz bulamicaz o kadar bollar :) salida ben gidiyorum ikiliye

Canım çokmu kanaman

Canim carsamba gunu baslamisti.bgn oldu hala var.
Gecmedi. Bir iki kez sildim gelmedi oh bitti dedim.ama gene var gene var.
Boyl olmayacak ankaradaki doktoruma gidicem ben ayda bir o gorsun beni. Riskli gebelik uzmani
Bradaki dr lara da resim almaya giderim arada bir bebegimin.kalbini dinlerz vs iste.

Su Günlerimiz bir gecse idi

Son düzenleme:

Maşallah bebeğine. Tatlı bir şeyler mi yedin o kadar hareketli olduğuna göre minnişin

ultrasonun iyi çıkmasına çok sevindim tebrik ederim :) benim paşam maşallah rahatına düşkün bacaklarını üstüste koymuş :) bize de erkek %60 dedi ama kızlarda dudaklar yapışıp böyle gözükebiliyor dedi ama ben ilk öğrendiğimden beri erkek hisssediyorum:) sağlıklı olsunlar da

Maşallah kuzuna. Kurtköy emsey e mi gidiyorsun?

ben de emsey e gittim ultrason için 150 falan kan için de 80 küsür ödedim bir de muayene ücreti 40 tl kestiler benden. sen ne sigortasından faydalanıyorsun? ve hangi doktora gidiyorsun canım. 2li için sadece ptesi günleri alıyoruz diyorlar bir de. sen cuma girmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…