sen bakımlı hatunsun hayatım hem de çocuğu var bi tane. valla modelim sensin. benim kalçam kocaman oldu göbekten büyük dün kardeşim abla yoksa sen yiğenimi poponda mı taşıyon deyip dalga geçti. sadece platese başladım o zamandan beri kilo almadım yaptığım tek şey bu bakıma dair. ama beni forumda çok oyalıyor hiç çıkmak istemiyorum muhabbet güzel olunca. ama evde her şey bana bakıyor.Monarossa iki gundur kendimi tertipliyorun sindi oturdugum yerden saclarimi duzlestirdim onune bir bukle attim kuruldum koltuga muge izliyorum :) ben evde tayt giyiyorum bildigim kadariyla kilo almadim resimde koymustum ama gun isindr gobegim sisiyo cok
Monarossa iki gundur kendimi tertipliyorun sindi oturdugum yerden saclarimi duzlestirdim onune bir bukle attim kuruldum koltuga muge izliyorum :) ben evde tayt giyiyorum bildigim kadariyla kilo almadim resimde koymustum ama gun isindr gobegim sisiyo cok
Ayın konusu ne oluyor ki :)
Canım doktordan dönünce bilgilendir, bakalım ne diyecek
canım benım cok teşekkür ederim allah razı olsun ınan suan buna cok ıhtıyacım var duaya ınsalalh güzel haberlerıde burda paylaşmak nasıp olur
ankara orandaki canım
Iste :) oglanin odasini annem drgistirmis bu sekilde degildi yerlesimi simdilik kalsin dedim boyle ben cok titizim ne tezgah usyunde bulasik ne tencere ne masafa bisey birakmiuodum bu kadar incelirken basima bu isler geldi
Anladım canım. ben önceden çok yoğun çalışmazken kendim yapıyordum herşeyi. işler sorumluluklar artınca yetişemez oldum açıkçası uygun da bulunca işime geldi.Erken dogdu ve gercekten ayaklarina pamuklar,sarmistik bileklerine kadar insallah Allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Baharcik cok iyi fiyati ama her hafta asar bizi esimle ben yaparim viledayla yerleri esim siler mobilyalari silebilirim dite dusunuyorum tuvalet banyoyuda yikayabilirim bence bebek dogunca ama her hafta alirim iki cocukla ugrasamam
Sana dr plesanta asagida imiydi senin ?
aramızda bırgun var ve bende 3 gundur kendıme bakabıldım ve ılk defa dun sacıma maşa makyaj falan yaptım evde,aynı ılerlıyoruz sanırım normalız
Canım çokmu kanaman
Kızlarrrr şimdi geldim doktordan. Kıpır kıpır kıpır bi durmadı benimki yerinde doktor zor ölçtü ense kalınlığımızıAnası kılıklı dedim bastık kahkahayı Ense kalınlığımız 1.1mm. Boyumuz 65mm. Kalp atışımız 157 veeeee büyük ihtimal erkeğiz Küçücük bir pipi gördük ama değişebilirde bak kesin değil dedi. Elin fazla pembelere gitmesin dedi.
Bu arada Emsey hospitale gidiyorum. 2'li için ultrasona 40TL ödedim. Bugün kan alındı kan içinde 75TL verdi. Yani 2'li test bana 115TL.ye mal oldu. Bide gözümü korkutuyolardı hastane için tahlil ücretlerinden geçiriyolar diye. Başka hastanelerde çok daha fazla bu ücretler. Ayrıca doktorumdanda o kadar memnunumki anlatamam sizlere. Son derece ilgili ve güler yüzlü.
Kızlarrrr şimdi geldim doktordan. Kıpır kıpır kıpır bi durmadı benimki yerinde doktor zor ölçtü ense kalınlığımızıAnası kılıklı dedim bastık kahkahayı Ense kalınlığımız 1.1mm. Boyumuz 65mm. Kalp atışımız 157 veeeee büyük ihtimal erkeğiz Küçücük bir pipi gördük ama değişebilirde bak kesin değil dedi. Elin fazla pembelere gitmesin dedi.
Bu arada Emsey hospitale gidiyorum. 2'li için ultrasona 40TL ödedim. Bugün kan alındı kan içinde 75TL verdi. Yani 2'li test bana 115TL.ye mal oldu. Bide gözümü korkutuyolardı hastane için tahlil ücretlerinden geçiriyolar diye. Başka hastanelerde çok daha fazla bu ücretler. Ayrıca doktorumdanda o kadar memnunumki anlatamam sizlere. Son derece ilgili ve güler yüzlü.
Maşallah bebeğine. Tatlı bir şeyler mi yedin o kadar hareketli olduğuna göre minnişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?