2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benim bebiş te dün bacak bacak üstüne atmıştı :):)

Aysuncum kanamami var silincemi geliyo bende o kivama gelebilcemmi acaba

Beyaz mrlek tel giriyorum suandada msjina cvp veremedim aklimdasin

Evet kurtköy emseye gidiyorum Canım muayene için bende ayrıca 40tl ödedim ama 2'liyi istemesemde zaten doktora gideceğim için o 40TLyi ödeyecektim. Ama kan için çok almışlar senden yaa niye öyle olduki? Normal SSklıyım ben. Esra Can Çetin doktorumun adı. Kadın doğum doktorlarının içinde en genci. Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde hastanedeki bütün doktorlar doluydu bi Esra Hanım boştu. Sanırım o yüzden pek kimse gitmiyor Ama ben çok çok memnunum. Belki sürekli hastaları olmadığın için öyle demiş olabilirlermiki? Ben en baştan beri oraya gidiyorum.

Ben bebegi iki gunde bir gordum birinde yuzustu birinde kafa sagda digerinde solda hep turlu turlu hareketlerini gorduk donup duruyor icerde insallah

canım ben de başından beri oraya gidiyorum ya.emine hanım a gitmeyi tercih etmiştim. nasıl bu kadar fiyat farkı olur sen 100 küsür öde ben 200 küsür kime ne geçirirlerse kardır mantığı mı var acaba? kim baktı senin 2line?. hayır muayene olsam verdiğim 40 tl ye acımam ama kadın sonuca baktı paketledi gönderdi beni. aradım şimdi hasta şikayetleri ile ilgili bana döncekler dönmezlerse sağlık bakanlığına kadar yolu var çok sinir olurum böyle şeylere ben.

ömrümde unutamam o görüntüyü :) yaramaz ayaklarını açsın dedik tıklattık döndü hemen :) zor açtı bacakları
ya çok şekerdi evet bizimki açmadı da alttan bakınca doktor bi çıkıntı gördüm sanki dedi ama kesin değil dedi :)
sende m kurtköyde oturuyorsun canım bu arada ben de kurtköylüyüm :)

Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı iyi çıkmadı doktor amio sentez yaptırmalısın dedi.moralim çok bozuk.

ah canım ya işte bu yuzden sevmiyorum ben bu testleri hiç merak etme yaşın kaç..yaştan risk çıkmıştır
arkadaşıma 250/1 risk çıkmıştı dawn sendromlu acil amniyosentez dediler ..amniyosentezde bişey çıkmadı oğlu şimdi turp gibi maşallah
içini ferah tut bişeycik yok inşallah

Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı iyi çıkmadı doktor amio sentez yaptırmalısın dedi.moralim çok bozuk.

Canım başka bir hastanede yeniden yaptır. Cihazlarada dr larada güvenim yok benim tam olarak. Bak benim bebeğimede öldü dediler. 1 saat sonra başka bir dr da yaşıyor bebeğin gayet sağlıklı dedi.

Benim ettimin de 1/50 cokti..hemen amniyosentez yapildi.ve temiz cikti. Bu ikili test hc guvenli dgil sanirim.
Gene de yaptirdik bakalim.

Simca tesekkur ederim herseyini calisip didinip biz yaptik evin hala baxi seyler eksik ama kaldi gitti artik
Iste sizinle konustugum yer ve hasta yatagim :)

bayıldım,maşallah çok güzel evin,bebiş gelince bebek kokusuyla daha da güzelleşicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…