ultrasonun iyi çıkmasına çok sevindim tebrik ederim :) benim paşam maşallah rahatına düşkün bacaklarını üstüste koymuş :) bize de erkek %60 dedi ama kızlarda dudaklar yapışıp böyle gözükebiliyor dedi ama ben ilk öğrendiğimden beri erkek hisssediyorum:) sağlıklı olsunlar da
Bizim erkeklerr kiz bulamicaz o kadar bollar :) salida ben gidiyorum ikiliye
benim bebiş te dün bacak bacak üstüne atmıştı :):)
Maşallah kuzuna. Kurtköy emsey e mi gidiyorsun?
ben de emsey e gittim ultrason için 150 falan kan için de 80 küsür ödedim bir de muayene ücreti 40 tl kestiler benden. sen ne sigortasından faydalanıyorsun? ve hangi doktora gidiyorsun canım. 2li için sadece ptesi günleri alıyoruz diyorlar bir de. sen cuma girmişsin
Evet kurtköy emseye gidiyorumCanım muayene için bende ayrıca 40tl ödedim ama 2'liyi istemesemde zaten doktora gideceğim için o 40TLyi ödeyecektim. Ama kan için çok almışlar senden yaa niye öyle olduki? Normal SSklıyım ben. Esra Can Çetin doktorumun adı. Kadın doğum doktorlarının içinde en genci. Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde hastanedeki bütün doktorlar doluydu bi Esra Hanım boştu. Sanırım o yüzden pek kimse gitmiyor Ama ben çok çok memnunum. Belki sürekli hastaları olmadığın için öyle demiş olabilirlermiki? Ben en baştan beri oraya gidiyorum.
ya çok şekerdi evet bizimki açmadı da alttan bakınca doktor bi çıkıntı gördüm sanki dedi ama kesin değil dedi :)ömrümde unutamam o görüntüyü :) yaramaz ayaklarını açsın dedik tıklattık döndü hemen :) zor açtı bacakları
sende m kurtköyde oturuyorsun canım bu arada ben de kurtköylüyüm :)Evet kurtköy emseye gidiyorumCanım muayene için bende ayrıca 40tl ödedim ama 2'liyi istemesemde zaten doktora gideceğim için o 40TLyi ödeyecektim. Ama kan için çok almışlar senden yaa niye öyle olduki? Normal SSklıyım ben. Esra Can Çetin doktorumun adı. Kadın doğum doktorlarının içinde en genci. Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde hastanedeki bütün doktorlar doluydu bi Esra Hanım boştu. Sanırım o yüzden pek kimse gitmiyor Ama ben çok çok memnunum. Belki sürekli hastaları olmadığın için öyle demiş olabilirlermiki? Ben en baştan beri oraya gidiyorum.
Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı iyi çıkmadı doktor amio sentez yaptırmalısın dedi.moralim çok bozuk.
Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı iyi çıkmadı doktor amio sentez yaptırmalısın dedi.moralim çok bozuk.
ah canım ya işte bu yuzden sevmiyorum ben bu testleri hiç merak etme yaşın kaç..yaştan risk çıkmıştır
arkadaşıma 250/1 risk çıkmıştı dawn sendromlu acil amniyosentez dediler ..amniyosentezde bişey çıkmadı oğlu şimdi turp gibi maşallah
içini ferah tut bişeycik yok inşallah
45dk once yenmeli usg den
Simca tesekkur ederim herseyini calisip didinip biz yaptik evin hala baxi seyler eksik ama kaldi gitti artik
Iste sizinle konustugum yer ve hasta yatagim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?