Kızlarrrr şimdi geldim doktordan. Kıpır kıpır kıpır bi durmadı benimki yerinde doktor zor ölçtü ense kalınlığımızıAnası kılıklı dedim bastık kahkahayı Ense kalınlığımız 1.1mm. Boyumuz 65mm. Kalp atışımız 157 veeeee büyük ihtimal erkeğiz Küçücük bir pipi gördük ama değişebilirde bak kesin değil dedi. Elin fazla pembelere gitmesin dedi.
Bu arada Emsey hospitale gidiyorum. 2'li için ultrasona 40TL ödedim. Bugün kan alındı kan içinde 75TL verdi. Yani 2'li test bana 115TL.ye mal oldu. Bide gözümü korkutuyolardı hastane için tahlil ücretlerinden geçiriyolar diye. Başka hastanelerde çok daha fazla bu ücretler. Ayrıca doktorumdanda o kadar memnunumki anlatamam sizlere. Son derece ilgili ve güler yüzlü.
ah canım ya işte bu yuzden sevmiyorum ben bu testleri hiç merak etme yaşın kaç..yaştan risk çıkmıştır
arkadaşıma 250/1 risk çıkmıştı dawn sendromlu acil amniyosentez dediler ..amniyosentezde bişey çıkmadı oğlu şimdi turp gibi maşallah
içini ferah tut bişeycik yok inşallah
canım çok sevindim,gözünaydın,inşallah ben de görücem yakında.
yalnız çok uyguna yaptırmışsın,ben 70 tl kan,ultrasonu da 100 tl'ye buldum en ucuz.Senin doktora mı gitsem acaba?ultrasonla bakması ne kadar sürdü peki,en az yarım saat bakılıyo diye duydum öyle mi? doktorunun adını da yazar mısın? ay napsam ki ya
buarada eksı yıyenlerın erkeklerı olmus bunu ben daha en baslarda soylemıstım ye tatlıyı getır hakkıyı derler ama ben bunun hep tam tersne denk geldım bende hep ekşi yedım kızılcık aserdım mandalına lımon yemıslıgım var erkek ılk oglumdada boyleydı
Yaşım 34 riskim 127/1 çıktı.bir ay sonra yapılıyomuş amiosentez bir ay nasıl geçer bilmiyorum
Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı iyi çıkmadı doktor amio sentez yaptırmalısın dedi.moralim çok bozuk.
Yaşım 34 riskim 127/1 çıktı.bir ay sonra yapılıyomuş amiosentez bir ay nasıl geçer bilmiyorum
Canım risk neyde çıktı yaşta mı kanda mı? Bence de hemen başka bir doktora görünmen gerekir.
Allah kabul etsın ınsallah canım ben bunun dogrusunu bır turlu ogrenemedım benım dıger yazdıgım bır topicte benım ıcın okumaya baslamıslar ancak baya bır karmasaya yol acmıs mubid muhid vs dıyeSıla_doruk, özel mesaj gönderemiyorum. Ben de tüm anne adayları için 15 bin Ya Mübdi okudum. Allah hepimize sağlıklı ve kolay hamilelik-doğum nasip etsin inşallah
öyle söyleme canım ya ben kız bekliyorum bende ekşici biriyim ekşi şeyler yemekle bitircem hamileliğimi bu gidişle
ense kalınlığı kaç mm çıktı?
Yaşta 1/285 kanda 1/127 ama freebthcg 5.39 bu önemliymiş yüksekmiş.zaten kendi doktoruma göstermedim daha özelde yaptırmıştım tarama testini ama güvenilir bir hastane orası.haftayada kendi doktoruma gidicem.
Ense kalınlıgı normalmiş.1.3
Canım başka bir hastanede yeniden yaptır. Cihazlarada dr larada güvenim yok benim tam olarak. Bak benim bebeğimede öldü dediler. 1 saat sonra başka bir dr da yaşıyor bebeğin gayet sağlıklı dedi.
Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı iyi çıkmadı doktor amio sentez yaptırmalısın dedi.moralim çok bozuk.
kızlar sizin fiyatlar harbi yüksekmiş.ben eskişehir acıbademe gidiyorum dr. normal muayene ücreti alıp (60tl) ultrasona baktı 10 dk sürdü sürmedi belki ölçtü hareketlerine baktı burun kemiğine baktı.tahlil için de 35tl verdim.ama buradaki acıbadem ssk ile anlaşmalı o yüzden mi ki
Sıla_doruk, özel mesaj gönderemiyorum. Ben de tüm anne adayları için 15 bin Ya Mübdi okudum. Allah hepimize sağlıklı ve kolay hamilelik-doğum nasip etsin inşallah
Allah hakkınızda hayırlısını nasıp etsın ınsallah
kacıncı haftada yapılıyormus amnıyosentez
kızlar ıkılı ıcın ayrı usg ucretımı talep edıyorlar Allah askına benmı yanlıs anlıyorum yanı bırbırınıze yaptıgınız yorumlardan boyle anlıyorum bırde bu ıkılıler acaba unı hastanelerınemı gıdıyor oradamı yapılıyorda 1 hafta sonra sonuclar gelıyor
free betahcg 5 yuksekmı dedın karıstırdımmı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?