2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım çok sevindim,gözünaydın,inşallah ben de görücem yakında.

yalnız çok uyguna yaptırmışsın,ben 70 tl kan,ultrasonu da 100 tl'ye buldum en ucuz.Senin doktora mı gitsem acaba?ultrasonla bakması ne kadar sürdü peki,en az yarım saat bakılıyo diye duydum öyle mi? doktorunun adını da yazar mısın? ay napsam ki ya

buarada eksı yıyenlerın erkeklerı olmus bunu ben daha en baslarda soylemıstım ye tatlıyı getır hakkıyı derler ama ben bunun hep tam tersne denk geldım bende hep ekşi yedım kızılcık aserdım mandalına lımon yemıslıgım var erkek ılk oglumdada boyleydı

Yaşım 34 riskim 127/1 çıktı.bir ay sonra yapılıyomuş amiosentez bir ay nasıl geçer bilmiyorum

kızlar sizin fiyatlar harbi yüksekmiş.ben eskişehir acıbademe gidiyorum dr. normal muayene ücreti alıp (60tl) ultrasona baktı 10 dk sürdü sürmedi belki ölçtü hareketlerine baktı burun kemiğine baktı.tahlil için de 35tl verdim.ama buradaki acıbadem ssk ile anlaşmalı o yüzden mi ki

Sıla_doruk, özel mesaj gönderemiyorum. Ben de tüm anne adayları için 15 bin Ya Mübdi okudum. Allah hepimize sağlıklı ve kolay hamilelik-doğum nasip etsin inşallah

öyle söyleme canım ya ben kız bekliyorum bende ekşici biriyim ekşi şeyler yemekle bitircem hamileliğimi bu gidişle

Yaşım 34 riskim 127/1 çıktı.bir ay sonra yapılıyomuş amiosentez bir ay nasıl geçer bilmiyorum

canım sana tavsiyem hiç takılma derim yaş riski çıkacağı belli 30 u geçince risk çıkıyor bu bilinen bişey zaten benim de ablam kaza ile hamile kaldı 37 yaşında ondada ikili testte yaş riski çıktı..dr u çok rahatlattı bizi ben olsaydım amniyosentez yaptırmazdım ama karar sizin yaştan dolayı böyle bir risk çıkaccağı zaten belliydi..beklediğim bişeydi bu test bilgisayarın yaptığı bir istatislik bebeğin genel görünümü ve ense kalınlığı daha belirleyici dedi..ablamda yaptırmadı amniyosentez..

Allah hakkınızda hayırlısını nasıp etsın ınsallah
kacıncı haftada yapılıyormus amnıyosentez

kızlar ıkılı ıcın ayrı usg ucretımı talep edıyorlar Allah askına benmı yanlıs anlıyorum yanı bırbırınıze yaptıgınız yorumlardan boyle anlıyorum bırde bu ıkılıler acaba unı hastanelerınemı gıdıyor oradamı yapılıyorda 1 hafta sonra sonuclar gelıyor

Canım risk neyde çıktı yaşta mı kanda mı? Bence de hemen başka bir doktora görünmen gerekir.

Yaşta 1/285 kanda 1/127 ama freebthcg 5.39 bu önemliymiş yüksekmiş.zaten kendi doktoruma göstermedim daha özelde yaptırmıştım tarama testini ama güvenilir bir hastane orası.haftayada kendi doktoruma gidicem.

Ben hala benimkini çözemedim =) kavun, nektari ve mandalina çok yiyorum ama özellikle kavun canım çok istiyor =)Şu ekşi yersen kız, tatlı yersen erkek mantığı çok göreceli...
Şu an çevremde tatlı yiyen ama kız çocuğu olan 2 tane yakınım var =)
Ekşi yiyip de erkek çocuğu olan da çok..

Sıla_doruk, özel mesaj gönderemiyorum. Ben de tüm anne adayları için 15 bin Ya Mübdi okudum. Allah hepimize sağlıklı ve kolay hamilelik-doğum nasip etsin inşallah
Allah kabul etsın ınsallah canım ben bunun dogrusunu bır turlu ogrenemedım benım dıger yazdıgım bır topicte benım ıcın okumaya baslamıslar ancak baya bır karmasaya yol acmıs mubid muhid vs dıye
öyle söyleme canım ya ben kız bekliyorum bende ekşici biriyim ekşi şeyler yemekle bitircem hamileliğimi bu gidişle

afıyet olsun acaba kısılerın hamılelık oncesı ve sonrası tercıholerınemı baglı ben hamılelıkten oncede tatlı pek sevmezdım hamılelıklerımdede durum degısmedı

Yaşta 1/285 kanda 1/127 ama freebthcg 5.39 bu önemliymiş yüksekmiş.zaten kendi doktoruma göstermedim daha özelde yaptırmıştım tarama testini ama güvenilir bir hastane orası.haftayada kendi doktoruma gidicem.

free betahcg 5 yuksekmı dedın karıstırdımmı ben

Canım başka bir hastanede yeniden yaptır. Cihazlarada dr larada güvenim yok benim tam olarak. Bak benim bebeğimede öldü dediler. 1 saat sonra başka bir dr da yaşıyor bebeğin gayet sağlıklı dedi.

yalnız bu nasıl bişeymiş ya,nasıl öldü derler,senin canın nasıl yanmış sonra bebek yaşıyo çıkıyo,o arada sen yaşlandın zaten,üzüntüden iyi bişey olmamış bebişe,yüreğine indirirler insanın,yuh artık böyle hatalara !

Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı iyi çıkmadı doktor amio sentez yaptırmalısın dedi.moralim çok bozuk.

bu testler hep yanılış çıkıyomuş hemen doğru kabul etme mutlaka başkasına da git olur mu,inşallah sağlıkla doğucak

canım ben daha önce de yazmıştım,yine yazayım,bu pahalı olanı değil,benim gittiğim özel hastanede(SSK'lıyım),kan+ultrason ikili test için 1 doktor 315 diğeri bakarsa 385 tl dedi.düşün yani,o kadar yüksek.sonra ben dışardan araştırdım,öyle buldum en ucuz 170 tl yi.resmen yarısı.şaka gibiler.:44:

Allah razı olsun bitanesin

afıyet olsun acaba kısılerın hamılelık oncesı ve sonrası tercıholerınemı baglı ben hamılelıkten oncede tatlı pek sevmezdım hamılelıklerımdede durum degısmedı[/QUOTE]

bilmiyorum ama ben hamile kalmadan önce hiç ekşi yemezdim tatlı hastasıydım şimdilerde ise hiç tatlı yediğim yok gebelikten bu yana yani

Sagol canım amin. Ultrason için ayrı para ödemiyorsun da muayene ücreti ödüyorsun sonrada kan için ayrı ödüyorsun benim tahlil üç günde çıktı özelde devlet hastanelerinde daha uzunmuş. Amiyo sentez dört aylıkken yapılıyormuş

tatlı ekşi olayı vucut ihtiyacına göre değişiyor bence..ben de eskiden tatlıya çok düşkündüm ama şimdi pek istemiyorum yesem de içimi bulandırıyor..ama kısır falan tuzlu hafif ekşili daha rahat yiyorum cinsiyetle alakalı değildir ..
ablam çılgınlar gibi tatlı yedi hamileliğinde kızı oldu...
bir konşu durmadan limon yiyordu kesip tuzlayıp kızı oldu....
bence değişiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…