Yüksekmiş benimki 5.39 çıktı riskliymiş
tatlı ekşi olayı vucut ihtiyacına göre değişiyor bence..ben de eskiden tatlıya çok düşkündüm ama şimdi pek istemiyorum yesem de içimi bulandırıyor..ama kısır falan tuzlu hafif ekşili daha rahat yiyorum cinsiyetle alakalı değildir ..
ablam çılgınlar gibi tatlı yedi hamileliğinde kızı oldu...
bir konşu durmadan limon yiyordu kesip tuzlayıp kızı oldu....
bence değişiyor..
olurmu yahu su ıkılıde beta hcg 50 altındaysa erkek ustundeyse kız muhabbetı vardı ıkıncı gebelıklerı olanlar bılır dımı 5 yuksek bır deger degıl benım egedeyken 48 cıkmıstı betahcg dr erkek bırde usg bakalım demıstı evet erkek oldugunu kesınlesmıstı
bana hersey yakısır ızlıyorum sımdı yıne
buarda daphne banada ılk oglumda bır kere acılde bebegın kalp atısı yok dedıler sabaha kadar oyle durmustum kotuydu
Bir de ikili teste idrara sıkışık mı gitmek gerekiyomuş?bebiş hareketlensin diye kaç dk önce bişey yemek lazım onu da yazar mıısnız kızlar
yalnız bu nasıl bişeymiş ya,nasıl öldü derler,senin canın nasıl yanmış sonra bebek yaşıyo çıkıyo,o arada sen yaşlandın zaten,üzüntüden iyi bişey olmamış bebişe,yüreğine indirirler insanın,yuh artık böyle hatalara !
olurmu yahu su ıkılıde beta hcg 50 altındaysa erkek ustundeyse kız muhabbetı vardı ıkıncı gebelıklerı olanlar bılır dımı 5 yuksek bır deger degıl benım egedeyken 48 cıkmıstı betahcg dr erkek bırde usg bakalım demıstı evet erkek oldugunu kesınlesmıstı
bana hersey yakısır ızlıyorum sımdı yıne
buarda daphne banada ılk oglumda bır kere acılde bebegın kalp atısı yok dedıler sabaha kadar oyle durmustum kotuydu
45 dk once cıkolata yemelısın canım ıdrara sıkısık olmaman gerekıyor
bende ikili testten çok korkuyorum.inşallah kötü çıkmaz bizimkide
afıyet olsun acaba kısılerın hamılelık oncesı ve sonrası tercıholerınemı baglı ben hamılelıkten oncede tatlı pek sevmezdım hamılelıklerımdede durum degısmedı
Bir de ikili teste idrara sıkışık mı gitmek gerekiyomuş?bebiş hareketlensin diye kaç dk önce bişey yemek lazım onu da yazar mıısnız kızlar
bana da sıkışık gel dedi adam,niye herkes farklı yapar ki,standart yapın işte
Oglum inmedigi icin inemedim cuma,kuraniydi evdeyiz pilavimizi yeriz ama :) suayin konusu nerde kizlar bakalim yazan olmusmu
Canim carsamba gunu baslamisti.bgn oldu hala var.
Gecmedi. Bir iki kez sildim gelmedi oh bitti dedim.ama gene var gene var.
Boyl olmayacak ankaradaki doktoruma gidicem ben ayda bir o gorsun beni. Riskli gebelik uzmani
Bradaki dr lara da resim almaya giderim arada bir bebegimin.kalbini dinlerz vs iste.
Su Günlerimiz bir gecse idi
kalbini ferah tut canım, en azından yaş riskin yok senin. Allahın izniyle bir sorun çıkmayacak. ben de yaşımdan dolayı çok korkuyorum riskli çıkacak diye, insanın elinde olmuyor kaygılanmamak, hemen hemen bütün anne adaylarının da aynı kaygıları taşıdığını düşünüyorum. hayırlısı bakalım kısmetse haftaya cumartesi yaptıracağım.
Canim carsamba gunu baslamisti.bgn oldu hala var.
Gecmedi. Bir iki kez sildim gelmedi oh bitti dedim.ama gene var gene var.
Boyl olmayacak ankaradaki doktoruma gidicem ben ayda bir o gorsun beni. Riskli gebelik uzmani
Bradaki dr lara da resim almaya giderim arada bir bebegimin.kalbini dinlerz vs iste.
Su Günlerimiz bir gecse idi
Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı iyi çıkmadı doktor amio sentez yaptırmalısın dedi.moralim çok bozuk.
canım çok sevindim,gözünaydın,inşallah ben de görücem yakında.
yalnız çok uyguna yaptırmışsın,ben 70 tl kan,ultrasonu da 100 tl'ye buldum en ucuz.Senin doktora mı gitsem acaba?ultrasonla bakması ne kadar sürdü peki,en az yarım saat bakılıyo diye duydum öyle mi? doktorunun adını da yazar mısın? ay napsam ki ya
canım ben de başından beri oraya gidiyorum ya.emine hanım a gitmeyi tercih etmiştim. nasıl bu kadar fiyat farkı olur sen 100 küsür öde ben 200 küsür kime ne geçirirlerse kardır mantığı mı var acaba? kim baktı senin 2line?. hayır muayene olsam verdiğim 40 tl ye acımam ama kadın sonuca baktı paketledi gönderdi beni. aradım şimdi hasta şikayetleri ile ilgili bana döncekler dönmezlerse sağlık bakanlığına kadar yolu var çok sinir olurum böyle şeylere ben.
Az once iki limon yedim ancak kesti eksi istegimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?