2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Yüksekmiş benimki 5.39 çıktı riskliymiş

olurmu yahu su ıkılıde beta hcg 50 altındaysa erkek ustundeyse kız muhabbetı vardı ıkıncı gebelıklerı olanlar bılır dımı 5 yuksek bır deger degıl benım egedeyken 48 cıkmıstı betahcg dr erkek bırde usg bakalım demıstı evet erkek oldugunu kesınlesmıstı

bana hersey yakısır ızlıyorum sımdı yıne

buarda daphne banada ılk oglumda bır kere acılde bebegın kalp atısı yok dedıler sabaha kadar oyle durmustum kotuydu

yani o da olabilir sağlıklı olsunlarda yeter bizlere sağ salim kucaklara alalımda kızda olsa erkekde olsa sevilecekler tabide insan ister istemez gönlünde yatanı ister :)

Bendeki free bhcg 257 birde freebthcg mom var o 5.39 bu yüksekmiş sen hangisinden bahsediyorsun

kızlar, ikili test yaptıranlar; ultrason her zaman ki kontrolden daha uzun mu sürdü,renkli ultrason muydu acep? kan tahlili de aç karnına mı tok mu?

Bir de ikili teste idrara sıkışık mı gitmek gerekiyomuş?bebiş hareketlensin diye kaç dk önce bişey yemek lazım onu da yazar mıısnız kızlar

Bir de ikili teste idrara sıkışık mı gitmek gerekiyomuş?bebiş hareketlensin diye kaç dk önce bişey yemek lazım onu da yazar mıısnız kızlar

45 dk once cıkolata yemelısın canım ıdrara sıkısık olmaman gerekıyor

Evet bide beni kütaja alacaktı. Ayrıca kalkıp bana ikiz gebeliğin var demişti. İşte bunlarda dr olacak.

Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi iki hafta sonra dr a gideceğim ama bir yandan heyecanlıyım diğer yandan acaba bebeğimde kötü bir şey var mıdır diye korkup duruyorum. Hep o dr un yüzünden. Mahvetti psikolojimi.

bende ikili testten çok korkuyorum.inşallah kötü çıkmaz bizimkide

kalbini ferah tut canım, en azından yaş riskin yok senin. Allahın izniyle bir sorun çıkmayacak. ben de yaşımdan dolayı çok korkuyorum riskli çıkacak diye, insanın elinde olmuyor kaygılanmamak, hemen hemen bütün anne adaylarının da aynı kaygıları taşıdığını düşünüyorum. hayırlısı bakalım kısmetse haftaya cumartesi yaptıracağım.

afıyet olsun acaba kısılerın hamılelık oncesı ve sonrası tercıholerınemı baglı ben hamılelıkten oncede tatlı pek sevmezdım hamılelıklerımdede durum degısmedı

bilmiyorum ama ben hamile kalmadan önce hiç ekşi yemezdim tatlı hastasıydım şimdilerde ise hiç tatlı yediğim yok gebelikten bu yana yani[/QUOTE]

Ben ekşi ve acı hastasıydım resmen =) ama hamilelikde yiyemiyorum midem bulanıyor..
Mecburen tatlı yiyorum..
Senin cinsiyet belli mi ?

Ben sıkışık gitmemistim girdim usg ye.bebek pozisyonu iy de gildi idrara sıkış gel dedi 3 saat bekledik.:
Birde ultrason her zamanki ultrason farki yok canim.

Oglum inmedigi icin inemedim cuma,kuraniydi evdeyiz pilavimizi yeriz ama :) suayin konusu nerde kizlar bakalim yazan olmusmu

sağol canım cok faydası oldu sayfanın yazan herkesten allah razı olsun

caanım doktora git bence aspirin kanama nıye yapsın kı dıkkat et allaha emanet ol yat dınlen geçer inşallah

bende 4 ekimde ya da 7 ekimde yaptırmayı düşünüyorum ama şimdiden telaşı sardı.hayırlısı artık napalım.

Bugun gıt bakalım ne dıyecekler canım
Evet ankaradakı doktoruna gıt daha ıyı. dediğin gibi hıc degılse ayda bır kontrol etsın
Insallah gececek canım

Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı iyi çıkmadı doktor amio sentez yaptırmalısın dedi.moralim çok bozuk.

Canım hemen korkup strese girme. Benim iki kuzenimede aynı şeyi söylediler.
Maşallah turp gibi çocukları şimdi
Gidebiliyorsan prof. git bu konuda ıyı olan bır prof.

kızlar selam... bazı arkadaşlar cinsiyeti çoktan öğrenmişler bile ben daha öğrenemedim ve meraktan çatlıyorum desem yeridir:))) şu nub teorisine baktım çok anladığım söylenemez resim yükleyip yorum yaptıracaktım ama yüklemiyorum maalesef(

Canım benimkide nerden baksan bi 20dk sürdü çünkü çok hareketliydi. Bu nedenle ölçüm yapılacak yeri çok zor yakaladı doktor. Kurtköy Emsey hastanesi Esra Can Çetin doktorumun adı. Kesinlikle tavsiye ederim. Doktorumdan çok memnunum.

sende m kurtköyde oturuyorsun canım bu arada ben de kurtköylüyüm :)[/QUOTE]

Aynen 25 senedir kurtköyde oturuyoruz. Şu anda uydukentteyiz.

Ya işte o Emine hanımların filan hepsi doluydu ben ilk randevu almak istediğimde. Artık kim boşsa ona verin dedi. Öylelikle başladık Esra Hanıma. Diğerleri çok yoğun sanırım o nedenle pek fazla ilgilenemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…