2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Tuncel Kurtiz
Vefat etmiş, Çok Üzüldüm Çokkk !
Mekanı Cennet Olsun...

Kayinvalidem yarin gidiyo yemegimi kendim yapcam ufak tefek evide toparlarim

Selam kızlar nasılsınız? Kaç gündür yazamadım, mide bulantılarım geçti derken yeniden başladı offfff hiç halim yok (

Kayinvalidem yarin gidiyo yemegimi kendim yapcam ufak tefek evide toparlarim

canım yavaş yavaş oturarak yap.mesela yemeğin malzemelerini masada oturarak doğra.bende dün salonu temizledim.şimdi diğer odaları yapıyorum.ama lavobaları ve banyoyu yarın yapıcam tozu da yarın alıcam.yavaş yavaş yapmak zorundayız bir gün değil iki gün değil çünkü.üstelik siz şanslısınız aileniz yanınızda.ben polis eşiyim.Biz aydındayız ailem istanbulda kayınvalidem afyonda.her işimi kendim yapmak zorundayım.pazar günü kahvaltıya da misafirlerim gelicek.şimdiden telaşı sardı.sabah erken kalkıp ağır ağır yapıcam.

Canım misafir almasaydın keşke. Ben doğurana kadar kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum Anlasınlar halden.

Canım misafir almasaydın keşke. Ben doğurana kadar kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum Anlasınlar halden.

eşimin dayısı ve dayısının oğluda burda oturuyolar.eşimin yengesi her çarşamba balık yapıp bizi ve gelinini yemeğe alıyo.gelinide benimle bir hamile aramızda 2 gün var.bende eşim evdeyken kahvaltıya alim dedim.kendimi çok mahçup hissediyorum.ne sofra hazırlatıyo ne toplatıyo kadın.siz oturun ben yaparım diyo.biz gelinle içerde oturuyoruz kadıncağız koşturuyo...

Son düzenleme:

Hımmm o zaman tabi olmaz.

Kızlar göğüs hassasiyetiniz ne alemde.benim 1-2 hafta öncesine dokunamıyordum ama şimdi o kadar ağrı sızı yok tabi büyüdüler o ayrı.

selam kızlar topiğinizi yeni gördüm.bende 9 hft 6 günlük hamileyim nasip olursa 27.04.2014 te kucağımıza alıcaz.

Son düzenleme:

evet ben de sana katılıyorum. illaki tatlı yiyince erkek olur diye bi genelleme yok artık. tatlı yiyip kızı olan çok var...

aynen ben de senin gibi polis eşiyim cnm. her işimi kendim yapıyorum. azar azar yorulmamaya çalışarak. aileler o kadar uzkata değiller ama şimdilik her işimi görebiliyorum çok şükür...

Bence yediklerle alakalı olduğunu sanmıyorum.Çünkü çoğu hamileler mide sorunlarından ötürü ekşi,tuzlu tarzı şeyler yiyiyor.Tatlı tarzı şeylerin mideyi daha çok bulandırdığı düşüncesi bilinçaltında yatıyor olabilir.Birisi atmış ortaya belli ya tutarsa diye onunda tutacağı tutmuşDD

aynen ben de senin gibi polis eşiyim cnm. her işimi kendim yapıyorum. azar azar yorulmamaya çalışarak. aileler o kadar uzkata değiller ama şimdilik her işimi görebiliyorum çok şükür...

evet hem hareket ettikçe kendimi daha iyi hissediyorum.pazarıma kendim gidiyorum.alışverişe falan.her akşam yürüyüşe gidiyoruz.çok rahat uyuyorum gece.

kızlar bişey soracam. arada bir göbeğimin hemen altında hafif sağ tarafta, hani yumurtlama döneminde bazen olur ya sancı gibi bişey, arada bi yokluyo, elimle karnımı tutasım geliyor. size de oluyor mu, normal mi acaba?

ben de dün gece aynı sancı tarzında bi batma oldu. baya da acıdı.rahim büyüdükçe sancılar olabiliyormuş...

ona rahim bağlarının esnemesi rahim büyümesi diyolar.ama bende olmadı.ya da oldu ben hissetmedim.ağrı eşiğim biraz yüksek.

Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı iyi çıkmadı doktor amio sentez yaptırmalısın dedi.moralim çok bozuk.

canım üzme kendini ikili testi riskli çıkıp çok sağlıklı doğum yapanlar var
Kafana çok takma bebeğin etkilenmesin
inşallah allahın izniyle sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…