bana da yollasana ofisteyim ve burda limon yoook
Kayinvalidem yarin gidiyo yemegimi kendim yapcam ufak tefek evide toparlarim
canım yavaş yavaş oturarak yap.mesela yemeğin malzemelerini masada oturarak doğra.bende dün salonu temizledim.şimdi diğer odaları yapıyorum.ama lavobaları ve banyoyu yarın yapıcam tozu da yarın alıcam.yavaş yavaş yapmak zorundayız bir gün değil iki gün değil çünkü.üstelik siz şanslısınız aileniz yanınızda.ben polis eşiyim.Biz aydındayız ailem istanbulda kayınvalidem afyonda.her işimi kendim yapmak zorundayım.pazar günü kahvaltıya da misafirlerim gelicek.şimdiden telaşı sardı.sabah erken kalkıp ağır ağır yapıcam.
Canım misafir almasaydın keşke. Ben doğurana kadar kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorumAnlasınlar halden.
eşimin dayısı ve dayısının oğluda burda oturuyolar.eşimin yengesi her çarşamba balık yapıp bizi ve gelinini yemeğe alıyo.gelinide benimle bir hamile aramızda 2 gün var.bende eşim evdeyken kahvaltıya alim dedim.kendimi çok mahçup hissediyorum.ne sofra hazırlatıyo ne tolatıyo kadın.siz oturun ben yaparım diyo.biz gelinle içerde oturuyoruz kadıncağız koşturuyo...
selam kızlar topiğinizi yeni gördüm.bende 9 hft 6 günlük hamileyim nasip olursa 27.04.2014 te kucağımıza alıcaz.
Ben hala benimkini çözemedim =) kavun, nektari ve mandalina çok yiyorum ama özellikle kavun canım çok istiyor =)Şu ekşi yersen kız, tatlı yersen erkek mantığı çok göreceli...
Şu an çevremde tatlı yiyen ama kız çocuğu olan 2 tane yakınım var =)
Ekşi yiyip de erkek çocuğu olan da çok..
canım yavaş yavaş oturarak yap.mesela yemeğin malzemelerini masada oturarak doğra.bende dün salonu temizledim.şimdi diğer odaları yapıyorum.ama lavobaları ve banyoyu yarın yapıcam tozu da yarın alıcam.yavaş yavaş yapmak zorundayız bir gün değil iki gün değil çünkü.üstelik siz şanslısınız aileniz yanınızda.ben polis eşiyim.Biz aydındayız ailem istanbulda kayınvalidem afyonda.her işimi kendim yapmak zorundayım.pazar günü kahvaltıya da misafirlerim gelicek.şimdiden telaşı sardı.sabah erken kalkıp ağır ağır yapıcam.
aynen ben de senin gibi polis eşiyim cnm. her işimi kendim yapıyorum. azar azar yorulmamaya çalışarak. aileler o kadar uzkata değiller ama şimdilik her işimi görebiliyorum çok şükür...
kızlar bişey soracam. arada bir göbeğimin hemen altında hafif sağ tarafta, hani yumurtlama döneminde bazen olur ya sancı gibi bişey, arada bi yokluyo, elimle karnımı tutasım geliyor. size de oluyor mu, normal mi acaba?
kızlar bişey soracam. arada bir göbeğimin hemen altında hafif sağ tarafta, hani yumurtlama döneminde bazen olur ya sancı gibi bişey, arada bi yokluyo, elimle karnımı tutasım geliyor. size de oluyor mu, normal mi acaba?
Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı iyi çıkmadı doktor amio sentez yaptırmalısın dedi.moralim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?