2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

iki gündür oluyor bana, özellikle uzun süre oturduktan sonra kalkınca oluyor. aynen tarif ettiğin gibi, yumurtlama zamanlarımdaki gibi bir ağrı. kızlar demiş ya rahim büyüdüğünden oluyor diye. normal demek ki

sağol canım cok faydası oldu sayfanın yazan herkesten
Canım ayın konusu ne olaki:))
Tuncel Kurtiz
Vefat etmiş, Çok Üzüldüm Çokkk !
Mekanı Cennet Olsun...
Eki Görüntüle 815968
Çok severdin. Allah rahmet eylesin
Kızlar göğüs hassasiyetiniz ne alemde.benim 1-2 hafta öncesine dokunamıyordum ama şimdi o kadar ağrı sızı yok tabi büyüdüler o ayrı.
Benim de geçti tamamen canım ama evet büyüme var.
selam kızlar topiğinizi yeni gördüm.bende 9 hft 6 günlük hamileyim nasip olursa 27.04.2014 te kucağımıza alıcaz.

Hayırlı olsuuunn:))

Nasıl iş anlamadım.Hem iştahsızım zorla yemek yiyorum.Hemde yemek yedikten 1-2 saat sonra midem büzüşüp guruldamaya başlıyor.Ama canım yemek istemiyor.Benimki sepete düşer düşmez çekiyor mu yemekleri napıyor anlamadım

maaşallah önden gidiyo bebeğin herhalde

amin canım
vallahi anlamadım ben iki hafta önce cuma 7+5 ti bugün 9+5 olması gerekirken maşallah 10+3
ama benim sat 13 temmuz adetlerimde 35 günde olur sanırım geç döllenme oldu şimdide arayı kapatmaya çalışıyor kuzum

canım üzme kendini ikili testi riskli çıkıp çok sağlıklı doğum yapanlar var
Kafana çok takma bebeğin etkilenmesin
inşallah allahın izniyle sorun yoktur.

bu testler çok doğru sonuç vermiyor bence , kan sayımı gibi ,idrar testi gibi ve gebelik testi gibi değil . Test sonucunun iyi olduğu ama tam tersinin olduğuda oluyormuş.
Bende sonuç bekliyorum haftaya çıkacak.

bu testler çok doğru sonuç vermiyor bence , kan sayımı gibi ,idrar testi gibi ve gebelik testi gibi değil . Test sonucunun iyi olduğu ama tam tersinin olduğuda oluyormuş.
Bende sonuç bekliyorum haftaya çıkacak.

inşallah allahın izniyle sorun çıkmaz

kızlar selam, ben kendi drum dışında bi dra gittim dün....çünkü randevuma çok vardı ve merak ediyordum bebeğimi...yeni dr kan testi yapıldı mı dedi, yapılmadı dedim, geç kalınmış ama yapalım dedi, hormonlara tiroide vs bakılcakmış...bu herkese yapılıyor mu...evetse benim kendi drum neden istemedi...idrar tahlili de istedi....sizlerden yaptıran var mı? acaba şüphelendiği bşey mi var...endişelendim...

inşallah allahın izniyle sorun çıkmaz

Inşallah Allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip eder. Üzülmeyelim böyle testlere birde ben obsesifim son bir yıl içinde ilerledi anksiyete ye dönüştü. Herşeyi takıyorum , herşeyi gereksiz yere düşünüyorum , bide böyle şayler olunca zehir oluyo hayat. Ama haerşeye şükretmeye çalışıyorum , çok düşünmemeye çalışıyorum , bencil olmaya çalışıyorum , bencillik güzel bişeymiş aslında sadece kandimi ve bebeğimi düşünmeye çalışıyorum .

benden hepsini istedi canım normal rutin hamilelik kontrolü bunlar.

yok canım endişenlenme benim dr.ilk gittiğimde yaklaşık 4-5 haftalıkdı..bir kağıda yazdı bir sürü tahlil (kan tahlil,) tiroid,şeker,kolestrol,demir,toxplazma,hepatit...vs (aklımda kalanlar) istedi..bende hepsini yaptırmıştım..

Son düzenleme:
bilmiyorum ama ben hamile kalmadan önce hiç ekşi yemezdim tatlı hastasıydım şimdilerde ise hiç tatlı yediğim yok gebelikten bu yana yani

Ben ekşi ve acı hastasıydım resmen =) ama hamilelikde yiyemiyorum midem bulanıyor..
Mecburen tatlı yiyorum..
Senin cinsiyet belli mi ?[/QUOT

yok canım belli etmedi poposunu döndü bize kuzucum

ayyy evet aynısı bende oluyor..aynen sağ tarfada bazen sol tarafda boşluk varmış da bir anda sancı giriyor..yatakda doğrulurken bazen oluyor..hatta "ayyy diye bağırdığımda "oldu:)

ben de birleştirilmiş maalesef 3-4 aldım bende. benim hiç kitabım yok araya araya tamamlamaya çalışıyorum

Vallahi zor ya birleştirilmiş sınıf.Bende tek öğretmenim senin yine iyiymiş.Temizlik konusunu bir halledemedik birde soba yakma var.Ne olacak bilmiorum hamilelik bitti çocukların dersleri bitti birde bunlarla uğraş.
Vajinal ultrasonla bakması normal mi bu haftalarda? ve ayrıca hayırlı olsun =) sanırım sende kız düşlüyordun.

Daha ayrıntılı görebilmek için bakıyor heralde.İSteğim yoktu canım cinsyet konusunda.Ama ilk günden bana kız gibi geliyordu.Erkek dese şaşırırdım heralde hep kız hissettim çünkü

Canım bende bir kaç gündür oluyor o ağrı herhalde normaldir. Arkadaşların dediği gibi rahim büyümesidir.

kızlar
bende az önce doktordan geldim bebişim 10+3 olmuş maşallah kıpır kıpırdı

Maşallah bebeğine, benim bıdıkta geç döllenme. Son dr kontrolüme göre yarın 9. haftayı bitirip 10. haftaya giriyoruz. O yüzden bende çok merak ediyorum böyle ara kapama durumu olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…