kızlar
bende az önce doktordan geldim bebişim 10+3 olmuş maşallah kıpır kıpırdı
kızlar
kızlar bişey soracam. arada bir göbeğimin hemen altında hafif sağ tarafta, hani yumurtlama döneminde bazen olur ya sancı gibi bişey, arada bi yokluyo, elimle karnımı tutasım geliyor. size de oluyor mu, normal mi acaba?
Canım ayın konusu ne olaki:))sağol canım cok faydası oldu sayfanın yazan herkesten
Çok severdin. Allah rahmet eylesin
Benim de geçti tamamen canım ama evet büyüme var.Kızlar göğüs hassasiyetiniz ne alemde.benim 1-2 hafta öncesine dokunamıyordum ama şimdi o kadar ağrı sızı yok tabi büyüdüler o ayrı.
selam kızlar topiğinizi yeni gördüm.bende 9 hft 6 günlük hamileyim nasip olursa 27.04.2014 te kucağımıza alıcaz.
maaşallah önden gidiyo bebeğin herhalde
Maşallah. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
canım üzme kendini ikili testi riskli çıkıp çok sağlıklı doğum yapanlar var
Kafana çok takma bebeğin etkilenmesin
inşallah allahın izniyle sorun yoktur.
bu testler çok doğru sonuç vermiyor bence , kan sayımı gibi ,idrar testi gibi ve gebelik testi gibi değil . Test sonucunun iyi olduğu ama tam tersinin olduğuda oluyormuş.
Bende sonuç bekliyorum haftaya çıkacak.
Canım Şifa'ya gidiyorum ben. Şifa hastanesi doğum hastanesi olduğundan en güvenilir hastanelerden biri olduğunu düşünüyorum..
Cnm bu atatsehir acibademin ordaki hastane mi?
Muayene ucreti ne kadar?
inşallah allahın izniyle sorun çıkmaz
kızlar selam, ben kendi drum dışında bi dra gittim dün....çünkü randevuma çok vardı ve merak ediyordum bebeğimi...yeni dr kan testi yapıldı mı dedi, yapılmadı dedim, geç kalınmış ama yapalım dedi, hormonlara tiroide vs bakılcakmış...bu herkese yapılıyor mu...evetse benim kendi drum neden istemedi...idrar tahlili de istedi....sizlerden yaptıran var mı? acaba şüphelendiği bşey mi var...endişelendim...
kızlar selam, ben kendi drum dışında bi dra gittim dün....çünkü randevuma çok vardı ve merak ediyordum bebeğimi...yeni dr kan testi yapıldı mı dedi, yapılmadı dedim, geç kalınmış ama yapalım dedi, hormonlara tiroide vs bakılcakmış...bu herkese yapılıyor mu...evetse benim kendi drum neden istemedi...idrar tahlili de istedi....sizlerden yaptıran var mı? acaba şüphelendiği bşey mi var...endişelendim...
bilmiyorum ama ben hamile kalmadan önce hiç ekşi yemezdim tatlı hastasıydım şimdilerde ise hiç tatlı yediğim yok gebelikten bu yana yani
kızlar bişey soracam. arada bir göbeğimin hemen altında hafif sağ tarafta, hani yumurtlama döneminde bazen olur ya sancı gibi bişey, arada bi yokluyo, elimle karnımı tutasım geliyor. size de oluyor mu, normal mi acaba?
ben de birleştirilmiş maalesef 3-4 aldım bende. benim hiç kitabım yok araya araya tamamlamaya çalışıyorum
Vajinal ultrasonla bakması normal mi bu haftalarda? ve ayrıca hayırlı olsun =) sanırım sende kız düşlüyordun.
kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?