2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

herkese yapılıyor canım ben,im devletteki doktrorum idrar testini genç hastalara yapmaye gerek gormuyoruz demişti ama kan testleri ilk gebelik testi yaptırdıgımda yapıldı daha gebeliğim belli olmadan

Kizlarrrr kanamam vard iki gundur hatirlarsiniz dr gttim..mujdeyle geldim..en son ki kanamayla beraber kanama alanim kapanmış sanirim o kanamayle orasi patladi..vebiriken kan bosaldi icerideki..insallah bir daha oluşmaz

Bebegim 13+0 cikti ultrasonda ve gene uyuyordu gun boyu uyuyor hehe 68 mm olmusuz.

Cinsiyeti dedim fal bakmak gibi olur simdi olmaz dedibekleyecegiz. Oteki dr kiza benziyo demisti atmis mi acaba

Hersey bir yana kanama alanim gitmis ya Allahim cok sukur.:26:

Son düzenleme:

Canım gözün aydın. Allah bir daha yaşatmasın

çok sevindim tatlım maşalah seninki uyuya uyuya buyuyo :)
bende şimdi geldim doktordan kv yi goturmuştum gecen hafta smr almışlardı onun sonucunu aldık allahtan temiz çıktı 2 ay sonra tekrar kontrolu olcak
bende geçen gunku lekelenmemi sordum progestereon verdi
bende inatla fazla bişey değil ya 4-5 damla diyorum
adam ben yoğurdumu üfleyerek yiyim de dedi
bi kutu kullanıcam zaten 2 hafta sonra kontrolum var onda bakıcak
o zaman cinsiyette kesinleşir diye dusunuyorum bayramnda
kesin sorar çunku akrabalar bende söylerim :)

merhaba arkadaşlar
ben mayıs anneleri kategorisindeyim size bir sorum olacak
5 haftalık hamileyim grip oldum
dün burnuma kulaklarıma çok az viks sürdüm
birde rahatlatsın diye ayaklarımın altına sürüp çorap giydim bebeğe bir zararı olur mu çok korkuyorum
doktoruna bunu danışan yada duyan oldu mu daha önce

çok sevindim çünkü bebeklerimis bizim için çok önemli.İçimizde bir umut var ve her an aklımızda aman sağlıklı mı aman bir şey mi oldu
diye.Böyle güzel haberlerde mutlu ediyor.Kanaman inşallah bir daha olmas.

maşallah iyi olmanıza sevindim...
cinsiyeti kesinleşir sanmıştım bu gun yaa...
seni bekliyordum heycanla olsun
iyi olunda sabredersin bikaç hafta daha

bu tarz ilaçları kesinlikle doktoruna sormadan kullanma birdaha.Ben eşimin bileği şişti bengay sürecektim.Eczacı sakın sen elleme dedi.

bişey olucanı sanmıyorum vicks ucucu bişey sonuçta ama kesin bilgi veremem canım geçmiş olsun bebişin de hayırlı olsun

Çok ama çok sevindim canım, şükürler olsun..
İnşallah bir daha tekrarlamaz kanama.
İnan çok sevindim, şimdi stressiz bir şekilde tadını çıkar hamileliğin.
Umarım bundan sonra daha iyi olursunuz.

Not: Bebeğin büyümesi önden gidiyorsa bu doğacağı muhtemel tarihi etkiler mi ? =)

doktora gittim bebeğin sana şov yapıyor annesi dedi :) takla attı durmadan kuzu. ense kalınlığımız iyi gelişimi de 5 gün önden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…