doktora gittim bebeğin sana şov yapıyor annesi dedi :) takla attı durmadan kuzu. ense kalınlığımız iyi gelişimi de 5 gün önden geliyor
Bu gün ne güzel haberler alıyoruz senin bebeşinide kocaman bir
çok şükür çok mutluyum darısı hepimize
Canım gözün aydın. Allah bir daha yaşatmasın
çok sevindim tatlım maşalah seninki uyuya uyuya buyuyo :)
bende şimdi geldim doktordan kv yi goturmuştum gecen hafta smr almışlardı onun sonucunu aldık allahtan temiz çıktı 2 ay sonra tekrar kontrolu olcak
bende geçen gunku lekelenmemi sordum progestereon verdi
bende inatla fazla bişey değil ya 4-5 damla diyorum
adam ben yoğurdumu üfleyerek yiyim de dedi
bi kutu kullanıcam zaten 2 hafta sonra kontrolum var onda bakıcak
o zaman cinsiyette kesinleşir diye dusunuyorum bayramnda
kesin sorar çunku akrabalar bende söylerim :)
çok sağol canım.maşallah iyi olmanıza sevindim...
cinsiyeti kesinleşir sanmıştım bu gun yaa...
seni bekliyordum heycanla olsun
iyi olunda sabredersin bikaç hafta daha
sırt üstü yatmış göbek yukarıda.annesi gibi göbekli olacak heraldeay resmen sırtını donmuş yatıyo dimi ben yanlış gormuyorum maşallah yaa
inşallah canım inşallah kanama kan gömekten psikolojim bozulacaktı.Çok ama çok sevindim canım, şükürler olsun..
İnşallah bir daha tekrarlamaz kanama.
İnan çok sevindim, şimdi stressiz bir şekilde tadını çıkar hamileliğin.
Umarım bundan sonra daha iyi olursunuz.
Not: Bebeğin büyümesi önden gidiyorsa bu doğacağı muhtemel tarihi etkiler mi ? =)
Allah nazarlardan saklasın
Teyzesi yesin göbişini =)
Benimki de böyle göbekliydi işte pazartesi gittiğimde =)
doktora gittim bebeğin sana şov yapıyor annesi dedi :) takla attı durmadan kuzu. ense kalınlığımız iyi gelişimi de 5 gün önden geliyor
beyaz melek- e3sme3r maşallah göbüşlerinize kızlarrr
zayıf olduğunuz için göbüşleriniz ço güzel belli oluyor
ben zaten göbekliydim göbek mi bebek mi hiç belli değil
maşallah canım bebişin kız mı erkek mi belli oldu mu..bazıları göbek vucut şeklinden anlıyormuş..
Eki Görüntüle 816082
Buda ultrason resmimiz. Doktor teyzenin erkek olabilme ihtimalinin çok yüksek olduğunu söylediği resmimiz
Kizlarrrr kanamam vard iki gundur hatirlarsiniz dr gttim..mujdeyle geldim..en son ki kanamayla beraber kanama alanim kapanmış sanirim o kanamayle orasi patladi..vebiriken kan bosaldi icerideki..insallah bir daha oluşmaz
Bebegim 13+0 cikti ultrasondave gene uyuyordu gun boyu uyuyor hehe 68 mm olmusuz.
Cinsiyeti dedim fal bakmak gibi olur simdi olmaz dedibekleyecegiz. Oteki dr kiza benziyo demisti atmis mi acaba
Hersey bir yana kanama alanim gitmis ya Allahim cok sukur.:26:
Gözün aydın:))) çok şükür bitmis artik. Bundan sonra hamileligin tadini cikarmaya basla:)
Kosu yolunda mi?
Sgk anlasmali mi?
Muayene ucreti ne kadar?
Kızlar göğüs hassasiyetiniz ne alemde.benim 1-2 hafta öncesine dokunamıyordum ama şimdi o kadar ağrı sızı yok tabi büyüdüler o ayrı.
selam kızlar topiğinizi yeni gördüm.bende 9 hft 6 günlük hamileyim nasip olursa 27.04.2014 te kucağımıza alıcaz.
Nasıl iş anlamadım.Hem iştahsızım zorla yemek yiyorum.Hemde yemek yedikten 1-2 saat sonra midem büzüşüp guruldamaya başlıyor.Ama canım yemek istemiyor.Benimki sepete düşer düşmez çekiyor mu yemekleri napıyor anlamadım
kızlar selam, ben kendi drum dışında bi dra gittim dün....çünkü randevuma çok vardı ve merak ediyordum bebeğimi...yeni dr kan testi yapıldı mı dedi, yapılmadı dedim, geç kalınmış ama yapalım dedi, hormonlara tiroide vs bakılcakmış...bu herkese yapılıyor mu...evetse benim kendi drum neden istemedi...idrar tahlili de istedi....sizlerden yaptıran var mı? acaba şüphelendiği bşey mi var...endişelendim...
Kizlarrrr kanamam vard iki gundur hatirlarsiniz dr gttim..mujdeyle geldim..en son ki kanamayla beraber kanama alanim kapanmış sanirim o kanamayle orasi patladi..vebiriken kan bosaldi icerideki..insallah bir daha oluşmaz
Bebegim 13+0 cikti ultrasondave gene uyuyordu gun boyu uyuyor hehe 68 mm olmusuz.
Cinsiyeti dedim fal bakmak gibi olur simdi olmaz dedibekleyecegiz. Oteki dr kiza benziyo demisti atmis mi acaba
kızlar selam, ben kendi drum dışında bi dra gittim dün....çünkü randevuma çok vardı ve merak ediyordum bebeğimi...yeni dr kan testi yapıldı mı dedi, yapılmadı dedim, geç kalınmış ama yapalım dedi, hormonlara tiroide vs bakılcakmış...bu herkese yapılıyor mu...evetse benim kendi drum neden istemedi...idrar tahlili de istedi....sizlerden yaptıran var mı? acaba şüphelendiği bşey mi var...endişelendim...
Ya işte o Emine hanımların filan hepsi doluydu ben ilk randevu almak istediğimde. Artık kim boşsa ona verin dedi. Öylelikle başladık Esra Hanıma. Diğerleri çok yoğun sanırım o nedenle pek fazla ilgilenemiyorlar.
hasta ilişkileri ile görüştüm. Gülay hn yardımcı oldu sağolsun hemen aldılar emine hanım baktı. evet bebeğin eşi aşağıda ama bu haftalarda plesenta previa dan bahsedilemez 28.haftada hala bu şekildeyse o zaman diyebiliriz dedi. ciddi sıkıntılı bir durummuş aslında ama endişelenmek için erken bolbol dinlen uzun yürüyüş yapma dedi. benim Hollanda işi de yattı bu arada. doktorum istemedi gitmemi. bebeğimden kıymetli değil gitmeyiveririm olur biter. kıpır kıpırdı kuzum zıpladı resmen. erkek dedi doktorum da sanırım kesinleşiyor erkekimiz. pipi gördüm sanki dedi :) sağlıcakla gelsin kuzum üzmesin bizi ben yatarım sıkıntı yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?