2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım gözün aydın. Allah bir daha yaşatmasın
canımm çok sağol..gerçekten bugün bile kanamam var bitmedi gitti ama kapanmış ya çok şükür şimdi leke bile gelse korkmam sanırım inşallah hepimiz iyi olalım güzel heyecanlalrımızı paylaşalım artık

çok teşekkür edrim princescimçok mutlu oldum bende hala inanamıyorum göbüşümde bebiş var.her gördüğümde çok duygulanıyorum onu bekleyişlerim geliyor aklımaçok şükür bugünüme

olsun canım kullan progestanın hiç bir zararı yok.az leken bile olsa kullan keser o.
ben kanamam iyiece bitse bile 4-5 ay kullanırım sanırım o kadar korktum bu kanamadan

sorma bizimki hep uyuyo bi el sallamadı gitti..bri dahai gidişimde çikolata yiyeceğim

smear sonucunuzun temiz çıkmasına sevindim canım..

maşallah iyi olmanıza sevindim...
cinsiyeti kesinleşir sanmıştım bu gun yaa...
seni bekliyordum heycanla olsun
iyi olunda sabredersin bikaç hafta daha
çok sağol canım.
bende birşeyler söyler diye gittim ama fal bakmaya benzer dedi
sizler benden önce öğrenirsiniz sizin heyecanınızı önce yaşarız
ay resmen sırtını donmuş yatıyo dimi ben yanlış gormuyorum maşallah yaa
sırt üstü yatmış göbek yukarıda.annesi gibi göbekli olacak heralde

inşallah canım inşallah kanama kan gömekten psikolojim bozulacaktı.
her gittiğim dr düşük tehlikesi diyordu.
düşük riskim devam ediyor mu dedim yok dedi dr
bende çok ama çok sevindim Allah beterinden saklasın ama stresli gerçektende.

bebeğin büyümesi önden giderse doğumu erken olur mu hiç bilmiyorum:44:
ama doktorlar bizimkisi tüp bebek olduğu için 2 hafta önce gelebilir diyorlar

Allah nazarlardan saklasın
Teyzesi yesin göbişini =)
Benimki de böyle göbekliydi işte pazartesi gittiğimde =)

beyaz melek- e3sme3r maşallah göbüşlerinize kızlarrr

zayıf olduğunuz için göbüşleriniz ço güzel belli oluyor

ben zaten göbekliydim göbek mi bebek mi hiç belli değil

Gözün aydın:))) çok şükür bitmis artik. Bundan sonra hamileligin tadini cikarmaya basla:)

Kızlar göğüs hassasiyetiniz ne alemde.benim 1-2 hafta öncesine dokunamıyordum ama şimdi o kadar ağrı sızı yok tabi büyüdüler o ayrı.

Benim 2.5 ay boyunca ağrıdı-sızladı, şimdi şükür bir sıkıntı yok ama büyümeye devam ediyorlar.

selam kızlar topiğinizi yeni gördüm.bende 9 hft 6 günlük hamileyim nasip olursa 27.04.2014 te kucağımıza alıcaz.

Hayırlı olsun, hoşgeldin

Allah iyiliğini versin, hala gülüyorum

Gayet normal testler. Ben şimdiye kadar 3 kez gittim, üçünde de kan, idrar ve hormon yaptı. Kontrol amaçlı hepsi endişelenme.

Çok sevindim, gözün aydın canım. Artık hamileliğinin tadını çıkarırsın inşallah

Merak etme canım her hamileye yapılıyo o testler.doktorunun yapmaması tuhaf yani.

hayırlısı olsun canım. iyi olmana sevindimmmmmmmmm

hasta ilişkileri ile görüştüm. Gülay hn yardımcı oldu sağolsun hemen aldılar emine hanım baktı. evet bebeğin eşi aşağıda ama bu haftalarda plesenta previa dan bahsedilemez 28.haftada hala bu şekildeyse o zaman diyebiliriz dedi. ciddi sıkıntılı bir durummuş aslında ama endişelenmek için erken bolbol dinlen uzun yürüyüş yapma dedi. benim Hollanda işi de yattı bu arada. doktorum istemedi gitmemi. bebeğimden kıymetli değil gitmeyiveririm olur biter. kıpır kıpırdı kuzum zıpladı resmen. erkek dedi doktorum da sanırım kesinleşiyor erkekimiz. pipi gördüm sanki dedi :) sağlıcakla gelsin kuzum üzmesin bizi ben yatarım sıkıntı yok...

sağlıklı hayırlı olsun ikinci oğluşun yolda demek..
maşallah paşamıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…