kızlar kanama bitti şimdide mantar oldum sanırsam çok kötüyüm çok..nasıl dayanacam ya.geceleri sirke yle sildim ama oluyor13::13 fff yarın dr randevusu alıp gidecem tabi bugece ölmeden atlatırsak..
cnm by haftaya kadar hep yatış ve kanama oluyordu...merak etme geçeek cnm oğlusun doğacak..
bende hissettiğime inanmak istiyorum malum çok erken diyorlar
ay aynen tedaviye başlarken kestik hala yok..şimdi ben yalvarsamda zavvalı adam korkudan yatmaz bile yanıma
maşallah cnm maşallah.iyiymiş ya korkma öğrenirsin nasılsa bu haftalardan sonra..
ayy ben neyapayım bu mantara..bişe olurmu bebeğime..nasıl rahatlatabilirim
selam kızlar topiğinizi yeni gördüm.bende 9 hft 6 günlük hamileyim nasip olursa 27.04.2014 te kucağımıza alıcaz.
çok sağol canım inşallah kötü günler bitiyor..artık güzel şeylerden bahsedicez inş.Benim 2.5 ay boyunca ağrıdı-sızladı, şimdi şükür bir sıkıntı yok ama büyümeye devam ediyorlar.
Hayırlı olsun, hoşgeldin:naza
Allah iyiliğini versin, hala gülüyorum
Gayet normal testler. Ben şimdiye kadar 3 kez gittim, üçünde de kan, idrar ve hormon yaptı. Kontrol amaçlı hepsi endişelenme.
Çok sevindim, gözün aydın canım. Artık hamileliğinin tadını çıkarırsın inşallah
çok teşekkür ederim canımmmhayırlısı olsun canım. iyi olmana sevindimmmmmmmmm
hasta ilişkileri ile görüştüm. Gülay hn yardımcı oldu sağolsun hemen aldılar emine hanım baktı. evet bebeğin eşi aşağıda ama bu haftalarda plesenta previa dan bahsedilemez 28.haftada hala bu şekildeyse o zaman diyebiliriz dedi. ciddi sıkıntılı bir durummuş aslında ama endişelenmek için erken bolbol dinlen uzun yürüyüş yapma dedi. benim Hollanda işi de yattı bu arada. doktorum istemedi gitmemi. bebeğimden kıymetli değil gitmeyiveririm olur biter. kıpır kıpırdı kuzum zıpladı resmen. erkek dedi doktorum da sanırım kesinleşiyor erkekimiz. pipi gördüm sanki dedi :) sağlıcakla gelsin kuzum üzmesin bizi ben yatarım sıkıntı yok...
maşallah canım bebişin kız mı erkek mi belli oldu mu..bazıları göbek vucut şeklinden anlıyormuş..
sağolasın canım. işte korku ile geçireceğimiz günlerimiz varmış Allahım beterinden saklasın.sağlıklı hayırlı olsun ikinci oğluşun yolda demek..
maşallah paşamıza
gözün aydın canım riski atlattın şimdi balayını yaşa hamileliğin :)çok teşekkür ederim canım
hasta ilişkileri ile görüştüm. Gülay hn yardımcı oldu sağolsun hemen aldılar emine hanım baktı. evet bebeğin eşi aşağıda ama bu haftalarda plesenta previa dan bahsedilemez 28.haftada hala bu şekildeyse o zaman diyebiliriz dedi. ciddi sıkıntılı bir durummuş aslında ama endişelenmek için erken bolbol dinlen uzun yürüyüş yapma dedi. benim Hollanda işi de yattı bu arada. doktorum istemedi gitmemi. bebeğimden kıymetli değil gitmeyiveririm olur biter. kıpır kıpırdı kuzum zıpladı resmen. erkek dedi doktorum da sanırım kesinleşiyor erkekimiz. pipi gördüm sanki dedi :) sağlıcakla gelsin kuzum üzmesin bizi ben yatarım sıkıntı yok...
sağolasın canım. işte korku ile geçireceğimiz günlerimiz varmış Allahım beterinden saklasın.
gözün aydın canım riski atlattın şimdi balayını yaşa hamileliğin :)
çok sağol canım inşallah kötü günler bitiyor..artık güzel şeylerden bahsedicez inş.
çok teşekkür ederim canımmm
oy prensimiz geliyor demek maşallah canım sağlıkla gelsin kuzun.
dikkat et kendine.inşallah yukarı çıkacaktır eşi de.
Som uc gunun en yogun kanamasini yasiyorum gene
tatlım yazmıştım sana bilmiyotum gordun mu kuzenim bu nedenden 15. haftada kotu bi kanama geçirdi ve b, kaç gun hastanede yattı serumlar falan o yuzden kesinlikle yat dinlen 25. haftada yerini buluyomuş sanırım inşallah bulur seninki de
kızlar selam, ben kendi drum dışında bi dra gittim dün....çünkü randevuma çok vardı ve merak ediyordum bebeğimi...yeni dr kan testi yapıldı mı dedi, yapılmadı dedim, geç kalınmış ama yapalım dedi, hormonlara tiroide vs bakılcakmış...bu herkese yapılıyor mu...evetse benim kendi drum neden istemedi...idrar tahlili de istedi....sizlerden yaptıran var mı? acaba şüphelendiği bşey mi var...endişelendim...
kızlar usg den kaç dakika önce şeker çikolata yemek lazım bebiş hareketli olsun diye.
hep uyuyo bizimki.hareketli görmek istiyorum bi dahaki gidişime
Yapmadim ama bi kac kere egeye laptoptan bisiler actim yere oturarak
Yalniz ne dicem sana kanama alani kapandi demisler bunu vajinalmi dediler benim cumaryesi onca kanamayla gittim dr diyir yok yok yok kanama alani yok hatirlarsin taki iki gun sonra acillik oluncata kadar kanama alanim kapanmis neden kanadigim belli olmuyo demistim srn bugunu 1 yada yarini 1 say 15 gun tertemz gectigibde normal hayatina don yavrum tabiki atlatmissin hem haftan buyuk hem kanaman lahve oluyo benim azaldi azaldi ama yavtum hala kirmizi Allah yardimcimiz olsun
Siz kaynanalarlami oturuyosunuz senin is basin ne zaman benim acik rapor 3 ekimde kpntrol demisler 8 gundur yatistayim 3 gundur evden cikmiyoruz ama sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?