2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım korkacak hiçbişey yok mantarın bebeğe hiçbi zararı yok brn dr sordum çünkü been hamileliğimin en başından beri mantarım ara ara çok kaşıntı ve yanma yapıyo ben her wc de sirkeli su kullanıyorum baya rahatlatıyor eğer bu sirkeli suyu devamlı kullanırsan mantarın şiddetlenmesini önlemiş olursun bebeğede bi zararı yok mutlaka dene ben mantarla bu şekilde başetmeye çalışıyorum bazen delirtiyor insanı ama ilaç kullanmak bebeğe zararlı şimdilik bu şekilde idare et dr gidince sorarsın cnm

çok sağol canım inşallah kötü günler bitiyor..artık güzel şeylerden bahsedicez inş.
hayırlısı olsun canım. iyi olmana sevindimmmmmmmmm
çok teşekkür ederim canımmm

oy prensimiz geliyor demek maşallah canım sağlıkla gelsin kuzun.
dikkat et kendine.inşallah yukarı çıkacaktır eşi de.

maşallah canım bebişin kız mı erkek mi belli oldu mu..bazıları göbek vucut şeklinden anlıyormuş..

Olmadı tatlım yarın 2 li randevum var ... Belki bir tahminde bulunur doktor =)
Sabırsızlıkla yarını bekliyorum bende...
İlk gebeliğim olduğu için hiç tahmin yürütemiyorum =)
Tecrübeli anneler var içimizde, yorum yapsınlar artık

tatlım yazmıştım sana bilmiyotum gordun mu kuzenim bu nedenden 15. haftada kotu bi kanama geçirdi ve b, kaç gun hastanede yattı serumlar falan o yuzden kesinlikle yat dinlen 25. haftada yerini buluyomuş sanırım inşallah bulur seninki de

kızlar usg den kaç dakika önce şeker çikolata yemek lazım bebiş hareketli olsun diye.

hep uyuyo bizimki.hareketli görmek istiyorum bi dahaki gidişime

sağolasın canım. işte korku ile geçireceğimiz günlerimiz varmış Allahım beterinden saklasın.

gözün aydın canım riski atlattın şimdi balayını yaşa hamileliğin :)

çok sağol canım.çok şükür geçiyo sanırım riskimiz

sağolasın canım cümlemizin evladı sağlıcakla gelsin inş. kesin cinsiyet söylemedi ama 2 doktor da aynı şeyi tahmin ettiyse doğruluk payı yüksektir diyorum ben gitti benim kokoş hatun hayallerim :) dikkat ederim etmem mi artık yok avm gezmeler dolaşmalar kırıp kıçımızı oturcaz evimizde :)

45 dakika once yavrum ben kac hamileye denk geldim.poset poset suyla cikolatayla sira bekliyolardi

anladım canım sağolasın bilgi için.doktorum da dedi ani kanamalara yol açabilirmiş bolbol yatıcam artık 28.haftaya kadar. Allah a sığındık önlemleri alıcaz canım napalım. sezeryanlılarda çıkmama ihtimali varmış ama kesin bişey diyemem dedi doktorum. Rabbim kötüsünden korusun inş dua edin siz de bana ve benim gibilere.

Ben istediğim dr.dan randevu alana kadar 2 ayrı dr.a gittim. ikisi de aynı testleri istedi ama kendi dr.um yapsın diye onlara yaptırmadım. Gebelik kaydı için sağlık ocağına gittim, orda da yaptılar kan-idrar testi. İstediğim dr.a gittiğimde o da istedi dediğin gibi tam idrar tetkiki, hormon, tsh, eliza v.s. Rutin olarak isteniyo canm onlar. Kendi dr.unun istememesi bugüne kadar garip geldi bana. Hatta benim tsh düşük çıktı, ikiliye gidince tekrar bakılacak hala düşükse tedavi edilicekmiş. Bi sorun olmaz inş.

kızlar usg den kaç dakika önce şeker çikolata yemek lazım bebiş hareketli olsun diye.

hep uyuyo bizimki.hareketli görmek istiyorum bi dahaki gidişime

45 dk diye duymuşltum bende oyle yaptım tabi etkisi varmı bilmiyorum ama benimki fönüp duruyodu sıpa :)

Som uc gunun en yogun kanamasini yasiyorum gene

canım senden de aysun gibi iyi haberler bekliyoruz inşallah seninde kanama alanın kapanmıştır da bu son içindekini dışarı atıyodur

Yapmadim ama bi kac kere egeye laptoptan bisiler actim yere oturarak
Yalniz ne dicem sana kanama alani kapandi demisler bunu vajinalmi dediler benim cumaryesi onca kanamayla gittim dr diyir yok yok yok kanama alani yok hatirlarsin taki iki gun sonra acillik oluncata kadar kanama alanim kapanmis neden kanadigim belli olmuyo demistim srn bugunu 1 yada yarini 1 say 15 gun tertemz gectigibde normal hayatina don yavrum tabiki atlatmissin hem haftan buyuk hem kanaman lahve oluyo benim azaldi azaldi ama yavtum hala kirmizi Allah yardimcimiz olsun
Siz kaynanalarlami oturuyosunuz senin is basin ne zaman benim acik rapor 3 ekimde kpntrol demisler 8 gundur yatistayim 3 gundur evden cikmiyoruz ama sadece

slm kızlar bende dr gittim anca girebildim bugunum yoğun geçti doktorum kanamam olduğu için iğnemi 3 günde 1 e düşürdü düşük riskim devam ediyomuş cinsiyetini soracaktım ama dr odasına girince unuttum dr da bişey söylemedi dr odasından çıktım eşim sordu cinsiyeti öğrenebildinmi diye o zaman kafaya dank etti ama iş işten geçmişti heralde 2 hafta sonra gittiğimde öğrenirim artık kesinleşmiş olur benim için şuanki en önemli şey kanamamın geçip düşük riskimin bitmesi inş. atlatabilirim Allah benim gibi olanlara yardım etsin düşük riski gerçekten çok zor Allah bizlere şifa versin bebeklerimizi korusun...

Beyaz melek ben riskli gebelikler uzmanimida aradim tup doktotum diyorki bana drgil fizanada gitsen tibbin en caresiz kaldigi sey dusuk tehdidi, ve kanama tipada koysak duscek olan duser zaten dusecek olan kalmasin saglijli degildir dedi oyuzden gelme o kadar yolu yat,dinlen dr dogru yolda drdi kimse bisey yapamiyor dusuk riski var insallah bitecek insallah

canım vajinal bakmadı üstten baktı..kanama alanım kesenin dibinde büyüktü orası yoktu bu kez.kanamanın oldupğu yer belliydi küçük minik lekeler vardı...o alanlarda belki ufak tefek lekeler yapar..kontrol edicem..

yok canım k.validemlerle oturmuyoruz ben zonguldaktayım onlar ankarada..bana bakmaya geldiler sağolsunlar..15 gün kadar kalacak k.validem.

p.tesi iş başı yaparım..

inş.seninde geçer cutem.ama ben inanıyorum geçecek.benim alanımda senin gibi büyüktü gittikçe küçüldü şimdide bitmiş dedi drseninde öyle olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…