2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Baharcik sanada gecmis olsun en kisa zamanda insallah duzelir calisiyormusun ?

Burcucum kanama ne alemde ? Kanama alani aynimi

Insallsh canim kaynanan gidenr kadar dikkatki ol yavrum benim alan basta kucuktu sonra,kayboldu sonra bebek boyunda gorduk sonraki dr isd tam tersi yonde gordu ne diyim karisik dava valla insallah hersey biter
Yarim gun calisiyosun dimi sen

Insallsh canim kaynanan gidenr kadar dikkatki ol yavrum benim alan basta kucuktu sonra,kayboldu sonra bebek boyunda gorduk sonraki dr isd tam tersi yonde gordu ne diyim karisik dava valla insallah hersey biter
Yarim gun calisiyosun dimi sen

inşallah canım.
evet yarım gün çalışıyorum derslerim sabahtan 1 e kadar...sadece salı 11-17 arası..

Baharcik sanada gecmis olsun en kisa zamanda insallah duzelir calisiyormusun ?

Burcucum kanama ne alemde ? Kanama alani aynimi

kanamam var ama dr rahimde kanama alanıyla alakalı bişey söylemedi kabızlığım için duphalac surup verdi ıkınmamak gerekiyomuş kanama ondan olmuş olabilir dedi haftada 1 olan iğnem 3 günde 1 e düştü bakalım nolacak

Ya kızlar soğan kokusu çok fena yapmaya başladı beni. Midemi bulandırmasını geçtim, kokusunu duyunca başım tutuyo artık, deli gibi ağrıyo. Kapı kapı dolaşıp apartmandakilere üç beş gün yemek yapmayın allah rızası için diyesim var. Evde de ne kadar soğan varsa attırdım eşime. İçine soğan giren hiç bi yemeği yiyemiyorum. Şimdi yatıyorum baş ağrısından. Başıma da migren bantı yapıştırdım. Elimin altında da limon kolonyası, zeytin çiçeği kolonyası, oda parfümü... Çook fenayım çooookkk...

aynı ben ya... bende soğandan o kadar çok tiksinmiştimki aynı benim gibi olmuşsun cnm migrenin varsa eğer parfüm koklama iyice çoğalır kolonya ii gelir benimde bugun migrenim azdı çok beter bişey ilaçda kullanamıyoruz ben bi jel aldırdım eşime rahatlatıyor vıcks viborup merhem alnına sür eşin masaj yapsın rahatlatır soğanlı yemek pişirme soğansız oluversin çok kötüysen parol içebilirsin ama migren ağrısını kesmiyor bende hiç etkilemiyo belki seninkşini keser

canım bebişin eşi aşağıdaymış şimdilik sıkıntı yok ta 28.haftada yukarı çıkmazsa sorun olabilirmiş. bolbol yatış bana

geçmiş olsun peki kanamam varmı plesenta asağıda olunca kanama yapabiliyomuş kendine dikkat et inş. bişey olmaz normal yerine geçer benimde kanamalarım var ama plesenta kaynaklımı bilmiyorum

aysunayy sen naptın canım bugun seninde kontrolun vardı nasıl geçti?

canım alıntıladım senin için gittim çok şükür herşey düzeliyor sanırım...
inşallah hepimizden artık iyi haberler gelsin.

geçmiş olsun peki kanamam varmı plesenta asağıda olunca kanama yapabiliyomuş kendine dikkat et inş. bişey olmaz normal yerine geçer benimde kanamalarım var ama plesenta kaynaklımı bilmiyorum
yok canım şükürler olsun kanamam yok ama uzun yürüyüşler, ayakta durmak vs yasak yorulmıcam iş yapmıcam vs.

Kizlar bugun ilac yadirdim bugun 4.kutuyu alicaktik ancak sigorta vermiyornus ayin 3 kadar netse birde receteye dr gubde 1 diye yazmis receteye ben yanlislik oldu diyorum su pruloton depot onu ne kadara aliyosunuz ki haftada bir onu gubdr birde progestan 50 liligi vurdurayim diye yarin teklif edicem dra

canım alıntıladım senin için gittim çok şükür herşey düzeliyor sanırım...
inşallah hepimizden artık iyi haberler gelsin.

çok sevindim canım ama sen sakın kanama alanım bitti deyip iş güç yapma beni örnek al benimde öle olmuştu ona güvenip biraz evle uğraştım kanamalar geri geldi ayasklanma yat bebiş herşeyden önemli kendine dikkat etmeye devam et Allah bebişlerimizi korusun

Burcucum brn yarindan itibaren yalnizim yemegimi kendim yaocam kahvaltu vs buladiklari mak dizerim vs evi toplarin az cok ama sil supur vs yapmicam be dersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…