Insallsh canim kaynanan gidenr kadar dikkatki ol yavrum benim alan basta kucuktu sonra,kayboldu sonra bebek boyunda gorduk sonraki dr isd tam tersi yonde gordu ne diyim karisik dava valla insallah hersey biter
Yarim gun calisiyosun dimi sen
Baharcik sanada gecmis olsun en kisa zamanda insallah duzelir calisiyormusun ?
Burcucum kanama ne alemde ? Kanama alani aynimi
Baharcik sanada gecmis olsun en kisa zamanda insallah duzelir calisiyormusun ?
Burcucum kanama ne alemde ? Kanama alani aynimi
sağol canım hepimize geçmiş olacak inş. evet çok yoğun bir şekilde çalışıyorum maalesef. bugün güya izinliydim önümde laptop yanımda telefon 2 dk susmadı
Ya kızlar soğan kokusu çok fena yapmaya başladı beni. Midemi bulandırmasını geçtim, kokusunu duyunca başım tutuyo artık, deli gibi ağrıyo. Kapı kapı dolaşıp apartmandakilere üç beş gün yemek yapmayın allah rızası için diyesim var. Evde de ne kadar soğan varsa attırdım eşime. İçine soğan giren hiç bi yemeği yiyemiyorum. Şimdi yatıyorum baş ağrısından. Başıma da migren bantı yapıştırdım. Elimin altında da limon kolonyası, zeytin çiçeği kolonyası, oda parfümü... Çook fenayım çooookkk...
hayırdır canım senin neyin var? geçmişi okuyamadım
canım bebişin eşi aşağıdaymış şimdilik sıkıntı yok ta 28.haftada yukarı çıkmazsa sorun olabilirmiş. bolbol yatış bana
Kizlarrrr kanamam vard iki gundur hatirlarsiniz dr gttim..mujdeyle geldim..en son ki kanamayla beraber kanama alanim kapanmış sanirim o kanamayle orasi patladi..vebiriken kan bosaldi icerideki..insallah bir daha oluşmaz
Bebegim 13+0 cikti ultrasondave gene uyuyordu gun boyu uyuyor hehe 68 mm olmusuz.
Cinsiyeti dedim fal bakmak gibi olur simdi olmaz dedibekleyecegiz. Oteki dr kiza benziyo demisti atmis mi acaba
Hersey bir yana kanama alanim gitmis ya Allahim cok sukur.:26:
aysunayy sen naptın canım bugun seninde kontrolun vardı nasıl geçti?
yok canım şükürler olsun kanamam yok ama uzun yürüyüşler, ayakta durmak vs yasak yorulmıcam iş yapmıcam vs.geçmiş olsun peki kanamam varmı plesenta asağıda olunca kanama yapabiliyomuş kendine dikkat et inş. bişey olmaz normal yerine geçer benimde kanamalarım var ama plesenta kaynaklımı bilmiyorum
canım alıntıladım senin içingittim çok şükür herşey düzeliyor sanırım...
inşallah hepimizden artık iyi haberler gelsin.
yok canım şükürler olsun kanamam yok ama uzun yürüyüşler, ayakta durmak vs yasak yorulmıcam iş yapmıcam vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?