2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
insan merak ediyor ya :) ben hiç erkek gibi hissetmedim nedenini bilmiyorum ama içime kız doğuyor Allah hayırlısını versin canım 16. haftada kesinleşmesi lazım artık demi
evet kesinleşmesi lazım canım daha önce de öğrenebiliriz belki
Ben de kiz hissediyorum ama kiz istedigimden mi bilmiyorum
bende kız çok istiyorum ama bebeğim erkekse gücüne gitmesin duyarsa üzülür

kendimi kötü hissettim lütfen durumunuzu önemsemediğimi düşünme lütfen.

kötü hissetme gerçekten ben kırılmadım eğer kırılsaydım bunu sana söylerdim sadece biraz bebek konusunda hassasım o yüzden senin rahat davranman tuhafıma gitmişti normal hamilelik yasamadığım için bana tuhaf gelmişti senle alakalı bi sorun yok için rahat olsun

yemek yedim inanılmaz uykum geldi
gözlerimi açamıyorum gidip biraz uyuyalım bebişimle...oda uykucu zaten

inşallah bu günleri hiç yaşamamış olursun bebeğini kucağına alınca

bende çikolata yedim bebek hareket ediyomuş ama çok değildi galiba çünkü pek anlayamadım dr anlaadı çok hareketli olunca anlayabiliyorum ekran siyah beyaz olduğu için heralde

bebeğimi merak edip hani şu bebeğin kalp atışlarını dinleme cihazı varya bazen ondan alayım diyorum bazende vazgeçiyorum ne gerek var deyip yakında hareketlerini hissedince ona hiç gerek kalmaz diyorum

Ben de 4 nisanda doğum yapıcam Allah izin verirse, ben yurtdışı dönüşü bir kanama geçirdim. Ödüm patladı çocuğa birşey olacak diye neyseki iyiyiz şuan. Çalışırken hamilelik zor oluyormuş. Karnım hafif hafif çıkıyor. Bebek hareketlerini hissediyormusunuz?

Yok canim uzmedin olur mu oyle sey. Korkma ama anne olmak cok guzel uykusuz kaliyorsun hatta bazingece hic uyumuyorsun ama ilginc bisekilde dayanabiliyorsun. Gece uyku konusunda zaten merakmetme uyutmuyorlar. Ben saat kurardim 1.5 saate o yarim saate kalkardi kendi bebegini tutuyorsun o konuda da suphe yok. Bende tutamazdim oyle tuttum ki.

bizde 1 tane var onun için akşamları o gündüzleri benn giriyorum

Gunduzleri bizimlesin yani

Kizlar sekerli bisey yiyince bebek hareketli oluyor tamam da ben yemesem diyorum yine de. Sekerli yuyince kanntahlillerinde seker a yuksek cikinca hemennseker yuklemesi yaomakmsitiyor doktorlar ve nefret eiyorum o seker yuklemesinden. Oglumdayken recek yemistim yuksek cikmisti bosyere ertesi gun seker yuklemesi yaptilar zor o is ya.

geçmiş olsun cnm kanamalı hamilelik çok zor bilirim bende bu yüzden hep yatıyorum dikkat et kendine bebek hareketleri için erken canım 16. haftadan sonra hissediliyor galiba benim ilk gebeliğim nasıl bişey olduğunu henüz bilmiyorum inş. o günleride görmek nasip olur

Ben de tabletten girsemde cokgiremiyorum aksamlari. Yemekti caydi mutfakti oglusumdu vakit pek kalmiyor gunduz daha cok vakit buluyorum.

anlıyorum canım senin bi çocuğun var o varken pek giremezsin ben evde tekim gün boyu o yüzden baya sık takılıyorum burda :) seker yüklemesinden bahsetmişsin bende duydum çok kötü oluyomuşsun onu hamileliğin 6. ayında yapılılmıyomuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…