Yok bizde esim pc de ben tablette takiliyoz
evet kesinleşmesi lazım canıminsan merak ediyor ya :) ben hiç erkek gibi hissetmedim nedenini bilmiyorum ama içime kız doğuyor Allah hayırlısını versin canım 16. haftada kesinleşmesi lazım artık demi
bende kız çok istiyorumBen de kiz hissediyorum ama kiz istedigimden mi bilmiyorum
tok karna gidiyorum canım genelde sabah saatlerinde gidiyoruz.Canim siz kac gibi gidiyorsunuz?yani ac karnina mi tok karnina mo fln
yok adnan kayaya gidiyordum.ben de biran gonal f korunun acilinde vurdurdum güzel hastane soyadı erdem olan doktorlardadn birine mi gidiyorsun? ay inşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüz
artık ümit korucuoğluyla devam edicem...kk da da çok güzel bahsetmişler
burada da giden bir ark.var çok memnun.
Ozur dilerim balum uzmek istemedim ..endiselerim var hatta korkularim ondan siz tecrubeli annelere sormak istedim ..bakabilcekmiyim yetistirebilcekmiyim diye..ilk aular zaten uyku haram bna surekli kontrol ederim nefes aliyo mu diye..annemde yaknimda oturuyo cok sukur..ben ilk dogan bebekleri kucagima alamiyorum mesela kafasini falan tutamiyorlar ya ne biliyim iste kendi cocugun farkli olur herhalde
bende de aynı korkular var..
acaba iyi bir anne olabilecekmiyim onu hem duygusal hem ahlaki hem fiziksel olarak güzel yetştirebilecekmiyim.
korkuyorum açıkçası..
sanırım ilk bebeğinde herkes bu korkuları yaşamıştır.
kendimi kötü hissettim lütfen durumunuzu önemsemediğimi düşünme lütfen.
Canim siz kac gibi gidiyorsunuz?yani ac karnina mi tok karnina mo fln
ben dün 15.30 gibi ultrasona girdim. karnım açtı biraz. beklerken bir iki bisküvi yedim. ama öncesinden çikolata yiyince bebek hareketleniyor diyo duydum.
Hoşgeldin :)) bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahslm kızlar bnmde bebegim 13+5 günlük aranıza yeni katıldımm bebegim i 1 nisanda kucagıma alacgım insaall hh benide aranıza kabul ederseniz sevinirmm
kötü hissetme gerçekten ben kırılmadım eğer kırılsaydım bunu sana söylerdim sadece biraz bebek konusunda hassasım o yüzden senin rahat davranman tuhafıma gitmişti normal hamilelik yasamadığım için bana tuhaf gelmişti senle alakalı bi sorun yok için rahat olsun
inşallah bu günleri hiç yaşamamış olursun bebeğini kucağına alınca
Doktorda bna tok karnina gel diyoda ondan dedum kizlar hareketleniyomus bikere ac gittim donemedi yavrum oda acti galiba)
Yok canim uzmedin olur mu oyle sey. Korkma ama anne olmak cok guzel uykusuz kaliyorsun hatta bazingece hic uyumuyorsun ama ilginc bisekilde dayanabiliyorsun. Gece uyku konusunda zaten merakmetme uyutmuyorlar. Ben saat kurardim 1.5 saate o yarim saate kalkardiOzur dilerim balum uzmek istemedim ..endiselerim var hatta korkularim ondan siz tecrubeli annelere sormak istedim ..bakabilcekmiyim yetistirebilcekmiyim diye..ilk aular zaten uyku haram bna surekli kontrol ederim nefes aliyo mu diye..annemde yaknimda oturuyo cok sukur..ben ilk dogan bebekleri kucagima alamiyorum mesela kafasini falan tutamiyorlar ya ne biliyim iste kendi cocugun farkli olur herhalde
bizde 1 tane var onun için akşamları o gündüzleri benn giriyorum
Gunduzleri bizimlesin yani
Ben de 4 nisanda doğum yapıcam Allah izin verirse, ben yurtdışı dönüşü bir kanama geçirdim. Ödüm patladı çocuğa birşey olacak diye neyseki iyiyiz şuan. Çalışırken hamilelik zor oluyormuş. Karnım hafif hafif çıkıyor. Bebek hareketlerini hissediyormusunuz?
evet eşim gelene kadar sizinleyim canım
Ben de tabletten girsemde cokgiremiyorum aksamlari. Yemekti caydi mutfakti oglusumdu vakit pek kalmiyorgunduz daha cok vakit buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?