2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katildim.hepinize guzel bir hamilelik diliyorum.benim ikinci bebeğim olacak kısmet olursa.12 haftalik olduk cok şükür. Oglum 9 yaşında geç bile kaldım:) gaz problemi yaşıyorum her ne yersem..sizinde oluyormu bu sikayet? Ve ne zaman gecer bilen varmı

Kizlar sizde karin ve bel agrisi oluyo mu?13+4 haftamdayim adet olcakmisim gibi bel agrim karin agrim var.Crinone jel kullaniyorum acaba o mu yapiyo diyorum.Var mi crinone jel kullanip bu agrilari yasayan?18 gundur kullaniyorum ama 3 gundur var bu agrilar.Bide egilince sizin kasiklarinizda agri oluo mu?Veya bicak saplanmasi gibi.Benim karnim hic cikmadi bi yandan ona uzuluyorum.Bi yandanda karnim cikmadigi halde nasil egilince karnim agriyo merak ettim.Insallah bebegim iyidir.Bi sorun yokturdur demi kizlar

arapguzeli jeli neden kullaniyorsun

Canim jeli 1-1.5ay kullandim ben.kanamalar olunca igne ilaca gibi gectm.agri yapmaz crinone.ancak kasinti falan yapar.

ramazan bayramında herkes çocuk çocuk diye başımın etini yemişti eee zaten negatif tüp bebek denemem vardı onu da sadece çekirdek aile biliyordu şimdi de öyle. bayramda herkes uçacak. ben kurban etine dokunamam artık o kötü olacak çünkü eşim pek anlamaz

Benim dunya alem biliyo
2.5 yil olmayinca is cvremde degil ama akraba cvremde bebekleri olmuyo gibi laflar cikmaya baslamsti ki...mucizem geldi
Bende o psikolojiyle herkese soyledimgrrci ben soylemedim duyanlar birbirine soylemis

Ama annem ve k.validem haric herkes dogal yolla oldu bikiyo.

Son düzenleme:
Benm yakın arkadaşlarım ve ailem biliyor. Eşimin kardeşinin düğününe gitcez bu hafta orda öğrencek eşimin ailesi:) düğünü olacak eltimin kem gözünden korktuk da üç ay bitmeden söylemeyelim dedik. Bu arada dar kot bulamıyorum diyordum GeBe den aldım çok güzel. Bir de elbise aldım çok hoşuma gitti. Artık bu hafta giymeye başlycam:)

Gule gule giy canım.
Nerede o magaza ankaraya geldgimde ben de bakayim.

Bosver kimsenin bilmesine de gerek yok bizde biliyoz tabi zaten

Canim dusuk tehlikem var ondan dolayi kullaniyorum.Yalniz koku yapmiyodu bugun kokuda yapmaya basladi bildiginiz cis gibi kokmaya basladi.Baya rahatsiz etti beni.Idrar yolu enfeksiyonu mu diye dusunmuyoda degilim acikcasi.

Ben oglumda kullanmistim jel.

Kizlar moralim cok bozuk.Biz yeni araba almistik.Eski arabayida kayinbabam ben alcam diye soz vermisti.Bizde sozune guvenerek pesinat borc istedik annemden.Anneminde tek birikmisi o paraydi.Ve biz persembe vericektik parayi daha veremedik.Isin tuhaf yani kayinbabam ta antepten geldi milasa arabayi alcam para hazir diye.Simdide dio ki baskasina satsaniz olmaz mi parayi ayarlayamadim kredi ceksem nasil oduycem.Buraya gelicek diye istende cikmis emekli maasi var ama.Bide cocugumuz olcak insan dusunmez mi bunlari benim okeyimle borc aldilar.Kiz hamile calisamaz.Nasil oduycekler diye.Resmen bizi cikmaza soktu.Esimin basina agrilar girdi benimde uykum kacti.Sinirden titriyorum boyle
Insan mi olur ya???

benimde iki gündür beliç ağrıyo.sağ ayağımı yere bastım mı bıçak saplanıyo sanki kalçama.ama 2 gündür hep ayaktaydım yok temzilikti yok misafirdi ona bağlıyorum.benimde karnım hiç çıkmadı.kafana takma.bunlar doğal şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…