slm kızlar bnmde bebegim 13+5 günlük aranıza yeni katıldımm bebegim i 1 nisanda kucagıma alacgım insaall hh benide aranıza kabul ederseniz sevinirmm
arapguzeli jeli neden kullaniyorsunKizlar sizde karin ve bel agrisi oluyo mu?13+4 haftamdayim adet olcakmisim gibi bel agrim karin agrim var.Crinone jel kullaniyorum acaba o mu yapiyo diyorum.Var mi crinone jel kullanip bu agrilari yasayan?18 gundur kullaniyorum ama 3 gundur var bu agrilar.Bide egilince sizin kasiklarinizda agri oluo mu?Veya bicak saplanmasi gibi.Benim karnim hic cikmadi bi yandan ona uzuluyorum.Bi yandanda karnim cikmadigi halde nasil egilince karnim agriyo merak ettim.Insallah bebegim iyidir.Bi sorun yokturdur demi kizlar
Benim gebişliği sağır sultan bile duymuştur =)
Kizlar sizde karin ve bel agrisi oluyo mu?13+4 haftamdayim adet olcakmisim gibi bel agrim karin agrim var.Crinone jel kullaniyorum acaba o mu yapiyo diyorum.Var mi crinone jel kullanip bu agrilari yasayan?18 gundur kullaniyorum ama 3 gundur var bu agrilar.Bide egilince sizin kasiklarinizda agri oluo mu?Veya bicak saplanmasi gibi.Benim karnim hic cikmadi bi yandan ona uzuluyorum.Bi yandanda karnim cikmadigi halde nasil egilince karnim agriyo merak ettim.Insallah bebegim iyidir.Bi sorun yokturdur demi kizlar
Benm yakın arkadaşlarım ve ailem biliyor. Eşimin kardeşinin düğününe gitcez bu hafta orda öğrencek eşimin ailesi:) düğünü olacak eltimin kem gözünden korktuk da üç ay bitmeden söylemeyelim dedik. Bu arada dar kot bulamıyorum diyordum GeBe den aldım çok güzel. Bir de elbise aldım çok hoşuma gitti. Artık bu hafta giymeye başlycam:)
Gule gule giy canım.
Nerede o magaza ankaraya geldgimde ben de bakayim.
Cepa avmde Ge Be mağazası var ikinci katta. Araştrdm bi kaç yerde de varmış ama şimdilik yeter dedim yoruldum iki gündür:)
vayyyyy teşekkürler ben de bakayım
arapguzeli jeli neden kullaniyorsun
Cepa avmde Ge Be mağazası var ikinci katta. Araştrdm bi kaç yerde de varmış ama şimdilik yeter dedim yoruldum iki gündür:)
Bosver kimsenin bilmesine de gerek yokBenim dunya alem biliyo
2.5 yil olmayinca is cvremde degil ama akraba cvremde bebekleri olmuyo gibi laflar cikmaya baslamsti ki...mucizem geldi
Bende o psikolojiyle herkese soyledimgrrci ben soylemedim duyanlar birbirine soylemis
Ama annem ve k.validem haric herkes dogal yolla oldu bikiyo.
Canim dusuk tehlikem var ondan dolayi kullaniyorum.Yalniz koku yapmiyodu bugun kokuda yapmaya basladi bildiginiz cis gibi kokmaya basladi.Baya rahatsiz etti beni.Idrar yolu enfeksiyonu mu diye dusunmuyoda degilim acikcasi.
Kizlar sizde karin ve bel agrisi oluyo mu?13+4 haftamdayim adet olcakmisim gibi bel agrim karin agrim var.Crinone jel kullaniyorum acaba o mu yapiyo diyorum.Var mi crinone jel kullanip bu agrilari yasayan?18 gundur kullaniyorum ama 3 gundur var bu agrilar.Bide egilince sizin kasiklarinizda agri oluo mu?Veya bicak saplanmasi gibi.Benim karnim hic cikmadi bi yandan ona uzuluyorum.Bi yandanda karnim cikmadigi halde nasil egilince karnim agriyo merak ettim.Insallah bebegim iyidir.Bi sorun yokturdur demi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?