2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

5. Yada 6. Ayda ama rutin tahlillerde sorun gorulmezse ve ailede yoksa bakmayabiliyorlar. Seker yuklemesi kotu sabah ac karna bi tup kan sonra 1 surahi sekerli su iciyorsun. Saat basi kan aliniyor toplamda 5 tuptu sanirim yada 4. Ben de oglumdayken butun gun yalnizdim hep kk daydim. Ekim anneleri grubumda topicin agasi demisti arkadas bana

ya ondan annemde geçenlerde yaptırdı çok iğrenç bişeymiş annem kötü olmuş onda şeker yüksek çıktı zaten şekerli şeyler yiyince hep rahatsızlanırdı peki hamilelikte şeker yüksek çıkınca ne yapıyolar?

Diyet uygulaniyormama ilacda veriliyor mu emin degilim. Hastanede bi kadina vermislerdi diyet listesi. O sekerli suyu icince bi tuhaf oluyorsun ya.

Slm kizlr nasilsiniz bakalim biraz once ankete baktim erkek sayisi çoğalmis bu sene oglan senesi herhalde aman oglan kiz allah hakkimizda hayirlisini versin.

Slm kizlr nasilsiniz bakalim biraz once ankete baktim erkek sayisi çoğalmis bu sene oglan senesi herhalde aman oglan kiz allah hakkimizda hayirlisini versin.

Amin ins . Ben oturmus orgu oruyorum.'paspas baslamistim bitincebebek battaniyesine gecicem de z

Kolay gelsin tatlim. Valla bnm orgu ile pek aram yok kizimda bile ozenip yelege baslamistim 30 kere soktum sonra sinir oldum ipi kirpik kirpik kestim

ben çalışıyorum 2 tanede çocuk olunca bırak örgüyü dinlenmeye fırsat olmuyor. off yine haftasonu bitti yarın iş başı

walla canım kamuda memur olunca öle pek kolay olmuyor işi bırakmak. çünkü memur olmak isteyen binlerce insan var. bu benim 3.bebişim evet zor oluyor ama Allah güç veriyor her iki hamileliğimdede çok zorlandım ama çok şükür son 3 haftaya kadar çalıştım. o birazda yapıya bağlı

slm güzel anneler...kızlar ben gittim kontrole kuzucuğumu gördüm çok şükğr..biliyosunuz benim tüp bebek..ve dr iğnelerden dolayı kist olmuş dedi..ama bebeğe ve sana zararı yok eriyecek dedi..üzüldüm yinede ya(( inşALLAH en kısa sürede geçer

Canim ayni durum bende de oldu.benimkide tup bebekve buyuk bir kitim olustu.ama hc onemsemedim
Bsver sen de onemseme.bize ve bebege zarari yok.

Hem benimkini vucut yoketti kalmadi.seninde kalmaz

Bosverrrrrrr

Aynen canim cok sıkıldım bende...yarin is basi bakalim acilirim ins.biraz.

canımşu aşağıdaki çizelgeden bana da yapmayı öğretir misin ben beceremiyorum da.leylekli olandan.
sen de yapmışsın hem de çok şeker olmuş
bakalım ne zaman çıkıcak benimkisi.hiç 4. ayda da çıkacağa benzemiyo ya
çıkar canım biraz vakit geçsin benim bihaftada fırladı inanamadım
aramıza hoş geldin canım
aminn cnmm saoll bende yapmak istiyorum o gizelgeyi ama yeniyim yapamıyomm yaa bilmiyorum yapmayı:18:
bak canım bu link yardımcı olur detaylı anlatılmış http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
kızlar akrabalarınıza söylediniz mi hamileliğinizi ?
evet biz söyledik uzun süredir beklenen bir gebelik olduğu için 8.haftaya kadar ancak bekleyebildik
merhaba nisan anneleri şimdi rüya gördüm.rüyamda yüzünü görmediğim birisi cocuğunuzun 1. ismini mustafa koyun dedi daha 11.haftadayız
hayrolsun canım benim arkadaşım var o da kk üyelerinden hamileyken rüyasında kızı olacağını ve kızının adının Zeynep olacağını görüyordu ama şimdi dünyalar tatlısı bir oğlu oldu bakalım senin nasıl olacak
Bugun canim cok sikildi evde yahu
çalışan bayanlara evde durmak yaramıyor eşim diyor sen çalış ben maaşını vermeye razıyım evde kalınca bana takıyorsun kafayı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…