anlıyorum canım senin bi çocuğun var o varken pek giremezsin ben evde tekim gün boyu o yüzden baya sık takılıyorum burda :) seker yüklemesinden bahsetmişsin bende duydum çok kötü oluyomuşsun onu hamileliğin 6. ayında yapılılmıyomuydu?
5. Yada 6. Ayda ama rutin tahlillerde sorun gorulmezse ve ailede yoksa bakmayabiliyorlar. Seker yuklemesi kotu sabah ac karna bi tup kan sonra 1 surahi sekerli su iciyorsun. Saat basi kan aliniyor toplamda 5 tuptu sanirim yada 4. Ben de oglumdayken butun gun yalnizdim hep kk daydim. Ekim anneleri grubumda topicin agasi demisti arkadas bana
ya ondan annemde geçenlerde yaptırdı çok iğrenç bişeymiş annem kötü olmuş onda şeker yüksek çıktı zaten şekerli şeyler yiyince hep rahatsızlanırdı peki hamilelikte şeker yüksek çıkınca ne yapıyolar?
Slm kizlr nasilsiniz bakalim biraz once ankete baktim erkek sayisi çoğalmis bu sene oglan senesi herhalde aman oglan kiz allah hakkimizda hayirlisini versin.
Kolay gelsin tatlim. Valla bnm orgu ile pek aram yok kizimda bile ozenip yelege baslamistim 30 kere soktum sonra sinir oldum ipi kirpik kirpik kestimAmin ins. Ben oturmus orgu oruyorum.'paspas baslamistim bitincebebek battaniyesine gecicem de z
Kolay gelsin tatlim. Valla bnm orgu ile pek aram yok kizimda bile ozenip yelege baslamistim 30 kere soktum sonra sinir oldum ipi kirpik kirpik kestim
bebeğimi merak edip hani şu bebeğin kalp atışlarını dinleme cihazı varya bazen ondan alayım diyorum bazende vazgeçiyorum ne gerek var deyip yakında hareketlerini hissedince ona hiç gerek kalmaz diyorum
Kolay gelsin tatlim. Valla bnm orgu ile pek aram yok kizimda bile ozenip yelege baslamistim 30 kere soktum sonra sinir oldum ipi kirpik kirpik kestim
bizim de aklımıza geldi de sonra vazgeçtim kafayı yemeyelim dedik
aynen bende hem öyle düşündüm ses gelmesse kafayı yerim dedim
ben çalışmıyordum iyikide calışmıyomuşum diyorum yoksa işten ayrılmak zorunda kalırdım bu gidişle ben doğuma kadar yatıcam hamilelikte çalışmak çok zor olur Allah yardımcınız olsun stresi ayrı yorgunluğu ayrı...
slm güzel anneler...kızlar ben gittim kontrole kuzucuğumu gördüm çok şükğr..biliyosunuz benim tüp bebek..ve dr iğnelerden dolayı kist olmuş dedi..ama bebeğe ve sana zararı yok eriyecek dedi..üzüldüm yinede ya(( inşALLAH en kısa sürede geçer
kızlar akrabalarınıza söylediniz mi hamileliğinizi ?
sen de yapmışsın hem de çok şeker olmuşcanımşu aşağıdaki çizelgeden bana da yapmayı öğretir misin ben beceremiyorum da.leylekli olandan.
çıkar canım biraz vakit geçsin benim bihaftada fırladı inanamadımbakalım ne zaman çıkıcak benimkisi.hiç 4. ayda da çıkacağa benzemiyo ya
aramıza hoş geldin canımslm kızlar bnmde bebegim 13+5 günlük aranıza yeni katıldımm bebegim i 1 nisanda kucagıma alacgım insaall hh benide aranıza kabul ederseniz sevinirmm
bak canım bu link yardımcı olur detaylı anlatılmışaminn cnmm saoll bende yapmak istiyorum o gizelgeyi ama yeniyim yapamıyomm yaa bilmiyorum yapmayı:18:
evet biz söyledik uzun süredir beklenen bir gebelik olduğu için 8.haftaya kadar ancak bekleyebildikkızlar akrabalarınıza söylediniz mi hamileliğinizi ?
hayrolsun canım benim arkadaşım var o da kk üyelerinden hamileyken rüyasında kızı olacağını ve kızının adının Zeynep olacağını görüyordu ama şimdi dünyalar tatlısı bir oğlu oldumerhaba nisan anneleri şimdi rüya gördüm.rüyamda yüzünü görmediğim birisi cocuğunuzun 1. ismini mustafa koyun dedi daha 11.haftadayız
çalışan bayanlara evde durmak yaramıyorBugun canim cok sikildi evde yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?