2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ben de biran gonal f korunun acilinde vurdurdum güzel hastane soyadı erdem olan doktorlardadn birine mi gidiyorsun? ay inşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüz

İlk aylari nasil canim ya ben cok korkuyorum yikayamam emzirirken bogulur flnn diye minicik yaaa

Sen bunu yazdin gozumden yas dustu itiraf etmeliyim ki cok zor her yikadiklarinda bogulcak korkusu yasiyordum 1 ay kadar surdu bu. Kendim yikayamadim ama kendim yikamaya basladigimda ne rahatmis dedim cunku elinde oluyor ve nefes aldiginun farkinda oluyorsun. Oglumun nefesine su kacmisti bikac gunluktu o gunu hic unutmam zaten o yuzden cesaretim kirildi yikama konusunda. İlk 3 ay yikayamadim ben. Lohusalik donemi zor hep endiseyle geciyor buyudugu zamani bile dusunuyorsun napicam nasil yetistiricem diye. Lohusaligi zor derlerdi o kadar tahmin etmemistim. Misal bu kasik niye burda da surda degil diye agladigimi bilirim. Ama hepsi gecici...

Emzirirken bogulmaz canim. Yeni dogum yaptiginda bi donem bol sut gelir mesela o zaman bile bogulmaz. Nefesine arada kacabilir normalde hemen bebegi kaldirirlar kaldirmiycaksin. Oglum sariliktan kuvezde yattiginda hemsirebana gosterdi. Hemen yan yatis pozisyonu gibi kendine dogru bebegi dindurceksin hicbirsey olmaz.

Nefesine kacmis ve oksuruk filan tutarsa o aman alninin ortasindan yani kasinin ortasina yakin yerden bas parmaginla derisini az yukari cekeceksin bikac kez duzelir

ben sanırım fazla kılo verdım alyansım parmagımın yarısına kadar ınıyor halbukı yerınden oynamazdı bıle onun dısında koca gun dızı ızledım fatıh harbıyenın 3 bolumunu ızledımızlemekteyım hala bısey aserdım esım onu almaya gıttı demıyımsımdı

Benim oglan nefes aldirmiyor bana yatmayi birak oturamiyorum bile oyyy

ben hep kendı bebısımı kendım yıkadımmm 2 kusur kılodaydı ama emzırmek sıkıntı sut gelcekmı emcekmı uyucakmı bırde bebekler cok tıkanıyor sutten degıl tukurukten dıkkatlı olmak gerek gobegı dusene kadar bı dertr zaten sonrası daha kolay kısmenonun dısında bır yaramazlık yok

pazar günleri fazla kişi olmuyo herkes kocasıyla ilgileniyodur :) benim eşim pazarları çalışıyor onun için burdan çıkmıyorum :)

Benim oglan nefes aldirmiyor bana yatmayi birak oturamiyorum bile oyyy

benımkıde evde olunca oyle balumzırt pırt kalkıyorum popomun ustunden bugun saat 11 gıbı babamın dukkanına ındı oradanda annemlerle babaanne zıyretıne gıttıle rorada bahce agaclar kendı yasında kardes cocuklaırmın cocukları var toplandılar eglenıyodur fınk atıyodur orada bende evdeyım ıste dınlendım

pazar günleri fazla kişi olmuyo herkes kocasıyla ilgileniyodur :) benim eşim pazarları çalışıyor onun için burdan çıkmıyorum :)

benımkı vardıyalı calsııyor bır hafta gece 12 de gelıyor bır hafta sabah bır hafta 3 te gelıyor bu hafta sabah gelıyor o yuzden uyuyor yalnızım a dostlar

Benimki de bu pazar yok malesef. İs icin sehir disinda. Dun gitti bu aksam gelcek ins.

He ne guzel

Ozur dilerim balum uzmek istemedim ..endiselerim var hatta korkularim ondan siz tecrubeli annelere sormak istedim ..bakabilcekmiyim yetistirebilcekmiyim diye..ilk aular zaten uyku haram bna surekli kontrol ederim nefes aliyo mu diye..annemde yaknimda oturuyo cok sukur..ben ilk dogan bebekleri kucagima alamiyorum mesela kafasini falan tutamiyorlar ya ne biliyim iste kendi cocugun farkli olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…