Amin canım. Sen moralini yüksek tut, iyi ol ki bebeğin de iyi olsun. Dua edicem hepimiz için.ben ikiliyi yaptırmayınca doktorum 3lü testi mutlaka yaptır dedi ama ben onuda yaptırmayı düşünmüyorum canım doktorlar mutlaka yaptırın diyorlar ama sonuç kötü çıkarsada yapılacak bişey yok diyolar o yüzden gerek görmüyorum Allahım eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler nasip eylesin
Siz bi 4hfta sonra hissedersiniZde biz ne yapalim 22. Hafta diyorlar uhuhuuuEvet 2, de daha erken hissediliuirmus bekliyorum ben de
hoşgeldinnn!!! bebişin hayırlı olsun...sağl
merhabalar!!! dün üçüncü doktor kontrolümüze gittik. ikili test için kan alındı onun sonuçları da 1 hafta sonra çıkıyormuş. ense kalınlığı normal çıktı. kan değerleri normal çıktı. ultrasonda bebeğim o kadar hareketliydi ki neler neler yapıyo... poposunu kaldırıyor belini kaldırıp indiriyor yan dönüyo eller bacaklar hiç durmuyo. maşallah dedim ya ilk defa bu kadar ayrıntılı hareketli görünce çok duygulandım. müthiş bi duygu çok şükür Allah tamamına erdirir. bu arada son adet tarihime göre bebek 2 gün önden gidiyormuş. ya kemik gelişimi iyi ya da erken yumurtlamışım. uzunluğu da 55.9 mm çıktı. doktor herşey normal dedi çok rahatladım. inş ikili test sonuçları da normal çıkar da bi dahaki kontrole cinsiyetini öğreniriz...
Canim sorma bnmki de oyle bi dakika yerinde durmuyor dr cok yaramaz olcak dedi :)
merhabalar!!! dün üçüncü doktor kontrolümüze gittik. ikili test için kan alındı onun sonuçları da 1 hafta sonra çıkıyormuş. ense kalınlığı normal çıktı. kan değerleri normal çıktı. ultrasonda bebeğim o kadar hareketliydi ki neler neler yapıyo... poposunu kaldırıyor belini kaldırıp indiriyor yan dönüyo eller bacaklar hiç durmuyo. maşallah dedim ya ilk defa bu kadar ayrıntılı hareketli görünce çok duygulandım. müthiş bi duygu çok şükür Allah tamamına erdirir. bu arada son adet tarihime göre bebek 2 gün önden gidiyormuş. ya kemik gelişimi iyi ya da erken yumurtlamışım. uzunluğu da 55.9 mm çıktı. doktor herşey normal dedi çok rahatladım. inş ikili test sonuçları da normal çıkar da bi dahaki kontrole cinsiyetini öğreniriz...
Siz bi 4hfta sonra hissedersiniZde biz ne yapalim 22. Hafta diyorlar uhuhuuu
hoşgeldinnn!!! bebişin hayırlı olsun...sağl
Canim sorma bnmki de oyle bi dakika yerinde durmuyor dr cok yaramaz olcak dedi :)
evet cnm ya sanki bize özel şov yaptı:)galiba yaramaz bizimkiler.
Hosgeldin canim.aminn cnmm saoll bende yapmak istiyorum o gizelgeyi ama yeniyim yapamıyomm yaa bilmiyorum yapmayı:18:
masallah bebişine kimbilir hareketleri hissedince ne kadar cok sevineceğiz inş. rabbim o günleride gösterir bende cinsiyeti merak ediyorum muhtemelen 16. haftada artık öğreniriz
Benimki cok uykucu ikidir uyandiramiyoruz
Ins bi dshaki sefere
Hosgeldin canim.
Maşallah bebisine canim
saol cnm ya inş amin hareketlerini de hissederiz karnımızda. resmen bize şov yaptı:) ben de cinsiyetini çok merak ediyorum ama erkek gibi hissediyorum. bakalım hayırlısı.
bende kız gibi hissediyorum :)
bende kız gibi hissediyorum :)
Uzulme canim hissetmeye basladiktan sonra hep hissedicez onlari dogduklarinda bile
Ben de erkek hissediyordum.
Dr ki za bezettim dedi.simdi kiz gibi hissediyorum:)
Merskla bekliyorum hangisi acaba
Benimki cok uykucu ikidir uyandiramiyoruz
Ins bi dshaki sefere
Canim siz kac gibi gidiyorsunuz?yani ac karnina mi tok karnina mo fln
OlsunlR olsunlar ben yaramaz cocuk severim :))allah saglikli can sagligi versin aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?