2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Hoşgeldin hamiişş Gaz problemi bende de var maalesef Sütten kaynaklanıyor. Doktor sütün markasını değiştir dedi. Öyle denicem bir de.

Canım sıkma canını, üzülmek bebeğini de etkiler.. Maalesef 'babana bile güvenmeyeceksin' lafı çok doğru..
En kötü iki arabayı da satıp daha uygun bir araba alırsınız.
Bizde de benzer bir durum var. Ev taksidine girdik1,5 yıl önce. Şimdi ödeniyor aylık taksitler ama bebek doğduktan sonra zor olacak. Bir de ara ödemede var o dönem çok yüklü. Ne yapıcaz bilmiyorum. Ama kendimi de bebeğimi de üzemem bu yüzden. Büyük ihtimal evi satıcaz. O kadar isteyerek severek almıştık kii ağlamıştım sevinçten. Demem o ki inan kendini üzmeye değmiyor. Sağlık olsun her şeyden önce, gerisi gelir..

Son düzenleme:

Baskasina satarsiniz uzulme o kadar. Sahibindene filan ilan verin olmaz mi

Canim bende sana dua edicem bol bol.Mutlaka haber veririm nolursa.Ama sende bana haber ver ben hep burda takiliyorum ama cok yazmiyorum.Okumak daha cok hosuma gidiyor.Sen nerde yasiyosun?

ben Azerbaycanda yasiyorum Bakude. aynen ben de pek fazla yazmiyorum ama hamilelikle ilgili ne varsa okudum diye bilirim )) hamilelikle ilgili cok sey ogrendim burdan..istersen face de eklerim seni

kızlar slm ben gebeliğim başladığından beri çok bulantı yaşamadım bi kaç kere istifra etmişimdir ama bugün çok kötü oldum sinirlerim bozuktu etkisi varmı bilmiyorum ama istifra ederken ağzımdan kan geldi ve çok zorlandım sanırım kasıklarımda felaket bi ağrı oldu doktoruda aramadım başına gelen var mı korktum biraz açıkçası sanırım boğazım tahriş oldu yanıyo hala boğazım

bende oyle olmustum cnmm doktorumm midenii cok zorlamıssınn dedii aç karnına olunca mıde kasıldıgı için kanama yapıyoo dikkatt et ve ılıkk sütt içç hemen gecmıs olsunn:2:

bende oyle olmustum cnmm doktorumm midenii cok zorlamıssınn dedii aç karnına olunca mıde kasıldıgı için kanama yapıyoo dikkatt et ve ılıkk sütt içç hemen gecmıs olsunn:2:

cnm çok tşk ederim gebelik beni ruh hastası yaptı evhamlanıyorum sürekli ah şu hormonlar serin kanlı duramıyorum hiççç

selam kızlarr sıze bırsey sormak ıstıyorum bızım bebısslerımızın cınsıyetlerı hangı haftada belıı oluyo bılenınız varmıı

Valla doktora gore degisir ama en dogru hafta 16. Hafta net belli olur

cok sagol canım ben 2 hafta sonra esımle gıdıcem doktora o zaman 13 haftalık belkıde gecmıs olcak acaba cınsıyet solermı dıye dusundum benım esım asker oda yanımdayken ogrensın ıstedım ılk bebısımızde bı tahmın yapar dıye dusundum cevabın ıcın saoll

Tahminnyapabiliyor doktorlar o haftalarda ama bazi doktorlar bekliyor.

Tahminnyapabiliyor doktorlar o haftalarda ama bazi doktorlar bekliyor.

ben tvsıye uzerıne gıdıyorum gıtıgım doktora tahmın yaapıyomus dıye duydum ınsallah bebısım bellı olurr cnm cok merak eıyorum ne dıye hıc rahtsızlık vermıyo bana cok yedırmek ve sısırmek dısında

İns yapar tahmin daha ne istiyorsun ne guzel kotu belirtilerin yok

İns yapar tahmin daha ne istiyorsun ne guzel kotu belirtilerin yok

allaha sukur babası yok benı uzmuyo ufaklık ama kıla almaya basladım sanırım ve benı cok rahatsız edıyo yıllardır hep aynı kılodayım ve bu konuda hasasım 45 ustunu gormedım ama sımdı yemedıgım seylerı yıyorum gorenler sasırıyoo tabı bende bu halıme tabi bebes salıklı olsunda ınsallah dogumlardan sonra 2014 nisan annelerı kılo verme topıdıgı acarız heralde

Ne zaman bitecek askerlik. Kilo kendi gidiyor emin ol. Ben oglumda 18 kilo aldim diyetsiz 24 kilo verdim dogumdan sinra.

merhabalar ben de 2013 nisan annesiyim kızım 5 aylık
yazdıklarınızı keyifle okudum o günlere gittim tekrar :)
cinsiyet konusu geçmişken benim dr 13 haftalıkken söylemişti
tahmini demişti ama emin olmasalar söylemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…