Hoşgeldin hamiişşMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katildim.hepinize guzel bir hamilelik diliyorum.benim ikinci bebeğim olacak kısmet olursa.12 haftalik olduk cok şükür. Oglum 9 yaşında geç bile kaldım:) gaz problemi yaşıyorum her ne yersem..sizinde oluyormu bu sikayet? Ve ne zaman gecer bilen varmı
Canım sıkma canını, üzülmek bebeğini de etkiler.. Maalesef 'babana bile güvenmeyeceksin' lafı çok doğru..Kizlar moralim cok bozuk.Biz yeni araba almistik.Eski arabayida kayinbabam ben alcam diye soz vermisti.Bizde sozune guvenerek pesinat borc istedik annemden.Anneminde tek birikmisi o paraydi.Ve biz persembe vericektik parayi daha veremedik.Isin tuhaf yani kayinbabam ta antepten geldi milasa arabayi alcam para hazir diye.Simdide dio ki baskasina satsaniz olmaz mi parayi ayarlayamadim kredi ceksem nasil oduycem.Buraya gelicek diye istende cikmis emekli maasi var ama.Bide cocugumuz olcak insan dusunmez mi bunlari benim okeyimle borc aldilar.Kiz hamile calisamaz.Nasil oduycekler diye.Resmen bizi cikmaza soktu.Esimin basina agrilar girdi benimde uykum kacti.Sinirden titriyorum boyle
Insan mi olur ya???
Kizlar moralim cok bozuk.Biz yeni araba almistik.Eski arabayida kayinbabam ben alcam diye soz vermisti.Bizde sozune guvenerek pesinat borc istedik annemden.Anneminde tek birikmisi o paraydi.Ve biz persembe vericektik parayi daha veremedik.Isin tuhaf yani kayinbabam ta antepten geldi milasa arabayi alcam para hazir diye.Simdide dio ki baskasina satsaniz olmaz mi parayi ayarlayamadim kredi ceksem nasil oduycem.Buraya gelicek diye istende cikmis emekli maasi var ama.Bide cocugumuz olcak insan dusunmez mi bunlari benim okeyimle borc aldilar.Kiz hamile calisamaz.Nasil oduycekler diye.Resmen bizi cikmaza soktu.Esimin basina agrilar girdi benimde uykum kacti.Sinirden titriyorum boyle
Insan mi olur ya???
Canim bende sana dua edicem bol bol.Mutlaka haber veririm nolursa.Ama sende bana haber ver ben hep burda takiliyorum ama cok yazmiyorum.Okumak daha cok hosuma gidiyor.Sen nerde yasiyosun?
Kabızlıktan öleceğim.. 4 gun oldu ne gelen var ne giden...
kızlar slm ben gebeliğim başladığından beri çok bulantı yaşamadım bi kaç kere istifra etmişimdir ama bugün çok kötü oldum sinirlerim bozuktu etkisi varmı bilmiyorum ama istifra ederken ağzımdan kan geldi ve çok zorlandım sanırım kasıklarımda felaket bi ağrı oldu doktoruda aramadım başına gelen var mı korktum biraz açıkçası sanırım boğazım tahriş oldu yanıyo hala boğazım
bende oyle olmustum cnmm doktorumm midenii cok zorlamıssınn dedii aç karnına olunca mıde kasıldıgı için kanama yapıyoo dikkatt et ve ılıkk sütt içç hemen gecmıs olsunn:2:
merhaba kızlarr nasılsınız bakalımm hamileleik nasıl gidiyoo
Valla doktora gore degisir ama en dogru hafta 16. Hafta net belli olurselam kızlarr sıze bırsey sormak ıstıyorum bızım bebısslerımızın cınsıyetlerı hangı haftada belıı oluyo bılenınız varmıı
Valla doktora gore degisir ama en dogru hafta 16. Hafta net belli olur
maşallah canım göbişine
cok sagol canım ben 2 hafta sonra esımle gıdıcem doktora o zaman 13 haftalık belkıde gecmıs olcak acaba cınsıyet solermı dıye dusundum benım esım asker oda yanımdayken ogrensın ıstedım ılk bebısımızde bı tahmın yapar dıye dusundum cevabın ıcın saoll
Tahminnyapabiliyor doktorlar o haftalarda ama bazi doktorlar bekliyor.
ben tvsıye uzerıne gıdıyorum gıtıgım doktora tahmın yaapıyomus dıye duydum ınsallah bebısım bellı olurr cnm cok merak eıyorum ne dıye hıc rahtsızlık vermıyo bana cok yedırmek ve sısırmek dısında
İns yapar tahmindaha ne istiyorsun ne guzel kotu belirtilerin yok
allaha sukur babası yok benı uzmuyo ufaklık ama kıla almaya basladım sanırım ve benı cok rahatsız edıyo yıllardır hep aynı kılodayım ve bu konuda hasasım 45 ustunu gormedım ama sımdı yemedıgım seylerı yıyorum gorenler sasırıyoo tabı bende bu halıme tabi bebes salıklı olsunda ınsallah dogumlardan sonra 2014 nisan annelerı kılo verme topıdıgı acarız heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?