2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ne zaman bitecek askerlik. Kilo kendi gidiyor emin ol. Ben oglumda 18 kilo aldim diyetsiz 24 kilo verdim dogumdan sinra.

insallah bende ole umuyorum ınsallah bebıs salıklı dograsa tam 5 6 ay sonra gelıcek esım zaten bıse gıder ayak suprız yaptı esım 1 hafata sonra gıdıcektı bı ogrendıkı bebıs suprız yapmızzz

insallah bende ole umuyorum ınsallah bebıs salıklı dograsa tam 5 6 ay sonra gelıcek esım zaten bıse gıder ayak suprız yaptı esım 1 hafata sonra gıdıcektı bı ogrendıkı bebıs suprız yapmızzz

Guzel denk gelmis. O geldikten sonra dogacak bebis

Yanilma olabiliyor ya ondan soylemek istemiyorlar aslinda. Ben nedense gec soylesin kesin olsun istiyorum merak etmeme ragmen. Bebisinizi saglikla buyutun ins.

Guzel denk gelmis. O geldikten sonra dogacak bebis

evet aynen ole 5 ay denedık allah ın ısı verıcegı zamanı bılıyo rabımm tam umıdı kestık olmuyo askerden sonra bakarız dedıkı allahım buyuk bı hedıyesı bıze herseyden degerlı benım ıcın ne ev ne araba hıc bıse yok gozumde en ıysını rabıım bılır sorularıma cevap verdıgın ıcın cokk saol cnm

Canım sıkma canını, üzülmek bebeğini de etkiler.. Maalesef 'babana bile güvenmeyeceksin' lafı çok doğru..
En kötü iki arabayı da satıp daha uygun bir araba alırsınız.
Bizde de benzer bir durum var. Ev taksidine girdik1,5 yıl önce. Şimdi ödeniyor aylık taksitler ama bebek doğduktan sonra zor olacak. Bir de ara ödemede var o dönem çok yüklü. Ne yapıcaz bilmiyorum. Ama kendimi de bebeğimi de üzemem bu yüzden. Büyük ihtimal evi satıcaz. O kadar isteyerek severek almıştık kii ağlamıştım sevinçten. Demem o ki inan kendini üzmeye değmiyor. Sağlık olsun her şeyden önce, gerisi gelir..[/QUOTE]

Canim zaten arabayi krediyle aldik.Alali 1 hafta olmadi hemde.Bide bizim eski arabamiz hemen satilacak tipte bi araba degil.Ama borcumuzu acil odememiz gerek.Okey aldikta bu ise giristik.Ama sozunden donuyo ben oyle bisey demedim diyo oglun yalan soyluyo o zaman diye laf carpiyorum utanmiyoda.Diyorum ki adama kredi cekemez misin.Bize gelmek icin isten cikmis nasil odedinmis krediyi.Dedim valla bana cabuk haber ver ona gore
Mecbur is ariycam diyorum.Dusuk tehlikem oldugunu biliyoda.Dedi halin varmis calismaya neden daha onceden dusunmedin bole bisey.Dedim halim yok mecbur calisicam.Yada ac kalicaz dedim.Adamin umru degil.Ben bu adamin donekligi yuzunden ikili testimi bile yaptiramiycam.Hakkimi haram ediyorum bu adama.Bu kadar kalpsiz olmaz ya insan.Bu kadar laf carpilsa bana ben o evde kalamazdim daha .Icerde uzanmis tv izliyo bide.Evimede son gelisi bu.Birdaha almam evime.Esim babasini sevmez aralarini ben yapardim ama hakliymis.Hatta bana bugun dedi ki esim bana bide babandan niye nefret ediyosun diye soruyosun bak bu yuzden dedi.Bide salak gibi dusuk tehlikeki halimle sabahtan aksama kadar hizmet ediyorum.Agrilarim artti.Kim icin bizi boyle ortada birakan icin.

Masallah rica ederim paylasimlar icinburdayiz

Masallah rica ederim paylasimlar icinburdayiz

olsun sızın gıbı arkadslar olsunda ınsan baska ne ıster canım senı coook opuyorumm ben kacıyorum ufaktan ınsallah baska bı gun daha uzn sohbet ederız kendıne ıyı bak cnm ıyı gecelerr

Evet cogu dogru oluyor. Ama ekim annelerindeydik kiz demislerdi arkadasa giysi de aldi erkek cikti. Oyle durumda kalmak istemiyorum ben ondam dedim. Yoksa kemiknyapisindan bile belli oluyormus daha da erken.

olsun sızın gıbı arkadslar olsunda ınsan baska ne ıster canım senı coook opuyorumm ben kacıyorum ufaktan ınsallah baska bı gun daha uzn sohbet ederız kendıne ıyı bak cnm ıyı gecelerr
Bende yatim su oglumu da alip . İyi geceler opuyorum ben de

Hastanedeyim kanamam oldu cok fena 2 serum bitti tuvalet harici kalkmam yasak
Ya mubdi ya muid cekebilir misiniz arkadaslar..
Dua edin luften cok korkuyorum

Çok iyi anlıyorum seni, umarım her şey düzelir... Ayrıca kendini de çok yorma hele de hiç hak etmeyen insanlar için..

Gunaydinnnn...
Is basi yapcaz bakalim ins.herkangi kotu bisey olmaz..

Fefilita cok gecmis olsun canım. Bikirim ne kötü o kanama.ins atlaticaksin sende canim.

Sabah uyandim kanama olmus acaba ignsdeenmi dun hemsire dugune gitcekti donuste ugrucakti 12.3/ geldi uyuyoduk tabi biz dis kapiyi kitlemis apartmandakiler benim esimde anahtari alip gitms ise kadina kapiyi,acamadim igne vurulamadim
Bilemiyorum insallah basa donmuyoruzdur

Fefilaninda,kanamasi olmus bizim kadar kanamali topic yok sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…