Ne zaman bitecek askerlik. Kilo kendi gidiyor emin ol. Ben oglumda 18 kilo aldim diyetsiz 24 kilo verdim dogumdan sinra.
insallah bende ole umuyorum ınsallah bebıs salıklı dograsa tam 5 6 ay sonra gelıcek esım zaten bıse gıder ayak suprız yaptı esım 1 hafata sonra gıdıcektı bı ogrendıkı bebıs suprız yapmızzz
merhabalar ben de 2013 nisan annesiyim kızım 5 aylık
yazdıklarınızı keyifle okudum o günlere gittim tekrar :)
cinsiyet konusu geçmişken benim dr 13 haftalıkken söylemişti
tahmini demişti ama emin olmasalar söylemezler
Guzel denk gelmis. O geldikten sonra dogacak bebis
evet aynen ole 5 ay denedık allah ın ısı verıcegı zamanı bılıyo rabımm tam umıdı kestık olmuyo askerden sonra bakarız dedıkı allahım buyuk bı hedıyesı bıze herseyden degerlı benım ıcın ne ev ne araba hıc bıse yok gozumde en ıysını rabıım bılır sorularıma cevap verdıgın ıcın cokk saol cnm
Yanilma olabiliyor ya ondan soylemek istemiyorlar aslinda. Ben nedense gec soylesin kesin olsun istiyorum merak etmeme ragmen. Bebisinizi saglikla buyutun ins.[/QUOT
elbette yanılma payı olsada emin olmadan görmeseler söylemezler diye düşünüyorum
16 17 . haftalrda net belli oluyor
ben hep kızım olsun istiyordum ilk hamile kaldığım günden beride hep kız diye hissettim ve pamuk gibi bir kızım oldu
anneler hissediyor ..
dr ve hislerinize güvenin
Masallahrica ederim paylasimlar icinburdayiz
Bende yatim su oglumu da alipolsun sızın gıbı arkadslar olsunda ınsan baska ne ıster canım senı coook opuyorumm ben kacıyorum ufaktan ınsallah baska bı gun daha uzn sohbet ederız kendıne ıyı bak cnm ıyı gecelerr
kızlaar kimse var mı
Hastanedeyimkanamam oldu cok fena 2 serum bitti tuvalet harici kalkmam yasak
Ya mubdi ya muid cekebilir misiniz arkadaslar..
Dua edin luften cok korkuyorum
Hastanedeyimkanamam oldu cok fena 2 serum bitti tuvalet harici kalkmam yasak
Ya mubdi ya muid cekebilir misiniz arkadaslar..
Dua edin luften cok korkuyorum
Canim zaten arabayi krediyle aldik.Alali 1 hafta olmadi hemde.Bide bizim eski arabamiz hemen satilacak tipte bi araba degil.Ama borcumuzu acil odememiz gerek.Okey aldikta bu ise giristik.Ama sozunden donuyo ben oyle bisey demedim diyo oglun yalan soyluyo o zaman diye laf carpiyorum utanmiyoda.Diyorum ki adama kredi cekemez misin.Bize gelmek icin isten cikmis nasil odedinmis krediyi.Dedim valla bana cabuk haber ver ona gore
Mecbur is ariycam diyorum.Dusuk tehlikem oldugunu biliyoda.Dedi halin varmis calismaya neden daha onceden dusunmedin bole bisey.Dedim halim yok mecbur calisicam.Yada ac kalicaz dedim.Adamin umru degil.Ben bu adamin donekligi yuzunden ikili testimi bile yaptiramiycam.Hakkimi haram ediyorum bu adama.Bu kadar kalpsiz olmaz ya insan.Bu kadar laf carpilsa bana ben o evde kalamazdim daha .Icerde uzanmis tv izliyo bide.Evimede son gelisi bu.Birdaha almam evime.Esim babasini sevmez aralarini ben yapardim ama hakliymis.Hatta bana bugun dedi ki esim bana bide babandan niye nefret ediyosun diye soruyosun bak bu yuzden dedi.Bide salak gibi dusuk tehlikeki halimle sabahtan aksama kadar hizmet ediyorum.Agrilarim artti.Kim icin bizi boyle ortada birakan icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?