Hastanedeyimkanamam oldu cok fena 2 serum bitti tuvalet harici kalkmam yasak
Ya mubdi ya muid cekebilir misiniz arkadaslar..
Dua edin luften cok korkuyorum
Sabah uyandim kanama olmus acaba ignsdeenmi dun hemsire dugune gitcekti donuste ugrucakti 12.3/ geldi uyuyoduk tabi biz dis kapiyi kitlemis apartmandakiler benim esimde anahtari alip gitms ise kadina kapiyi,acamadim igne vurulamadim
Bilemiyorum insallah basa donmuyoruzdur
Hastanedeyimkanamam oldu cok fena 2 serum bitti tuvalet harici kalkmam yasak
hafta sonu giremiyorum nasılsınız herşeyler yolunda mı :)
ben dün bi bebek mevludune gittim
bi ilahi soyleniyo herkes bebeği sallıyo sırayla
bana da verdiler
ben bi agla bi agla içim çıktı
yazarken yine gözlerim doldu
kısmetse 6 ay sonra da benim kucağımda böyle bi minik olacak ya
rabbim isteyen herkese nasip etsin yokluklarını aratmasın kızlar
inşallah hepimiz de sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım güzel günlerini görelim inşallah
gunaydın
kızlar gunaydın ,
serbest beta hcg ve PAPP-A değerleri kaç olmalı biliyor musunuz?
canım cok gecmıs olsunn allah bebegını korusunHastanedeyimkanamam oldu cok fena 2 serum bitti tuvalet harici kalkmam yasak
Sabah uyandim kanama olmus acaba ignsdeenmi dun hemsire dugune gitcekti donuste ugrucakti 12.3/ geldi uyuyoduk tabi biz dis kapiyi kitlemis apartmandakiler benim esimde anahtari alip gitms ise kadina kapiyi,acamadim igne vurulamadim
Bilemiyorum insallah basa donmuyoruzdur
ben henuz yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlar varmerhaba kızlar hepinize günaydın. 2 li testini yaptıran varmı acaba
hafta sonu giremiyorum nasılsınız herşeyler yolunda mı :)
ben dün bi bebek mevludune gittim
bi ilahi soyleniyo herkes bebeği sallıyo sırayla
bana da verdiler
ben bi agla bi agla içim çıktı
yazarken yine gözlerim doldu
kısmetse 6 ay sonra da benim kucağımda böyle bi minik olacak ya
Rabbim isteyen herkese nasip etsin yokluklarını aratmasın kızlar
inşallah hepimiz de sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım güzel günlerini görelim inşallah
gunaydın
Günaydın kızlar,
Son 2 gündür çok şükür ki bulantılarım baya azaldı bir tek ağızdaki o acı tat ve iştahsızlık kaldı onlarda inşallah Allah'ın izniyle hayırlısıyla biran önce biter.Benimde yarın saat 4 te kontrolüm var çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuyorum.Umarım güzel şeyler duyarım, umarım hepimiz aynı şekilde duyarız.Bakalım doktoruma kurban bayramı için eşimin memleketine gitmek istediğimi söyleyecem Adana'ya araba ile ama tabi biz ilk başta burdan Ankara'ya gidicz 1 gün kalıp sonra tekrar Adana'ya doğru yola çıkıcaz.Umarım bi sakınca görmez çünkü eşim ayda yılda bir memleketine gidip ailesini görüyor onunda benim yüzümden ertelenmesini istemem doğrusu.Bakalım hayırlısı.
Bu arada borçtan bahsedilmiş.Borç yiğidin kamçısıdır:)Hem daha durun bebişler Allah'ın izniyle gelince o zaman borcu harcı görecez.Beziydi,mamasıydı,kıyafetiydi,doktor kontrolüydü vs.vs:)
Günaydın herkese, ben bu gün 3 te bebeğimi görmeye gideceğimaslında daha 12 gün var ama dayanamadım. İş yerinin yanında özel bir tıp merkezi var randevu aldım. İnşallah güzel haberlerle döneceğim
Güzel haberlerle gelin.
günaydın kızlar nasılsınız ıyı haftalar dılerım hepinize ben yarın amnıyotık bant ıcın doktora gıdeceğim ınsallah herşey ıyı olur cutemom ve fefilifa arkadaşıma acıl şifalar dılerım rabbım hjepimize bebeklerimzi bağışlasın
ltmerhaba kızlar hepinize günaydın. 2 li testini yaptıran varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?