2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Biraz borclardan konusulmus bixde aralik ayinda kendi evimize ciktik 20 senelik babamin verdigi daireyi yeniledik yaklasik 22_25 bin tl tuttu tasindik o ara cok sikistik elden borx aldik kiradaki ev kucuktu halilar perdeler hic biri uymadi cok sikintuya girdik sonra babam bir miktar para verdi borc olarak drgil abimedr verdigi bi miktarla ayni bileziklerimi bozarak krediyi kapadik bir ay gecmeden dedij daha az yuklu bi krediyle araba alalim ev tadilati icin 1200 tl oduyoduk neyse boxi sikistiriyodu evin bazi eksikleri var halada duruyo avize esya eksigu neyse esim corsa alalim diyodu ben keci gibi yapistim sonunda istedigim arabayi aldik hatta bende aglamistim sevinctem ford fiesta aldik o ay tatile gittik 1000 tl acildik hamile kaldim ki 3 sene istemiyoduk daha bi turlu toparliyamadik toparliyMiyoruz o 1000 tl bizi o kadar sikiyorki tek borcumuz kredide degil evdeki yuksek maas alanda benim calisamiyorum bu,ay iaterinden yarim maas alicam sanirim 800_850 gibi bisey raporlaroli odemiyolar derken esim arabayi satiliga cikarmis uzuldum 1000 tl icin olcak biset drgil ama vergi lastik degisimi muaune vs ee dogumdan sonrada calismucaz bi sure bunlarda benim canimi cok sikiyo kizlar

Hastanedeyim kanamam oldu cok fena 2 serum bitti tuvalet harici kalkmam yasak
Ya mubdi ya muid cekebilir misiniz arkadaslar..
Dua edin luften cok korkuyorum

Çok geçmiş olsun arkadaşlar. Umarım riskli durumunuz en kısa zamanda geçer, dularım sizinle

Borçtan harçtan bahsedilmiş. Biraz idareyle, ayak yorgana göre uzatılarak her borç kapanır. Kendinizi bir de bu problemlerle sıkıntıya sokup üzmeyin. Moralinizi yüksek tutun lütfen

hafta sonu giremiyorum nasılsınız herşeyler yolunda mı :)
ben dün bi bebek mevludune gittim
bi ilahi soyleniyo herkes bebeği sallıyo sırayla
bana da verdiler
ben bi agla bi agla içim çıktı
yazarken yine gözlerim doldu
kısmetse 6 ay sonra da benim kucağımda böyle bi minik olacak ya
Rabbim isteyen herkese nasip etsin yokluklarını aratmasın kızlar
inşallah hepimiz de sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım güzel günlerini görelim inşallah
gunaydın

sana tüm kalbimle amin diyorum arkadaşım

günaydın kızlar nasılsınız ıyı haftalar dılerım hepinize ben yarın amnıyotık bant ıcın doktora gıdeceğim ınsallah herşey ıyı olur cutemom ve fefilifa arkadaşıma acıl şifalar dılerım rabbım hjepimize bebeklerimzi bağışlasın

Hastanedeyim kanamam oldu cok fena 2 serum bitti tuvalet harici kalkmam yasak
Ya mubdi ya muid cekebilir misiniz arkadaslar..
Dua edin luften cok korkuyorum
canım cok gecmıs olsunn allah bebegını korusun

sanada gecmıs olsun canım nazar aldı topik sanırım...
merhaba kızlar hepinize günaydın. 2 li testini yaptıran varmı acaba
ben henuz yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlar var

günaydın arkadasımm ...kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiinnn diyorumm...

slm anniişler uzun zamandır gıremedım kanamalar artmıs allah şifa versin diyorum tum arkadaslarıma..bunun haricinde tüm anneler iyidir umarımm..

Günaydın kızlar,

Son 2 gündür çok şükür ki bulantılarım baya azaldı bir tek ağızdaki o acı tat ve iştahsızlık kaldı onlarda inşallah Allah'ın izniyle hayırlısıyla biran önce biter.Benimde yarın saat 4 te kontrolüm var çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuyorum.Umarım güzel şeyler duyarım, umarım hepimiz aynı şekilde duyarız.Bakalım doktoruma kurban bayramı için eşimin memleketine gitmek istediğimi söyleyecem Adana'ya araba ile ama tabi biz ilk başta burdan Ankara'ya gidicz 1 gün kalıp sonra tekrar Adana'ya doğru yola çıkıcaz.Umarım bi sakınca görmez çünkü eşim ayda yılda bir memleketine gidip ailesini görüyor onunda benim yüzümden ertelenmesini istemem doğrusu.Bakalım hayırlısı.

Bu arada borçtan bahsedilmiş.Borç yiğidin kamçısıdır:)Hem daha durun bebişler Allah'ın izniyle gelince o zaman borcu harcı görecez.Beziydi,mamasıydı,kıyafetiydi,doktor kontrolüydü vs.vs:)

Günaydın herkese, ben bu gün 3 te bebeğimi görmeye gideceğim aslında daha 12 gün var ama dayanamadım. İş yerinin yanında özel bir tıp merkezi var randevu aldım. İnşallah güzel haberlerle döneceğim

Güzel haberlerle gelin.

günaydın kızımı okula bıraktım mis gibi bir kahvaltı ettik küçük bebişimle
hepinize sağlıklı mutlu guzel bir gun dilerim

Fefilifa cok gecmis olsun canim ya dualarimiz seninle...

Doktora gidecek olanlar varmismhayirli haberlerle gelin ins...

Ne guzel mevlutmus. Ben daha once oyle sallandigini duymamistim. İns sende sagkikla sallarsin bebisini oyle.

SEN DE KALBİNİ FERAH TUT.bu bantın bebeğe değme ihtimali yok denecek kadar azmış...belki çoğumuzda oluyor haberimiz bile yok.ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALDIRSIN İNŞALLAH.

Kızlar moralim çok bozuk.iki gündür sancım var ve ara ara kahverengi akıntı geldi şuandada var agrı.kaynanamlarla oturdugum eve geldim dün akşam. Zaten sıkıntılar içindeyim ikilim kötü çıktı agrılarım çok gelirgelmez sinir etti beni.sabaha kadar uyumadım ya insanda biraz düşünce olur ya yatıyorum diye kendi kendini yiyo kadın takmış temizliğe.benim halim var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…