günaydın kızlar nasılsınız ıyı haftalar dılerım hepinize ben yarın amnıyotık bant ıcın doktora gıdeceğim ınsallah herşey ıyı olur cutemom ve fefilifa arkadaşıma acıl şifalar dılerım rabbım hjepimize bebeklerimzi bağışlasın
Kızlar moralim çok bozuk.iki gündür sancım var ve ara ara kahverengi akıntı geldi şuandada var agrı.kaynanamlarla oturdugum eve geldim dün akşam. Zaten sıkıntılar içindeyim ikilim kötü çıktı agrılarım çok gelirgelmez sinir etti beni.sabaha kadar uyumadım ya insanda biraz düşünce olur ya yatıyorum diye kendi kendini yiyo kadın takmış temizliğe.benim halim var sanki
Kızlar moralim çok bozuk.iki gündür sancım var ve ara ara kahverengi akıntı geldi şuandada var agrı.kaynanamlarla oturdugum eve geldim dün akşam. Zaten sıkıntılar içindeyim ikilim kötü çıktı agrılarım çok gelirgelmez sinir etti beni.sabaha kadar uyumadım ya insanda biraz düşünce olur ya yatıyorum diye kendi kendini yiyo kadın takmış temizliğe.benim halim var sanki
Yapsin o temizlik ya sen yat. Ama kotu oluyor tabi oyle yatmak ama takmamaya calis. Amniosentez yaptircak misin?
allah yardımcın olsun canım benim.kızlar moralim çok bozuk.iki gündür sancım var ve ara ara kahverengi akıntı geldi şuandada var agrı.kaynanamlarla oturdugum eve geldim dün akşam. Zaten sıkıntılar içindeyim ikilim kötü çıktı agrılarım çok gelirgelmez sinir etti beni.sabaha kadar uyumadım ya insanda biraz düşünce olur ya yatıyorum diye kendi kendini yiyo kadın takmış temizliğe.benim halim var sanki
Günaydın herkese, ben bu gün 3 te bebeğimi görmeye gideceğimaslında daha 12 gün var ama dayanamadım. İş yerinin yanında özel bir tıp merkezi var randevu aldım. İnşallah güzel haberlerle döneceğim
ya bende 10 gun once gormuştum 10 gun daha var görmeme ama çok özeldim yaa
Bana ayda bir kere dedi dr. Tabi ters bir şey olmazsa. 2, 5 hafta önce gördüm bebeğimi. Zamanda geçmek bilmiyorBende gitim bu gün randevu aldım. Bir ay uzun bir süre.
kalca agrısı hakkında bsy dedımı doktor canım.bende aynı problem var ve merak edıyorum hatta dunde burdan sormustum:2:
Yaptırıcam.yatıyorum ama devamlı başında söylenen biri düşün halimi.oturma odasında yatıyom kayınpeder gelip yanıma oturuyo mecbur yatak odasına gidiyom bir oda içinde tek başına zaman nasıl geçer.amniosenteze kadar kafayı yemessem iyi
lt
cumartesi ben yaptırdım. Ultrason ölçümlerim iyi çıktı sonuç haftaya çıkacak bakalım hayırlısı
Kızlar ya benim çok akıntım var sizce bu normalmi.
bende de oluyor ama bende enfeksiyon var ondan sanirim benim. Sende var mi enfeksiyon.
yarın gidicem bakalım arkadaşım. Geçen gittiğimde enf. Falan bişey dememişti ama kaşıntı falanda yok sadece sarı bazende su gibi akıntı. üfff şimdi yarın olmak bilmez.
akintidan bisey olmaz canim ya onu dert etme. Yarin hayirli haberlerini beklioruz.
işallah ama çok pipirikleniyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?