2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canim iyi haberlerini bekliyoruz...

Yapsin o temizlik ya sen yat. Ama kotu oluyor tabi oyle yatmak ama takmamaya calis. Amniosentez yaptircak misin?

Koyun can derdinde kasap et derdinde. Hiç umursama. Kimse bebeğinden daha kıymetli değil. Yat dinlen sen.

Yapsin o temizlik ya sen yat. Ama kotu oluyor tabi oyle yatmak ama takmamaya calis. Amniosentez yaptircak misin?

Yaptırıcam.yatıyorum ama devamlı başında söylenen biri düşün halimi.oturma odasında yatıyom kayınpeder gelip yanıma oturuyo mecbur yatak odasına gidiyom bir oda içinde tek başına zaman nasıl geçer.amniosenteze kadar kafayı yemessem iyi

allah yardımcın olsun canım benim.
Sana takma kafana, duyma söylediklerini diycem ama ...demesi kolay yapması zor.en güzeli karşılıklı konuşmak tabiki anlarsa

Sinirdendir ağrıların. Ben de 1 hafta ailemin yanına gitmiştim. Dayanamadım döndüm 3. gün. Herkes birşey söylüyor, bir rahat vermiyorlar Geçici nasılsa, birkaç gün odanda internetten idare et. Uzak dur sinirlerini bozma

kalca agrısı hakkında bsy dedımı doktor canım.bende aynı problem var ve merak edıyorum hatta dunde burdan sormustum:2:

Ben süt içmiyorum canım. Kalsiyum eksikliği fazla olduğu olabilir dedi. Magnezyum eksikliğide yaparmıs. elevit ve magnesol verdi. Hergun yoğurt yemeye calışıyorum. biraz rahatladım kalçam geçer gibi oldu ama şimdide belim ağrıyo. Kalçam kadar cok değil Allahtan.

Benimde kanamam oldugunda kayinvalidem gel bizde kal dedi de deim ben yatak odasinda butun gun yatamam gitmedim. Niye soyleniyor onu anlamadim ya.

bende de oluyor ama bende enfeksiyon var ondan sanirim benim. Sende var mi enfeksiyon.

yarın gidicem bakalım arkadaşım. Geçen gittiğimde enf. Falan bişey dememişti ama kaşıntı falanda yok sadece sarı bazende su gibi akıntı. üfff şimdi yarın olmak bilmez.

yarın gidicem bakalım arkadaşım. Geçen gittiğimde enf. Falan bişey dememişti ama kaşıntı falanda yok sadece sarı bazende su gibi akıntı. üfff şimdi yarın olmak bilmez.

Akintidan bisey olmaz canim ya onu dert etme. Yarin hayirli haberlerini beklioruz.

kızlar üçlü testa girecek var mı yakınlarda acaba. napılıyor üçlüde. sonuç geç mi çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…