Gunaydin tatli anneler
Bulantisi cok olanin kizi,bulantisi olmayanin oglu olur diye birsey duydum :) fikriniz var mi?
Ne derece dogru acaba
Sizde nasik oldu?
benimde hiç bulantım olmadı ama içime erkek doğuyor inşalllah hayırlısı olur hepimiz için. beim bebek önden gidiyor geçen hafta 14 haftalıktı haftaya dokttora gidicemcinsiyet belli olur mu sizceGunaydin tatli anneler
Bulantisi cok olanin kizi,bulantisi olmayanin oglu olur diye birsey duydum :) fikriniz var mi?
Ne derece dogru acaba
Sizde nasik oldu?
Gunaydin tatli anneler
Ne derece dogru acaba
Sizde nasik oldu?
Kizlarr merhaba..Bugün ikili testim sonclanacak.cok heyecanliyim
Eve gidince arayacağım. :18:
Gunaydin tatli anneler
Ne derece dogru acaba
Sizde nasik oldu?
Hastanedeyimkanamam oldu cok fena 2 serum bitti tuvalet harici kalkmam yasak
Ya mubdi ya muid cekebilir misiniz arkadaslar..
Dua edin luften cok korkuyorum
çok geçmiş olsun canım bende 3 gün önce senin gibi oldum hiç kalkma yat ben yemeğimi bile artık yatarak yiyorum sadece wc kalkıyorum sende öyle yap canım dua et bende çok korkuyorum hala atlatabilmiş değilim çok zor bir durum Allah bebeklerimizi bize bağışlasın onların yokluğunu göstermesin onlara o kadar çok alıştıkki bizi bırakıp gidecekler diye çok korkuyoruz Allahın izniyle bu kötü gunleride atlaticaz inşalah bişey olmayacak canım
10+6dan sonra 11. hafta oluyorsun canım 11. hafta 10+0 dan 10+6 ya kadar devam ediyor olacakKızlar birşey sorucam 9+7 olunca 10.haftamı bitiyor 10.haftayamı giriyorum çözemedim bir şu işi
Yaptırıcam.yatıyorum ama devamlı başında söylenen biri düşün halimi.oturma odasında yatıyom kayınpeder gelip yanıma oturuyo mecbur yatak odasına gidiyom bir oda içinde tek başına zaman nasıl geçer.amniosenteze kadar kafayı yemessem iyi
10+6dan sonra 11. hafta oluyorsun canım 11. hafta 10+0 dan 10+6 ya kadar devam ediyor olacak
Ama benim 1 haftadır altta 10 hafta yazıyor ben şuan 9+6 günlüğüm çözene kadar doğururum herhalde bu işi
hayırlı olsun canııım ilk bebeğin de erkek galiba oooh iki gelin geliyor inşallah. benimkini doktor söylemedi haftaya belli olur herhalde ben de erkek hissediyorumKızlar doktordan geliyorum.13+2 bebeğim erkek.Yusuf'um geliyor Allah'ın izniyle.Darısı daha öğrenemeyenlerin başına.
Canım senin kanama ne alemde hala var mı yoksa şuan kesildi mi?
Hayirli haberlerini bekliyoruz.Kizlarr merhaba..Bugün ikili testim sonclanacak.cok heyecanliyim
Eve gidince arayacağım. :18:
Masallah Hadi hayirlisi olsun ins.Kızlar doktordan geliyorum.13+2 bebeğim erkek.Yusuf'um geliyor Allah'ın izniyle.Darısı daha öğrenemeyenlerin başına.
ben 1 haftadır çok fazla kanama yaşıyorum cnm düşük yapıyorum diye o kadar korktumki ben artık wc dışı kalkmıyorum kanamam tam kesilmedi azda olsa geliyor wc gitmekten korkar oldum
Anlamadığım nokta doktorlar 12.haftadan sonra korkulacak bişey yok diyorlar düşük riski için neden insanları yanlış yönlendiriyolar anlamış değilim o zaman deki 4.aya kadar senin riskin devam ediyor bunu tespit etmeleri zor olmasa gerek.Özellikle dikkat ettim 12.haftadan sonra riskli olanlar bu topicte daha fazla.Allah hepinizin,hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah sağ sağlim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..Aminnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?