2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydin tatli anneler

Bulantisi cok olanin kizi,bulantisi olmayanin oglu olur diye birsey duydum :) fikriniz var mi?
Ne derece dogru acaba

Sizde nasik oldu?

Gunaydin tatli anneler

Bulantisi cok olanin kizi,bulantisi olmayanin oglu olur diye birsey duydum :) fikriniz var mi?
Ne derece dogru acaba

Sizde nasik oldu?

Gunaydin. Benim oglumda hic bulantim olmamisti. Bunda oldu ama cinsiyet bilmiyoruz henuz. Amagorumcemin kizi var hic bukanti yasamamis. Kisiye gore degisir bence.

Gunaydin tatli anneler

Ne derece dogru acaba

Sizde nasik oldu?
benimde hiç bulantım olmadı ama içime erkek doğuyor inşalllah hayırlısı olur hepimiz için. beim bebek önden gidiyor geçen hafta 14 haftalıktı haftaya dokttora gidicemcinsiyet belli olur mu sizce

Kizlarr merhaba..Bugün ikili testim sonclanacak.cok heyecanliyim

Eve gidince arayacağım. :18:

Gunaydin tatli anneler

Ne derece dogru acaba

Sizde nasik oldu?

Benim bulantım var. Rüyamdada kız görmüştüm ama bazen severken ağzımdan oğluşumda çıkıyor. Ben ne hissedeceğimi bilmiyorum o yüzden

Gunaydin tatli anneler

Ne derece dogru acaba

Sizde nasik oldu?

Benim hiç bulantım olmadı. Doktor büyük ihtimalle kız dedi. Kız arkadaşım doğum yaptığı sabah bile kusuyordu, kızı oldu

Hastanedeyim kanamam oldu cok fena 2 serum bitti tuvalet harici kalkmam yasak
Ya mubdi ya muid cekebilir misiniz arkadaslar..
Dua edin luften cok korkuyorum

çok geçmiş olsun canım bende 3 gün önce senin gibi oldum hiç kalkma yat ben yemeğimi bile artık yatarak yiyorum sadece wc kalkıyorum sende öyle yap canım dua et bende çok korkuyorum hala atlatabilmiş değilim çok zor bir durum Allah bebeklerimizi bize bağışlasın onların yokluğunu göstermesin onlara o kadar çok alıştıkki bizi bırakıp gidecekler diye çok korkuyoruz Allahın izniyle bu kötü gunleride atlaticaz inşalah bişey olmayacak canım

Kızlar birşey sorucam 9+7 olunca 10.haftamı bitiyor 10.haftayamı giriyorum çözemedim bir şu işi

Canım senin kanama ne alemde hala var mı yoksa şuan kesildi mi?

sen bilirsin ama amniyosentez çok riskli bebeğin düşme tehlikesi var açıkçası ben olsam yaptırmazdım o testin sonucu kötü çıktı diye hemem amniyosentez yaptırma derim benimki sadece öneri yanlış anlama canım o testlerin sonucu güvenilir değil ben yaptırmadım 3lüyüde yaptırmayı düşünmüyorum çünkü doktorum bana sonuç kötü çıktığında yapılacak hiçbişey olmadığını gebeliği sonlandırdıklarını söyledi Allah korusun bebeğin sağlıklıysa ve amniyosentez yaptırınca düşük olursa bunu nasıl kaldıracaksın çevremde o kadar çok kişiye down sendromlu dedilerki hepsi doğdu sağlıklı biride down sendromlu doğmadı Allaha yönel dua et Allahtan baska kimse bilemez rabbim bizlere sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar versin

Kızlar doktordan geliyorum.13+2 bebeğim erkek.Yusuf'um geliyor Allah'ın izniyle.Darısı daha öğrenemeyenlerin başına.

Kızlar doktordan geliyorum.13+2 bebeğim erkek.Yusuf'um geliyor Allah'ın izniyle.Darısı daha öğrenemeyenlerin başına.
hayırlı olsun canııım ilk bebeğin de erkek galiba oooh iki gelin geliyor inşallah. benimkini doktor söylemedi haftaya belli olur herhalde ben de erkek hissediyorum

Son düzenleme:
ben 1 haftadır çok fazla kanama yaşıyorum cnm düşük yapıyorum diye o kadar korktumki ben artık wc dışı kalkmıyorum kanamam tam kesilmedi azda olsa geliyor wc gitmekten korkar oldum

Anlamadığım nokta doktorlar 12.haftadan sonra korkulacak bişey yok diyorlar düşük riski için neden insanları yanlış yönlendiriyolar anlamış değilim o zaman deki 4.aya kadar senin riskin devam ediyor bunu tespit etmeleri zor olmasa gerek.Özellikle dikkat ettim 12.haftadan sonra riskli olanlar bu topicte daha fazla.Allah hepinizin,hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah sağ sağlim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..Aminnn..

12. haftayla bi ilgisi yok canım gebeliğin her döneminde risk var 12. haftada risk geçer diye bişey yokmuş ben bunu anladım benim 12. haftama kadar kanamalarım olmuştu ama az azdı 12. haftadan sonra öyle çok olduki geçen gün birden bire 2 ped dolusu aktı onu görünce fenalaştım zaten çok korktum artık korkumdan yerimden hiç kalkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…