hayırlı olsun canııım ilk bebeğin de erkek galiba oooh iki gelin geliyor inşallah. benimkini doktor söylemedi haftaya belli olur herhalde ben de erkek hissediyorum
Kızlar birşey sorucam 9+7 olunca 10.haftamı bitiyor 10.haftayamı giriyorum çözemedim bir şu işi
selam kızlar nasılsınız? Geçen hafata doktorumuza gittik ikili testimizi yaptırdık doktor %80 erkek dedi kordanunu bacagının arasına almış çok uğraştı doktorumuz o yüzden net olarak bişey söyleyemedi ama büyük ihtimal erkek dedi. 2 hafta sonra bi daha gitcez heralde o zaman netleşir.
aşı falan olmamız gerkiyor kaçıncı haftada olunacak bilen var mııı
ikili test için ultrasonla, kendi doktorunuz ense kalınlığına felan bakıyor ölçüyor değil mi, her zaman gittiğiniz doktordaki aynı cihaz yani..
radyolojiye felan yönlendirip, daha iyi ultrason cihazlarıyla değil di mi?
ikili test için ultrasonla, kendi doktorunuz ense kalınlığına felan bakıyor ölçüyor değil mi, her zaman gittiğiniz doktordaki aynı cihaz yani..
radyolojiye felan yönlendirip, daha iyi ultrason cihazlarıyla değil di mi?
Hastanedeyimkanamam oldu cok fena 2 serum bitti tuvalet harici kalkmam yasak
Ya mubdi ya muid cekebilir misiniz arkadaslar..
Dua edin luften cok korkuyorum
Kızlar doktordan geliyorum.13+2 bebeğim erkek.Yusuf'um geliyor Allah'ın izniyle.Darısı daha öğrenemeyenlerin başına.
selam kızlar nasılsınız? Geçen hafata doktorumuza gittik ikili testimizi yaptırdık doktor %80 erkek dedi kordanunu bacagının arasına almış çok uğraştı doktorumuz o yüzden net olarak bişey söyleyemedi ama büyük ihtimal erkek dedi. 2 hafta sonra bi daha gitcez heralde o zaman netleşir.
ben kendim için çekiyordum senin içinde çekerim ama kendin de çeksen çok faydalı ben şifa da vermesi için YA MÜBDİ YA ŞAFİ CELLE CELALÜHÜ çekiyorum.
kızlar bende bugün devlet hastanesine gittim kanama alanı var ama artık kanamıyor kabuk bağlamış gibi bişey dedi ben öğretmenim rapora gerek yok çalışabilirsin dedi.sonra özele gittim özeldeki doktorum kanaman baya küçülmüş ama çalışma dedi ben aslında kurbandan sonra çalışırım diyodum olmaz diyo doktor hiç çalışma diyo ben ikinci dönem zaten doğum izninde olacağım birinci dönem boyunca da yatmak istemiyorum kanama alanım çok azalmışsa 3 haftaya kapanır heralde demi ne yapsam bilemedim
kızlar bende bugün devlet hastanesine gittim kanama alanı var ama artık kanamıyor kabuk bağlamış gibi bişey dedi ben öğretmenim rapora gerek yok çalışabilirsin dedi.sonra özele gittim özeldeki doktorum kanaman baya küçülmüş ama çalışma dedi ben aslında kurbandan sonra çalışırım diyodum olmaz diyo doktor hiç çalışma diyo ben ikinci dönem zaten doğum izninde olacağım birinci dönem boyunca da yatmak istemiyorum kanama alanım çok azalmışsa 3 haftaya kapanır heralde demi ne yapsam bilemedim
Gunaydin tatli anneler
Bulantisi cok olanin kizi,bulantisi olmayanin oglu olur diye birsey duydum :) fikriniz var mi?
Ne derece dogru acaba
Sizde nasik oldu?
Kızlar doktordan geliyorum.13+2 bebeğim erkek.Yusuf'um geliyor Allah'ın izniyle.Darısı daha öğrenemeyenlerin başına.
Benimde hiç bulantım yok ve doktorum buyuk ihtimalle erkek dedi:) Ama onun dısındaki hiçbişey tutmuyo bende. Mesela ben deli gibi ekşi ve tursu yıyorum.
ben sağlık ocağına bi türlü kanamalardan vakit bulupta gidemedim kaydımı yaptıramadım inşalah sorun çıkarmazlar bana çünkü biz buraya taşındığımızdan beri ben hiç sağlık ocağına gitmedim eve biraz uzak
bende ılk defa burdakı saglık ocagına gıttım ve hem kayıt hem hamılelık kaydı aldılar,hıc bı sorun cıkmadı canım dert etme,cok fazla ılgılenıyolar hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?