2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hayırlı olsun canııım ilk bebeğin de erkek galiba oooh iki gelin geliyor inşallah. benimkini doktor söylemedi haftaya belli olur herhalde ben de erkek hissediyorum

Canım benim ilk bebeğim olucak inş.Avatardaki yiğenim.Aslında 11 hafta da bile belli oluyo ama benim doktorum 13 haftadan çnce söylemiyrum dedi.Bugün gittim pipisinin resmini elime verdi.

selam kızlar nasılsınız? Geçen hafata doktorumuza gittik ikili testimizi yaptırdık doktor %80 erkek dedi kordanunu bacagının arasına almış çok uğraştı doktorumuz o yüzden net olarak bişey söyleyemedi ama büyük ihtimal erkek dedi. 2 hafta sonra bi daha gitcez heralde o zaman netleşir.

ikili test için ultrasonla, kendi doktorunuz ense kalınlığına felan bakıyor ölçüyor değil mi, her zaman gittiğiniz doktordaki aynı cihaz yani..
radyolojiye felan yönlendirip, daha iyi ultrason cihazlarıyla değil di mi?

doktorumuz her zaman baktığı ultrasonla baktı ense kalınlığına birde kan alındı

ben sağlık ocağına bi türlü kanamalardan vakit bulupta gidemedim kaydımı yaptıramadım inşalah sorun çıkarmazlar bana çünkü biz buraya taşındığımızdan beri ben hiç sağlık ocağına gitmedim eve biraz uzak

canım benim gittiğim devlet hastanesinin ultrasonu eski bişeydi sanırım ondan burda ikili test yapmışyoruz universite hastanesine gönderiyoruz demişti
ama ben sonra özele gittim orda her zaman baktığı ultrasonla baktı

Hastanedeyim kanamam oldu cok fena 2 serum bitti tuvalet harici kalkmam yasak
Ya mubdi ya muid cekebilir misiniz arkadaslar..
Dua edin luften cok korkuyorum

ben kendim için çekiyordum senin içinde çekerim ama kendin de çeksen çok faydalı ben şifa da vermesi için YA MÜBDİ YA ŞAFİ CELLE CELALÜHÜ çekiyorum.

kızlar bende bugün devlet hastanesine gittim kanama alanı var ama artık kanamıyor kabuk bağlamış gibi bişey dedi ben öğretmenim rapora gerek yok çalışabilirsin dedi.sonra özele gittim özeldeki doktorum kanaman baya küçülmüş ama çalışma dedi ben aslında kurbandan sonra çalışırım diyodum olmaz diyo doktor hiç çalışma diyo ben ikinci dönem zaten doğum izninde olacağım birinci dönem boyunca da yatmak istemiyorum kanama alanım çok azalmışsa 3 haftaya kapanır heralde demi ne yapsam bilemedim

Kızlar doktordan geliyorum.13+2 bebeğim erkek.Yusuf'um geliyor Allah'ın izniyle.Darısı daha öğrenemeyenlerin başına.

ayy ne yana dönsek erkek
sağlıkla doğsunlar inşallah bu sene kız az galiba, bizim oğlanların işi de zor olacak

ben olsam riske atmazdım canım, en azından 1 hafta daha evde yatıp dinlenirdim. yine de sen bilirsin, Allah korusun çalışırken bişey olursa pişman olursun keşke evde dinleyseydim dersin. en kısa zamanda tastamam sağlığına kavuşup, normale dönmeni dilerim canım.

doktorunu dinle canım benim kanama alanım bitmişti 11. haftadaki kontrolümde artık bişey olmaz dedi dr bende ona güvenerekten ayaklanmıştım ama ağır hiçbişey yapmadım ertesi günü rahimde kanama alanı görülmemesine rağmen kanamam basladı ve 3 gün önce asırı bi kanamam oldu dr yine rahimde kanama alanı yok dedi ona rağmen kanama olabiliyor ben artık wc dışı hep yatıyorum sakın kendini yorma kendine hep dikkat et risk hiçbi zaman gitmiyor düşük riski bitse bile bu sefererken doğum riski baslayabilir Allah korusun

Gunaydin tatli anneler

Bulantisi cok olanin kizi,bulantisi olmayanin oglu olur diye birsey duydum :) fikriniz var mi?
Ne derece dogru acaba

Sizde nasik oldu?

Benimde hiç bulantım yok ve doktorum buyuk ihtimalle erkek dedi:) Ama onun dısındaki hiçbişey tutmuyo bende. Mesela ben deli gibi ekşi ve tursu yıyorum.

Benimde hiç bulantım yok ve doktorum buyuk ihtimalle erkek dedi:) Ama onun dısındaki hiçbişey tutmuyo bende. Mesela ben deli gibi ekşi ve tursu yıyorum.

bu belirtiler kişiden kişiye değişiyormuş.benim önceden de tatlıyla aram yoktu yine hiç tatlı aramıyorum ve yemiyorum.turşuyu ekşiyi tuzluyuçok tüketiyorum.çarşıya bile çıktığımda turşu suyu içiyorum bulantılarım çok oldu.bide karnım sivri değil.resimlere bakıyorum herkezin karnı sivri.benim karnım yaygın o yüzden yok gibi.ama cinsiyetimiz belli değil.ikilide de belli olucağını düşünmüyorum daha zamanının olduğunu tahmin ediyorum.hayırlısı artık.

bizim belli olmadı daha ama bakıyorum haftası daha az olanların belli olmuş ben kesinlessin istiyorum birazda ama bana dr tahminde bile bulunmadı devlete gidiyorum diyemi acaba, özeldeki drlar daha önce söylüyor galiba

Son düzenleme:

bende ılk defa burdakı saglık ocagına gıttım ve hem kayıt hem hamılelık kaydı aldılar,hıc bı sorun cıkmadı canım dert etme,cok fazla ılgılenıyolar hatta

bende ılk defa burdakı saglık ocagına gıttım ve hem kayıt hem hamılelık kaydı aldılar,hıc bı sorun cıkmadı canım dert etme,cok fazla ılgılenıyolar hatta

inşalah banada sorun çıkarmazlar ama ben ne zaman gideceğim bilmiyorum bu gidişle 19 haftamda anca giderim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…