2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bizim belli olmadı daha ama bakıyorum haftası daha az olanların belli olmuş ben kesinlessin istiyorum birazda ama bana dr tahminde bile bulunmadı devlete gidiyorum diyemi acaba, özeldeki drlar daha önce söylüyor galiba

evet canım devlette cinsiyeti geç söylüyolarmış hatta söylemeyenlerde oluyomuş duyduğuma göre.ama özele gidip de öğrenemeyen de çok.doktorlarda kendilerini garantiye almak için kesinlik kazanınca söyleme taraftarı.ama bazıları önceden tahmin yapıyolar sadece.kıza benziyo erkeğe benziyo diyerekten ama kızınız olucak ya da oğlunuz olucak demiyolar ihtimal veriyolar.ben ikiliye gidince sorucam ama söyleyeceğini sanmıyorum doktorumu tanıyorum çünkü gülüp şakayla karıştırıcaktır

Aradim hastaneyi daha belli olmams.carsamba dediler.

Kzlar amniyosentez de evet dusuk riski var ama cok az.benim eltim yaptirdi dusuk vs riski hic olmadi cok sukur.
Benm riskli ciksa bende yaptirirdim sanirim.geri kalan aylari kotu gcirmektense yaptiririm icim rahatlar diyorum ben . Bakalim hayirlisi olsun.

Avare prens geliyormus tebrikler canim.

doktora 2 yada hatta 3 hafta sonra gidicem belki o zaman söyler artık iyce büyümüş olur görmesi lazım artık yine söylemezse özele giderim büyük ihtimal

Carsambaya kadar bekle isin yoksa . Ben daha yaptirmadim bile 10 gunde cikcakmis bide bayrama gelcek 10 gun sonrasi oyyyy

Sağolun kızlar.Kızlar sonradan gelcekler.Erkekler daha erken malları ortaya serdikleri için.
Cok guldum. Erkekler daha erken belli oluyor zaten.

İş yerimin hemen yanında :18: Üniversite sınavında bile heyecanlanmamıştım ben, ellerim buz gibi oldu Cepten yazarım size teyzeleri dua edin. Minnişimi sağlıklı bir şekilde göreyim.

Valla bende ne uni ne ehliyet ne baska bi sinav. Annelik en heyecanli sey.

Sağolun kızlar.Kızlar sonradan gelcekler.Erkekler daha erken malları ortaya serdikleri için.
Tebrikler canim
İş yerimin hemen yanında :18: Üniversite sınavında bile heyecanlanmamıştım ben, ellerim buz gibi oldu Cepten yazarım size teyzeleri dua edin. Minnişimi sağlıklı bir şekilde göreyim.

Guzel haberlerle gel inşallah canim. Cok heyecanli oluyo gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…