bizim belli olmadı daha ama bakıyorum haftası daha az olanların belli olmuş ben kesinlessin istiyorum birazda ama bana dr tahminde bile bulunmadı devlete gidiyorum diyemi acaba, özeldeki drlar daha önce söylüyor galiba
inşalah banada sorun çıkarmazlar ama ben ne zaman gideceğim bilmiyorum bu gidişle 19 haftamda anca giderim ben :)
evet canım devlette cinsiyeti geç söylüyolarmış hatta söylemeyenlerde oluyomuş duyduğuma göre.ama özele gidip de öğrenemeyen de çok.doktorlarda kendilerini garantiye almak için kesinlik kazanınca söyleme taraftarı.ama bazıları önceden tahmin yapıyolar sadece.kıza benziyo erkeğe benziyo diyerekten ama kızınız olucak ya da oğlunuz olucak demiyolar ihtimal veriyolar.ben ikiliye gidince sorucam ama söyleyeceğini sanmıyorum doktorumu tanıyorum çünkü gülüp şakayla karıştırıcaktır
Aradim hastaneyi daha belli olmams.carsamba dediler.
Kzlar amniyosentez de evet dusuk riski var ama cok az.benim eltim yaptirdi dusuk vs riski hic olmadi cok sukur.
Benm riskli ciksa bende yaptirirdim sanirim.geri kalan aylari kotu gcirmektense yaptiririm icim rahatlar diyorum ben . Bakalim hayirlisi olsun.
Avare prens geliyormus tebrikler canim.
o kadar gecıktırmesen de ıyı olur yanı canım
Biz yaklaşık yarım saat sonra dr amcanın yanına gideceğiz. Çok heyecanlıyım kızlar. Karnımda kelebekler uçuşuyor
ayy ne yana dönsek erkek
sağlıkla doğsunlar inşallahbu sene kız az galiba, bizim oğlanların işi de zor olacak
Gözün aydın canım. Hayırlı evlat olsun inşallah
Hemen haber ver bize de. Cepten mimgiriyorsunyoksa cok mu yakin hastane.
Cok guldum. Erkekler daha erken belli oluyor zaten.Sağolun kızlar.Kızlar sonradan gelcekler.Erkekler daha erken malları ortaya serdikleri için.
İş yerimin hemen yanında :18: Üniversite sınavında bile heyecanlanmamıştım ben, ellerim buz gibi olduCepten yazarım size teyzeleri dua edin. Minnişimi sağlıklı bir şekilde göreyim.
Tebrikler canimSağolun kızlar.Kızlar sonradan gelcekler.Erkekler daha erken malları ortaya serdikleri için.
İş yerimin hemen yanında :18: Üniversite sınavında bile heyecanlanmamıştım ben, ellerim buz gibi olduCepten yazarım size teyzeleri dua edin. Minnişimi sağlıklı bir şekilde göreyim.
güne iğrenç başladım sabah istifra ettim kıyafetleri değiştirip okula öyle gittim bulantı mahvetti
Bulantıyla benimde başım dertte. sabahları 2 posta kusturmadan rahat etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?