ne yapacağız biz böyle Allahtan evde başıma geliyor ya dışarda olsa aman aman
benim evde bulanmaya başlıyor.evden 7'de çıktığım için iş yerinde peynir ekmek yiyorum bastırsın diye. tam geçti diyorum,ondan sonra bir başlıyor ki sorma. hep iş yerinde kusuyorum. çubuk kraker yiyordum,ama o da arttık midemi bulandırıyor. şimdi leblebi yemeye başladım.
ben ne zaman art arda su içsem yediklerimi geri çıkarıyorum sudan tiksinmek üzereyim. ben de 7: 15 çıkıyorum sabah istifra yerini temizlerken geç kalırım diye korktum.
Merhaba kızlar,
Nasılsınız. İyi haftalar olsun hepinize
benim evde bulanmaya başlıyor.evden 7'de çıktığım için iş yerinde peynir ekmek yiyorum bastırsın diye. tam geçti diyorum,ondan sonra bir başlıyor ki sorma. hep iş yerinde kusuyorum. çubuk kraker yiyordum,ama o da arttık midemi bulandırıyor. şimdi leblebi yemeye başladım.
ben ne zaman art arda su içsem yediklerimi geri çıkarıyorum sudan tiksinmek üzereyim. ben de 7: 15 çıkıyorum sabah istifra yerini temizlerken geç kalırım diye korktum.
bi ara naneli sakız çiğnedim,o da biraz iyi geliyor. sinirlerim boşandı iyice bugün,kustuktan sonra bir de oturdum ağladım.
Kızlar allah yardımcınız olsun
Çok zor mide bulantısı kusmak
İnşallah kısa sürede atlatırsınız.
Kızlar allah yardımcınız olsun
Çok zor mide bulantısı kusmak
İnşallah kısa sürede atlatırsınız.
geçecek inşallah şekerim
Anammm erkekler 11 kizlar 2
daha beter olmaktan korkuyorum ben de serum falan kötü olur. zaten burda tanıdığım kimsem yok tek başımayım
Canım ne zamandan beridir bulantıların falan var.benim 8.haftada başladı çok şükür gitgide azalıyor arada öğürmek dışında bulantım neredeyse olmuyor.Allah kimseye yaşatmasın çok zor vallahi ağladığım günleri biliyorum
beni de ekledin mi erkeklere :=) %60da olsa erkekgördük ama dr. bi dahaki ayı bekliyor
ıyıyız sen nasılsın? sana da ıyı haftalar...
daha yeni başladı benimki inşallah geçer
ben bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim. ablamda 2 hafta sürmüştü ve sadece 2 kere kustu. ben günde 2 kere kusuyorum.
ben de o günleri dört gözle bekliyorum. bi arkadaşın daha kötüydü,herşeyden tiksinmişti. hiç birşey yiyemedi,sonra serumla beslendi
benim bulantılar geç başladı . çok korkutuyor beni süreklilik gösterecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?