2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ne yapacağız biz böyle Allahtan evde başıma geliyor ya dışarda olsa aman aman

benim evde bulanmaya başlıyor.evden 7'de çıktığım için iş yerinde peynir ekmek yiyorum bastırsın diye. tam geçti diyorum,ondan sonra bir başlıyor ki sorma. hep iş yerinde kusuyorum. çubuk kraker yiyordum,ama o da arttık midemi bulandırıyor. şimdi leblebi yemeye başladım.

ben ne zaman art arda su içsem yediklerimi geri çıkarıyorum sudan tiksinmek üzereyim. ben de 7: 15 çıkıyorum sabah istifra yerini temizlerken geç kalırım diye korktum.

ben ne zaman art arda su içsem yediklerimi geri çıkarıyorum sudan tiksinmek üzereyim. ben de 7: 15 çıkıyorum sabah istifra yerini temizlerken geç kalırım diye korktum.

bi ara naneli sakız çiğnedim,o da biraz iyi geliyor. sinirlerim boşandı iyice bugün,kustuktan sonra bir de oturdum ağladım.

Kızlar allah yardımcınız olsun
Çok zor mide bulantısı kusmak
İnşallah kısa sürede atlatırsınız.

Kızlar göğüs uçlarınızda kabartı gibi şeyler oldu mu sizinde bugün dikkat ettim kabarcık gibi olmuş sanki..

Kızlar allah yardımcınız olsun
Çok zor mide bulantısı kusmak
İnşallah kısa sürede atlatırsınız.

ben bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim. ablamda 2 hafta sürmüştü ve sadece 2 kere kustu. ben günde 2 kere kusuyorum.

geçecek inşallah şekerim

ben de o günleri dört gözle bekliyorum. bi arkadaşın daha kötüydü,herşeyden tiksinmişti. hiç birşey yiyemedi,sonra serumla beslendi

Ben demedim mi bu yıl erkek yılı diye =)
Allahım benim de ilk bebişimi pipili versinnn (AMİN)

daha beter olmaktan korkuyorum ben de serum falan kötü olur. zaten burda tanıdığım kimsem yok tek başımayım

Canım ne zamandan beridir bulantıların falan var.benim 8.haftada başladı çok şükür gitgide azalıyor arada öğürmek dışında bulantım neredeyse olmuyor.Allah kimseye yaşatmasın çok zor vallahi ağladığım günleri biliyorum

11. haftada başladı yoğun koku bir de fazla su yapıyor. Allahım çok zor bir az önce bitsin yeter artık

"bebeğin cinsiyeti erkek olarak tespit edilmişse yanılma pek olmaz çünkü penis izlenmiştir. Ancak kız denilen bebeklerde yanılma daha sıktır çünkü penisin görülememesi kız olduğu yanılgısını yaratabilir." diyo
bende erkek işaretlesem mi acaba :)

fefilifa dan heber var mı kızlar

Son düzenleme:
ıyıyız sen nasılsın? sana da ıyı haftalar...

Saol canım bende iyiym ama biraz ağrım var sanki içime biri bıçak sokup çıkarıyor.

daha yeni başladı benimki inşallah geçer

Allah allah 11 hafta 12 haftaya kadar surer senin neden bu kadar geç başladıki

Serum kötü benim kuzende öyleydi
Zamanla geçececek yapacak bişey yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…