2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ben hasekidr yattigimda bi kadin vardi 1.5 aydir hastanede yatiyomus hic biseu yiyemiyo kafasina kadar kapatiyo ortusuyle 5 saat kaldim 3 kere kustu rezaletto ya

Malesef geçici degil beraber oturuyoruz.bak bu saat oldu ortalarda yok ordada yemek falan yok yatıyorum öyle

11. haftada başladı yoğun koku bir de fazla su yapıyor. Allahım çok zor bir az önce bitsin yeter artık

Canım çok zor valla inşallah kısa sürede biter.Mesela benimde 8.hafta başladı 10.haftanın sonuna doğru azaldı çok şükür belki seninde 2-3 hafta gibi bir dönemde azalır veya kesilir.

Bebeğimi gördüm teyzeleri. 3 cm olmuş boyumuz. Kıpır kıpırdı sıpam Ama iyikide özel hastaneye gitmişim yani çok eskiydi ultrason cihazları. Bebeğimi doğru düzgün göremedim ben. Dr çok tatlıydı ama bebeğimi pek göstermedi. Hamileliğin çok güzel dedi. Bide 9+3 günlük çıktı ultrasonda. Benim en son gittiğim kendi dr umunu cihazının hesabına göre 10+1 günlük olması lazım. Biı onu taktim kafaya. Kötü bir şey yoktur değil mi? Cihazdan olabilir mi

Malesef geçici degil beraber oturuyoruz.bak bu saat oldu ortalarda yok ordada yemek falan yok yatıyorum öyle

Allah yardımcın olsun canım
Bu erkek anneleri niye böyleler anlamıyorum. Kendileri çekmişler onlarda çektiriyorlar.

Gözün aydın canım kuzumuza.
Doktorunu neden değiştiriyorsun ki
Bence tek doktorda kal. Sonra insanın kafası karışıyor
Ultrason doğru tarihi veriyor.
En son adet tarihin neydi.

canım rent a car düşündünüz mü,kendi parasını çıkartabilir,kaza yapılma durumu da var da bilemedim ben de.

Bir de ne düşünsek boş,bebiş kendi kısmetiyle gelir,bi kapı açılır belli olmaz,en önemlisi evdi,bak o da var şükür..

ben de sen, merak ediyodum,Konya'ya gitmiyosun o zaman,doktordan çıkınca yaz olur mu,iyi haberlerle gel inşallah

Canım ayın konusu ne olaki:))

Çok severdin. Allah rahmet eylesin

Benim de geçti tamamen canım ama evet büyüme var.

Hayırlı olsuuunn:))

pınarcım ayın konusu ne diye 2 kere sormuşsun,ben cevaplıyım.O ayın konusu değil,suayın konusu noldu diye bir yazıydı.Suay82 kullanıcı adı.suayın diyince sen ayın konusu diye anladın. suay82 nin bebişine yakın amniyotik bant çıktı.onunla ilgili de forum açtı ayrı,cutemom da suayın konusu nerde diye forumun linkini soruyodu.
bilgin olsun.
senin de ikili test güzel çıkmış çok sevindim

Kızlar birşey sorucam 9+7 olunca 10.haftamı bitiyor 10.haftayamı giriyorum çözemedim bir şu işi
Ama benim 1 haftadır altta 10 hafta yazıyor ben şuan 9+6 günlüğüm çözene kadar doğururum herhalde bu işi

Canım onun kolayı şu,hani yaşımız için de doldurunca tam deriz ya,doldurmadan gün alıyorum daha deriz,aynısını düşün.
Bunda da 9+6 yani 9'u bitirdin,10.haftadan gün alıyosun,gün alışın da 9+1, 9+2, 9+3, 9+4, 9+5, 9+6 diye sayılıyo.9+6 dan sonra da 10+0 geliyo yani 10'u bitirdin 11'den gün alıyosun,10+1, 10+ 2 gibi....o yüzden de çizelgemiz hep 1 hafta ilersini gösteriyo,gün aldığımızı doldurduk kabul ediyo..

Kizlar sinirleriniz cok bozuldugi zaman kasiklarinizda agri oluyo mu?Sol tarafim cok fena.Babasi yuzunden esimle aram bozuldu resmen nasil insanlar var ya kendi oz babasi oglundan suphelenmeme sebep oldu.Yalan soylemez esim ama adam o kadar kesin konusuyo ki acaba dememek elde degil.Kafayi yedircekler bana en sonunda.Isin kotusu esim gel dedigim zaman gelebilcek yerde degil yasadigim yerde bir tane akrabam yok.Resmen kivraniyorum agridan.

Gozun aydin canim. Ultrasonla alakali olabilir takma kafana.

Canım benim ki bebeğim geç döllenme. Dr umu değiştirmedim. Kendi dr um bir ay sonrasına tarih verdi. 12 gün sonra randevum var. Bebeğimi görmek istediğim için gittim bu gün. Öylesine yani. Yoksa kendi dr uma devam edeceğim normalde.

Canım çok zor valla inşallah kısa sürede biter.Mesela benimde 8.hafta başladı 10.haftanın sonuna doğru azaldı çok şükür belki seninde 2-3 hafta gibi bir dönemde azalır veya kesilir.

ay inşallah inanmazsınız ama yiyecek reklamı da beni etkiliyor. reklamı geç konusu açılınca bile midem kalkıyo

maşallah canım
hani sen de goruyosundur ultrason kâğıdında bebeği bastan popoya olçuyo ya 2 artı oluyo o ölçüye goıre gun hesaplıyo
yani ölçüm ne kadar hasassa o kadar doğru oluyo ve her doktora gore de değişiyo o yüzden onu kafaya takma canım

iyi gidiyor demiş bak doktor. durup dururken kendine sıkıntı yaptın.belli olmuyor 2 gün eksik 3 gün fazla bence de ultrason cihazına göre değişiyor olabilir.çünkü bende de oluyor böyle.

cihazdandır canım sıkma canını

Canim skma canini benim bebegim 10 gun geriden gosteriyodu doktorun birinde.Doktorun gormeside ultrason cihazida farkediyo.zaten ilk 3 ayda tam gun vermiyo ultrason.Yani dengesiz cikabiliyo.Bende ayni seyleri yasamistim ama bebek baktim masallah tam gaz yola devam ediyo.

bende de oluyor tatlım sinir olunca kasığımda kasılıp kalıyorum.sonra diyorum ki cocuk doğunca nerede o babannem deyip ilk onun üzerine yapacak la havle çekiyorum sabır çekiyorum geçiyor.kızıyorum kendine bebeğm daha önemli ne yapıyorsun sen diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…