Sinirdendir ağrıların. Ben de 1 hafta ailemin yanına gitmiştim. Dayanamadım döndüm 3. gün. Herkes birşey söylüyor, bir rahat vermiyorlarGeçici nasılsa, birkaç gün odanda internetten idare et. Uzak dur sinirlerini bozma
11. haftada başladı yoğun koku bir de fazla su yapıyor. Allahım çok zor bir az önce bitsin yeter artık
Malesef geçici degil beraber oturuyoruz.bak bu saat oldu ortalarda yok ordada yemek falan yok yatıyorum öyle
Bebeğimi gördüm teyzeleri. 3 cm olmuş boyumuz. Kıpır kıpırdı sıpamAma iyikide özel hastaneye gitmişim yani çok eskiydi ultrason cihazları. Bebeğimi doğru düzgün göremedim ben. Dr çok tatlıydı ama bebeğimi pek göstermedi. Hamileliğin çok güzel dedi. Bide 9+3 günlük çıktı ultrasonda. Benim en son gittiğim kendi dr umunu cihazının hesabına göre 10+1 günlük olması lazım. Biı onu taktim kafaya. Kötü bir şey yoktur değil mi? Cihazdan olabilir mi
Biraz borclardan konusulmus bixde aralik ayinda kendi evimize ciktik 20 senelik babamin verdigi daireyi yeniledik yaklasik 22_25 bin tl tuttu tasindik o ara cok sikistik elden borx aldik kiradaki ev kucuktu halilar perdeler hic biri uymadi cok sikintuya girdik sonra babam bir miktar para verdi borc olarak drgil abimedr verdigi bi miktarla ayni bileziklerimi bozarak krediyi kapadik bir ay gecmeden dedij daha az yuklu bi krediyle araba alalim ev tadilati icin 1200 tl oduyoduk neyse boxi sikistiriyodu evin bazi eksikleri var halada duruyo avize esya eksigu neyse esim corsa alalim diyodu ben keci gibi yapistim sonunda istedigim arabayi aldik hatta bende aglamistim sevinctem ford fiesta aldik o ay tatile gittik 1000 tl acildik hamile kaldim ki 3 sene istemiyoduk daha bi turlu toparliyamadik toparliyMiyoruz o 1000 tl bizi o kadar sikiyorki tek borcumuz kredide degil evdeki yuksek maas alanda benim calisamiyorum bu,ay iaterinden yarim maas alicam sanirim 800_850 gibi bisey raporlaroli odemiyolar derken esim arabayi satiliga cikarmis uzuldum 1000 tl icin olcak biset drgil ama vergi lastik degisimi muaune vs ee dogumdan sonrada calismucaz bi sure bunlarda benim canimi cok sikiyo kizlar
günaydın kızlar nasılsınız ıyı haftalar dılerım hepinize ben yarın amnıyotık bant ıcın doktora gıdeceğim ınsallah herşey ıyı olur cutemom ve fefilifa arkadaşıma acıl şifalar dılerım rabbım hjepimize bebeklerimzi bağışlasın
Canım ayın konusu ne olaki:))
Çok severdin. Allah rahmet eylesin
Benim de geçti tamamen canım ama evet büyüme var.
Hayırlı olsuuunn:))
Kızlar birşey sorucam 9+7 olunca 10.haftamı bitiyor 10.haftayamı giriyorum çözemedim bir şu işi
Ama benim 1 haftadır altta 10 hafta yazıyor ben şuan 9+6 günlüğüm çözene kadar doğururum herhalde bu işi
doktoruna sordunmu peki
Bebeğimi gördüm teyzeleri. 3 cm olmuş boyumuz. Kıpır kıpırdı sıpamAma iyikide özel hastaneye gitmişim yani çok eskiydi ultrason cihazları. Bebeğimi doğru düzgün göremedim ben. Dr çok tatlıydı ama bebeğimi pek göstermedi. Hamileliğin çok güzel dedi. Bide 9+3 günlük çıktı ultrasonda. Benim en son gittiğim kendi dr umunu cihazının hesabına göre 10+1 günlük olması lazım. Biı onu taktim kafaya. Kötü bir şey yoktur değil mi? Cihazdan olabilir mi
Allah yardımcın olsun canım
Bu erkek anneleri niye böyleler anlamıyorum. Kendileri çekmişler onlarda çektiriyorlar.
Gözün aydın canımkuzumuza.
Doktorunu neden değiştiriyorsun ki
Bence tek doktorda kal. Sonra insanın kafası karışıyor
Ultrason doğru tarihi veriyor.
En son adet tarihin neydi.
Gozun aydin canim. Ultrasonla alakali olabilir takma kafana.
Canım çok zor valla inşallah kısa sürede biter.Mesela benimde 8.hafta başladı 10.haftanın sonuna doğru azaldı çok şükür belki seninde 2-3 hafta gibi bir dönemde azalır veya kesilir.
iyi gidiyor demiş bak doktor. durup dururken kendine sıkıntı yaptın.belli olmuyor 2 gün eksik 3 gün fazla bence de ultrason cihazına göre değişiyor olabilir.çünkü bende de oluyor böyle.Bebeğimi gördüm teyzeleri. 3 cm olmuş boyumuz. Kıpır kıpırdı sıpamAma iyikide özel hastaneye gitmişim yani çok eskiydi ultrason cihazları. Bebeğimi doğru düzgün göremedim ben. Dr çok tatlıydı ama bebeğimi pek göstermedi. Hamileliğin çok güzel dedi. Bide 9+3 günlük çıktı ultrasonda. Benim en son gittiğim kendi dr umunu cihazının hesabına göre 10+1 günlük olması lazım. Biı onu taktim kafaya. Kötü bir şey yoktur değil mi? Cihazdan olabilir mi
Bebeğin boyu uzamış ama bir hafta geri görünüyor. Canım sıkıldı. Nasıl olabilir ki bu
Kizlar sinirleriniz cok bozuldugi zaman kasiklarinizda agri oluyo mu?Sol tarafim cok fena.Babasi yuzunden esimle aram bozuldu resmen nasil insanlar var ya kendi oz babasi oglundan suphelenmeme sebep oldu.Yalan soylemez esim ama adam o kadar kesin konusuyo ki acaba dememek elde degil.Kafayi yedircekler bana en sonunda.Isin kotusu esim gel dedigim zaman gelebilcek yerde degil yasadigim yerde bir tane akrabam yok.Resmen kivraniyorum agridan.
kızlar kan ilacı kullnıyorum ikinci değiştirişimiz ilacı yanıyor midem sizde de aynı sorun var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?