- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- 48
Kizlar sinirleriniz cok bozuldugi zaman kasiklarinizda agri oluyo mu?Sol tarafim cok fena.Babasi yuzunden esimle aram bozuldu resmen nasil insanlar var ya kendi oz babasi oglundan suphelenmeme sebep oldu.Yalan soylemez esim ama adam o kadar kesin konusuyo ki acaba dememek elde degil.Kafayi yedircekler bana en sonunda.Isin kotusu esim gel dedigim zaman gelebilcek yerde degil yasadigim yerde bir tane akrabam yok.Resmen kivraniyorum agridan.
sormam mı zamanla geçecek dedi o kadar
Canım benim ki bebeğim geç döllenme. Dr umu değiştirmedim. Kendi dr um bir ay sonrasına tarih verdi. 12 gün sonra randevum var. Bebeğimi görmek istediğim için gittim bu gün. Öylesine yani. Yoksa kendi dr uma devam edeceğim normalde.
kızlar kan ilacı kullnıyorum ikinci değiştirişimiz ilacı yanıyor midem sizde de aynı sorun var mı?
Evet canım bende de oldu. Göğüs uçlarımda çok hassas..Kızlar göğüs uçlarınızda kabartı gibi şeyler oldu mu sizinde bugün dikkat ettim kabarcık gibi olmuş sanki..
Tam tersi de oluyor çoğunlukla canım, kordonu görüp erkek diyebiliyor doktorlar. Emin olmadan yapma bence anketi, belki değiştirilemiyordur sonradan."bebeğin cinsiyeti erkek olarak tespit edilmişse yanılma pek olmaz çünkü penis izlenmiştir. Ancak kız denilen bebeklerde yanılma daha sıktır çünkü penisin görülememesi kız olduğu yanılgısını yaratabilir." diyo
bende erkek işaretlesem mi acaba :)
fefilifa dan heber var mı kızlar
Canım, benim doktorum '3 hafta erken, 3 hafta geç olması normal' dedi doktor.Bebeğimi gördüm teyzeleri. 3 cm olmuş boyumuz. Kıpır kıpırdı sıpamAma iyikide özel hastaneye gitmişim yani çok eskiydi ultrason cihazları. Bebeğimi doğru düzgün göremedim ben. Dr çok tatlıydı ama bebeğimi pek göstermedi. Hamileliğin çok güzel dedi. Bide 9+3 günlük çıktı ultrasonda. Benim en son gittiğim kendi dr umunu cihazının hesabına göre 10+1 günlük olması lazım. Biı onu taktim kafaya. Kötü bir şey yoktur değil mi? Cihazdan olabilir mi
pınarcım ayın konusu ne diye 2 kere sormuşsun,ben cevaplıyım.O ayın konusu değil,suayın konusu noldu diye bir yazıydı.Suay82 kullanıcı adı.suayın diyince sen ayın konusu diye anladın. suay82 nin bebişine yakın amniyotik bant çıktı.onunla ilgili de forum açtı ayrı,cutemom da suayın konusu nerde diye forumun linkini soruyodu.
bilgin olsun.
senin de ikili test güzel çıkmış çok sevindim
Bebeğimi gördüm teyzeleri. 3 cm olmuş boyumuz. Kıpır kıpırdı sıpamAma iyikide özel hastaneye gitmişim yani çok eskiydi ultrason cihazları. Bebeğimi doğru düzgün göremedim ben. Dr çok tatlıydı ama bebeğimi pek göstermedi. Hamileliğin çok güzel dedi. Bide 9+3 günlük çıktı ultrasonda. Benim en son gittiğim kendi dr umunu cihazının hesabına göre 10+1 günlük olması lazım. Biı onu taktim kafaya. Kötü bir şey yoktur değil mi? Cihazdan olabilir mi
Tabi ki sinirden ağırır
Umursamamaya çalış diyeceğim ama elinde olan bişey değil
Senin şu an stresten sıkıntıdan uzak durman lazım. Bebeğine zararlı
Canım benim tuzlu ye, mideni boş bırakmamaya çalış
Tüp bebekmi canım seninde.
Bende dayanamıyorum 1 ay sonra gel dedi 3 hafta oldu cumartesi gideceğim
İnşallah dediğiniz gibidir kızlar. Cihazı çok sinir etti beni zaten. Bir kendi kendine kapandı. Sonra takıldı. Pefff
Yok canım doğal yollardan hamile kaldım ben.
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin cnm
Amin hepimizDr un cihazını parçlayasım geldi bir ara. Kapandı açıldı, dondu. Bide özel hastane. Sinir etti beni.
Biz yaklaşık yarım saat sonra dr amcanın yanına gideceğiz. Çok heyecanlıyım kızlar. Karnımda kelebekler uçuşuyor
o zaman hiç üzülme şekerim cihaz sıkıntılı demek ki
Banada öyle geldi. Zar zor ölçtü boyunu. Zaten en son hemşireye dedi. Ölç boyunu takıldı cihaz yine diye. Dr da sinir oldu.
kendi doktoruna gittiğinde için rahatlar canım. doktor değiştirmek bu yüzden iyi değil işte. kafamızı karıştırır çoğu zaman
Evet daha da asla gitmem kendi dr umunu dışında başka bir dr a. Durduk yere strese giriyorsun.
11. haftada başladı yoğun koku bir de fazla su yapıyor. Allahım çok zor bir az önce bitsin yeter artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?