2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Tabi ki sinirden ağırır
Umursamamaya çalış diyeceğim ama elinde olan bişey değil
Senin şu an stresten sıkıntıdan uzak durman lazım. Bebeğine zararlı

sormam mı zamanla geçecek dedi o kadar

Canım benim tuzlu ye, mideni boş bırakmamaya çalış

Tüp bebekmi canım seninde.
Bende dayanamıyorum 1 ay sonra gel dedi 3 hafta oldu cumartesi gideceğim

Kızlar göğüs uçlarınızda kabartı gibi şeyler oldu mu sizinde bugün dikkat ettim kabarcık gibi olmuş sanki..
Evet canım bende de oldu. Göğüs uçlarımda çok hassas..
Tam tersi de oluyor çoğunlukla canım, kordonu görüp erkek diyebiliyor doktorlar. Emin olmadan yapma bence anketi, belki değiştirilemiyordur sonradan.
Canım, benim doktorum '3 hafta erken, 3 hafta geç olması normal' dedi doktor.

Canımmsınnn :** sağol simcacımmm, gözden kaçtı benim o sorular.. Sen de çok dikkatlisin, öptüm kocaman.. İkili test de ense kalınlığı normal çıktı, kan testini de haftaya alıcaz.. Hayırlısıyla güzel haberler alalım hepimiz

Son düzenleme:

canım hiç kafana takma doktor hamişliğin çok güzel demiş zaten.. ben de önceden gitmiştim doktor ölçtü 9+2 dedi, benim hesaba göre 10+1 felan olmalıydı dedim. ekranı büyüttü bidaha ölçtü 9+5 dedi. velhasılı ölçüm değerleri değişebiliyor, endişelenme, 2 haftalık gecikmeler sorun olurmuş bildiğim kadarıyla.

Yok canım doğal yollardan hamile kaldım ben.

İnşallah dediğiniz gibidir kızlar. Cihazı çok sinir etti beni zaten. Bir kendi kendine kapandı. Sonra takıldı. Pefff

Bas popo mesafesini de doktorlar farkli olcuyormus. Mesela kimi poponun basindan kimi altindan basliyormus ondan da farkeder hic takilma bosuna.

11. haftada başladı yoğun koku bir de fazla su yapıyor. Allahım çok zor bir az önce bitsin yeter artık

canım seni çok iyi anlıyorum benim hamileliğimin 5. haftasında başladı ve hastanede yatıp serum yedim yine de fayda etmedi geçen haftadan beri hafifledi sabahları oluyor arada akşamları da oluyor inşallah geçecek allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…