2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evet cok güzeldi kucucuk birsey bacaginin arasinda oyle cok garibime gitti ilk basta oyle gormeye aliskin degilim ya kizimdaki gibi degil hani
renkli ultrasonda hani 3 boyutlu dediklerinde mi baktı doktor.bende cinsiyetini öğrenmek istiyorum da ona göre bir hastaneye gideyim

maşallah ya ne güzel hemen erkenden cinsiyetleri öğrenmişiniz. erkek bebekler kız bebekleri geçmiş.ben geçen cumartesi gittim doktora çok erken dedi. ben de erkek hissediyorum ya bakalım kısmet bana hiç farketmez...

Slm kizlar doktordan geliyorum ve mujdemi isterim bi oglum olacak. Bugun ogrendim cok sevindim bi kizim var ve allah nasip ederse birde oglum olacak allahim herkese nasip etsin.

gözünaydın canım darısı biz bekleyenlerin başına

normalde bende erkek hissi var ama ben kız istediğim için erkek hissini bastırıp kızım olmasını istiyorum

suanda oturuyorum ve bıseylergeldıgını hıssedıyorum kasıldımkaldım kendımı sıkıyorum hemde yogun bıseyler Allahım ya

normalde bende erkek hissi var ama ben kız istediğim için erkek hissini bastırıp kızım olmasını istiyorum

ben de belirtilere göre yorum yapıyorum ve öle hissediyorum. 3 hafta sonra bi sonraki kontrol var o zaman inş öğreniriz de alışverişe başlarız... kız erkek farketmez sağlıklı olsun bebişler yeter ki...

Kilot ped tayt hepsinim usyune cikti kan koltuga gexti kalkamiyorim yeromdem korkutorum annemleri cagirdim ama ayaga kalkarsam kotu bisey olcak givi

Cute agrin sancin var mi?
Yoksa endiselenme canim..
Su haftalik gneni 3 gunde bir vurdur.

Ben demedim mi bu yıl erkek yılı diye =)
Allahım benim de ilk bebişimi pipili versinnn (AMİN)

Insallah benimde oyle olur .bende oğlum da esimde hep kiz diyoruz istiyoruz inşallah hissettigimiz istedigimiz gibi olur......

Bende kız demiştim sana ya şuana kadar hep tahminlerim tuttu bakalım bunda çuvallayacakmıyım:)

benim bebişte kız gibi geliyor bana

Allah gönlünüze göre versin inşallah:79:

Malesef geçici degil beraber oturuyoruz.bak bu saat oldu ortalarda yok ordada yemek falan yok yatıyorum öyle

Allah yardımcın olsun ve sabır versin. Ama geçici değilse sen ya da eşin (artık kimden alıyorsa), ciddi ciddi konuşun. Bir çeki düzen versinler. Orası senin de evin, rahat hissetmeye dinlenmeye ihtiyacın var. Umarım sana karşı daha anlayışlı ve ilgili hale gelirler

Hayırlı olsun. Doktorun ölçümündendir o, endişelenme

Slm kizlar doktordan geliyorum ve mujdemi isterim bi oglum olacak. Bugun ogrendim cok sevindim bi kizim var ve allah nasip ederse birde oglum olacak allahim herkese nasip etsin.

Hayırlı olsun maşallah

Benimde gönlümden geçen kızdı ama erkek hissediyordum. Hissettiğim gibi de oldu. Kesin %100 erkek demedi doktorumuz ama erkek gibi duruyor sakın pembe bişiler alma dedi. Bir oğlum olacak Allah nasip kısmet ederse

Hamile kaldığımdan beri kendimi çok güzel hissediyorum =)
Cildim falan çok düzeldi, bebek cildi gibi oldu..
Kız çocuk mu, güzelleştiriyor du? erkek mi ?
Gerçi anne olacağız hepimizde ayrı güzellik vardır ama hani öyle derler diye fikir alayım ben sizlerden =)

ben yarın başlıycam ama bu ara bende de mide yanmaları başladı

dr. gittim dayanamadım sağolsun yine güzel karşıladı.kan ilacını direk kesti 30ekime randevu verdi 4lü taramaya gireceğim o zaman kan seviyesi 11in altına düşerse şurup veririm dedi.sakatat,kuru üzüm,pekmez tüket dedi.şimdi tahin helvası aldım geçsin midem diye onu yiyiyorum aklında olsun yanarsa miden sade tahin helvası ye :) inşallah sende sorun olmaz

Erkek cocuk güzelleştiriyor derler.
Ama benim eltimde yuzum cok guzellesti heralde erkek diyordu yeni ogrendi ki kizi gepiyo.sanirim belli olmuyo canim.

Ama benim yuzumde guzellesti

cildimin şavkı kaydı renk değişimlerim var kuruyorum dr. %60 erkek dedi.kız annenin güzelliğini alır derler ama bilmem ki ben bi değiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…