renkli ultrasonda hani 3 boyutlu dediklerinde mi baktı doktor.bende cinsiyetini öğrenmek istiyorum da ona göre bir hastaneye gideyimevet cok güzeldi kucucuk birsey bacaginin arasinda oyle cok garibime gitti ilk basta oyle gormeye aliskin degilim ya kizimdaki gibi degil hani
Slm kizlar doktordan geliyorum ve mujdemi isterim bi oglum olacak. Bugun ogrendim cok sevindim bi kizim var ve allah nasip ederse birde oglum olacak allahim herkese nasip etsin.
Slm kizlar doktordan geliyorum ve mujdemi isterim bi oglum olacak. Bugun ogrendim cok sevindim bi kizim var ve allah nasip ederse birde oglum olacak allahim herkese nasip etsin.
maşallah ya ne güzel hemen erkenden cinsiyetleri öğrenmişiniz. erkek bebekler kız bebekleri geçmiş.ben geçen cumartesi gittim doktora çok erken dedi. ben de erkek hissediyorum ya bakalım kısmet bana hiç farketmez...
normalde bende erkek hissi var ama ben kız istediğim için erkek hissini bastırıp kızım olmasını istiyorum
Kilot ped tayt hepsinim usyune cikti kan koltuga gexti kalkamiyorim yeromdem korkutorum annemleri cagirdim ama ayaga kalkarsam kotu bisey olcak givi
Ben de iki dr ile devam ediyorum...yksa 1 ay beklemem mumkun degil
Ben demedim mi bu yıl erkek yılı diye =)
Allahım benim de ilk bebişimi pipili versinnn (AMİN)
normalde bende erkek hissi var ama ben kız istediğim için erkek hissini bastırıp kızım olmasını istiyorum
Insallah benimde oyle olur .bende oğlum da esimde hep kiz diyoruz istiyoruz inşallah hissettigimiz istedigimiz gibi olur......
Bende kız demiştim sana ya şuana kadar hep tahminlerim tuttu bakalım bunda çuvallayacakmıyım:)
benim bebişte kız gibi geliyor bana
Malesef geçici degil beraber oturuyoruz.bak bu saat oldu ortalarda yok ordada yemek falan yok yatıyorum öyle
Bebeğimi gördüm teyzeleri. 3 cm olmuş boyumuz. Kıpır kıpırdı sıpamAma iyikide özel hastaneye gitmişim yani çok eskiydi ultrason cihazları. Bebeğimi doğru düzgün göremedim ben. Dr çok tatlıydı ama bebeğimi pek göstermedi. Hamileliğin çok güzel dedi. Bide 9+3 günlük çıktı ultrasonda. Benim en son gittiğim kendi dr umunu cihazının hesabına göre 10+1 günlük olması lazım. Biı onu taktim kafaya. Kötü bir şey yoktur değil mi? Cihazdan olabilir mi
ben yarın başlıycam ama bu ara bende de mide yanmaları başladı
Hamile kaldığımdan beri kendimi çok güzel hissediyorum =)
Cildim falan çok düzeldi, bebek cildi gibi oldu..
Kız çocuk mu, güzelleştiriyor du? erkek mi ?
Gerçi anne olacağız hepimizde ayrı güzellik vardır ama hani öyle derler diye fikir alayım ben sizlerden =)
Hamile kaldığımdan beri kendimi çok güzel hissediyorum =)
Cildim falan çok düzeldi, bebek cildi gibi oldu..
Kız çocuk mu, güzelleştiriyor du? erkek mi ?
Gerçi anne olacağız hepimizde ayrı güzellik vardır ama hani öyle derler diye fikir alayım ben sizlerden =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?