2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

inşallah ama korkuyorum eşim olmayınca istifra etmek daha da kötü. temizlemesi daha da midemi bulandırdı

Canım ne söyleniyor yapmasın o da olsun bitsin ufff çok sinir bir durum

Kızlar ya benim çok akıntım var sizce bu normalmi.

koyu renk ve kaşıntı olmadığı sürece normal canım

Gunaydin tatli anneler

Bulantisi cok olanin kizi,bulantisi olmayanin oglu olur diye birsey duydum :) fikriniz var mi?
Ne derece dogru acaba

Sizde nasik oldu?

canım kızımda hiç bulantım yoktu şimdide yok bende tersine galiba:)

Kızlar birşey sorucam 9+7 olunca 10.haftamı bitiyor 10.haftayamı giriyorum çözemedim bir şu işi

10 bitti 11 den gün almış oluyorsun canım

Kızlar doktordan geliyorum.13+2 bebeğim erkek.Yusuf'um geliyor Allah'ın izniyle.Darısı daha öğrenemeyenlerin başına.

Tebrikler topiğimizde kaynanalar çoğalıyor:)

bizim belli olmadı daha ama bakıyorum haftası daha az olanların belli olmuş ben kesinlessin istiyorum birazda ama bana dr tahminde bile bulunmadı devlete gidiyorum diyemi acaba, özeldeki drlar daha önce söylüyor galiba

bende medipole ikili teste gittim cumartesi 12+4 çıktı bu haftalarda tahmin fal bakmak gibi %50 kız %50 erkek dedi

Hayırlısı canım bir şey yoktur temizdir inşallah

Anammm erkekler 11 kizlar 2

Senin belli oldumu canım?

Kızlar o kadar çok yazıyorsunuz ki takip etmekte zorlanıyorum, tüm bebişlere ve göbüşlere kocaman maşallah...
Hasta olan veya kanaması olan arkadaşlar geçmiş olsun umarım kolayca atlatırsınız...
Cinsiyeti öğrenenleri tebrik ederim darısı benim gibi geç öğreneceklerin başına:)
hepinizi öpüyorum

Yok canim benim belli olmadi daha..
Ikiliye gittgimde dr kza benzettim dedi ama belli degil
Merakla bekliyorum

Son düzenleme:

arkadaşım kaşıntı falan bişey yokta sarı akıntı olmuş işte

arkadaşım kaşıntı falan bişey yokta sarı akıntı olmuş işte

Bende kız demiştim sana ya şuana kadar hep tahminlerim tuttu bakalım bunda çuvallayacakmıyım:)

benim bebişte kız gibi geliyor bana

Ayyy inşallah tutar canim
Tabi once saglik ama kiz olsun cok isterim..

Esim erkek diyr ben kiz bakalim kimin tahmini tutacak

Senin bir kizin daha var sanirim degil mi . inşallah gonlunden ne geciyorsa o olur canim.

Slm kizlar doktordan geliyorum ve mujdemi isterim bi oglum olacak. Bugun ogrendim cok sevindim bi kizim var ve allah nasip ederse birde oglum olacak allahim herkese nasip etsin.

Slm kizlar doktordan geliyorum ve mujdemi isterim bi oglum olacak. Bugun ogrendim cok sevindim bi kizim var ve allah nasip ederse birde oglum olacak allahim herkese nasip etsin.

gözün aydın canım ay valla erkek senesi heralde ben normalde kız hissediyorum ama bakalım ne olacak

bengeldım evde durdukca daha cok yıyorum ınsallah 1 kılodan fazla almamısımdırAllahım yaaa

yarın sabah tartılacagım

meyve yıcem sımdı mandalına 1 adet elma 1 adet 1 adet armut daha 2-3 saat once yemek yedımkı hemen ıcım kazınıyor

banyo oldum buarada o kadar rahatladımkı yalnız ne gıycemı sasırıyorumaksama kadar karnım sısıyor kayınpeder gelecek bugun utanıyorumda onun yanında oıyle 3 aylık gebe kocaman gobekoluyor
buarada bugun su ıcerken ıstıfra ettım dahada 1 bardak su ıcemedım

domez oglunoluıyormuss hayırlısı olsun baktımda kızın cok kucukmus dogdugunda da hala kucukolacak Allahyardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…