- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- 48
canım seni çok iyi anlıyorum benim hamileliğimin 5. haftasında başladı ve hastanede yatıp serum yedim yine de fayda etmedi geçen haftadan beri hafifledi sabahları oluyor arada akşamları da oluyor inşallah geçecek allah yardımcın olsun.
Yanilma olabiliyor ya ondan soylemek istemiyorlar aslinda. Ben nedense gec soylesin kesin olsun istiyorum merak etmeme ragmen. Bebisinizi saglikla buyutun ins.[/QUOT
elbette yanılma payı olsada emin olmadan görmeseler söylemezler diye düşünüyorum
16 17 . haftalrda net belli oluyor
ben hep kızım olsun istiyordum ilk hamile kaldığım günden beride hep kız diye hissettim ve pamuk gibi bir kızım oldu
anneler hissediyor ..
dr ve hislerinize güvenin
Insallah benimde oyle olur .bende oğlum da esimde hep kiz diyoruz istiyoruz inşallah hissettigimiz istedigimiz gibi olur......
Kızlar moralim çok bozuk.iki gündür sancım var ve ara ara kahverengi akıntı geldi şuandada var agrı.kaynanamlarla oturdugum eve geldim dün akşam. Zaten sıkıntılar içindeyim ikilim kötü çıktı agrılarım çok gelirgelmez sinir etti beni.sabaha kadar uyumadım ya insanda biraz düşünce olur ya yatıyorum diye kendi kendini yiyo kadın takmış temizliğe.benim halim var sanki
Kızlar ya benim çok akıntım var sizce bu normalmi.
Gunaydin tatli anneler
Bulantisi cok olanin kizi,bulantisi olmayanin oglu olur diye birsey duydum :) fikriniz var mi?
Ne derece dogru acaba
Sizde nasik oldu?
Kızlar birşey sorucam 9+7 olunca 10.haftamı bitiyor 10.haftayamı giriyorum çözemedim bir şu işi
Kızlar doktordan geliyorum.13+2 bebeğim erkek.Yusuf'um geliyor Allah'ın izniyle.Darısı daha öğrenemeyenlerin başına.
bizim belli olmadı daha ama bakıyorum haftası daha az olanların belli olmuş ben kesinlessin istiyorum birazda ama bana dr tahminde bile bulunmadı devlete gidiyorum diyemi acaba, özeldeki drlar daha önce söylüyor galiba
Aradim hastaneyi daha belli olmams.carsamba dediler.
Kzlar amniyosentez de evet dusuk riski var ama cok az.benim eltim yaptirdi dusuk vs riski hic olmadi cok sukur.
Benm riskli ciksa bende yaptirirdim sanirim.geri kalan aylari kotu gcirmektense yaptiririm icim rahatlar diyorum ben . Bakalim hayirlisi olsun.
Avare prens geliyormus tebrikler canim.
Anammm erkekler 11 kizlar 2
Yok canim benim belli olmadi daha..Canım ne söyleniyor yapmasın o da olsun bitsin ufff çok sinir bir durum
koyu renk ve kaşıntı olmadığı sürece normal canım
canım kızımda hiç bulantım yoktu şimdide yok bende tersine galiba:)
10 bitti 11 den gün almış oluyorsun canım
Tebrikler topiğimizde kaynanalar çoğalıyor:)
bende medipole ikili teste gittim cumartesi 12+4 çıktı bu haftalarda tahmin fal bakmak gibi %50 kız %50 erkek dedi
Hayırlısı canım bir şey yoktur temizdir inşallah
Senin belli oldumu canım?
Kızlar o kadar çok yazıyorsunuz ki takip etmekte zorlanıyorum, tüm bebişlere ve göbüşlere kocamanmaşallah...
Hasta olan veya kanaması olan arkadaşlar geçmiş olsun umarım kolayca atlatırsınız...
Cinsiyeti öğrenenleri tebrik ederim darısı benim gibi geç öğreneceklerin başına:)
hepinizi öpüyorum
Yok canim benim belli olmadi daha..
Ikiliye gittgimde dr kza benzettim dedi ama belli degil
Merakla bekliyorum
Canım ne söyleniyor yapmasın o da olsun bitsin ufff çok sinir bir durum
bende medipole ikili teste gittim cumartesi 12+4 çıktı bu haftalarda tahmin fal bakmak gibi %50 kız %50 erkek dedi
Kızlar o kadar çok yazıyorsunuz ki takip etmekte zorlanıyorum, tüm bebişlere ve göbüşlere kocamanmaşallah...
Hasta olan veya kanaması olan arkadaşlar geçmiş olsun umarım kolayca atlatırsınız...
Cinsiyeti öğrenenleri tebrik ederim darısı benim gibi geç öğreneceklerin başına:)
hepinizi öpüyorum
Canım ne söyleniyor yapmasın o da olsun bitsin ufff çok sinir bir durum
hepinizi öpüyorum
Bende kız demiştim sana ya şuana kadar hep tahminlerim tuttu bakalım bunda çuvallayacakmıyım:)
benim bebişte kız gibi geliyor bana
Slm kizlar doktordan geliyorum ve mujdemi isterim bi oglum olacak. Bugun ogrendim cok sevindim bi kizim var ve allah nasip ederse birde oglum olacak allahim herkese nasip etsin.
Slm kizlar doktordan geliyorum ve mujdemi isterim bi oglum olacak. Bugun ogrendim cok sevindim bi kizim var ve allah nasip ederse birde oglum olacak allahim herkese nasip etsin.
Tebrik ederim hayırlı olsun, amin inşallah :)
Sagolun kizlar ins herkes kisa surede ogrenirde isim bulmaya baslarizgozun aydın canım :) çok sevindim
Yine bir pipili geliyor. Sağlıkla gelsine annesi. Hayırlı olsun
Evet cok güzeldi kucucuk birsey bacaginin arasinda oyle cok garibime gitti ilk basta oyle gormeye aliskin degilim ya kizimdaki gibi degil hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?