Benimde gönlümden geçen kızdı ama erkek hissediyordum. Hissettiğim gibi de oldu. Kesin %100 erkek demedi doktorumuz ama erkek gibi duruyor sakın pembe bişiler alma dedi. Bir oğlum olacak Allah nasip kısmet ederse
Cinsiyetler geliyo tek tek
Catlamazsam iyidircok merak ediyorum
Hamile kaldığımdan beri kendimi çok güzel hissediyorum =)
Cildim falan çok düzeldi, bebek cildi gibi oldu..
Kız çocuk mu, güzelleştiriyor du? erkek mi ?
Gerçi anne olacağız hepimizde ayrı güzellik vardır ama hani öyle derler diye fikir alayım ben sizlerden =)
Cinsiyetler geliyo tek tek
Catlamazsam iyidircok merak ediyorum
Hayırlı olsun maşallah bebeğine
Sabır. Nasıl geçti işte ilk günün?
Bence bebeğin cinsiyeti ile değil, senin modunla alakalı bu durum. Foruma ilk üye olduğum günden beri söylüyorum. Moral-motivasyon gıda kadar önemli. Sen ne kadar iyi hissedersen ve pozitif düşünürsen, herşey bir o kadar keyifli hale geliyor. Senin postlarını okuyorum. Hep pozitifsin, gülümsetiyorsun beni hep. Bu enerjin sana güzellik katıyor:79:
Kilot ped tayt hepsinim usyune cikti kan koltuga gexti kalkamiyorim yeromdem korkutorum annemleri cagirdim ama ayaga kalkarsam kotu bisey olcak givi
kızlar ya dün eşimle bebek arabalarına baktım erken amaheves işte..
ayy ne pahalı şeyler öyle
birde birinde o özellik birinde bu özellik var yok..
valla tecrübeli anneler bize yardım edecek artık
tekerlekler 360 derece dönecek yağmurluğu olacak bir de yönü değişmeli
not defterime yazdım canım..çok teşekkür ederim..
özellikleri araştırıp yazıp ona göre alıcam.bol vaktimiz var yavaş yavaş araştırıcam
not defterime yazdım canım..çok teşekkür ederim..
özellikleri araştırıp yazıp ona göre alıcam.bol vaktimiz var yavaş yavaş araştırıcam
aynen canım bende alamam burda konuşmadan..Bol bol vaktimiz var :) burda uzun uzun konuşup değerlendirmeden almam ben de
şekerim bende araştırıyorum bayramdan sonra alacağım büyük olasılıkla. bir de bazı markalar ana kucağı kadar rahat ettiriyormuş kumaşı bebeği terletmemeli
tekerleklerinin büyük olması kontrol açısından büyük kolaylık sağlıyormuş
aynen canım bende alamam burda konuşmadan..
bir kaç marka var aklımda ama modelleri vs beraber araştırır karar veririz
sen baya araştırmışşsın canım..
ben de o büyük parçalara bakıcam ilk.. ana kucağı-araba- oto koltuğu gibi..
ama çok ta erken başlamak istemiyorum almaya..korkuyorum da:26:
canım çok uzakmış yaa..dr çok garantici galiba önceden söylemek istemiyo.kızlar bizim doktor cinsiyeti 17. hafta söylerim diyomuşeşimin dayısının geliniyle aynı doktora gidiyoruz.o da 20 nisan da doğum yapıcak aramız 2 gün.bugün ikili teste gidince sormuş öyle demiş.bende ikiliye gitmeyi geciktiriyordum cinsiyetide belli olsun diye.ama söylemeyecek anlaşılan.randevu alıp ikilimi yaptırıcam artık.
acayip sinirlerim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
canım çok uzakmış yaa..dr çok garantici galiba önceden söylemek istemiyo.
acaba başka dr daha mi gitsen ki:44:
ne oldu iyi misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?