2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Benimde gönlümden geçen kızdı ama erkek hissediyordum. Hissettiğim gibi de oldu. Kesin %100 erkek demedi doktorumuz ama erkek gibi duruyor sakın pembe bişiler alma dedi. Bir oğlum olacak Allah nasip kısmet ederse

Hayırlı olsun maşallah bebeğine

Cinsiyetler geliyo tek tek
Catlamazsam iyidir cok merak ediyorum

Sabır. Nasıl geçti işte ilk günün?

Bence bebeğin cinsiyeti ile değil, senin modunla alakalı bu durum. Foruma ilk üye olduğum günden beri söylüyorum. Moral-motivasyon gıda kadar önemli. Sen ne kadar iyi hissedersen ve pozitif düşünürsen, herşey bir o kadar keyifli hale geliyor. Senin postlarını okuyorum. Hep pozitifsin, gülümsetiyorsun beni hep. Bu enerjin sana güzellik katıyor:79:

iyi geçti canım çok şükür kanamam lekelenmem vs olmadı.
gene de biraz yoruldum tabi ama alışcaz

kızlar ya dün eşimle bebek arabalarına baktım erken ama heves işte..
ayy ne pahalı şeyler öyle
birde birinde o özellik birinde bu özellik var yok..

valla tecrübeli anneler bize yardım edecek artık

Son düzenleme:
kızlar ya dün eşimle bebek arabalarına baktım erken ama heves işte..
ayy ne pahalı şeyler öyle
birde birinde o özellik birinde bu özellik var yok..

valla tecrübeli anneler bize yardım edecek artık

tekerlekler 360 derece dönecek yağmurluğu olacak bir de yönü değişmeli

merhaba arkadaşlar dün itibari ile 12. haftamızı doldurduk çok şükür darısı 40. haftalara inşallaah. rabbım sağ salım kucağımıza alcağımız günü göstersın cumlemıze 3 gun önce yanı 11+5 de merakla doktora gittik ama bebeğim uyuyordu ve cınsıyetını bize göstermedı malesef ben 13. hafta bıdaha gitmei düşüyorum sırf cınsıyet için bayramda bellı olmuş olur inşallaaah

Son düzenleme:
not defterime yazdım canım..çok teşekkür ederim..
özellikleri araştırıp yazıp ona göre alıcam.bol vaktimiz var yavaş yavaş araştırıcam

şekerim bende araştırıyorum bayramdan sonra alacağım büyük olasılıkla. bir de bazı markalar ana kucağı kadar rahat ettiriyormuş kumaşı bebeği terletmemeli

Bol bol vaktimiz var :) burda uzun uzun konuşup değerlendirmeden almam ben de
aynen canım bende alamam burda konuşmadan..
bir kaç marka var aklımda ama modelleri vs beraber araştırır karar veririz
şekerim bende araştırıyorum bayramdan sonra alacağım büyük olasılıkla. bir de bazı markalar ana kucağı kadar rahat ettiriyormuş kumaşı bebeği terletmemeli

tekerleklerinin büyük olması kontrol açısından büyük kolaylık sağlıyormuş

sen baya araştırmışşsın canım..
ben de o büyük parçalara bakıcam ilk.. ana kucağı-araba- oto koltuğu gibi..

ama çok ta erken başlamak istemiyorum almaya..korkuyorum da:26:

Son düzenleme:

şekerim ben de korkuyorum inan ama yavaş yavaş başlamak lazım bayram sonra bakacağım işte öyle bir kaç yere bakmadan gidip kullanmadan almam hemen

kızlar bizim doktor cinsiyeti 17. hafta söylerim diyomuş eşimin dayısının geliniyle aynı doktora gidiyoruz.o da 20 nisan da doğum yapıcak aramız 2 gün.bugün ikili teste gidince sormuş öyle demiş.bende ikiliye gitmeyi geciktiriyordum cinsiyetide belli olsun diye.ama söylemeyecek anlaşılan.randevu alıp ikilimi yaptırıcam artık.

slm kizlar :) tup bebek bolumnden arkadslarda var cok sevindim birsey soracagim bnm kafam bn kac haftaluk oluyorum adet tarihim 18 tmmuz transfer tarihi 5 agustos kafam karsti valla

canım çok uzakmış yaa..dr çok garantici galiba önceden söylemek istemiyo.
acaba başka dr daha mi gitsen ki:44:
acayip sinirlerim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

ne oldu iyi misin.

canım çok uzakmış yaa..dr çok garantici galiba önceden söylemek istemiyo.
acaba başka dr daha mi gitsen ki:44:

ne oldu iyi misin.

evet canım daha çok var.kasımda anca belli olur ama napalım.doktorumdan memnunum canım.ikilimi yaptırıcam artık cinsiyet sonraya kalsın elden bişey gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…