2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende arada aklım erkek desede kız gibi hissediyorum eşimle konuşurken hep kızımız diyesim geliyo belkide hep kız istediğim içindir bilmiyorum ama eşim erkek dio tabi oda erkek istediği için bakalım hayırlısıyla sağlıklı olsunda Rabbim kucağıma almayı hayırı bi insan olarak yetiştirmeyi bana nasip etsinde kız erkek hiç farketmez...

evet hayırlısı olsun bakalım ne olacak minik mucizeler..
birde çin takvimine göre ocak şubat doğumlular 2 yaş
diyer aylar 1 yaş ekleyerek bakıyorsunuz dimi...

Bende erkek gibi hissediyorum erkek istedigim icin :) insallah saglikli uzun omurlu olsunda erkek olsun bide :)

Bebegin sagdan oldugunu dusunuyorum
Bulantim tiksintim yok
Istahim yok
Herhangi aserme yok
Agri yok
Iliskiden 11 gun sonra ogrendim gebeligi
Adetten sonra 4.6.11 gunler korunmasiz iliski oldu periyotlarim kisa
Cin takviminde butadan bi arkadss bakmisti bir kiz bir erkek cikmis oyle dedi ben erkek hissediyorum bakalimm nasil olcak

Oglum var oglumda kiz hissediyodum :) erkek deseler uzulcek gibi hissediyodum oyle olmadi evdeki tek kiz ben olmak istiyorum kiz istememe sebeblerim var ancak can sikmak istemek hepimiz bayaniz hayatimiz boyunca ne sikibti cile cekenler var tabiki Allah hayirlisini versin ama kiz cocuklarinin cok ezildihini hayatlari boyunca sikinti cektiklerini dusubuyorum yani surekli degil ama bilirsin
Benim ikinci evlilihim neler yasadim neler gordum kizim olursa onunda uzulmesini istemem he erkrk olsin omu uzsun hayir sadece bu bir gercekki erkekler daha guclu oluyor
Hemde ogluma hem arkadas hem kardes olsun diyede erkek hiasediyorum
Kaybanam esim kiz istiyo ( uyuz oluyorum onlara )
Belirtilere gelince oglumda cok agrim oluyodu guzelim gundelik hayatima devam edemiyodum adim atarkem dusunuyodum ama bulantim olmadi uc bes kere yemek yedikten sonra kusmustum clk az 7. Haftadan sonra sabah bulaniyor gibiydim
Onun disinda tup bebekti cok kiyasliyamiyorim yani

evet hayırlısı olsun bakalım ne olacak minik mucizeler..
birde çin takvimine göre ocak şubat doğumlular 2 yaş
diyer aylar 1 yaş ekleyerek bakıyorsunuz dimi...

merhaba aranıza daha katılamadım heyecanla gelecek haftayı bekliyorum test için ama %60 hamile hissediyorum kendimi inşallah iyi haberleri veririm buradan. Allah herkesin gönlüne göre versin benim bir kızım var(öncesi ve sonrasında kayıplarım var) 2. de de erkek evlat sevincini tatmayı çok isterim. Genelde bu çin takvimine yanlış bakılıyor beyaz melek senin dediğin gibi doğum ayına göre sayı eklenmesi gerekiyor ve hamile kalınan ay önemli genelde sat a göre bakılıyor kızımda tuttu bunda erkek gözüküyor hayırlısı bakalım burdan çin takvimi ile ilgili bir link ekliyorum burdan kolaylıkla hesaplayabilirsiniz. Çin Takvimi hesaplama | Erkek kiz cocuk , cinsiyet belirleme | Clearblue

Cildime gelince ayni has ayni tamam ama iyi hissediyorum
Ama cirkinlesme daha olmaz :)

Su verilen linke baktim ben 25 yasindayim 87 ekim dogumluyim 26 mi oluyorum 27 bskcam 26 yami
26 _ da erkek 27 de kiz

şu an herşey belli ama biz bilemiyoruz..
benim de bir kızım var..rabbim kaderini güzel yapsın inşallah..kader kötü olduktan sonra kızda acı çeker erkek te..
rabbim hepimizin evlatlarını ıyılerle karşılaştırsın inşaşllah...
oğlum olursa değişiklik olur..nasıl duygu bilmiyorum..
kız olura da kızıma arkadaş olur
iki kız kardeş olmak çok güzel..
ilk hamileliğimde kız çok istedim rabbim nasip etti çok şükür..
kızım kardeşim erkek olcak diyor..
eşim kız olsa daha iyi diyor..
ben ortadayım
rabbimden gelen baş tacım

ben 30 yaşındayım..
31
32
33 yaş temmuz ayı hep erkek...:)
yani yaşı yanlış ta heesağlasam tesaduf temmuz ayı erkek..
kızımda da kız doğru mu bilmem yoksa tesadüf te olabilir

26 yasindamiyim bem onu cozemedim
Senin kizin kac yasinda o ne istiyor
Bwnim oglum,erkek istiyir
Kizim olursa nil deniz
Oglum olursa deniz koyacagim
Oglumun adi ege deniz cok tatki inzallah yeni bebisimde cok uykucu olur dun uykuyu iyi alamadigi icin ogkum bugun 5 ten beri uyuyor sabah 6 da uyanabilir tabi :)

benim kızım erkek istiyor...
daha hamile kalmadan hep erkek olcak kardeşim dedi...
kızım olursa MASAL
oğlum olursa POYRAZ
koyacağım ben de..isimleri belli

çin takvimine bakarken verdiğim linkte Lunar Age calculator (cinsiyet hesaplama) kısmı var oraya bilgilerinizi girerseniz hangi yaşa bakmanız gerektiği çıkıyor

Arkadaslar merhaba, size bazı degerlerimi yazacagım, hem sizlere hem de diğer arkadaslara fikir vermesi acısından. İsterseniz sizler de paylaşabilirsiniz. Belki de kıyaslama ve birlikte takip etme sansı olur.
Ben sıkı takipte oldugumdan hamileliğimi oldukca erken ogrendim. Ovulasyonum da erken tarihte oldu ve yaklaşık sat tarihinden 2-2,5 hafta sonra ince de olsa cift cizgiyi gordum. Tabi benim gibi kayıplar yasayan diğer arkadaslar da bilirler ki, dusuk sonrası insan cift cizgi gorunce "heyoo hamileyim" demez, "hımm dur bakalım ne olacak" der ve endışeyle beklemeye baslar. Ben hamilelik oncesi etkili bir multivitamin ve bebe aspirini kullanmaya basladım. Ve hamileliği ogrenir ogrenmez de ilk iş gecede bir tane Crinone (progesterone kremi) kullanmaya başladım. Onceki kayıplarımda ne yazık ki crinone veya baska bir progesteron ilacı kullanmamıstım. Ancak crinone oldukca etkili. 0'larda, 2-3 lerde gezinen progesteronum kullandıgımın ertesi gunu 37'e cıktı. Sat sonrası 22. Gunde kan tahlili yapıldı. Bhcg : 52 Progstrn: 37 cıktı. Dr'um gunde 1 vitamin, 1 aspirin(81 mg) ve geceleri bir tane Crinone kullanmaya devam etmemi soyledi. Sat sonrası 24.gunde tekrar tahlil yapıldı. Bhcg: 157 progstrn: 31 cıktı. Ultrasonda da suan için hersey yolunda gibi goruluyor. Ama dediğim gibi ozellikle ilk üç ayı atlattıktan sonra işlerin yolunda oldugunu dusunecegim. Onceki hamileliklerinde bhcg degeri beklendiği kadar yukselmiyordu ve dusukle sonuclanıyordu. Simdi beklemedeyim. Umarım hersey yolunda gider . Hepimiz için.
Sevgilerimle

Son düzenleme:
Merhaba canim hayirli olsun oncelikle Allah tamamina erdirsin
Bende adete 4 gun kala ogrendim yani 22.gun idrar tahlili ile adet gunumde yaptirdigim beta hcg 295 cikti tekrarlamadim testi
Ilk oglumda ise 35 idi deger yaklasik on on iki gun takip edildi duzenli olarak artis oldu ve oglum dogdu bence seninkindede sikinti yok ama ben jel drgil igneden yanayim jel birikiyor ve kadari rahime gidiyor belli drgil ilk gebeligimde igne kullandim uc ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…