Beyaz melek nrle guzrl benim oglumda 3.5 yasinda 2010 subat dogumlu mart sonu anne olacaktim subatta dogdu
Kiz olursa,masal ve oyku cok guzel uyumlu olmus olacak bakalim cinsiyetler ne olacak
Sende gubdelik hayatina devam ediyorsundur kizini kucakliyormusun ,? Dr kontrolune kizinida goturecekmisin ve cinsel iliski sikligi ne olmali biz sik yapiyoruz ama dogrumu bilmiyorum ikinci gebeligim olduguna bakma biraz dahs zaman gecsin bende jendimden soz edecegim ilerleyen zamanlarda
Arkadaslar merhaba, size bazı degerlerimi yazacagım, hem sizlere hem de diğer arkadaslara fikir vermesi acısından. İsterseniz sizler de paylaşabilirsiniz. Belki de kıyaslama ve birlikte takip etme sansı olur.
Ben sıkı takipte oldugumdan hamileliğimi oldukca erken ogrendim. Ovulasyonum da erken tarihte oldu ve yaklaşık sat tarihinden 2-2,5 hafta sonra ince de olsa cift cizgiyi gordum. Tabi benim gibi kayıplar yasayan diğer arkadaslar da bilirler ki, dusuk sonrası insan cift cizgi gorunce "heyoo hamileyim" demez, "hımm dur bakalım ne olacak" der ve endışeyle beklemeye baslar. Ben hamilelik oncesi etkili bir multivitamin ve bebe aspirini kullanmaya basladım. Ve hamileliği ogrenir ogrenmez de ilk iş gecede bir tane Crinone (progesterone kremi) kullanmaya başladım. Onceki kayıplarımda ne yazık ki crinone veya baska bir progesteron ilacı kullanmamıstım. Ancak crinone oldukca etkili. 0'larda, 2-3 lerde gezinen progesteronum kullandıgımın ertesi gunu 37'e cıktı. Sat sonrası 22. Gunde kan tahlili yapıldı. Bhcg : 52 Progstrn: 37 cıktı. Dr'um gunde 1 vitamin, 1 aspirin(81 mg) ve geceleri bir tane Crinone kullanmaya devam etmemi soyledi. Sat sonrası 24.gunde tekrar tahlil yapıldı. Bhcg: 157 progstrn: 31 cıktı. Ultrasonda da suan için hersey yolunda gibi goruluyor. Ama dediğim gibi ozellikle ilk üç ayı atlattıktan sonra işlerin yolunda oldugunu dusunecegim. Onceki hamileliklerinde bhcg degeri beklendiği kadar yukselmiyordu ve dusukle sonuclanıyordu. Simdi beklemedeyim. Umarım hersey yolunda gider . Hepimiz için.
Sevgilerimle
İgnenin ne oldugunu merak ettim. Tam olarak işlevi nedir? Progesteron takviyesi için mi o da?
Kucuk ve buyuk oglusum ve ben yemek yedik :) bugun yatmayi,dusunuyorum aksam ustu hava almaya cikmali pazardan sonra is basi of
kizlar düngece asıri migde bulantisi ve sanciyla hastaneye geldm.hemen yatirdilar.serum taktilar.migdem col kötû beslenememisım
kizlar düngece asıri migde bulantisi ve sanciyla hastaneye geldm.hemen yatirdilar.serum taktilar.migdem col kötû beslenememisım
aysunay hoşgeldin bikaç gündür yoktun sanki karşılaşamadık..
canım bende bebişi görmedim sadece kesemiz bu:)
inşallah salı günü gideceğim bebişi görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?