Eve geldik dr dedim neden kaniyorum teknik hata dedi
Plesanraya bagli kanama ama ciddi bi ayrisma goremiyorum dedi nasil yani kan kesenin icindenmi geliyo dedim kesenin ust bolumunu gosterdi ay seklinde neden surekli kanama alani degisiyor bilmiyorum ikili testi,yapmadi 11+6 cikti usg halbuki 1 hafta ondeydi neyse 10 gub sonra cagirdi calisamazsin bu durumda 3 esun ugrasin dedi sanirim bi 10 gun daha sonrada heyet raporu
Cok uzuldum iyilesmememe uzuldum
Surekli uclarda sallanmaktan yoruldum syrekli kanama agri bebekmi dusecek demekten uzuldum herkez gibi olamamaktan
Insallah kanamasiz gelirsi. Dedi insallah dedim aksam igne gubde iki kere hap dedi o,kadar dun bi sure dogum hanede bekledim kabustu normal dogum yapqcqklar vardi,aklim cikti yani
Plesanraya bagli kanama ama ciddi bi ayrisma goremiyorum dedi nasil yani kan kesenin icindenmi geliyo dedim kesenin ust bolumunu gosterdi ay seklinde neden surekli kanama alani degisiyor bilmiyorum ikili testi,yapmadi 11+6 cikti usg halbuki 1 hafta ondeydi neyse 10 gub sonra cagirdi calisamazsin bu durumda 3 esun ugrasin dedi sanirim bi 10 gun daha sonrada heyet raporu
Surekli uclarda sallanmaktan yoruldum syrekli kanama agri bebekmi dusecek demekten uzuldum herkez gibi olamamaktan
Insallah kanamasiz gelirsi. Dedi insallah dedim aksam igne gubde iki kere hap dedi o,kadar dun bi sure dogum hanede bekledim kabustu normal dogum yapqcqklar vardi,aklim cikti yani
canım benim peki 12 haftadan sonra düşük tehlikesi geçmiyor mu
çalışıyormusun ev hanımımısın normalde
evet o zaman mecbur:)
hayır geçmiyor benim en basından beri tehlikem devam ediyordu ama nedense 12. haftadan sonra kanamalarım iyce şiddetlendi çalışmıyorum ev hanımıyım şimdide 20. haftaya kadar tehlikeli diyo dr ama ondan sonrada Allah korusun erken doğum riski olabiliyor bilmiyorum canım çok zor hep yatıyorum inş. bebeğime bişey olmaz
ben kendi zevkime göre alamayacaksam bebeğime eşyalarını ne anladım ben bu annelikten o zaman ben neden çalışıyorum ki ne gerek onların eskilerini alırız biz
Ev hanımı olman güzel canım bol bol dinlenirsin.
Ama riski olması kötü tabi
Benim arkadaşım vardı. Onunda riskliydi ama hep yattı çok şükür nurtopu gibi bir oğlu var.
Seninde inşallah öyle olacak canım
Düşük rsikinin neden olduğunu dr söylüyor mu?
Gönlünü ferah tut annesi inş. bebişine hiç birşey olmayacak. sağ salim kucağına alacaksın
hayır geçmiyor benim en basından beri tehlikem devam ediyordu ama nedense 12. haftadan sonra kanamalarım iyce şiddetlendi çalışmıyorum ev hanımıyım şimdide 20. haftaya kadar tehlikeli diyo dr ama ondan sonrada Allah korusun erken doğum riski olabiliyor bilmiyorum canım çok zor hep yatıyorum inş. bebeğime bişey olmaz
Cok uzuldum iyilesmememe uzuldum. Surekli uclarda sallanmaktan yoruldum syrekli kanama agri bebekmi dusecek demekten uzuldum herkez gibi olamamaktan Insallah kanamasiz gelirsi. Dedi insallah dedim aksam igne gubde iki kere hap dedi o,kadar dun bi sure dogum hanede bekledim kabustu normal dogum yapqcqklar vardi,aklim cikti yani
Hastanedeyim dun bardaktan bosalircasina kamamam oldu ksn pihtisi dustu buyuk neredeyse bauilcaktim simdi hastanede yatiyorum
Geçmiş olsun arkadaşlar. Dualarımız sizinle, dinlenin. İnşallah sıkıntılarınız tez zamanda geçer ve sağlıklı-kolay bir hamilelik dönemine girersiniz. Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın
Arkadaşlar reglimi 3 gün var ve ben dayanamayıp test yaptım tek çizgi gördüm.3-4 saat sonra gölge gibi ikinci çizgi vardı fakat o kadar zor görünüyoki dikaktli bakmak lazım.geçen ayda yapmıştım test negatifti günler sonra bile hiçbişey belirmemişti.deneyimlerinizden yola çıkarak bana bi fikir verebilir misiniz hamile olabilir miyim ? :44:
adetinin gecikmesini bekle. Ben oglumdayken olmustu bu olay bana 1 saat sonra gorunmustu ikinci cizgi ama yarin saatten sonrasini dikkate alamayin diyor prospektusunde. Ve ben o zaman hamileydim ama kan testi bile negatifti nadir olan bi durummus benimki. Benim gecikmem de vardi tabi. Bekle sen bence
inş. canım dr bişey diyemiyor nedenini bilemeyiz diyor belki benim bünyemdendir çok zayıfladım iyce 7 kilo verdim zaten öncedende bünyem zayıftı tartıda 50den fazla göremedim kendimi
merhaba kızlar şimdi doktordan gelidik tam 11 haftalık olmuşuz. boyumuzda 4.19 cm olmuş
Arkadaşlar reglimi 3 gün var ve ben dayanamayıp test yaptım tek çizgi gördüm.3-4 saat sonra gölge gibi ikinci çizgi vardı fakat o kadar zor görünüyoki dikaktli bakmak lazım.geçen ayda yapmıştım test negatifti günler sonra bile hiçbişey belirmemişti.deneyimlerinizden yola çıkarak bana bi fikir verebilir misiniz hamile olabilir miyim ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?