2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

burcu beni yanlış anlama lütfen ,en son istediğim şey bu topikte bir arkadaşımın kalbini kırmak, ama bildiklerimi paylaşmak zorunda hissettim kendimi, amniyosentez yaptırmış ve yaptırmadan önce bazı kimseler tarafından çokça korkutulmuş biri olarak...2li ya da diğer tarama testleri sonucu down sendromlu olma riksi var denilip sağlıklı doğan bir sürü bebek var(biri de benim oğlum), ama amniyosentez sonucu down sendromlu teşhisi konulursa bu kesin sonuçtur, isteyen netten araştırabilir.....ben yaptırırım bi başkası yaptırmaz, ben doğururum downlu bile olsa başkası doğurmaz, herkesin kendi bileceği iş....şu an hemen herkesin test sonuçlaı güzel geliyor, maşallah hep böyle gitsin, kimse bebeğinin sağlığıyla ilgili bi olumsuzluk yaşamasın...birbirimizi de korkutmadan endişelendirmeden güzelce sohbetimize devam edelim

çok geçmiş olsun, annelik daha şimdiden zor

Canım bende öyle söyledim de adamda haklı olarak görmek istiyor o benden daha heyecanlı.Onada içim elvermez işte bakalım tamam ayarladım dedi ama görecez gelmezse 4 e kadar çıkar giderim ben kendim

Sevindim eşinin ayarlamasına işlerini. Resti çekince oluyor demek ki Güzel haberlerle gel. Bu arada mesajım 2. baskı olmuş kusura bakmayın

Canım bende ve diğer kanaması olmayan anne adaylarında da var o ağrılar. Sürekli olmasa da arada adet olacakmış gibi ağrıyor. Rahmin genişlemesinden kaynaklanıyor. Kahverengi lekeden korkma, dönmez kırmızıya inşallah.

Ay heyecan bastırdı valla ben daha şimdiden heyecanlanıyorsam Allah nasip ederse doğumda ne yaparım bilemem

anneler.. dr. son kan ilacından dolayı gittim artık kan ilacı almıyorum hatta bana vitamin de vermedi hızlı kilo aldığım için şimdi bişiy kullanmıyorum ama dayanamayıp cumartesi diğer dr. a da gidip danışacağım. 30ekime randevu verdi dr. 4lü tarama yapacağım dedi bilgisi olan var mı size dedi mi dr.unuz merak ettim.bi de ben gibi hiç ilaç kullanmayan var mı? yaw herkes avuç avuç vitamin alıyor ben pekmez içiyorum,yiyeceklerden almaya çalışıyorum sadece

Kötü bir şey düşünme lütfen. Kasık ağrıları hemen hemen hepimizde oluyor. Rahim büyüyor artık ondan kaynaklanıyor. Lekelenmede bildiğim kadarıyla kötü bir şeyin habercisi değil. Bebişin için moralini yüksek tut.

düşecek bebek öyle uzun zaman kanayıp durmaz düşecekse düşer.kanama zaten bebekle ilgili değil demek ki.eğer bebekte bir sorun varsa iğneylede durmaz ilaçlada durmaz düşer o yani oradan kopar düşer.ağrısınada dayanamazsın ve birden olur.günlerce kanaman olmaz.ağlayıpta olmayacak şeyleride oldurma.kimi kanamalı hamilelik geçiriyor. Kimide kanamasız.üzme kendini.allah yardımcısı olsun bütün ağrısı olanların kanaması olanların.bebeklerinizi kucağınıza alınca bütün bunları hiç hatırlamazsınız inşallah.

Istanbul'da hangi klinige gittin?

ağlama hayatım moralını bozma uzan yat bı bakalım
doktorunu ara ıcın rahat etsın

Bugün 12.haftamdayım.Siteye yeni üye olduğumdan henüz alışamadımm :)

ben de istediğim gibi döşemedikten sonra ne anladım ki çalışmayım evde oturayım

kızlar ben ikide bi kanama yasamaya baslayınca görüncede hep panik oluyorum engelleyemiyorum kendimi ne zaman karnım ağrısa kanamam oluyo benim korkum ondan geçenki kanamadan sonr iyce panik oldum çok yoğun kanamam oldu şimdi kırmızıya dönecek diye panikliyorum dr arayamıyorum numarası yok zaten olsaydıda gel bakalım dicekti baska bişey demiyolarki

hastane yakınsa bi görün canım

ben de istediğim gibi döşemedikten sonra ne anladım ki çalışmayım evde oturayım

canini sikma sen.istedigini al cnm o gondersin sende ihtiyaci olan birine verirsin takma kafana buyukler boyle sen istediklerini al kuzum neyin olacagi belli mi icimden kizin olacakmis gibi geldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…