teşekkür ederim. Peki Tınaztepede hangi doktora gidiyorsun onu da yazabilir misin? hepimiz sağlıkla kavuşalım mucizelerimize.canım ben tınaztepe hastanesine gidiyorum hastaneden ve doktorumdan memnunum tavsiye ederim
düşük riski ne olursa olsun sonuçta var öyle değilmi belki sizde olmadı bu arkadasta olacak bilemezsiniz ne olursa olsuun ben bebeğimi riske atamazdım down sendromlu olduğunu öğrenince yapabileceğiniz birşey varmı? en güzeli dua etmek Allahtan sağlıklı evlat istemek dua ile olmayacak şey yoktur böyle şeylere fazla takılıp hamileliğinizi boş yere zehir etmeyin ben çok gördüm dovn sendromlu bu çocuk denilip sapasağlan doğan bebekler o yüzden bu testlere güvenim hiç yok...
DUa eden ve halimi soran arkadaslara çok teşekkür ediyorum
Evdeyim yatıyorum dua ediyorum hem kendime hem sizlere hem bebek sahibi olmak isteyen herkese
Çok acı çok zor birseymis bebeğim benden koptu gitti sandim o zor zamanlari ne bana tekrar nede sizlere yaşatmasın Rabbim
Annem geldi yatak döşek yatıyorum annelerimizin kıymetini yavaş yavaş anlıyoruz galiba Allah onları basımızdan eksik etmesin
Amin inşallah işin başı sağlık tabi.Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..Bakalım cuma günü randevum var belkide öğrenirim ve merakımı gidermiş olurum:))
Canım bende öyle söyledim de adamda haklı olarak görmek istiyor o benden daha heyecanlı.Onada içim elvermez işte bakalım tamam ayarladım dedi ama görecez gelmezse 4 e kadar çıkar giderim ben kendim
wc gittim geldim kahverengi leke geliyor ama sanki kana dönüşecek gibi hissediyorum geçende öyle olmuştu düünden beri karnım adet olacak gibi ağrıyodu zaten çok korkuyorum kızlar oturdum ağlıyorum şuanda ağrım iyce artıı napıcağımı bilemiyorum artık
wc gittim geldim kahverengi leke geliyor ama sanki kana dönüşecek gibi hissediyorum geçende öyle olmuştu düünden beri karnım adet olacak gibi ağrıyodu zaten çok korkuyorum kızlar oturdum ağlıyorum şuanda ağrım iyce artıı napıcağımı bilemiyorum artık
düşecek bebek öyle uzun zaman kanayıp durmaz düşecekse düşer.kanama zaten bebekle ilgili değil demek ki.eğer bebekte bir sorun varsa iğneylede durmaz ilaçlada durmaz düşer o yani oradan kopar düşer.ağrısınada dayanamazsın ve birden olur.günlerce kanaman olmaz.ağlayıpta olmayacak şeyleride oldurma.kimi kanamalı hamilelik geçiriyor. Kimide kanamasız.üzme kendini.allah yardımcısı olsun bütün ağrısı olanların kanaması olanların.bebeklerinizi kucağınıza alınca bütün bunları hiç hatırlamazsınız inşallah.wc gittim geldim kahverengi leke geliyor ama sanki kana dönüşecek gibi hissediyorum geçende öyle olmuştu düünden beri karnım adet olacak gibi ağrıyodu zaten çok korkuyorum kızlar oturdum ağlıyorum şuanda ağrım iyce artıı napıcağımı bilemiyorum artık
Bende 1. Tup bebegi ankarada 2.sini istanbulda yaptirdim canim.
Ankarada koru hastanesine gidecegim.yaz tatilindeyken oraya gitmistik cok begendim.tabi okullar acilinca buraya geldik nasil olsa iyi bir dr buluruz dedik ama yoken iyisi 1.5 saat uzaklikta ankara buraya 3 saat.ankaraya giderim gitmiskende annemi gorurum daha iyi..doguma yakinda anneme giderim.hastaneye de acil durumlarda hemen ulasiriz vs.diye düşündük.
Sira beklemek yok alel acele cikmak yok.tertemiz hastane.
Tabii inşallah kismet olur.
burcu beni yanlış anlama lütfen ,en son istediğim şey bu topikte bir arkadaşımın kalbini kırmak, ama bildiklerimi paylaşmak zorunda hissettim kendimi, amniyosentez yaptırmış ve yaptırmadan önce bazı kimseler tarafından çokça korkutulmuş biri olarak...2li ya da diğer tarama testleri sonucu down sendromlu olma riksi var denilip sağlıklı doğan bir sürü bebek var(biri de benim oğlum), ama amniyosentez sonucu down sendromlu teşhisi konulursa bu kesin sonuçtur, isteyen netten araştırabilir.....ben yaptırırım bi başkası yaptırmaz, ben doğururum downlu bile olsa başkası doğurmaz, herkesin kendi bileceği iş....şu an hemen herkesin test sonuçlaı güzel geliyor, maşallah hep böyle gitsin, kimse bebeğinin sağlığıyla ilgili bi olumsuzluk yaşamasın...birbirimizi de korkutmadan endişelendirmeden güzelce sohbetimize devam edelim
çok geçmiş olsun, annelik daha şimdiden zor
Bugün 12.haftamdayım.Siteye yeni üye olduğumdan henüz alışamadımm :)
aynı sorun bende de var tatlım.kayınvalidem sadece hastahane çıkışı almamızı gerisinin hediye geleceğini söyledi bende açtım ağzımı yumdum gözümü :) kusura bakma anne çocuğuma bişiy almayacaksam çalışmayalım hiç ,özenç meselesi bu ben özeniyorum almayan almasın onlarda sorun dedimayyy kıskançlar
Bugün 12.haftamdayım.Siteye yeni üye olduğumdan henüz alışamadımm :)
kızlar ben ikide bi kanama yasamaya baslayınca görüncede hep panik oluyorum engelleyemiyorum kendimi ne zaman karnım ağrısa kanamam oluyo benim korkum ondan geçenki kanamadan sonr iyce panik oldum çok yoğun kanamam oldu şimdi kırmızıya dönecek diye panikliyorum dr arayamıyorum numarası yok zaten olsaydıda gel bakalım dicekti baska bişey demiyolarki
ben de istediğim gibi döşemedikten sonra ne anladım ki çalışmayım evde oturayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?