merhaba kızlar şimdi doktordan gelidik tam 11 haftalık olmuşuz. boyumuzda 4.19 cm olmuş
Arkadaşlar reglimi 3 gün var ve ben dayanamayıp test yaptım tek çizgi gördüm.3-4 saat sonra gölge gibi ikinci çizgi vardı fakat o kadar zor görünüyoki dikaktli bakmak lazım.geçen ayda yapmıştım test negatifti günler sonra bile hiçbişey belirmemişti.deneyimlerinizden yola çıkarak bana bi fikir verebilir misiniz hamile olabilir miyim ? :44:
canım bizim topik geride bile kalmış valla mart anneleri bizi geçmişler :)
Kızlar ben nisan annesiyim diyorum ama mart anenside olabilirim :)
benim nisan annesi olmam zaten imkansızikiz bekliyorum ya, o haftayı göremem. iyi ihtimal mart annesi olacağım. ama Allah korusun şubat bile olabilir. yaşayıp göreceğiz
Arkadaşlar reglimi 3 gün var ve ben dayanamayıp test yaptım tek çizgi gördüm.3-4 saat sonra gölge gibi ikinci çizgi vardı fakat o kadar zor görünüyoki dikaktli bakmak lazım.geçen ayda yapmıştım test negatifti günler sonra bile hiçbişey belirmemişti.deneyimlerinizden yola çıkarak bana bi fikir verebilir misiniz hamile olabilir miyim ? :44:
baya vermişsin bende verdim ama benim tüp bebekten dolayı tepki verdi vucudum :)
Sen yine herşeyi olumlu düşün canım
Oyy maşallah. Allahım kucağına almayı nasip etsin. Gözün aydın
Hayırlı olsun maşallah. Hareketli miydi bebeğin? Neler hissettin?
eewet arkadaşım çok ilginçti ayakları havaya dikmiş. doktorum ultrasonu dayayında hemen ayklarını toparladı.
Ay nasıl sinir oldum yahu.20 gündür bugünü bekliyorum 16:15 te randevum var benim ki aramış doktoru arasana yarına ertelesin ben tekim çıkamıyorum diyor.Neyse hadi aradım kadın çok yoğun 10gün sonrasına anca boş yeri varmış.Aradım ister gel ister gelme 10gün daha bekleyemem ben gidiyorum dedim.Tekte değil birde işe bakan diğer arkadaşının işi var bize ertelettirmeye çalışıyor.Sinirden midem ağrıdı zaten gerginim hepten gerdiler beni yahu.
Eve geldik dr dedim neden kaniyorum teknik hata dedi
Plesanraya bagli kanama ama ciddi bi ayrisma goremiyorum dedi nasil yani kan kesenin icindenmi geliyo dedim kesenin ust bolumunu gosterdi ay seklinde neden surekli kanama alani degisiyor bilmiyorum ikili testi,yapmadi 11+6 cikti usg halbuki 1 hafta ondeydi neyse 10 gub sonra cagirdi calisamazsin bu durumda 3 esun ugrasin dedi sanirim bi 10 gun daha sonrada heyet raporu
Cok uzuldum iyilesmememe uzuldum
Surekli uclarda sallanmaktan yoruldum syrekli kanama agri bebekmi dusecek demekten uzuldum herkez gibi olamamaktan
Insallah kanamasiz gelirsi. Dedi insallah dedim aksam igne gubde iki kere hap dedi o,kadar dun bi sure dogum hanede bekledim kabustu normal dogum yapqcqklar vardi,aklim cikti yani
öyle oluyo canım.bende eşimin işine göre ayarlıyorum doktor randevumu.cuma gidicektik ikili teste.perşembe cuma polis okulunda eğitim vericekmiş yarın gidelim dedi.yarın da sabah yer yokmuş 15:00 e randevu aldım.bakalım artık.
bende adet günüme 3 gün kala test yaptım dayanamadım.kırmızı tek çizgiden sonra çok silik bir kırmızı çizgi çıktı ama dediğin gibi zor seçiliyordu.ertesi gün adet ağrılarım başladı göğüslerim şişti dedim adet olucam heralde ama 4 gün geçti olmadım bende sağlık ocağına gittim kan testi yaptırdım.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.sanıyorum senin de öyledir.günün geçince kan testi yaptırarkadaşlar reglimi 3 gün var ve ben dayanamayıp test yaptım tek çizgi gördüm.3-4 saat sonra gölge gibi ikinci çizgi vardı fakat o kadar zor görünüyoki dikaktli bakmak lazım.geçen ayda yapmıştım test negatifti günler sonra bile hiçbişey belirmemişti.deneyimlerinizden yola çıkarak bana bi fikir verebilir misiniz hamile olabilir miyim ? :44:
Ben çok merak ediyorum acaba bebeğim kızmı erkek mi aslında çevremdeki herkes belirtilerin erkek yönünde olduğunu söylüyolar çünkü sürekli tatlı yiyorum karnım daha şimdiden top gibi kilo aldım ama sadece göbeğime birde ultrason resminde bebek çok belli ediyosa kendini erkektir die bişey duydum acaba ne kadar doğru çok meraklardayım yaa işin başı sağlık tabi Herşeyin hayırlısı bakalımm :)
eewet arkadaşım çok ilginçti ayakları havaya dikmiş. doktorum ultrasonu dayayında hemen ayklarını toparladı.
Ay nasıl sinir oldum yahu.20 gündür bugünü bekliyorum 16:15 te randevum var benim ki aramış doktoru arasana yarına ertelesin ben tekim çıkamıyorum diyor.Neyse hadi aradım kadın çok yoğun 10gün sonrasına anca boş yeri varmış.Aradım ister gel ister gelme 10gün daha bekleyemem ben gidiyorum dedim.Tekte değil birde işe bakan diğer arkadaşının işi var bize ertelettirmeye çalışıyor.Sinirden midem ağrıdı zaten gerginim hepten gerdiler beni yahu.
Hehe. Saygılı bebeğin hali de bir başka oluyor canım
Erteleme git sen. Ekran zaten karşında, aç kamerayı (telefonu ne varsa artık). Kaydet. Eşin de izler akşam. Biz kaydetmiştik. Hergün izliyoruz. Yoksa zor geçecek bu 1 ay
Hehe. Saygılı bebeğin hali de bir başka oluyor canım
Erteleme git sen. Ekran zaten karşında, aç kamerayı (telefonu ne varsa artık). Kaydet. Eşin de izler akşam. Biz kaydetmiştik. Hergün izliyoruz. Yoksa zor geçecek bu 1 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?