2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Benimde gönlümden geçen kızdı ama erkek hissediyordum. Hissettiğim gibi de oldu. Kesin %100 erkek demedi doktorumuz ama erkek gibi duruyor sakın pembe bişiler alma dedi. Bir oğlum olacak Allah nasip kısmet ederse

ne güzel seninki belli olmuş darısı bizlerin başına hayırlısıyla

kızlar bir haftadır bulantılarım azalmıştı dünden beri yeniden başladı çok kötüyüm benim gibi olan olmuşmuydu

amin canım çok büyük geçmiş olsun bende senin durumundayım banada annem bakıyor 4 gündür yataktan hiç kakmıyorum sadece wc gidiyorum heran bebeğimi kaybetme korkusu yasıyorum bu çok zor bişeymiş Allah inş. bizlere şifa verir kanamalarımız tekrarlamaz inan benim kan görmekten psikolojim bozuldu rabbim bebeklerimizi korusun inşalah

arkadaşlar merhaba ben 13 haftalik hamileym. 2li tarama yaptırmadım
doktorum bir şey cikarsa aldıracak misin dedi ben de hayırlısı dedim o zaman aklını bulandirmaya hiç gerek yok dedi bence haklida... 12+5 te dk ra gittim erkek dedi cinsiyetine yanılma payı olabilir mi?

çok büyük geçmiş olsun canım ya rabbim bi daha yaşatmaz inşallah rabbim acil şifalar versin. Annem hep derdi Anne olmayınca benim hissettiklerimi asla anlamazsın diye biz yavrularımızı korumaya çalışıyoruz onlarda bizi işte annelik bu olsa gerek

o doktoru çok taktir ettim keşke her dr senin doktorun gibi olsa bende 2li testi yaptırmadım bu haftalarda cinsiyet tahmin edilebiliyor ama kesin sonuç vermiyor 16. haftada net belli oluyor diye biliyorum

Kızlar kasıklarımda ağrı var sabahtan beri ara ara
İlk önce sanki orama bıçak saplanıyormuş gibiydi şimdi ksaık bölgeme sancı girip çıkıyor.

benim doktorum bucada eski doruk tıp merkezindeydi o kadar iyi okadar ilgili mükemmel bir doktor ki krndisinden vazgeçemedim doruk tıp kapatık ayrancılarda medifema hastanesini kurdu doktorum da orda oraya gidiyorum. Aysel Taşer adı. Belki uzak ama tavsiye ederim

Canim bendede oluyor. Rahim genisledigi icin kaslar geriliyor. Ondan oluyordur.

Cumartesı randevum var bakalım inşallah güzel şeyler olur.
Yarında kan vereceğim

kendini yoracak bişeey yaptınmı?

Yok canım işimde masa başı zaten.
ayaklarımın altına yüksek bı ayaklık koydum ona uzatarak çalışıyorum :)

Tıp merkezleri ve özel hastaneler para tuzağı resmen...
Bugün doktorumla konuştum..
Cumartesi 2li test için gittiğim tıp merkezinde ki doktor bebeğin boyutunun küçük olduğunu söyledi bakmadı, haftaya erteledi dedim..
Bebeğin küçülmesi gibi bir saçmalık olamayacağını söyledi..
Ve açık sözlülükle meslektaşını eleştirdi..
Bakmak istememiştir v.s dedi canını sıkma sakın dedi..
Herşey normal istersen gel bakalım için rahat etsin dedi.. Sağolsun..
Yani işin özeti sırf oyalamak için ya da keyfi insanı strese sokuyorlar..
Perşembe gittiğimde güzel bir konuşma yapacağım kendisiyle =)
Şimdiden sabırsızlanıyorum..

Eve geldik dr dedim neden kaniyorum teknik hata dedi
Plesanraya bagli kanama ama ciddi bi ayrisma goremiyorum dedi nasil yani kan kesenin icindenmi geliyo dedim kesenin ust bolumunu gosterdi ay seklinde neden surekli kanama alani degisiyor bilmiyorum ikili testi,yapmadi 11+6 cikti usg halbuki 1 hafta ondeydi neyse 10 gub sonra cagirdi calisamazsin bu durumda 3 esun ugrasin dedi sanirim bi 10 gun daha sonrada heyet raporu
Cok uzuldum iyilesmememe uzuldum
Surekli uclarda sallanmaktan yoruldum syrekli kanama agri bebekmi dusecek demekten uzuldum herkez gibi olamamaktan
Insallah kanamasiz gelirsi. Dedi insallah dedim aksam igne gubde iki kere hap dedi o,kadar dun bi sure dogum hanede bekledim kabustu normal dogum yapqcqklar vardi,aklim cikti yani

Yok canım işimde masa başı zaten.
ayaklarımın altına yüksek bı ayaklık koydum ona uzatarak çalışıyorum :)

kasık ağrısı bendede oluyo bazen ama ne zaman olsa ardından kanamam oluyor o yüzden sordum canım ben ne zaman hastaneye gidip ayakta kalsam yorulsam o gece kötü şeyler oluyor sen yinede kendini yorma dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut

hoşgeldin canım sen içini rahat tut ve bol bol dua et inşallah bu günlerin hepsi geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…