Benimde gönlümden geçen kızdı ama erkek hissediyordum. Hissettiğim gibi de oldu. Kesin %100 erkek demedi doktorumuz ama erkek gibi duruyor sakın pembe bişiler alma dedi. Bir oğlum olacak Allah nasip kısmet ederse
bende bebeğime hep yeni şeyler almak istiyorum baskasının eskilerini giydirmek istemiyorum zar zor evlat sahibi olucam Allahım izin verirse zor ulasacağımdan olsa gerek bu düşüncelerim[/QUOT
saygı duyuyorum tabı sakın yanlış anlamayın ama az kulanacaklar seylere para vermek ıstmıyorum..
ben size istinaden söylemedim yanlış anlamayın yasadıklarımdan ötrürü Allah bana bu bebeği nasip ederse yeni şeyler almak istiyorum
DUa eden ve halimi soran arkadaslara çok teşekkür ediyorum
Evdeyim yatıyorum dua ediyorum hem kendime hem sizlere hem bebek sahibi olmak isteyen herkese
Çok acı çok zor birseymis bebeğim benden koptu gitti sandim o zor zamanlari ne bana tekrar nede sizlere yaşatmasın Rabbim
Annem geldi yatak döşek yatıyorum annelerimizin kıymetini yavaş yavaş anlıyoruz galiba Allah onları basımızdan eksik etmesin
kızlar bir haftadır bulantılarım azalmıştı dünden beri yeniden başladı çok kötüyüm benim gibi olan olmuşmuydu
ne güzel seninki belli olmuş darısı bizlerin başına hayırlısıyla
DUa eden ve halimi soran arkadaslara çok teşekkür ediyorum
Evdeyim yatıyorum dua ediyorum hem kendime hem sizlere hem bebek sahibi olmak isteyen herkese
Çok acı çok zor birseymis bebeğim benden koptu gitti sandim o zor zamanlari ne bana tekrar nede sizlere yaşatmasın Rabbim
Annem geldi yatak döşek yatıyorum annelerimizin kıymetini yavaş yavaş anlıyoruz galiba Allah onları basımızdan eksik etmesin
arkadaşlar merhaba ben 13 haftalik hamileym. 2li tarama yaptırmadım
doktorum bir şey cikarsa aldıracak misin dedi ben de hayırlısı dedim o zaman aklını bulandirmaya hiç gerek yok dedi bence haklida... 12+5 te dk ra gittim erkek dedi cinsiyetine yanılma payı olabilir mi?
kac haftalikken belli oldu. doktor da bana buyuk ihtimalle erkek dedi ama 1 ay sonra kesinlesecek
Kızlar kasıklarımda ağrı var sabahtan beri ara ara
İlk önce sanki orama bıçak saplanıyormuş gibiydi şimdi ksaık bölgeme sancı girip çıkıyor.
Kızlar kasıklarımda ağrı var sabahtan beri ara ara
İlk önce sanki orama bıçak saplanıyormuş gibiydi şimdi ksaık bölgeme sancı girip çıkıyor.
2014 anneleri İzmir'de hangi hastanede ve hangi doktorla doğum yapmayı planlıyorsunuz
11 haftalık hamileyim. Nerdeyse tüm arkadaşlarım özel doktorlar ve özel hastanelerde en az 3bin lira ödeyerek doğum yaptılar. Bizim buna gücümüz yetmiyor. SSK yla anlaşmalı bir jhastaneye gitmek istiyoruz. Şuan ege üniversitesi kadın doğum polikliniğine gidiyoruz. ama devlet hastanesini de öneren görmedim. Tınaztepe ve Egepol hastaneleriyle ilgili hem iyi hem kötü şşeyler duydum.Kafam çok karışık. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canim bendede oluyor. Rahim genisledigi icin kaslar geriliyor. Ondan oluyordur.
kendini yoracak bişeey yaptınmı?
Yok canım işimde masa başı zaten.
ayaklarımın altına yüksek bı ayaklık koydum ona uzatarak çalışıyorum :)
Kizlar ben hastaneden yeni ciktim.Sinir krizi gecirdim hastaneye kaldirdi beni esim.Dun anlatmistim kayinbabam meselesini.Hem arabayi ustune alicakmis hemde parasini simdi vermiycekmis.Bizde annemden yediginin ictiginin parasini borc almistik o soz verdi diye.Benim annem dul calismiyo cocuk okutuyo o insanin parasini bekletmeye utanmiyo.Ben senet istedim o zaman arabayi sonucta ustune yapicaz bi guvence lazim ben eski arabayi alirken bile geceni gunduzume kattim.Para konusundada daha once 200 bin tllik bi kazik yiyince kimseye guvenemiosun bununda aciklamasini yaptim.Bana demedigi laf kalmadi ustume yurudu eski rezillerdensin dedi.10 senedir kanser kayinvalidemi evlendikten 2 sene sonra kaybettik diye bana diyo ki bugun sen oldurdun onu diyo.Katili sensin diyo benim evimde kalirken soluyo bunu.Sonrada cekti gitti memleketine.Ogluda bi gule gule bile demeye kapiya gitmedi oh iyi oldu.Sinir krizi gecirirken Allah biliyo sen bosverde dedi.Adam karisini kendi kanser etmis bana suc atiyo ya.Karisinin ustunde sopa kiriyodu kanser haliyle.Kollari dayaktan mor degil siyah oluyodu.Bide bana kalkmis ahkam kesiyo ya.Kocam senin bi sucun yok kendi kanser etti benim annemi diyo.Benide kanser edicek ya.Ben hamile hamile bi saygisiz kelime cikmadigi halde hakedecek naptim bunu.Ne hakki var bana hakaret etmeye.Cocuguma bisey olcak diye cok korktum.Cumartesi kontrolum var eger bisey olduysa bebisime artik o adami kimse alamaz elimden.Dunyayi zindan ederim o
Çok üzüldüm canım rabbim yardım etsin sana.bak ben bir bebegimi kaynanam yüzünden kaybettim sinirden.kürtaj oldum hastanelerde yattım kimse umursamadı beni gelmediler bile eşimin ailesinden.birde üste çıktılar ben abartmışım herkez kürtaj oluyormuş.hakkımı asla helal etmiyorum ama.sorunlu hamilelik geçiriyorum hala umurlarında degil.bende eşime dedimki bu çocuguda kaybedersem stres yüzünden seni boşarım.taşıncaksın bu evden oda kabul etti.inş biraz düzeleyim ilk işim taşınmak.
Bende ilk bebegimi esimin ailesi yuzunden kaybettim.Dun bende dedim bebegime bisey olursa gene babani elimden kimse kurtaramaz diye.Adam gitmemis memlekete esimi aramis demis 4 te noterde olsun 4 e kadar parayi ayarliycam.Devrini alir
Arabanin giderim demis.Aslinda kabul etmek istemiyorum hic icimden gelmiyo gidip onu noterde gormek ama
Bizde baskasina borclandik iste esim zor durumda kalsin istemiyorum.Sonucta esim yanimda durdu benim.Ama adam sunuda
Diycek bana o kadar
Laf etti ben genede kiyamadim size ayarladim parayi diycek.Beni kotu etmeye calisicak.Halbuki farkli cevresi noldu araba nerde derlerse parayi vermeden vermediler diye kendi rezil olcak ama
Biz rezil olcakmisiz gibi gostercek.O ne sinsidir o adim gibi asama asama biliyorum ne diycegini ben.Ama hala acaba satmiyorum mu desem diyorum.Akil verin bana kizlar.Ben dun buyuk kismini kaybettim aklimin sinirden cunku
Eve geldik dr dedim neden kaniyorum teknik hata dedi
Plesanraya bagli kanama ama ciddi bi ayrisma goremiyorum dedi nasil yani kan kesenin icindenmi geliyo dedim kesenin ust bolumunu gosterdi ay seklinde neden surekli kanama alani degisiyor bilmiyorum ikili testi,yapmadi 11+6 cikti usg halbuki 1 hafta ondeydi neyse 10 gub sonra cagirdi calisamazsin bu durumda 3 esun ugrasin dedi sanirim bi 10 gun daha sonrada heyet raporu
Cok uzuldum iyilesmememe uzuldum
Surekli uclarda sallanmaktan yoruldum syrekli kanama agri bebekmi dusecek demekten uzuldum herkez gibi olamamaktan
Insallah kanamasiz gelirsi. Dedi insallah dedim aksam igne gubde iki kere hap dedi o,kadar dun bi sure dogum hanede bekledim kabustu normal dogum yapqcqklar vardi,aklim cikti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?