2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba arkadaşlar. çok sık giremiyorum geçmişi okuyamıyorum ancak kanaması ya da rahatsızlığı olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum. Hepiniz hepimiz için duacıyım.

Canım sen devletemi özele mi gidiyrosun
ne demek bilmiyorum böyle saçma şeymi olur.
Doktor olacak bilmeyecek.
Canım iyi bir doktor araştırsan birde ona gözüksen

geçmiş olsun canım bebeğin eşi asağıdamıymış? öyle bir durum olduğunda dr doğuma kadar yatış veriyor diye biliyorum bende kendimde ondan olmasından şüphe ediyorum inş. öyle bir durum yoktur Allah yardımcımız olsun

Şükür canım hiç kanamam olmadı
3 gün iğne kullandım
halada jel kullanıyorum bıktım ya o jeldende inşallahgittiğimde bıraktırır
ayagıma ıkıtane corap gıydım sıcak tutsun dıye bakalım
hepımız ıcın hayırlsıı cnm

bende iğne oluyorum jel hiç kullanmadım jel ıslak hissettirir benim dr bana ilk zamanlar hapı fitil gibi koy demişti 3 günün sonunda mantar etti beni hemen bıraktım o gün bugundur mantardan tam anlamıyla kurtulabilmiş değilim iğne daha iyi benim için ama popom delik deşik oldu :)

canım benım yat dınlen rabbım hepimize acılşifalar versın sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım benımde annemın hakkı üstümde cok onların haklarını ödeyemeyız bızde anne olunca daha ıyı anlıyacağız

canım benım dualarımızdasın rabbım inşallah yavrunu sana bağışlar hiç üzülme mıllet 9 ay kanama yaşıyor sağlıkla doğuruyor bu kadar kanamaya senı bırakmadıysa bırakmaz annesı

Çok ama çok geçmiş olsun canım..
İnşallah düzeleceksin yat dinlen bol bol..
Sen ev işini de durumunu da kafana çok takıyorsun..
Herşeyin hayırlısını dile, burda senin için dua ediyoruz..
Allahın izniyle düzeleceksin, ben inanıyorum.

evet gunluk ped kullanıyorum. saah sıkıyorum öğlene doğru pedi çıkarıyorum
bendede evlendıgımde mantar sorunu vardı 2,5 sene cektım
sukur 1 senedır yok beter bısey oda allah kısmeye vermesın
iğne beter cnm ya 36 tane vuruldum 3 hafta oldu bırakalı hala agrıyor yerlerı

Hamilelikte sitresten uzak durmak gerekiyo ama bazen insan kendini kontrol edemiyo normalde takmayacağım şeyleri takıyorum eşimde çok güzel nasibini alıyor bu durumdan :) en yakın zamanda düzelmek dileğiyle

Arkadaşlar slmlar, doğum kontrol ve doğum planması için İst. avrupa yakası hastane arayışındayım bahçelievler b.köy civarı önerisi olabilecek arkadaşlar var mı? kafamda Medicalpark ve Ethica var ama hala kararsızım :/

Ben 2li yaptırmadım o yüzden fiyatını da sorrmadım.Burda yaptıran arkadaşlar var.Onlar daha iyi yardımcı olurlar sana.

iğneler yağlı olduğu için şişlik yapıyor aynı zamandada ağrı ben hastanede vurulunca o kadar acımıyor ama teyzem vurunca bacağım uyuşuyor 3 gün topallıyorum eli çok ağır ya :)

kız cutemummmmmmmmmmmmmmmm
anacım nasıl oldun
çok merak ettim seni
topiğede gelmedin hiç

iğneler yağlı olduğu için şişlik yapıyor aynı zamandada ağrı ben hastanede vurulunca o kadar acımıyor ama teyzem vurunca bacağım uyuşuyor 3 gün topallıyorum eli çok ağır ya :)

evet vurandan vurana farkedıyor hastanede ıyı yapıyorlarsa oraya yaptır
eve gelınce kaşınıyorsa buz tut biraz kesiyor sızısını

evet vurandan vurana farkedıyor hastanede ıyı yapıyorlarsa oraya yaptır
eve gelınce kaşınıyorsa buz tut biraz kesiyor sızısını

canım ben evden çıkamıyorum düşük tehlikem var dr kontrolune gittiğimde orda yaptırıyorum evdeyken mecburen teyzeme yaptırıyorum keşke eli hafif olsaymış :)

canım ben evden çıkamıyorum düşük tehlikem var dr kontrolune gittiğimde orda yaptırıyorum evdeyken mecburen teyzeme yaptırıyorum keşke eli hafif olsaymış :)

canım benim peki 12 haftadan sonra düşük tehlikesi geçmiyor mu
çalışıyormusun ev hanımımısın normalde
evet o zaman mecbur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…