Eve geldik dr dedim neden kaniyorum teknik hata dedi
Plesanraya bagli kanama ama ciddi bi ayrisma goremiyorum dedi nasil yani kan kesenin icindenmi geliyo dedim kesenin ust bolumunu gosterdi ay seklinde neden surekli kanama alani degisiyor bilmiyorum ikili testi,yapmadi 11+6 cikti usg halbuki 1 hafta ondeydi neyse 10 gub sonra cagirdi calisamazsin bu durumda 3 esun ugrasin dedi sanirim bi 10 gun daha sonrada heyet raporu
Cok uzuldum iyilesmememe uzuldum
Surekli uclarda sallanmaktan yoruldum syrekli kanama agri bebekmi dusecek demekten uzuldum herkez gibi olamamaktan
Insallah kanamasiz gelirsi. Dedi insallah dedim aksam igne gubde iki kere hap dedi o,kadar dun bi sure dogum hanede bekledim kabustu normal dogum yapqcqklar vardi,aklim cikti yani
Plesanraya bagli kanama ama ciddi bi ayrisma goremiyorum dedi nasil yani kan kesenin icindenmi geliyo dedim kesenin ust bolumunu gosterdi ay seklinde neden surekli kanama alani degisiyor bilmiyorum ikili testi,yapmadi 11+6 cikti usg halbuki 1 hafta ondeydi neyse 10 gub sonra cagirdi calisamazsin bu durumda 3 esun ugrasin dedi sanirim bi 10 gun daha sonrada heyet raporu
Surekli uclarda sallanmaktan yoruldum syrekli kanama agri bebekmi dusecek demekten uzuldum herkez gibi olamamaktan
Insallah kanamasiz gelirsi. Dedi insallah dedim aksam igne gubde iki kere hap dedi o,kadar dun bi sure dogum hanede bekledim kabustu normal dogum yapqcqklar vardi,aklim cikti yani
kasık ağrısı bendede oluyo bazen ama ne zaman olsa ardından kanamam oluyor o yüzden sordum canım ben ne zaman hastaneye gidip ayakta kalsam yorulsam o gece kötü şeyler oluyor sen yinede kendini yorma dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut
Şükür canım hiç kanamam olmadı
3 gün iğne kullandım
halada jel kullanıyorum bıktım ya o jeldende inşallahgittiğimde bıraktırır
ayagıma ıkıtane corap gıydım sıcak tutsun dıye bakalım
hepımız ıcın hayırlsıı cnm
DUa eden ve halimi soran arkadaslara çok teşekkür ediyorum
Evdeyim yatıyorum dua ediyorum hem kendime hem sizlere hem bebek sahibi olmak isteyen herkese
Çok acı çok zor birseymis bebeğim benden koptu gitti sandim o zor zamanlari ne bana tekrar nede sizlere yaşatmasın Rabbim
Annem geldi yatak döşek yatıyorum annelerimizin kıymetini yavaş yavaş anlıyoruz galiba Allah onları basımızdan eksik etmesin
Çok ama çok geçmiş olsun canım..Eve geldik dr dedim neden kaniyorum teknik hata dedi
bende iğne oluyorum jel hiç kullanmadım jel ıslak hissettirir benim dr bana ilk zamanlar hapı fitil gibi koy demişti 3 günün sonunda mantar etti beni hemen bıraktım o gün bugundur mantardan tam anlamıyla kurtulabilmiş değilim iğne daha iyi benim için ama popom delik deşik oldu :)
Merhaba bende 10 haftalık hamileyim fakat 3 gündür kalçam ağrıyo bacağıma falan ağrı vuruyor benim gibi rahatsızlık çeken oldu mu kontrole gittiğimde doktoruma sorucam :/ Hamilelik entresan her gün yeni bi ağrı yeni bişey :)
ne güzel seninki belli olmuş darısı bizlerin başına hayırlısıyla
Canım ikiliye ne kadar istemişti. Ben dün bebeğimi görmek için öylesine yandaki hastaneye gittim. İkili test yaptırmamı istedi. Fiyatı 170 tl miş. Yaptırsam bile kendi hastanemde yaptırırım o ayrı ama fiyat biraz uçuk geldi bana.
evet gunluk ped kullanıyorum. saah sıkıyorum öğlene doğru pedi çıkarıyorum
bendede evlendıgımde mantar sorunu vardı 2,5 sene cektım
sukur 1 senedır yok beter bısey oda allah kısmeye vermesın
iğne beter cnm ya 36 tane vuruldum 3 hafta oldu bırakalı hala agrıyor yerlerı
Bende ilk bebegimi esimin ailesi yuzunden kaybettim.Dun bende dedim bebegime bisey olursa gene babani elimden kimse kurtaramaz diye.Adam gitmemis memlekete esimi aramis demis 4 te noterde olsun 4 e kadar parayi ayarliycam.Devrini alir
Arabanin giderim demis.Aslinda kabul etmek istemiyorum hic icimden gelmiyo gidip onu noterde gormek ama
Bizde baskasina borclandik iste esim zor durumda kalsin istemiyorum.Sonucta esim yanimda durdu benim.Ama adam sunuda
Diycek bana o kadar
Laf etti ben genede kiyamadim size ayarladim parayi diycek.Beni kotu etmeye calisicak.Halbuki farkli cevresi noldu araba nerde derlerse parayi vermeden vermediler diye kendi rezil olcak ama
Biz rezil olcakmisiz gibi gostercek.O ne sinsidir o adim gibi asama asama biliyorum ne diycegini ben.Ama hala acaba satmiyorum mu desem diyorum.Akil verin bana kizlar.Ben dun buyuk kismini kaybettim aklimin sinirden cunku
Canım seni o kadar iyi anlıyorumki. Benim eşimin ailesiyle ilgili bir sıkıntım yok çok şükür. Ama kendi ailemin içinde bir yılan varki sorma gitsin. Senelerdir sinsi sinsi bütün planlarını yürütmüş. Taaaki ben uyanıp yüzünü ortaya çıkarıp milleti uyandırana kadar ve malesefki bu yılan öz amcam. (Amcam demeye utanıyorum.) Akıl vermek gibi olmasın ama parayı almadan kesinlikle devir yapma. Bu tip insanlardan herşey beklenir.
iğneler yağlı olduğu için şişlik yapıyor aynı zamandada ağrı ben hastanede vurulunca o kadar acımıyor ama teyzem vurunca bacağım uyuşuyor 3 gün topallıyorum eli çok ağır ya :)
Canım seni o kadar iyi anlıyorumki. Benim eşimin ailesiyle ilgili bir sıkıntım yok çok şükür. Ama kendi ailemin içinde bir yılan varki sorma gitsin. Senelerdir sinsi sinsi bütün planlarını yürütmüş. Taaaki ben uyanıp yüzünü ortaya çıkarıp milleti uyandırana kadar ve malesefki bu yılan öz amcam. (Amcam demeye utanıyorum.) Akıl vermek gibi olmasın ama parayı almadan kesinlikle devir yapma. Bu tip insanlardan herşey beklenir.
yok zaten noterde alcam parayı ben parayı almadan yapmam.notere girer parayı alırım işlemleri başlatırım orda.Keşke eşimde yanımda olsaydı ama kosa gitmesi gerekiyodu.Yok şimdi burda
evet vurandan vurana farkedıyor hastanede ıyı yapıyorlarsa oraya yaptır
eve gelınce kaşınıyorsa buz tut biraz kesiyor sızısını
canım ben evden çıkamıyorum düşük tehlikem var dr kontrolune gittiğimde orda yaptırıyorum evdeyken mecburen teyzeme yaptırıyorum keşke eli hafif olsaymış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?