2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Geçmiş olsun canım ya.İnşallah biran önce atlatırsın şu dönemi.Valla böyle kanaması olanları görünce içim gidiyor keşke elden bişey gelse sadece dua edebiliyoruz.İyi olucaksınız inşallah.dediğinde doğru doktorlara ulaşmak imkansız hele ki kadın doğumculara hem ulaşsan bile görmeden bişey diyemez ki.

benim hoşuma gitti ya aynı bonibon gibi :)

kızlar fefilifa ve suay dan güzel haberler vardır inşallah onları merak ettiğim için geldim var mı bi haber

hastane yakın değil arabayla 20-30dk sürüyor şimdi arabaya binsem iyce sarsar kanamam artar diyorum
balum hiçbişey yapmadım kaç gündür yatıyorum bi wc kalkıyorum cnm niye böyle oluyo bilmiyorum karnım da tuhaf bi ağrı var çok korkuyorum

canım herhenagi bi neden söyledi mi doktor
Rabbim korusun meleğini
gerçekten çok merak ettim seni inşallah çok daha iyi olursun

çok az belli oluyor dikkatli bakmayınca hiç görünmüyor :)

olumlu düşün dua et burcu, hepimiz dua edelim, yalnızsan yanına birini çağır, kafan dağılsın, başka şeyler düşünmeye çalış(zor ama)

Evet eğer hayırlısıyla sonuçlandırabilirsem ilk bebeğim olacak çünkü daha önce 2 defa düşükle sonuçlandı gebeliklerim ((

inşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin. benimde 3.bebişim teyzesi 2 kızım var. bizde 12.haftanın içindeyiz

inşallah hamilesindir, fotoda çok az silik bi çizgi gördüm...kan testi yaptırsan olmaz mı beklemek istemiyorsan

allahım sadece ben görmüyomuşumm çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Kan testi yaptırdım geçen ay negatif çıkınca adet günüm geçmeden daha yapmam dedim büyük hayal kırıklğıydı benim için.o yüzden bir de eşime sürpriz olsun istiyorum test yaptırsam o getiricek beni hastaneye doğal olarak :)

bende silik çixgiyule ogrenm,şt,m

tam beklenen adet gunumdu senin gunun geçti mi, bence yarın tekrar yap fdaha belirgin çıkacaktır ve sonra dokttora gidersin kan testi yaptırışın

Kızlar ben çıkıyorum dua edin bana hayırlı haberlerle gelirim inşallah..

bende silik çixgiyule ogrenm,şt,m

Eki Görüntüle 819596
tam beklenen adet gunumdu senin gunun geçti mi, bence yarın tekrar yap fdaha belirgin çıkacaktır ve sonra dokttora gidersin kan testi yaptırışın

Bi an kendi testim sandım Benimkide aynı böyleydi hatta daha bile silik gibiydi. İlk silik çizgiyi gördüm. Aaa dedim yanlış test bozuk sanırım. Dayanamadım 2.yi yaptım. E oda çift çizgi. 3.yüde yaptım oda çift. 4. olsa onuda yapacaktım Ama evdeki stokları daha önceden bitirmiştim Şimdi hatırlıyorumda çok komikmişim. Nerdeyse hergün test yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…