hoşgeldin cnaım aramıza
Off ben ccevaplarımıda hep yanlış yere yazıyorumm sanki beceremedim bi türlü
kızlar ben ikide bi kanama yasamaya baslayınca görüncede hep panik oluyorum engelleyemiyorum kendimi ne zaman karnım ağrısa kanamam oluyo benim korkum ondan geçenki kanamadan sonr iyce panik oldum çok yoğun kanamam oldu şimdi kırmızıya dönecek diye panikliyorum dr arayamıyorum numarası yok zaten olsaydıda gel bakalım dicekti baska bişey demiyolarki
neyse alışırsın zamanla hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebeğin ilk bebeğinmi ?
dr. gittim dayanamadım sağolsun yine güzel karşıladı.kan ilacını direk kesti 30ekime randevu verdi 4lü taramaya gireceğim o zaman kan seviyesi 11in altına düşerse şurup veririm dedi.sakatat,kuru üzüm,pekmez tüket dedi.şimdi tahin helvası aldım geçsin midem diye onu yiyiyorum aklında olsun yanarsa miden sade tahin helvası ye :) inşallah sende sorun olmaz
DUa eden ve halimi soran arkadaslara çok teşekkür ediyorum
Evdeyim yatıyorum dua ediyorum hem kendime hem sizlere hem bebek sahibi olmak isteyen herkese
Çok acı çok zor birseymis bebeğim benden koptu gitti sandim o zor zamanlari ne bana tekrar nede sizlere yaşatmasın Rabbim
Annem geldi yatak döşek yatıyorum annelerimizin kıymetini yavaş yavaş anlıyoruz galiba Allah onları basımızdan eksik etmesin
wc gittim geldim kahverengi leke geliyor ama sanki kana dönüşecek gibi hissediyorum geçende öyle olmuştu düünden beri karnım adet olacak gibi ağrıyodu zaten çok korkuyorum kızlar oturdum ağlıyorum şuanda ağrım iyce artıı napıcağımı bilemiyorum artık
olumlu düşün dua et burcu, hepimiz dua edelim, yalnızsan yanına birini çağır, kafan dağılsın, başka şeyler düşünmeye çalış(zor ama)hastane yakın değil arabayla 20-30dk sürüyor şimdi arabaya binsem iyce sarsar kanamam artar diyorum
balum hiçbişey yapmadım kaç gündür yatıyorum bi wc kalkıyorum cnm niye böyle oluyo bilmiyorum karnım da tuhaf bi ağrı var çok korkuyorum
Evet eğer hayırlısıyla sonuçlandırabilirsem ilk bebeğim olacak çünkü daha önce 2 defa düşükle sonuçlandı gebeliklerim((
inşallah hamilesindir, fotoda çok az silik bi çizgi gördüm...kan testi yaptırsan olmaz mı beklemek istemiyorsan
inşallah hamilesindir, fotoda çok az silik bi çizgi gördüm...kan testi yaptırsan olmaz mı beklemek istemiyorsan
inşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin. benimde 3.bebişim teyzesi 2 kızım var. bizde 12.haftanın içindeyiz
Evet gördüm çok ince aynen dediğim gibi gebelik olabilir canım bence reglin geçince dene daha garanti olur. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
Kızlar ben çıkıyorum dua edin bana hayırlı haberlerle gelirim inşallah..
bende silik çixgiyule ogrenm,şt,m
Eki Görüntüle 819596
tam beklenen adet gunumdu senin gunun geçti mi, bence yarın tekrar yap fdaha belirgin çıkacaktır ve sonra dokttora gidersin kan testi yaptırışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?