Kızlar ben çıkıyorum dua edin bana hayırlı haberlerle gelirim inşallah..
canım yazamadan edemedım:) bende adetıme 4 gün kala ogrendım..fortel ultra erken gebelık testıyle..sabah ılk ıdrarda ogrendım..somra aynı gun kan testı dusun kı sadece 38 çıkmıştı bhcg .. Cok ucuk bı pembe vardı 2.çizgi atmadım ıstersen akşam evden gönderırım..
Ustelik kanama bitti gibiydi arada oluyordu dun hic olmamisti geceden beri sonrada cok yogun oldu koltukga filsn gecti hastaneye geleme kadar iki ped,tasti nasil olcak boyle bilmiyorum hic
canım ağlama bebişini de kendini de üzme allahın izniyle hiçbişey olmayacakwc gittim geldim kahverengi leke geliyor ama sanki kana dönüşecek gibi hissediyorum geçende öyle olmuştu düünden beri karnım adet olacak gibi ağrıyodu zaten çok korkuyorum kızlar oturdum ağlıyorum şuanda ağrım iyce artıı napıcağımı bilemiyorum artık
ayşalı yılmaza gidiyorum aminnn kucağımıza aldığımız günleride görcez inşallah.teşekkür ederim. Peki Tınaztepede hangi doktora gidiyorsun onu da yazabilir misin? hepimiz sağlıkla kavuşalım mucizelerimize.
allahım sadece ben görmüyomuşummçok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Kan testi yaptırdım geçen ay negatif çıkınca adet günüm geçmeden daha yapmam dedim büyük hayal kırıklğıydı benim için.o yüzden bir de eşime sürpriz olsun istiyorum test yaptırsam o getiricek beni hastaneye doğal olarak :)
hoşbuldumm canım..benim daha önce 2 düşüğüm oldu Çok zor günlerdi 8.haftadan ileriye gidememiştim.Ama çok şükür şimdi 12.haftamızdayız.Allahın izniyle daha da büyücez inşallahh :))
Bi an kendi testim sandımBenimkide aynı böyleydi hatta daha bile silik gibiydi. İlk silik çizgiyi gördüm. Aaa dedim yanlış test bozuk sanırım. Dayanamadım 2.yi yaptım. E oda çift çizgi. 3.yüde yaptım oda çift. 4. olsa onuda yapacaktım Ama evdeki stokları daha önceden bitirmiştim Şimdi hatırlıyorumda çok komikmişim. Nerdeyse hergün test yapardım
canım ağlama bebişini de kendini de üzme allahın izniyle hiçbişey olmayacak
ayşalı yılmaza gidiyorum aminnn kucağımıza aldığımız günleride görcez inşallah.
Canım 2. çizgin görünüyor bence kan testi yaptır bende hamileliğimden bir ay öncesi kan testi yaptırıp negatifi almıştım ve adetim geçmeden test falan yapmıcam demiştim ama sonraki ay ikinci çizgiyi görünce hemen kan testi yaptım ve çıktı çok şükür inşallah sende göreceksin pozitifi
ikili testim süper çıkmış kızlar çok musmutluyum..bıde bna çatlak jelı verdi...phyrolastyl jel lienac çatlak kremi verdi bnde bunu kullandım dedı doktorumda ..
genel muayne mi canım
iyi haberlerle gel inşallah bende ayın 12sine kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
dun eşime de soyluyorum bence 3 hafta çok uzun kontrol iç,n 10 gund bir olmalı diyorum :)
bu arada inşallah bu sefer ilk kez eşimle birlikte gidicez o henüz sadece fotolarını gordugu için bebişimizin hala kendini şanbabası gibi hissediyor
çok geçmiş olsun.ilaçlardan ziyade.ayaklarını sıkı giyin sıcak tut. Gerçi sen bunları yapıyorsundur. Tuvalette asla soğuk suyla taharetlenme.sıcak su yap kendine sürekli her tuvalete çıktığında dayanabileceğin sıcaklıkta olsun onunla taharetlen işyerinde bile ısıtıp götürüyordum. 3 günde geçti.inşallah seninde çok çabuk geçer.selam kızlar , sonunda idrar yolu enfeksiyonu oldum ya neyse ilaçlarımı içiyorum bide bolsu bir an önce geçer inşallah. Haftaya çarşamba bizde tekrar gitcez doktora bakalım cinsiyeti net olarak söyler heralde
selam kızlar , sonunda idrar yolu enfeksiyonu oldum ya neyse ilaçlarımı içiyorum bide bolsu bir an önce geçer inşallah. haftaya çarşamba bizde tekrar gitcez doktora bakalım cinsiyeti net olarak söyler heralde
çok geçmiş olsun.ilaçlardan ziyade.ayaklarını sıkı giyin sıcak tut. Gerçi sen bunları yapıyorsundur. Tuvalette asla soğuk suyla taharetlenme.sıcak su yap kendine sürekli her tuvalete çıktığında dayanabileceğin sıcaklıkta olsun onunla taharetlen işyerinde bile ısıtıp götürüyordum. 3 günde geçti.inşallah seninde çok çabuk geçer.
Bende babamız böyle düşünmesin diye götürmüştüm ama adam heyecandan bayılıyordu hastanenin ortasında
canım bu normal gebelık testımı ? Bnm normalındee ışıga tutunca bellı oluyo du
Valla çok dikkat ediyorum biran önce geçer inşallah
benimle aynı zamanda olup cinsiyet öğrenen var mı aranızda ? off çok merak ediyorum.. ha farkeder mi aslaa ... ama merak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?