2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Eki Görüntüle 819589

çok az belli oluyor dikkatli bakmayınca hiç görünmüyor :)

canım yazamadan edemedım:) bende adetıme 4 gün kala ogrendım..fortel ultra erken gebelık testıyle..sabah ılk ıdrarda ogrendım..somra aynı gun kan testı dusun kı sadece 38 çıkmıştı bhcg .. cok ucuk bı pembe vardı 2.çizgi atmadım ıstersen akşam evden gönderırım..

Kızlar ben çıkıyorum dua edin bana hayırlı haberlerle gelirim inşallah..

genel muayne mi canım
iyi haberlerle gel inşallah bende ayın 12sine kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
dun eşime de soyluyorum bence 3 hafta çok uzun kontrol iç,n 10 gund bir olmalı diyorum :)
bu arada inşallah bu sefer ilk kez eşimle birlikte gidicez o henüz sadece fotolarını gordugu için bebişimizin hala kendini şanbabası gibi hissediyor

ah canım nasıl sevinirimmm.benim yüklediğimr esimdeki gibimiydi seninki de :)

selam kızlar , sonunda idrar yolu enfeksiyonu oldum ya neyse ilaçlarımı içiyorum bide bolsu bir an önce geçer inşallah. haftaya çarşamba bizde tekrar gitcez doktora bakalım cinsiyeti net olarak söyler heralde

canım ağlama bebişini de kendini de üzme allahın izniyle hiçbişey olmayacak
teşekkür ederim. Peki Tınaztepede hangi doktora gidiyorsun onu da yazabilir misin? hepimiz sağlıkla kavuşalım mucizelerimize.
ayşalı yılmaza gidiyorum aminnn kucağımıza aldığımız günleride görcez inşallah.
Eki Görüntüle 819589

çok az belli oluyor dikkatli bakmayınca hiç görünmüyor :)

canım 2. çizgin görünüyor bence kan testi yaptır bende hamileliğimden bir ay öncesi kan testi yaptırıp negatifi almıştım ve adetim geçmeden test falan yapmıcam demiştim ama sonraki ay ikinci çizgiyi görünce hemen kan testi yaptım ve çıktı çok şükür inşallah sende göreceksin pozitifi

hoşbuldumm canım..benim daha önce 2 düşüğüm oldu Çok zor günlerdi 8.haftadan ileriye gidememiştim.Ama çok şükür şimdi 12.haftamızdayız.Allahın izniyle daha da büyücez inşallahh :))

Canım allah kolaylık versin zor durum
inşallah geçti o sıkıntıların güzel günler seni bekliyor:)

bu benim hayattaki ilk testimi ikinciyide almıştım aslında bunu da sedece deneme amaçlış yapmıştım güya :)
ben ikinciyi yapmadım günlerden cumaydı ve nerdesyse oglen olmak üzereydi hemen hastaneye koştum :)
sonuç 25.9du sadece
aslında o yüzden bukadar sabırsız olmamak lazım ama naparsın insan fena heycan yapıyo

inşallah canım inşallah ne güzelde konuşuyosun öylee O kadar az görünüyoki ikinci çizgi kan testini boşuna yaptırcakmışım gibi geliyo.ben yarın sabah bir test daha yapim evde ondan sonra kan testine gidim belki çizgi biraz daha yogunlaşır :)

Bende babamız böyle düşünmesin diye götürmüştüm ama adam heyecandan bayılıyordu hastanenin ortasında

selam kızlar , sonunda idrar yolu enfeksiyonu oldum ya neyse ilaçlarımı içiyorum bide bolsu bir an önce geçer inşallah. Haftaya çarşamba bizde tekrar gitcez doktora bakalım cinsiyeti net olarak söyler heralde
çok geçmiş olsun.ilaçlardan ziyade.ayaklarını sıkı giyin sıcak tut. Gerçi sen bunları yapıyorsundur. Tuvalette asla soğuk suyla taharetlenme.sıcak su yap kendine sürekli her tuvalete çıktığında dayanabileceğin sıcaklıkta olsun onunla taharetlen işyerinde bile ısıtıp götürüyordum. 3 günde geçti.inşallah seninde çok çabuk geçer.

selam kızlar , sonunda idrar yolu enfeksiyonu oldum ya neyse ilaçlarımı içiyorum bide bolsu bir an önce geçer inşallah. haftaya çarşamba bizde tekrar gitcez doktora bakalım cinsiyeti net olarak söyler heralde

geçmiş olsun cnm... evet bol su içmek lazım idrar yolu enfeksiyonunda...

Valla çok dikkat ediyorum biran önce geçer inşallah

benimle aynı zamanda olup cinsiyet öğrenen var mı aranızda ? off çok merak ediyorum.. ha farkeder mi aslaa ... ama merak işte

Bende babamız böyle düşünmesin diye götürmüştüm ama adam heyecandan bayılıyordu hastanenin ortasında

Yazık adamcağıza çok heyecanlanmış demek ki Benim kocamda doğru düzgün göremedi. Dopplere girdiğimde odaya onu sokmadılar. Zaten minnacık bir odaydı 3 kişi zor sığdık. Dopplerden 2 gün önce gördü o zamanda pek bir şeye benzemiyordu Sonraki hafta gidip gördüğümde eşim şehir dışındaydı. Neyse dün ben iş yerimin yanındaki hastanede az bir şey gördüm yavrumu İnşallah haftaya cumartesi göreceğiz. İyicede büyümüş olur kuzum. Benim esim ağlar duygusal adam. Hele ki öyle şirinlikler yaparsa

benimle aynı zamanda olup cinsiyet öğrenen var mı aranızda ? off çok merak ediyorum.. ha farkeder mi aslaa ... ama merak işte

Müzelerde sergilenen papirüslerde yer alan bilgilere göre, hamile şüphesi olan bir kadın her gün sabah idrarıyla biri buğday, diğeri arpa dolu iki torbayı sularmış. Hamilelik şüphesi olmayan bir başka kadın da yine ayrı ayrı buğday ve arpa torbalarını idrarıyla sularmış. Hamilelik şüphesi olan kadının idrarla suladığı buğday ve arpa dolu torbalar, diğer kadının suladığı torbalardan daha önce çimlenirse, hamile olduğu anlaşılırmış. İki kadının suladığı buğday ve arpalar aynı anda çimlenirse hamilelik olmadığı ortaya çıkarmış. Hamile olan kadınların sabah idrarlarında aşırı miktarda hormon bulunduğu için, buğday ve arpa torbaları diğer normal idrarlarla sulananlardan çok daha önce yeşerirmiş.Mısırlıların kullandığı yöntemde, doğacak bebeğin cinsiyeti de önceden tesbit edilebiliyordu. Hamile kadının idrarıyla sulanan tohumlardan, buğday taneleri daha önce filizlenirse bebeğin erkek, arpa taneleri daha önce filizlenirse bebeğin kız olacağı anlaşılıyordu.

BENDE YAPAYIM DİYE DÜŞÜNDÜM AMA

İYİ ÇARPILMAMAIŞLAR YAAA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…