Yazık adamcağıza çok heyecanlanmış demek ki Benim kocamda doğru düzgün göremedi. Dopplere girdiğimde odaya onu sokmadılar. Zaten minnacık bir odaydı 3 kişi zor sığdık. Dopplerden 2 gün önce gördü o zamanda pek bir şeye benzemiyordu Sonraki hafta gidip gördüğümde eşim şehir dışındaydı. Neyse dün ben iş yerimin yanındaki hastanede az bir şey gördüm yavrumu İnşallah haftaya cumartesi göreceğiz. İyicede büyümüş olur kuzum. Benim esim ağlar duygusal adam. Hele ki öyle şirinlikler yaparsa
evet normal gebelik testi.çok az belli oluyo dediğim gibidikkatli bakmak lazım
evet normal gebelik testi.çok az belli oluyo dediğim gibidikkatli bakmak lazım
Benimki artık her seferinde geliyo alıştıAma ilk gördüğünde hakikaten çok komikti. Muayenemiz 15dk. sürdü hastanenin tuvaletinden çıkmamız yarım saatten fazla sürdü Bidahada gelmem bu ne stres böyle dedi ama dayanamıyo Seninkide kıpır kıpır olmuştur artık Bizim kıpırdamamızdan ölçümlerimiz zor yapıldı işim var bu çocukla ilerde
canım yrn sabah ılk ıdrarda dedığım erken gebelık testını al bak nasıl çıkıyoo cıft cızgı..aaa evde ovulasyon testın var mı?
yakınlaştırarak baktım canım bariz belli
istersen yarın tekrar yap tekrar çıkarsa kan testi yaptırırsın
hayırlısı olsun
15 dakika iyiymiş doymuşsundur kuzuna. Her seferinde insan daha bir heyecanla gidiyor. Yazık benim eşime bir nasip olmuyor ya içeri almıyorlar dediğim gibi ya o hafta şehir dışındaydıBen dün gittiğimde baya kıpır kıpırdı. El kol iyice belli artık. Elini kolunu sallalya sallaya bir hal oldu yavrum Zaten içeri girmeden önce çikolata yemiştim. Bide iyice tembihledim annene sov yap içeride diye
ayyy nasıl seviniyorum şu ann :)) çok teşekkür ederim yorumlarınız içinnn
Bende öyle kıpır kıpır görünce ahhh dedim şimdi burda olsaydıda mıncıklaya mıncıklaya sevseydim içim gidiyo içimmm. Sağlıkla sıhhatle doğsunlarda bol bol severiz inş.
Istanbul'da hangi klinige gittin?
herhangi bi marka olsa olur mu ? Ovulasyon testi hiç kullanmadım evde yok :)
sevinmezmisin biliyorum o sevincin nasıl olduğunu
allah hayırlısını sağlıklısını versin, kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ttet test mi paylastin. Normalde ne kadar silik cizgi olursa olsun pozitiftir.
kızlar ben ikide bi kanama yasamaya baslayınca görüncede hep panik oluyorum engelleyemiyorum kendimi ne zaman karnım ağrısa kanamam oluyo benim korkum ondan geçenki kanamadan sonr iyce panik oldum çok yoğun kanamam oldu şimdi kırmızıya dönecek diye panikliyorum dr arayamıyorum numarası yok zaten olsaydıda gel bakalım dicekti baska bişey demiyolarki
Eki Görüntüle 819749
evet canım test bu.ben herkes görünmüyo negatif bu dicek sandım ama yorumlar beni çok mutlu etti.reglim cuma günü
canım seni çok merak ettik neden bizim topiğe gelmiyosun çok sorduk seniEve geldik dr dedim neden kaniyorum teknik hata dedi
Plesanraya bagli kanama ama ciddi bi ayrisma goremiyorum dedi nasil yani kan kesenin icindenmi geliyo dedim kesenin ust bolumunu gosterdi ay seklinde neden surekli kanama alani degisiyor bilmiyorum ikili testi,yapmadi 11+6 cikti usg halbuki 1 hafta ondeydi neyse 10 gub sonra cagirdi calisamazsin bu durumda 3 esun ugrasin dedi sanirim bi 10 gun daha sonrada heyet raporu
Cok uzuldum iyilesmememe uzuldum
Surekli uclarda sallanmaktan yoruldum syrekli kanama agri bebekmi dusecek demekten uzuldum herkez gibi olamamaktan
Insallah kanamasiz gelirsi. Dedi insallah dedim aksam igne gubde iki kere hap dedi o,kadar dun bi sure dogum hanede bekledim kabustu normal dogum yapqcqklar vardi,aklim cikti yani
Merhaba bende 10 haftalık hamileyim fakat 3 gündür kalçam ağrıyo bacağıma falan ağrı vuruyor benim gibi rahatsızlık çeken oldu mu kontrole gittiğimde doktoruma sorucam :/ Hamilelik entresan her gün yeni bi ağrı yeni bişey :)
Kuzenimin 2.5 yasindaki oglu öldü. Hasta dogmustu organlari gelismemisti. Bu zamana kadar yasamasini mucize olarak goruyordu doktorlar. Ben bu kadar etkilendiysem anne babaini dusunmek istemiyorum. Cok canim sikkin kafami dagitmak istiyorum dagitamiyorum. Yazilariniza adapte olup okuyamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?