2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Benimki artık her seferinde geliyo alıştı Ama ilk gördüğünde hakikaten çok komikti. Muayenemiz 15dk. sürdü hastanenin tuvaletinden çıkmamız yarım saatten fazla sürdü Bidahada gelmem bu ne stres böyle dedi ama dayanamıyo Seninkide kıpır kıpır olmuştur artık Bizim kıpırdamamızdan ölçümlerimiz zor yapıldı işim var bu çocukla ilerde

15 dakika iyiymiş doymuşsundur kuzuna. Her seferinde insan daha bir heyecanla gidiyor. Yazık benim eşime bir nasip olmuyor ya içeri almıyorlar dediğim gibi ya o hafta şehir dışındaydı Ben dün gittiğimde baya kıpır kıpırdı. El kol iyice belli artık. Elini kolunu sallalya sallaya bir hal oldu yavrum Zaten içeri girmeden önce çikolata yemiştim. Bide iyice tembihledim annene sov yap içeride diye

Bende öyle kıpır kıpır görünce ahhh dedim şimdi burda olsaydıda mıncıklaya mıncıklaya sevseydim içim gidiyo içimmm. Sağlıkla sıhhatle doğsunlarda bol bol severiz inş.

canım düşük yapmış biri olarak söylüorum benim 2 gün öncesinde şiddetli göğüs ağrısı nefes alamıcak şekilde acillik olmuştum kan falan gelmemişti ben hayatımda öğle göğüs ve bel ağrısı çekmemiştim 2 gün o ağrıyı çektim ve sonrasında düştü korkmana gerek yok bence senin sadece kanamalı hamilelik oluo bazılarının 9 ay gelio böyle içini ferah tut bence

Eki Görüntüle 819749

evet canım test bu.ben herkes görünmüyo negatif bu dicek sandım ama yorumlar beni çok mutlu etti.reglim cuma günü

Cizgi hafif var. Bence sen yarin sabah saglik ocagina git evde test yaptim teyit etmek icin geldim de. Beta hcg yi artik saglik ocaklari da yapiyor ucretsiz. Ben oyle yaptim. Ogleden sonrada cikiyor sonucu.

canım seni çok merak ettik neden bizim topiğe gelmiyosun çok sorduk seni

Kuzenimin 2.5 yasindaki oglu öldü. Hasta dogmustu organlari gelismemisti. Bu zamana kadar yasamasini mucize olarak goruyordu doktorlar. Ben bu kadar etkilendiysem anne babaini dusunmek istemiyorum. Cok canim sikkin kafami dagitmak istiyorum dagitamiyorum. Yazilariniza adapte olup okuyamiyorum.

Cnm aynı sorunu bende yasiyordum doktoruma bahsettim vücudun denge merkezi değiştiği için bu ağrıların olabileceğini kemiklerin güçlendirilmesi gerektigini söyledi bana kalsiyum verdi cokta iyi geldi agrilarim kesildi

Basiniz sagolsun. Allah ailesinede sabirlar versin(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…