2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

başınız sağolsun çok kötü bi durum üzüldümm

Başınız sağolsun balım =(
Çok ufak yavrum ya, Allah mekanını cennet etsin..
Allah sabır versin ailesine, annesine...
Kimseye yaşatmasın bu acıyı yarabbim .. (AMİN)

Başınız sağolsun balım =(
Çok ufak yavrum ya, Allah mekanını cennet etsin..
Allah sabır versin ailesine, annesine...
Kimseye yaşatmasın bu acıyı yarabbim .. (AMİN)

Amin. Bu kadar hasta bebekler dogarken cinsiyet tercihi yapmak bazen o kadar bencilce geliyor ki. Yine de mesela oglum var kizim olsa diyebiliyorum. Biz insanlar cidden benciliz. İnsanlar neler yasiyor. Allah im hepimizesaglikli evlatlar nasio etsin ins.

Uyudum uuandim kizlar dun oglenden beri ilk kez yemrk yedim vr acayip agir geldi bana sersem gibiyim

amin canım inşallah.Allah kimseye kaldıramayacağı yükleri vermez.demekki kuzenin ve eşin güçlü insanlar ve cennet kuşu olucak bebekleri onların.yine de çok zor Allah yüreklerine ferahlık versin...

canım başınız sağolsun..allah rahmet eylesin..ailesıne sabır dielemkten başka bişi gelmez kı elden..bız yedı kat elız su anda ana çok uzuldum

Amin canım..
Düşünüyorum da şimdi, çok ama çok haklısın =(

Son düzenleme:
amin canım inşallah.Allah kimseye kaldıramayacağı yükleri vermez.demekki kuzenin ve eşin güçlü insanlar ve cennet kuşu olucak bebekleri onların.yine de çok zor Allah yüreklerine ferahlık versin...
Amin ins...

canım başınız sağolsun..allah rahmet eylesin..ailesıne sabır dielemkten başka bişi gelmez kı elden..bız yedı kat elız su anda ana çok uzuldum
Amin canim

min canım..
Düşünüyorum da şimdi, çok ama çok haklısın =(
Ahhh ama unuturum ikimgune yine isteklerde bulunurum kesin ahhh yasamadan bilinme boyle acilar. Allah yasatmasin hicbir anneye evlat acisi.

Mouse uzun uzadiya vaktim yokki hemen yaxip telden ciktim canim
Bem her kanamayla gittigimdr hadtanede korkuyotum ama diyorimki en kotu ohtimalle kurtaj olucsm gencim daha bebek olur
Ben evde dusirmekten cok korkuyorum ve insallah duzelirim ama duserse bir daha yapamam bwbek

Böyle şeyler düşünme lütfen. Bak benim kız kardeşiminde sürekli kanaması oldu. Uzun süre yatmak zorunda kaldı ama oğlumuz çok sağlıklı bir şekilde dünya ya geldi. Birde iş yerinde biri var. Onun gelinin düşünün kesesinde yırtık varmış. Çocuk kesin düşücek diye dr lar başında beklemiş. Bebeğin kalbi attığı için dr kürtajda yapmak istememişler. Ve Allah ın işi işte o yırtık kendi kendine iyileşmiş. Hemde çok kısa sürede. Allah istedikten sonra her türlü dünyaya gelecek o bebek. Biraz sıkıntısını çekiyorsun şimdi ama inşallah sonu güzel olacak. Moralini yüksek tut.

kızlar ya ben gibi hiç vitamin kullanmayan var mı? herkes ilaç kullanıyor benim dr. vermedi bana.ilaçtan yana değil dr. ama bakıyorum çoğu çatlak kremi bile vermiş ben kendim araştırıp buluyorum bi tek ben miyim vitamin almayan merak ettim

O anda korkuyla oyle dusunuyorum birde bu risk yerini erken dogum riskine birakcak diyorum o zaman bisey olacagina simdi olsun tabiki Allah bize bagislasin psikolojim cok bozuk kendimi amansiz dertlere tutulmus gibi hissediyorum hastanedeyim dr gorucek o arada dogumhanede kavga cikti patir patir icinden bisey dokuldu sanki kakamu onden yaptimgibi bi adamin koluna yapisyim nolur iceri alin beni o arasa bi kendinden gecmisim icerde yat diuolar yatamiuorum bisey dustu camasirimda agla bagie bagir bi hal oldum birde o arada normal dogurmaya calisan bi kiz vardi o bagirdikcw sinirlerim hoplado alet edavat gordum basim dondu
Bilmiyorum ibsallah duzelirim bebege bisey olmaz ama olacaksada evde dusmesin cok felaket korkuyorum

merhabalar arkadaşlar ya ben bişey sorucam BÜTÜN 2014 NİSAN ANNELERİ İSİMLERİNİZ LİSTEDE VARMI ?????????????
Bende 2014 nisan anne adaylarından biriyim ama hamileliğimi öğrenir öğrenmez mesaj yazdığım halde listeye ismim eklenmemiş 24 eylülde güncelleme yapılmış yeni isimler eklenmiş ama haaala benimki yok çok canım sıkıldı bu duruma yaa acaba isim yazarken neye göre bi ayrım yapılıyo bilen varmı ???

canım doktorların verdıgı vitamın ve demır hapları cok onemlı hamılelıgımızın ılerleyen zamanlarında dogumda ve emzırme donemınde eger doktorun vermıyorsa saglık ocagına gıt ve kayıt yaptır cnm ordakı verır bence lazım :) özellıkle demır hapı benım tanıdıgım kullanmadı ve dogumda 2 unıte kan almak zorunda kaldı genede bı danıs bence 12 13 haftada baslanıyor zate gec kalmıs sayılmazsın benım tahlıllerım ıyı cıkmasına ragmen kullanıyorum

Ben elevit kullaniyorum. Destek amaclimkullanilmali. Kan ilacina da illaki baslanacak ama daha baslatmadi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…