2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Uff fefillanin sikintilari var o sebebten listede sikinti olabilir ama nolur artik su listeyi alinti yapmayin bir turlu yorumu goremiyorum listeyi inmrkten

canım 2li tarama testinde doktor ultrasondan bebeğin ense kalınlığına falan bakıyo bide kan testi yapılıyo o da bi haftadan önce sonucu belli olmuyo ... sana tavsiyem doktorun yanına girmeden bi yarım saat 45 dakika önce çikolata yersen bebeğinin hareket ettiğini gayet güzel bi şekilde görebilirsin ay çok heycanlı yaaa :)

benim karnım bu hafta çok büyüdü kızlar artık başkaları da farkediyor hamile misin seeeen diyorlar. çatlaadım ama ne olur ne olmaz ne kullanıyorsunuz siz benim de başlamam lazım

Uff fefillanin sikintilari var o sebebten listede sikinti olabilir ama nolur artik su listeyi alinti yapmayin bir turlu yorumu goremiyorum listeyi inmrkten

iyi de ben nerden bilebilirimki onun sıkıntıları olduğunu ...

çok geçmiş olsun arkadaslarım atlatacaksınız bu gunleri rabbimin izniyle inş. saglıkla sıhatle alacaksınız bebıslerınızı kucagınıza nazzz yapıyo bıraz bebısler okadar

Listeyi alinti yapmadan eklemiyor ki ama. Yada ozel msj atmak gerekiyor. Herkesin ozel msj atma hakki da olmayabiliyor. Listeye eklenmeyenler alinmasin ya gozden kacmistir.

Eki Görüntüle 819589

çok az belli oluyor dikkatli bakmayınca hiç görünmüyor :)

evet çizgi var ama çok silik muhtemelen adet günün daha gelmediği için.hayırlısı olur inşallah.en garantisi kan testi.
bende adetim 2 gün geçtiğinde yapmıştım benimkide biraz silik çıkmıştı aynı gün kan testi yaptırdım beta hcg 1376 çıktı.

Bıktım artık şu mide yanmasından =(
Mide ekşimesinden...

Ben de vitamin kullanmıyorum hamilelik öncesi testler yaptırmıştım bütün kan değerlerime herşeyde bakıldı folik asit verdi çünkü ben hamile kalmayı düşündüğümde gittim doktora 2 ay sonra hamile kaldım bana dr um folik asite devam et dedi hala kullanıyorum hergün 11inde ikili testim var bakalım ne olacak çatlak kremi hiç sormadım ben ama bu gidişimde sorucam artık pantolonlarım olmuyo))

sade tahin helvasının bu şikayetleri geçirdiğini söylediler.bende bi kaç gündür tüketiyorum etkili olduğunu düşünüyorum.denemeye değer.

Tavsiyeni dikkate alarak hemen temin ediyorum..
Çok teşekkür ederim canım.
İnşallah benimde ilacım olur yoksa bebeğim aç kalacak hep.

Hastanedeyim kanamam oldu cok fena 2 serum bitti tuvalet harici kalkmam yasak
Ya mubdi ya muid cekebilir misiniz arkadaslar..
Dua edin luften cok korkuyorum

ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000

kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu

Toplam okunan : 17.000
Kalan sayımız :53000
[/QUOTE][/QUOTE]

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri

[/QUOTE]

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri [/QUOTE]3000 DE BANA YAZ CANIM

[/QUOTE]

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri [/QUOTE]

zaman var mı

Ben yarin okuyacagim insallah kanamam olmazsa

cnmm bnidee ekler misinn listeyeeee tesekküürr ederimmmmm

Canım fefilita bu konularda çok hassas aslında ama kanaması var, riskli bir gebelik geçiriyor. İlk fırsatta ekler emin ol..
Bıktım artık şu mide yanmasından =(
Mide ekşimesinden...

Saçlanıyor demek ki seninki:)

Allah kabul etsin.. Canım burcu var bir de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…