2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım fefilita bu konularda çok hassas aslında ama kanaması var, riskli bir gebelik geçiriyor. İlk fırsatta ekler emin ol..

Saçlanıyor demek ki seninki:)

evet yaa yeni gördüm geçmiş olsun okuduğunuz şey tamamlandı mı ? tamamlanmadıysa bende yardım edebilirim ... Allahım acil şifalar versin fefillaya da

Ondan mıdır gerçekten? =)
Saçı çıkıyor diye beni de kendini de aç bırakıyor bu velet
:)) Bu dönemde o yüzden mide ekşimesi yaşanabilirmiş ama ilginç olan bu saçlar dökülüyormuş sonradan Gerçi vardır bir hikmeti... Doğmadan önce son aylarda tekrar çıkıyormuş..

evet yaa yeni gördüm geçmiş olsun okuduğunuz şey tamamlandı mı ? tamamlanmadıysa bende yardım edebilirim ... Allahım acil şifalar versin fefillaya da

Yok canımm okursan sıla_doruk a göndersin.. Allah şifa versin onlara da..

tmm canım haberini bekliyorum merakla
başınız sağolsun allah ailesine sabır versin

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri [/QUOTE]3000 DE BANA YAZ CANIM[/QUOTE]

ekledim canım gönlüne sağlık

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri [/QUOTE]

zaman var mı[/QUOTE]

var canım eğer bitirebilirsek bu cumaya bitiremezsek bidahaki cumaya dualıyacağız inşallah

bir de burcu var riskli gebelik

ekliyorum Rabbim korusun meleğini

Ben yarin okuyacagim insallah kanamam olmazsa

canım kendini yorma okuyabilirsen amenna okuyamazsan sen elini karnına sürüp içinden tekrarla mevlama emanet minik kalplerimiz

Allah kabul etsin.. Canım burcu var bir de...

ekliyorum Allaha emanet meleklerimiz

ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog,burcu (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000

kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000

Toplam okunan : 20.000
Kalan sayımız :50.000
[/QUOTE][/QUOTE]

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri

Allahım sabır versin çok üzüldüm zor bir durum benim kuzenimin bebeğinde de kas hastalığı çıkmış doktor en fazla 2 yaşına kadar yaşar demiş dünyalar güzeli o melek için

Allahım sabır versin çok üzüldüm zor bir durum benim kuzenimin bebeğinde de kas hastalığı çıkmış doktor en fazla 2 yaşına kadar yaşar demiş dünyalar güzeli o melek için

Amin ins. Ben cok etkilendim. Kafaminhala toparlayamiyorum basim agriyor. Gozumun onunden gitmiuorlar. Erken kalkmistim yatim dedim geri kalktim. Nasil dayanacak bilmiyorum. Cenaze yarijn. Bu aksam evde son aksami oglusuyla. Arasam ne dicem ne denir ki bilemedim aramadim arayamadim... cok cok cok uzgunum...

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri
3000 DE BANA YAZ CANIM[/QUOTE]

ekledim canım gönlüne sağlık

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri [/QUOTE]

zaman var mı[/QUOTE]

var canım eğer bitirebilirsek bu cumaya bitiremezsek bidahaki cumaya dualıyacağız inşallah

ekliyorum Rabbim korusun meleğini

canım kendini yorma okuyabilirsen amenna okuyamazsan sen elini karnına sürüp içinden tekrarla mevlama emanet minik kalplerimiz

ekliyorum Allaha emanet meleklerimiz [/QUOTE]

Canim benimkide riskli gebelik.Dusuk tehlikem devam ediyo.

bende Allahin izniyle mayıs annesi olacagim nisana niyetlenmiştik ama kısmet mayisaymiş

kan testinin sonucunu bugün aldim bu gidişle haziran annesi bile olabilirm ben 6 haftalik hamilyim sanarken(son adet tarihime göre)doktor 2 3 haftalık dedi kesin sonucu hastaneye gidince ögrenecegim hayırlısı artık

Son düzenleme:
kan testinin sonucunu bugün aldim bu gidişle haziran annesi bile olabilirm ben 6 haftalik hamilyim sanarken(son adet tarihime göre)doktor 2 3 haftalık dedi kesin sonucu hastaneye gidince ögrenecegim hayırlısı artık

Olsun bebişlerimizi saglıcakla kucağımıza alalım da Mayıs Haziran farketmez

sürekli öğürdüm tuvalette yatak arası zıkzak dokudum resmen. gaz öldürdü beni hala da gaz var karnabahar yedim o mahvetti

sürekli öğürdüm tuvalette yatak arası zıkzak dokudum resmen. gaz öldürdü beni hala da gaz var karnabahar yedim o mahvetti

Gaz sorunu bende de var ya özellikle akşamları bi şişiyor anlatamam gaz yapan yiyeceklerden uzak durmamız lazım ama canımız da çekiyor napcaz bilmiyorum hele doğumdan sonra çok daha dikkatli olmalıyız

Gaz sorunu bende de var ya özellikle akşamları bi şişiyor anlatamam gaz yapan yiyeceklerden uzak durmamız lazım ama canımız da çekiyor napcaz bilmiyorum hele doğumdan sonra çok daha dikkatli olmalıyız

ama ye de bebeğin alışsın diyorlar yoksa canım çektiği falan umurumda olmaz yemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…