Saçlanıyor demek ki seninki:)
Canım fefilita bu konularda çok hassas aslında ama kanaması var, riskli bir gebelik geçiriyor. İlk fırsatta ekler emin ol..
Saçlanıyor demek ki seninki:)
:)) Bu dönemde o yüzden mide ekşimesi yaşanabilirmiş ama ilginç olan bu saçlar dökülüyormuş sonradanOndan mıdır gerçekten? =)
Saçı çıkıyor diye beni de kendini de aç bırakıyor bu velet
evet yaa yeni gördüm geçmiş olsun okuduğunuz şey tamamlandı mı ? tamamlanmadıysa bende yardım edebilirim ... Allahım acil şifalar versin fefillaya da
:)) Bu dönemde o yüzden mide ekşimesi yaşanabilirmiş ama ilginç olan bu saçlar dökülüyormuş sonradanGerçi vardır bir hikmeti... Doğmadan önce son aylarda tekrar çıkıyormuş..
Yeni birşey daha öğrendim sayende =) dökülüp tekrar çıkması enteresan =)
Ama dediğin gibi vardır bir hikmet..
Sanırım bu aralar bende ki yoğun saç dökülmesi de buna bağlıdır..
Kel bi anne olmak istemiyorum =)
tmm canım haberini bekliyorum meraklainşallah canım inşallah ne güzelde konuşuyosun öyleeO kadar az görünüyoki ikinci çizgi kan testini boşuna yaptırcakmışım gibi geliyo.ben yarın sabah bir test daha yapim evde ondan sonra kan testine gidim belki çizgi biraz daha yogunlaşır :)
başınız sağolsun allah ailesine sabır versinKuzenimin 2.5 yasindaki oglu öldü. Hasta dogmustu organlari gelismemisti. Bu zamana kadar yasamasini mucize olarak goruyordu doktorlar. Ben bu kadar etkilendiysem anne babaini dusunmek istemiyorum. Cok canim sikkin kafami dagitmak istiyorum dagitamiyorum. Yazilariniza adapte olup okuyamiyorum.
bir de burcu var riskli gebelik
Ben yarin okuyacagim insallah kanamam olmazsa
Allah kabul etsin.. Canım burcu var bir de...
Kuzenimin 2.5 yasindaki oglu öldü. Hasta dogmustu organlari gelismemisti. Bu zamana kadar yasamasini mucize olarak goruyordu doktorlar. Ben bu kadar etkilendiysem anne babaini dusunmek istemiyorum. Cok canim sikkin kafami dagitmak istiyorum dagitamiyorum. Yazilariniza adapte olup okuyamiyorum.
Allahım sabır versin çok üzüldüm zor bir durum benim kuzenimin bebeğinde de kas hastalığı çıkmış doktor en fazla 2 yaşına kadar yaşar demiş dünyalar güzeli o melek için
3000 DE BANA YAZ CANIM[/QUOTE]Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri
bende Allahin izniyle mayıs annesi olacagim nisana niyetlenmiştik ama kısmet mayisaymiş
kötü bir gece yaşadım
kan testinin sonucunu bugün aldim bu gidişle haziran annesi bile olabilirm ben 6 haftalik hamilyim sanarken(son adet tarihime göre)doktor 2 3 haftalık dedi kesin sonucu hastaneye gidince ögrenecegim hayırlısı artık
okula gitmeye derman kalmadı bende.
Hım çalışıyor musun işte o zaman çok zor ya Allah yardımcın olsun ben özel ders veriyorum o rahat oluyor biraz daha ...
sürekli öğürdüm tuvalette yatak arası zıkzak dokudum resmen. gaz öldürdü beni hala da gaz var karnabahar yedim o mahvetti
Gaz sorunu bende de var ya özellikle akşamları bi şişiyor anlatamam gaz yapan yiyeceklerden uzak durmamız lazım ama canımız da çekiyor napcaz bilmiyorum hele doğumdan sonra çok daha dikkatli olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?