2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
gitmem mi okula zaten çocuklar geri doğum iznine kadar toparlamam lazım daha biz öğrenmedik doktorda hiçbir şey söylemedi ikili test sonucunu öğreneceğiz bu hafta hayırlısı olur inşallah. sen öğrendin mi şekerim

Yok canım nerde ben de öğrenmedim ama meraktan çatlıyorum :))) bir tane oğluşum var zaten bakalım hayırlısı bir de dünyalar tatlısı sağlıklı bir kızım olursa daha ne isterim Allah'tan ...

Yok canım nerde ben de öğrenmedim ama meraktan çatlıyorum :))) bir tane oğluşum var zaten bakalım hayırlısı bir de dünyalar tatlısı sağlıklı bir kızım olursa daha ne isterim Allah'tan ...

inşallah şekerim ben okula gidiyorum yorucu bi gün beni bekliyor size iyi sohbetler

günaydın kızlar güne kötü başladım bulantılarım tam anlamıyla geri döndü eşim sabah tost yapayım dedi tmm dedim az bişey yedim ama yemeseydim daha iyiydi kusmaktan içim çıktı şimdi de uyuyamıyorum.

benim karnım bu hafta çok büyüdü kızlar artık başkaları da farkediyor hamile misin seeeen diyorlar. çatlaadım ama ne olur ne olmaz ne kullanıyorsunuz siz benim de başlamam lazım

Doktor bana Seba-med'in olgun citler için olan losyonu ile pregnacare krem verdi. Onları kullanıyorum, memnunum.

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin canım...

Allah gönlüne göre versin

Benim özel mesaj atma hakkım olmadığından, geçtiğimiz cuma günü normal mesaj ile 15 bin okuduğumu yazmıştım. Beni de ekler misin lütfen

Günaydın kızlar
Herkes için güzel bir gün olur umarım

Cnm seni cok merak ediyorum.

Dun dra gidecektin ne dedi?
Umarim guzel haberlerle gelirsin.

evet ben de onu merak ettim. akşamüzeri 5 gibi randevusu vardı sanki, ne oldu acaba...

[/QUOTE]

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri [/QUOTE]

Allah razı olsun Canim benim ne güzel bişey başlatmışsın okuyanlara ve sana çok teşekkür ederim İnan çok duygulandim
Rabbim kimseye göstermesin bebeklerimizin acısını
Ben 14.000 dağıttım arkadaslarıma söylerim sizler icinde niyet ederler bunu da listeye ekleyebiliriz
Bende çekiyorum son durumu söylerim ins
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri [/QUOTE]

Allah razı olsun Canim benim ne güzel bişey başlatmışsın okuyanlara ve sana çok teşekkür ederim İnan çok duygulandim
Rabbim kimseye göstermesin bebeklerimizin acısını
Ben 14.000 dağıttım arkadaslarıma söylerim sizler icinde niyet ederler bunu da listeye ekleyebiliriz
Bende çekiyorum son durumu söylerim ins
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum [/QUOTE]

Fefilla nbr?
Nasil oldun?
Kanaman yok degil mi?
Gecmis olsun

benim ismim de yok sanırım çok olunca atlanıyoruz sorun değil eklenirse eğer beni de eklermisiniz?
aktar83 yaş:30 ilkini kalp durması sonucu kaybettim yaşayan çocuğum yok ama buna ilk mi yazılır ikinci mi bilemedim
sat:13 temmuz muhtemel doğum t:19.04.2014 izmir

Gunaydin kizlar.

Dunden bu yana hc uyuyamadim aglamaktan gozlerim sisti.

Ikili test sonucum cok kotu cikti hatta bu kadarn hc bi yerde duymadim.bebegim sagliksiz mi

Risk orani > 1:8 diyor yani 8 gebelikte bir dawn sendromu oluyormus benim degerlerimde birinde.hatta ondan buyuk diyor

Ne yapacagimi sasirdim cok caresizim..

Bi yerde daha yaptirmistim onunsonucuda ogleden snra cikcak.

Bebegim emegim umudum ins.iyidir Allahim ama 1:8

Canım dur bakalım...
ense kalınlığı kaç çıkmıştı senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…