gitmem mi okula zaten çocuklar geri doğum iznine kadar toparlamam lazımdaha biz öğrenmedik doktorda hiçbir şey söylemedi ikili test sonucunu öğreneceğiz bu hafta hayırlısı olur inşallah. sen öğrendin mi şekerim
Yok canım nerde ben de öğrenmedim ama meraktan çatlıyorum :))) bir tane oğluşum var zaten bakalım hayırlısı bir de dünyalar tatlısı sağlıklı bir kızım olursa daha ne isterim Allah'tan ...
inşallah şekerim ben okula gidiyorum yorucu bi gün beni bekliyor size iyi sohbetler
benim karnım bu hafta çok büyüdü kızlar artık başkaları da farkediyor hamile misin seeeen diyorlar. çatlaadım ama ne olur ne olmaz ne kullanıyorsunuz siz benim de başlamam lazım
Amin ins. Ben cok etkilendim. Kafaminhala toparlayamiyorum basim agriyor. Gozumun onunden gitmiuorlar. Erken kalkmistim yatim dedim geri kalktim. Nasil dayanacak bilmiyorum. Cenaze yarijn. Bu aksam evde son aksami oglusuyla. Arasam ne dicem ne denir ki bilemedim aramadim arayamadim... cok cok cok uzgunum...
Yok canım nerde ben de öğrenmedim ama meraktan çatlıyorum :))) bir tane oğluşum var zaten bakalım hayırlısı bir de dünyalar tatlısı sağlıklı bir kızım olursa daha ne isterim Allah'tan ...
ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog,burcu (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000
kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000
Toplam okunan : 20.000
Kalan sayımız :50.000
Cnm seni cok merak ediyorum.
Dun dra gidecektin ne dedi?
Umarim guzel haberlerle gelirsin.
[/QUOTE]
ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000
kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
Toplam okunan : 17.000
Kalan sayımız :53000
merhabalar arkadaşlar ya ben bişey sorucam BÜTÜN 2014 NİSAN ANNELERİ İSİMLERİNİZ LİSTEDE VARMI ?????????????
Bende 2014 nisan anne adaylarından biriyim ama hamileliğimi öğrenir öğrenmez mesaj yazdığım halde listeye ismim eklenmemiş24 eylülde güncelleme yapılmış yeni isimler eklenmiş ama haaala benimki yok çok canım sıkıldı bu duruma yaa acaba isim yazarken neye göre bi ayrım yapılıyo bilen varmı ???
Gunaydin kizlar.
Dunden bu yana hc uyuyamadim aglamaktan gozlerim sisti.
Ikili test sonucum cok kotu cikti hatta bu kadarn hc bi yerde duymadim.bebegim sagliksiz mi
Risk orani > 1:8 diyor yani 8 gebelikte bir dawn sendromu oluyormus benim degerlerimde birinde.hatta ondan buyuk diyor
Ne yapacagimi sasirdim cok caresizim..
Bi yerde daha yaptirmistim onunsonucuda ogleden snra cikcak.
Bebegim emegim umudum ins.iyidir Allahim ama 1:8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?