canım üzülme.gunaydin kizlar.
Dunden bu yana hc uyuyamadim aglamaktan gozlerim sisti.
ıkili test sonucum cok kotu cikti hatta bu kadarn hc bi yerde duymadim.bebegim sagliksiz mi
Risk orani > 1:8 diyor yani 8 gebelikte bir dawn sendromu oluyormus benim degerlerimde birinde.hatta ondan buyuk diyor
Ne yapacagimi sasirdim cok caresizim..
Bi yerde daha yaptirmistim onunsonucuda ogleden snra cikcak.
Bebegim emegim umudum ins.iyidir allahim ama 1:8
Bas sagligi dileyen herkese tesekkur ediyorum...
Canım dur bakalım...
ense kalınlığı kaç çıkmıştı senin?
Gunaydin kizlar.
Ikili test sonucum cok kotu cikti hatta bu kadarn hc bi yerde duymadim.bebegim sagliksiz mi
Risk orani > 1:8 diyor yani 8 gebelikte bir dawn sendromu oluyormus benim degerlerimde birinde.hatta ondan buyuk diyor
Bebegim emegim umudum ins.iyidir Allahim ama 1:8
Gunaydin kizlar.
Ikili test sonucum cok kotu cikti hatta bu kadarn hc bi yerde duymadim.bebegim sagliksiz mi
başınız sağolsun. Allah kimseye evlat acısı göstermesin
Doktorun biri 1.2 mm olctu
Digeri 1.9 mm
Digeri 1.9 mm
başınız sağolsun. Allah kimseye evlat acısı göstermesin
Gunaydin kizlar.
Digeri 1.9 mm
Günaydın herkeseGüzel bir gün diliyorum. Her sabah olduğunu gibi bu sabahada mide bulantılarıyla başladık. Artık alıştım ama. Bu arada dün teyzem benim için sağlık ocağındaki kan tahlillerimi almış. Demir eksikliği var demir depolama değerlerimde düşük. Dr Hap verdi ama mide bulantısı yapar diye korkuyorum. Demir + folik asit + b12 . Ben bunu kullanınca evdeki folik asiti kullanmama gerek var mı?
canım doktorların verdıgı vitamın ve demır hapları cok onemlı hamılelıgımızın ılerleyen zamanlarında dogumda ve emzırme donemınde eger doktorun vermıyorsa saglık ocagına gıt ve kayıt yaptır cnm ordakı verır bence lazım :) özellıkle demır hapı benım tanıdıgım kullanmadı ve dogumda 2 unıte kan almak zorunda kaldı genede bı danıs bence 12 13 haftada baslanıyor zate gec kalmıs sayılmazsın benım tahlıllerım ıyı cıkmasına ragmen kullanıyorum
Gunaydin kizlar.
Ne yapacagimi sasirdim
Canım dur hemen moralini bozup stres yapma bi başka yerde daha yaptırdım diyorsun dur bi onun sonucu da çıksın nolur canını sıkma hersey yolundadır inşallah ben de sırf bu stres yüzünden yaptırmayacagım
günaydın... gyno ferro sanol vermiş sanıyorum... ben onu kullanırken folik asit almıyordum.
bu arad bu ilacı mutlaka c vitaminiyle kullanmaya özen göster. yoksa depolamada yine sıkıntı olur. ben yatarken alıyorum, bulantı yapmıyor bende ama bağırsak hareketlerini biraz değiştiriyor. sen de ilacını alırken portakal suyu ya da mandalina falan tüketebilirsin
Canıımm amniyosentez yapılmadan böyle olumsuz şeyler düşünme hemen, üzme kendiniBirde anomalili bebekler usg de hareketsiz olularmis gnelde..ikidir gittigimizde hep uyuyordu hareket etmiyordu..
Hic iyi düşünemiyorum kizlar bu kadsr yuksek risk olur mu
Fotografini eklemeye çalışıyorum sonucum ama olmuyor..
Saglikli gebeliklerde pappa degeri yukselirken serbest beta dusermis bende tam tersi..o yuzden ikili sonucum cok riskli cikti..
Burunu ensesi iyi cikmisti halbuki usg de.ama hep uyuyordu
Günaydın herkeseGüzel bir gün diliyorum. Her sabah olduğunu gibi bu sabahada mide bulantılarıyla başladık. Artık alıştım ama. Bu arada dün teyzem benim için sağlık ocağındaki kan tahlillerimi almış. Demir eksikliği var demir depolama değerlerimde düşük. Dr Hap verdi ama mide bulantısı yapar diye korkuyorum. Demir + folik asit + b12 . Ben bunu kullanınca evdeki folik asiti kullanmama gerek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?