Ankaradaki dr dan randevu almaya calistim c.tesi icin ikiliyi birde orada tekrsrlayalim diye..
Ikilinin tekrari olmaz demis. Randevu alip 4 lu taramaya gidicem..randevumda taa 26 ekimde.
Karabuktek test bugun cikacak o nasil acaba.
Ankaradaki dr dan randevu almaya calistim c.tesi icin ikiliyi birde orada tekrsrlayalim diye..
Ikilinin tekrari olmaz demis. Randevu alip 4 lu taramaya gidicem..randevumda taa 26 ekimde.
Dr elevitte yazmış ama onu alamadım. Gebelik diye belirtmemiş reçetede. Birde günde iki tane demiş. Haftaya kendi dr uma gideceğim bakalım o ne diyecek.
canım üzülme.
Bende bugün internetten sonuca bakayım dedim ama
papp-a 4,39
free hcg 73,9 yazıyor başkada bişey yazmıyor.doktorla görüşmedim henüz
sen doktorla konuştunmu.
kızlar toxoplazma değerim bu şekilde çıkmış ama anlamadım bilen varsa değerlendirebilir mi?
Anti CMV IgM SONUÇ 0.239
Anti Toxoplazma IgM 0.320
aNTİ Rubella IgM 0.218
Üçünde de referans aralığı 0-0
Canım moralini bozma hemen. Bu testlerin yanılma paylarıda var biliyorsun. Birde ikili testi neden tekrarlamıyorlar ki? Bebeğe zararımı varmış?
kızlar günaydın dün doktora gittik kızımız geliyor allah nasip ederse
amnıyotık bant suanda bebeğe zarar vermıyor dedi zaten bebek büyüdükte kemıklerı sertleşiyor ozaman dolanma dıskı olmuyor dedi belkı büyüdükçe o bantı parçalar dedi 18 haftada detaylı ultrasona gireceğim durumlar böyle kızlar prensesımız cok keyıfçi yan gelıp yatmış
Kayinvalidemle kapisiyoruz,bana kendinu dusunuyosun diyor bende bebehi herkez dogurur benim arkamda evladim var ben olmek istemiyorum diyorum filancada olumu gize aldi cocuguda kendide saglikli diyor ama ben gercekten olmek istemiyorum
11 rkimde kontrol var o zaman dr ile detaylica konusucam maden plesanta ayrilmaya basladi neden bekliyolar bebegi almiyolar bu plesanta 5_6 ayda tamamen kopup bebwkler olu doguyomus
kızlar günaydın dün doktora gittik kızımız geliyor allah nasip ederse
amnıyotık bant suanda bebeğe zarar vermıyor dedi zaten bebek büyüdükte kemıklerı sertleşiyor ozaman dolanma dıskı olmuyor dedi belkı büyüdükçe o bantı parçalar dedi 18 haftada detaylı ultrasona gireceğim durumlar böyle kızlar prensesımız cok keyıfçi yan gelıp yatmış
Ben geldim benimde keyfim yok dr pesantayla alakali kanama dedi arastirdim boyle olanlar er yada gec beveklerini plesanta tamamen ayrilmasi sonucu,kaybetmis ama dr beni neden kurtaja almiyor anlamadim
Bu,anneninde hayatini riske atiyormus tib taki adi dopelman
O yuzden ikili testi yapmadi dite dusubuyorum doktorun ben cubku herhangi kanamada gemen gelip yatisi yapicaz dedi az tada cok kirmixi kan oldugunda burda takip rdilceksin dedi
işte bend eonlar yazmıyor.çalıştığım için hastaneye gidip alamadım sen yazınca bende internetten baktım rapora ama sadece bu ikisi yazıyor. Acaba sonucun tamamını internetten vermiyorlarmı.benimde hcg yüksek gibi diğeri düşük direk gidip doktorla görüşmem lazım ama ayrılamıyorum işyerinden.bu pappa ve serbest hcg nin karşılarında mom degerleri kac yaziyor onemli olan onlsrmis..
Bende pappa mom 0.6 digeri mom 2.40 yaziyor.
Birde anomalili bebekler usg de hareketsiz olularmis gnelde..ikidir gittigimizde hep uyuyordu hareket etmiyordu..
Hic iyi düşünemiyorum kizlar bu kadsr yuksek risk olur mu
Fotografini eklemeye çalışıyorum sonucum ama olmuyor..
Saglikli gebeliklerde pappa degeri yukselirken serbest beta dusermis bende tam tersi..o yuzden ikili sonucum cok riskli cikti..
Burunu ensesi iyi cikmisti halbuki usg de.ama hep uyuyordu
Ayyy kiz bebis. Cok sevindim canim iyi haberlere ihtiyacimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?