2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ankaradaki dr dan randevu almaya calistim c.tesi icin ikiliyi birde orada tekrsrlayalim diye..
Ikilinin tekrari olmaz demis. Randevu alip 4 lu taramaya gidicem..randevumda taa 26 ekimde.

Karabuktek test bugun cikacak o nasil acaba.

İyi çıkar inşallah sen sıkma canını Bebiş de üzülmesin

Ankaradaki dr dan randevu almaya calistim c.tesi icin ikiliyi birde orada tekrsrlayalim diye..
Ikilinin tekrari olmaz demis. Randevu alip 4 lu taramaya gidicem..randevumda taa 26 ekimde.

Canım moralini bozma hemen. Bu testlerin yanılma paylarıda var biliyorsun. Birde ikili testi neden tekrarlamıyorlar ki? Bebeğe zararımı varmış?

inşallah o seni rahatlatacak şekilde iyi çıkar canım. olmadı ileri tetkikleri denersin...

Dr elevitte yazmış ama onu alamadım. Gebelik diye belirtmemiş reçetede. Birde günde iki tane demiş. Haftaya kendi dr uma gideceğim bakalım o ne diyecek.

ben elevit kullanıyorum, onda da folik asit ve b12 var. O nedenle bu ferrosanolün sadece demir içerenini kullanıyorum şu anda. kendi doktorun da haftaya seni vitamine başlatabilir.

kızlar toxoplazma değerim bu şekilde çıkmış ama anlamadım bilen varsa değerlendirebilir mi?
Anti CMV IgM SONUÇ 0.239
Anti Toxoplazma IgM 0.320
aNTİ Rubella IgM 0.218
Üçünde de referans aralığı 0-0

canım üzülme.
Bende bugün internetten sonuca bakayım dedim ama
papp-a 4,39
free hcg 73,9 yazıyor başkada bişey yazmıyor.doktorla görüşmedim henüz
sen doktorla konuştunmu.

Bu pappa ve serbest hcg nin karşılarında mom degerleri kac yaziyor onemli olan onlsrmis..

Bende pappa mom 0.6 digeri mom 2.40 yaziyor.

kızlar günaydın dün doktora gittik kızımız geliyor allah nasip ederse
amnıyotık bant suanda bebeğe zarar vermıyor dedi zaten bebek büyüdükte kemıklerı sertleşiyor ozaman dolanma dıskı olmuyor dedi belkı büyüdükçe o bantı parçalar dedi 18 haftada detaylı ultrasona gireceğim durumlar böyle kızlar prensesımız cok keyıfçi yan gelıp yatmış

Ben geldim benimde keyfim yok dr pesantayla alakali kanama dedi arastirdim boyle olanlar er yada gec beveklerini plesanta tamamen ayrilmasi sonucu,kaybetmis ama dr beni neden kurtaja almiyor anlamadim
Bu,anneninde hayatini riske atiyormus tib taki adi dopelman
O yuzden ikili testi yapmadi dite dusubuyorum doktorun ben cubku herhangi kanamada gemen gelip yatisi yapicaz dedi az tada cok kirmixi kan oldugunda burda takip rdilceksin dedi

benim bu testlerim pozitif-negatif şeklinde sonuç vermişti canım o yüzden ne demek ben de bilemedim. ama sanırım geçirmişsin bunları ve antikorun var, yani bağışıksın. 0'dan büyük değeri olduğu için öyle olabilirmiş gibi geldi. ama bildiğimden değil yani, yorum sadece

Kayinvalidemle kapisiyoruz,bana kendinu dusunuyosun diyor bende bebehi herkez dogurur benim arkamda evladim var ben olmek istemiyorum diyorum filancada olumu gize aldi cocuguda kendide saglikli diyor ama ben gercekten olmek istemiyorum
11 rkimde kontrol var o zaman dr ile detaylica konusucam maden plesanta ayrilmaya basladi neden bekliyolar bebegi almiyolar bu plesanta 5_6 ayda tamamen kopup bebwkler olu doguyomus

Canım moralini bozma hemen. Bu testlerin yanılma paylarıda var biliyorsun. Birde ikili testi neden tekrarlamıyorlar ki? Bebeğe zararımı varmış?

Yok cani bebege zarari yok.
Ama doktorun randevulsri doluymus.yalvardim resmen cok riskli cikti lutfen guvenebilecegim bir dr ile devam etmek istiyorum da umit bry dedim.
Tamam dr ile konusayim donerim dedi hemşire.

Doktor 4 lu taramaya gelsin demis...oda 16.haftada basliyo sure si.

Yani dr yapmak istemedi.yada zaten test yaptirdim ya o dogrudur bosune gelmesin diye dusundu

Ekim sonu nasil gelir bu moralle.

Ayyy kiz bebis . Cok sevindim canim iyi haberlere ihtiyacimiz var.

Tatlım,balım, canım üzme kendini...
4 lü test daha kapsamlı değil mi?
Bir de diğer yerden gelecek sonucu bekle..
Umuyorum ki, şu yanılma payıdır aldığın sonuç..
Alllahdan ümit kesilmez..
İçini ferah tut..
Sabırsızlıkla diğer yerde yaptırdığın sonucu merak ediyorum..
Bebeğini üzme annesi.

Hemen olumsuz dusunme illa oyle olacak diye bi kural yok demek ki. Baska bi doktora daha gitsen

canım ya çok sevindim iyi şeyler duymana. kızın olacak olmasına da yrıca sevindim. benimkiler erkek ya, kızlara çok seviniyorum sağlıkla büyüsün prenses, iyice yer açsın kendine

bebek yaşıyor diye kürtaj yapamazlar canım. direk öldürmek olur böylesi de senin için zor anlamaya çalışıyorum ama hiç mi düzelme durumu yokmuş? internette araştırınca hep kötü şeyler çıkıyor zaten, iyi hikaye bulmak çok zor. onlara takılma bence

Nedenki 2 kere yapılmıyor.. Sonuçta kan alınıyor. Bebeğe bir zararı yok. Aynı şekilde de ultrasona bakılıyor. Ben de bir daha yaptırmak istiyorum.. Ama söylemicrm tabii ikinci defa diye

Son düzenleme:
bu pappa ve serbest hcg nin karşılarında mom degerleri kac yaziyor onemli olan onlsrmis..

Bende pappa mom 0.6 digeri mom 2.40 yaziyor.
işte bend eonlar yazmıyor.çalıştığım için hastaneye gidip alamadım sen yazınca bende internetten baktım rapora ama sadece bu ikisi yazıyor. Acaba sonucun tamamını internetten vermiyorlarmı.benimde hcg yüksek gibi diğeri düşük direk gidip doktorla görüşmem lazım ama ayrılamıyorum işyerinden.
Sende üzülme sakın.genelde çoğunda riskli çıkıyor.bir sürü etken var benim yaşımda 33 banada riskli diyecekler sanırım.sırf kana bakılmıyor ki. Anneme de herşey normal demişlerdi testlerde.kardeşim down sendromlu doğdu.
Yani bu işler belli olmuyor.en iyisi 4 lü test 2 li 3 lü yaptırmadan 4 lü yaptırsak daha iyi.hem bebekler uyuya uyuya büyür sende uyku zamanına denk gelmişsindir.

tatlım benim dr. dedi ki burun kemiğini gördüm ense kalınlığı iyi testi yaptırıtyorum ama bunların iyi olması bile bize yeter demişti.sıkma canını ne olur en büyük şife beyinde.

Risk sınırı 1/250 benimki 1/8 den buyuk yani 1/6 1/5 mesela...bu degerlerde 5-6 gebeden birinin bebegi dawn sendromlu dogmus.

Arastiriyorum bu kadsr yuksek riskli cikan yok olmamis..doktorlar 1/50 lere bile cok yuksek risk demis benimki 1/8.

Su an okuldayim yanimda ogretmen arkadasim var.aglayamiyorum basima agri girdi...bi eve gidip rahatlayabilseydim.

Ayyy kiz bebis . Cok sevindim canim iyi haberlere ihtiyacimiz var.

balum kaçtır soracağım sana unutuyorum.. "kaan" oğlunun ismi mi? bu haftasonu kesinleşecek ama benim bebeklerin ikisi de erkek ya, şimdilik düşündüğümüz isimler kerem ve kaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…