2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Detaylı ultrason ne ? ben dörtlü tarama için gitcem 26snda. O da 174 tl artı 97tl.

Canim 20 haftada cagiriyorlsr..seninde dortluden sonra cagirir..
Ben harmon yaptirdigim icin dortluye gerek kalmadi..o yuzden direk detayli usg dedi.
Ama cok var ozamana ben arada 26 sinda da gideceğim

hoşgelsin
takma kafana olmaz birşey Allahın izniyle.

hoşgeldin
takma kafana olmaz birşey Allahın izniyle.

selam kızlar
“Anne Elimi Tutsana ” programında bu gün ( 10-10-2013) saat 13.30'da TRT 1'de Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Uzmanı Dr.Özlem SÜRÜCÜ ile diş gıcırdatma, parmak emme,tırnak yeme gibi alışkanlık bozuklukları ve Çocuk diş hekimi Burcu KURTİŞ ile bu alışkanlık bozuklukları ile emzik ve biberonun diş ve çene gelişimine etkileri konuları ele alınacakmıi haber veriyim dedim

canım merhaba. bana da geçen haftalarda bebeğin eşi rahim ağzında dediler. istirahat edicen bolbol. uzun yürüyüşler yasak. eğilip bir tüy bile kaldırmıcan. ve tabi ilişki yasak. ben 1,5 hafta sonra kontrole gittim yukarı çıkmaya başlamış. 28. haftaya kadar çıkarmış zaten yukarı. ilk hamileliğinse daha büyük ihtimalle çıkacaktır. benim ilk doğumum sezeryandı çıkmama riski taşıyordum. 28.haftadan sonra çıkmazsa o zaman direkt yatıyorsun sanırım canım doğuma kadar. ama şuan için bişi söylemek için erken hemen endişe etme bence. ben rahatım şuan mesela.

Burcu yavrum kocan aglayinca ne yapti bizinde artik iki tv bozuldu mutfaktaki calisiyi sadcee of of
patis dun sana kanama tarif etmistim ama alinti yapmamistim

bu aralar sürekli ağladığım için naz yaptığımı düşünüyo halbuki ben zoruma gidiyor diye ağladım anlayacağın ağlamamı pek tınlamıyor

teşekkür ederim tatlım. doktorum ölçüm falan yapmadı bana, göz kararı baktı üçlü testi yaparız istersen dedi. 12. haftaya gireceksen görebilir belki. hele erkek olan varsa kendini belli edebilir

Evet canım ikizlerde tam net sonucu vermiyormuş kanlar.
Banada ensesine bakarız dedi hatta rodyologa gonderdi. Cumartesı ölçümü o yapacak
evet bugün 11+7:) inşallah sağlıklı olsunlarda

Canim 20 haftada cagiriyorlsr..seninde dortluden sonra cagirir..
Ben harmon yaptirdigim icin dortluye gerek kalmadi..o yuzden direk detayli usg dedi.
Ama cok var ozamana ben arada 26 sinda da gideceğim

26sında da bir saat arayla gitcez:) 10.10 benim de. Bakalım. Sen gel git zor olmuyo mu? Doğumu nerde yapcan?

Ne biyilim canım cok sıkıldı canım ya.Hatta şimdi eşime anlattım ağladım engel olamadım.Bir okudum bissürü şey yazıyor nette.İnşallahh benimkide çıkar yukarı sağlıkla devam eder.Bana tek ilişki yasakaldı.progestan kullanıyordum alttan devam dedi yine alttan kullanıma.demir hapı ve eleite de devam.İnşallahh kötü şeyler yaşamayız.

bu aralar sürekli ağladığım için naz yaptığımı düşünüyo halbuki ben zoruma gidiyor diye ağladım anlayacağın ağlamamı pek tınlamıyor
bazı erkekler teselli etmeyi bilmiyor . Oda üzülüyordur.kendiside biraz nazlıysa teselli edemiyordur.bende vara yoğa ağladığım için hamile kaldığımdan beri. önceleri gelir sarılır göz yaşımı siler di teselli ederdi.şimdi adam da alıştı yani her seferinde bıktı galiba.zırlayıp susuyorum oda öyle bakıyor.yine neden ağlıyorsun diyor okadar.bizim için önemli şeyler onlar için önemli olmuyor bazen.seni umursamadığından değil ,alıştığından dır.

Selam kızlar benim yaşadığımı yaşayan var mı aranızda diye sormak için yazıyorum gerçi yazdıklarınızı okuyunca benzerini yaşayan var galiba.ben 12.haftadayım ve bu gece az bi kahverengi lekem oldu sabah doktora gittim ama ne korkuyla çok şükür bebekte yada etrafında bi kanama yok alttan muayene etti doktor (oda ayrı bi sıkıntıydı zaten ilk kez oldum ondan galiba)kanam durmuş dedi yara dayok dedi ilişkiye girdiyseniz olmuştur dedi bide hazır yapmışken smear testi yapalım dedi...üzüntüm azaldı biraz yüzüm sapsarı olmuş korkudan.sizde lekelenme oldu mu hiç şimdilik çok şükür bi sıkıntım yok şidilik bebeğimizinde erkek olduğunu öğrendik.kız çocuk planlarım tamamen değişti..kısmet öbürüne inş:))))

kıskandım bende koyıım dedim
bu da benim minik kuşum
Eki Görüntüle 828241
maşallah minik kuşaaaa....

canım ben progestan falan kullanmadım şükürler olsun kanamam da hiç olmadı. içimi rahatlatan da o oldu biraz zaten. bana vitamin de vermedi henüz. sen yine de uzun yürüyüş, yorucu işler gibi şeylerden sakın kendini derim. Allah ın izni ile kötü bişi yaşamayız canım

ama ben onuun yaptıkları zoruma gidiyo diye ağlıyorum bu aralar çok üzüyor beni hiç kibar davranmıyor başka şeylere öyle ağlamıyorum onun yaptığı şeylere ağlıyorum hep ne bilim ya ben çok bunaldım bu aralar

aynı haftadayız ama çok şükür bende olmadı ama hamileyken smear alındığını duymamıştım birde ilişki mi yaşamıştınız da oldu yoksa kendiliğinden mi oldu bende korkmuyor değilim bu konuda inşallah sorun yaşamam hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Birde erkek olduğunda erken haftalarda daha belli oluyormuş değişmiyormuş diye duydum sağlıklı olsun da kız erkek farketmez canım

geçmiş olsun benim kahvede oldu kırmızıda oldu hatta birden bire 2 ped dolusu aktığı bile oldu Allahıma şükür bebekte sıkıntı yok ama sürekli yatıyorum ben alttan muayene ettirmedim çünkü alttan bakılınca kanamam artıyordu kendini zorlayacak yoracak şeyler yapma ilişkiyede istersen bir süre ara ver bebişler herşeyden önemli ben 4 aydır vden hiç çıkmadım yani gezme amaçlı, dr gittim sadece Allah yardımcımız olsun

Merhaba canım.. Lekelenmeler normal ama tam kan rengini alan lekelenmeler riskli..
Bende tam regli dönemleri olmuştu kahve rengi lekelenme..
Ayaklarının altına birşey koy uzanırken yüksekte kalsın..
İnşallah bir daha yaşamazsın =)
Bu arada oğluşun hayırlı olsun

nilüfercim ilişki yaşamıştık ama 4 gün önce falan yani doktor ona bağladı ve uzun bi süre ara verin dedi ben zaten toptan ara verecem de erkekler işte neyseki eşimde yaklaşmaz bidaha sizde dikkat edin bu zamanlar ddaha tehlikeli en azından 1yada 2 ay kadar.smear testide rahim ağzından az bi leke aldı o kadar.içeriye dokunmuyor.inşallah kucağımıza sağlıkla alırız zormuş gerçekten düşük yapanları biraz anladığımı sanıyorum o korku içinde gidip gelmek sonunda üzüntü.rabbim kimseye hiçbir anneye yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…