Canım hayırlı olsun demiştim ama yazılanlar arasında kayboldu :)
Çok sevindim bebeişinin iyi olmasına kızda süper Allah sağlıkla kucağın aalmayı nasip etsin
Canım bneim çok sevindim
Bizim daha cinsiyet belli değil 12. haftaya girecegım yarın :) cumartesı ense ölcumum var bakalım belkı o zaman gösterir :)
Detaylı ultrason ne ? ben dörtlü tarama için gitcem 26snda. O da 174 tl artı 97tl.
Kızlar selam.Kontrolden geldim.daha ikili sonucum cıkmamış.İki hafta oldu kanı vereli.Bu kadar uzun sürüyor mu bu ya????ayrıca canım cok sıkıldı.bebeğin eşi plesantası (bu haftalarda adı plesanta değilmiş heralde) fuondosum gibi birşey galiba.rahim ağzına yakınmış bende.İki hafta önce birşey dememişti.Şimdi 14 haftalık oldu.Dedim ne olabilir?Normal doğum olmaz dedi sezeryan.Bende o benim iöin sorun değil dedim tek sorun o olsun yani.Ama şimdi bir baktım.Erken doğum kanama falan birsürü risrki varrogestana devam dedi.Günlük hayat iş güç normal devam edecek dedi.Yalnızca cinsel ilişki yasak dedi.Zaten baştada kanamam olduğıu için öyle bir durum yok dedim.Allahım hepimiz sağlıkla doğum yapalım inşallahhh yaaaa......
Kızlar selam.Kontrolden geldim.daha ikili sonucum cıkmamış.İki hafta oldu kanı vereli.Bu kadar uzun sürüyor mu bu ya????ayrıca canım cok sıkıldı.bebeğin eşi plesantası (bu haftalarda adı plesanta değilmiş heralde) fuondosum gibi birşey galiba.rahim ağzına yakınmış bende.İki hafta önce birşey dememişti.Şimdi 14 haftalık oldu.Dedim ne olabilir?Normal doğum olmaz dedi sezeryan.Bende o benim iöin sorun değil dedim tek sorun o olsun yani.Ama şimdi bir baktım.Erken doğum kanama falan birsürü risrki varrogestana devam dedi.Günlük hayat iş güç normal devam edecek dedi.Yalnızca cinsel ilişki yasak dedi.Zaten baştada kanamam olduğıu için öyle bir durum yok dedim.Allahım hepimiz sağlıkla doğum yapalım inşallahhh yaaaa......
Burcu yavrum kocan aglayinca ne yapti bizinde artik iki tv bozuldu mutfaktaki calisiyi sadcee of of
patis dun sana kanama tarif etmistim ama alinti yapmamistim
Canım hayırlı olsun demiştim ama yazılanlar arasında kayboldu :)
Çok sevindim bebeişinin iyi olmasına kızda süper Allah sağlıkla kucağın aalmayı nasip etsin
Canım bneim çok sevindim
Bizim daha cinsiyet belli değil 12. haftaya girecegım yarın :) cumartesı ense ölcumum var bakalım belkı o zaman gösterir :)
teşekkür ederim tatlım. doktorum ölçüm falan yapmadı bana, göz kararı baktıüçlü testi yaparız istersen dedi. 12. haftaya gireceksen görebilir belki. hele erkek olan varsa kendini belli edebilir
Birazcik kroyum amaaaaaa
Canim 20 haftada cagiriyorlsr..seninde dortluden sonra cagirir..
Ben harmon yaptirdigim icin dortluye gerek kalmadi..o yuzden direk detayli usg dedi.
Ama cok var ozamana ben arada 26 sinda da gideceğim
canım merhaba. bana da geçen haftalarda bebeğin eşi rahim ağzında dediler. istirahat edicen bolbol. uzun yürüyüşler yasak. eğilip bir tüy bile kaldırmıcan. ve tabi ilişki yasak. ben 1,5 hafta sonra kontrole gittim yukarı çıkmaya başlamış. 28. haftaya kadar çıkarmış zaten yukarı. ilk hamileliğinse daha büyük ihtimalle çıkacaktır. benim ilk doğumum sezeryandı çıkmama riski taşıyordum. 28.haftadan sonra çıkmazsa o zaman direkt yatıyorsun sanırım canım doğuma kadar. ama şuan için bişi söylemek için erken hemen endişe etme bence. ben rahatım şuan mesela.
bazı erkekler teselli etmeyi bilmiyor . Oda üzülüyordur.kendiside biraz nazlıysa teselli edemiyordur.bende vara yoğa ağladığım için hamile kaldığımdan beri. önceleri gelir sarılır göz yaşımı siler di teselli ederdi.şimdi adam da alıştı yani her seferinde bıktı galiba.zırlayıp susuyorum oda öyle bakıyor.yine neden ağlıyorsun diyor okadar.bizim için önemli şeyler onlar için önemli olmuyor bazen.seni umursamadığından değil ,alıştığından dır.bu aralar sürekli ağladığım için naz yaptığımı düşünüyo halbuki ben zoruma gidiyor diye ağladım anlayacağın ağlamamı pek tınlamıyor
maşallah minik kuşaaaa....
Ne biyilim canım cok sıkıldı canım ya.Hatta şimdi eşime anlattım ağladım engel olamadım.Bir okudum bissürü şey yazıyor nette.İnşallahh benimkide çıkar yukarı sağlıkla devam eder.Bana tek ilişki yasakaldı.progestan kullanıyordum alttan devam dedi yine alttan kullanıma.demir hapı ve eleite de devam.İnşallahh kötü şeyler yaşamayız.
bazı erkekler teselli etmeyi bilmiyor . Oda üzülüyordur.kendiside biraz nazlıysa teselli edemiyordur.bende vara yoğa ağladığım için hamile kaldığımdan beri. önceleri gelir sarılır göz yaşımı siler di teselli ederdi.şimdi adam da alıştı yani her seferinde bıktı galiba.zırlayıp susuyorum oda öyle bakıyor.yine neden ağlıyorsun diyor okadar.bizim için önemli şeyler onlar için önemli olmuyor bazen.seni umursamadığından değil ,alıştığından dır.
Selam kızlar benim yaşadığımı yaşayan var mı aranızda diye sormak için yazıyorum gerçi yazdıklarınızı okuyunca benzerini yaşayan var galiba.ben 12.haftadayım ve bu gece az bi kahverengi lekem oldu sabah doktora gittim ama ne korkuyla çok şükür bebekte yada etrafında bi kanama yok alttan muayene etti doktor (oda ayrı bi sıkıntıydı zaten ilk kez oldum ondan galiba)kanam durmuş dedi yara dayok dedi ilişkiye girdiyseniz olmuştur dedi bide hazır yapmışken smear testi yapalım dedi...üzüntüm azaldı biraz yüzüm sapsarı olmuş korkudan.sizde lekelenme oldu mu hiç şimdilik çok şükür bi sıkıntım yok şidilik bebeğimizinde erkek olduğunu öğrendik.kız çocuk planlarım tamamen değişti..kısmet öbürüne inş:))))
Selam kızlar benim yaşadığımı yaşayan var mı aranızda diye sormak için yazıyorum gerçi yazdıklarınızı okuyunca benzerini yaşayan var galiba.ben 12.haftadayım ve bu gece az bi kahverengi lekem oldu sabah doktora gittim ama ne korkuyla çok şükür bebekte yada etrafında bi kanama yok alttan muayene etti doktor (oda ayrı bi sıkıntıydı zaten ilk kez oldum ondan galiba)kanam durmuş dedi yara dayok dedi ilişkiye girdiyseniz olmuştur dedi bide hazır yapmışken smear testi yapalım dedi...üzüntüm azaldı biraz yüzüm sapsarı olmuş korkudan.sizde lekelenme oldu mu hiç şimdilik çok şükür bi sıkıntım yok şidilik bebeğimizinde erkek olduğunu öğrendik.kız çocuk planlarım tamamen değişti..kısmet öbürüne inş:))))
aynı haftadayız ama çok şükür bende olmadı ama hamileyken smear alındığını duymamıştım birde ilişki mi yaşamıştınız da oldu yoksa kendiliğinden mi oldu bende korkmuyor değilim bu konuda inşallah sorun yaşamam hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Birde erkek olduğunda erken haftalarda daha belli oluyormuş değişmiyormuş diye duydum sağlıklı olsun da kız erkek farketmez canım
maşallah minik kuşaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?