2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım yaa geçmiş olsun inş. bende grip oldum :2::2: napacam :44: burnum tıkanık halsizim boğazım yanıyor öksürük varr

Kizlar odaya yarim sogan birakin,her gun yenileyin soganin mikroplari cekme ozelligi var ozellikle grip mikrobunu ben kizim ne zaman hasta olmaya yakin hissetsem odasina birakirim cok etkilidir ozellikle hasta varsa soganin rengi bir gecede siyaha donuyor.

CANIM EKŞİ ÇEKİYO DİYE TUZLU EKŞİ YEMEKTEN KAN ŞEKERİM DİBE VURDU EVE ZOR GELDİM VALLA TİTRİYORDUM RESMEN O HALLE O KADAR YEMİŞİMKİ ÇATLAYACAM...İLK KEZ OLDUM BÖYLE DIŞARI ÇIKMAYA DA KORKUYORUM artık

al benden de o kadar bnmde istemiyor zaten eşimde yanaşamıyo dıyo bı gun başın agrıyo bı gun belın agrıyo zaten hnm uyuyorsun :) hamılesın dıyo cok da rahat pozisyon değil onu boşver her zamn temızde olamıyorsun gecen bacaklarımı jıletlemıştım bacağıma dokundu dokunma dıye bağırdım nefret edıyorum ılk sakal gıbı dık dık cıkıyo ya..sadece usumusmusun dıye baktım dıyo garıbımm:)

Yaw benim göbek gazsız hiç çıkmamış ki =)
Bu demet akalın ne kadarlık hamile, maşallah tosun gibi olmuş =)

Kızlar bugün bayram iznine ayrılıyorum.9 gün boyunca yatcam ohhh mis

Purolutonu kanamanin oldugu her gun kullaniyor msn?
Haftalik igne olarak vermisti bana dr

Bu kanama alani neden oluyor bilgin var mi?

gönlünü ferah tut hepimiz borç içinde yaşıyoruz ama herkes der bebek kısmetiyle gelir diye her şerde bir hayır vardır
bunda da bir hayır vardır gün doğmadan neler doğar kredi taksit bişekilde herşey oluyor Allah sağlığı eksik etmesin hayatımızdan geri kalan herşeyin çaresi var canım

Yaw cinsiyetimiz daha belli değil doktor kız olabilir dediği için eşim gidip bütün çevresine kızım olacak demiş =)
Bu adam beni deli edecek ya..
Daha kesin olan birşey yok ki =s
Ne kadar tez canlı ya...

O durum ilerleyen haftalarda duzeliyormus dun okudum hatta
Cok sayida kurtaji olanlarda falan tehlikeliymis
Ozellikle ilk gebelikte sorun olmuyor diyor okudum bir dr sitesinde

Allah hepimizin yardimcisi olsun ins
Saglikla kucagimizaalmayi nasip etsin

Biyerde 5 aylık yazmıs ama emin degilim ama bizimkilerden büyük oldugunu biliyorum
Benimde 1-2 haftada cok farketti

Benim gaz sorunum şu an yok, o yüzden normal gibi görüyorum kendimi..
İnanır mısın ağrı sızı yok diye kimi zaman hamile olduğumu unutuyorum =)

merhaba kızlar
şimdi dr dan geliyorum.ikili testimi yaptırdım ama sonuç bayram sonrasında tabi...
kağıtta görebildiğim 622 - 1,22 (yani hatırladığım) bu ne demek Allah aşkına bi bilen yazsın anlatsın bana :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…