canım yaa geçmiş olsun inş. bende grip oldum :2::2: napacam :44: burnum tıkanık halsizim boğazım yanıyor öksürük varr
Cok tesekkur ederim canim
Prensesim geliyormuş kiz bebegim olsun cok istiyordum. Saglikla inşallah. .
Sende yakin zamanda ogrenrsin ins.canim insan cok merak ediyor
biz yaklaşık 5 aydır kardeş kardeş yatıyoruz hiç de canım istemiyor
Eşimde istekli değil bebeğe bir şey olur riske atmayalım diye lafını bile etmiyor şimdi bu polip yüzünden asla istemez
ne güzel sen isteklisin
Bende hep rüyalarımda eşimle birlikte olduğu görüyorumAma kalkınca öyle bir isteğim olmuyor yinede mutlu uyanıyorum enteresan oysaki bebek olmadan öncede bayıldığım bir iş değildi ki:26:
Canim benim kanamam 6. Haftada basladi 2 gun surdu.
9.haftada 4.gun surdu..en sonra 12.haftada oldu 3 gun surdu ve kapandi.
Adet kanamasindan beter bacaklarimdan akti cok kotuydu.dr bulamadik bekledim bir gun kanamayla..
Artik ogrendigim icin direk proloton depot ve progestan 200mg gunde iki kez kullandim..bir haftadir kullanmıyorum artik.
Iki haftadır da yok cok sukur.
Bebegin hemen yaninda kana caman bir alan vardi..ora kapanana kadsr kanamam oldu.ve kapandi son kanamayla.
Coraspini kanama alanin kapaninca baslatir gene..clexane ve coraspinin vucuttaki etkileri baska yerlere o yuzden kanama bitince kullanmak grrek.
Seninde gecer cnm bol dinlen..
Kizlar moralim cok bozul esim mecburiyetten sirket degistirmisti bugunde kadrolar aciklandi kocama seni birakmak istesende birakmayiz seninle ilgili kariyer planlamamiz var demisler.Ama part time kadrolisim demisler 31 martta full time olucak.1400 lira
Maas aliyodu 730 a dustu maasi sadece ocak ayinda 700 lira ikramiye alicak.Bende calismiyorum araba taksidi oduyoruz ayda 650 lira 450 lira kiradan gelirimiz var ama nasil gecinicez hic bilmiyorum 31 marta kadar gecerli bi durum diye esim kredi cekicek belki daha oncede full e gecirebiliriz belli olmaz demisler ama bebek arefesinde ve birsuru borcumuz varken napicaz bilmiyorum..Ek iste yapamaz cunku isi vardiyali.Yani karisik vardiyali.Cok sinirim bozuk kalbimim titredigino hissediyorum o derecedeyim.Esim benden daha rahat onun rahat olmasina sinirlerim daha cok bozuluyo.Ben niye kafama takiyorum anlamiyorum.Bende part time calisiyim diyorum ama hamileyken kim ise alir ki beniooooooofffffff oooffffff
Kızlar bugün bayram iznine ayrılıyorum.9 gün boyunca yatcam ohhh mis
Kızlar bugün bayram iznine ayrılıyorum.9 gün boyunca yatcam ohhh mis
Yaw benim göbek gazsız hiç çıkmamış ki =)
Bu demet akalın ne kadarlık hamile, maşallah tosun gibi olmuş =)
Canım benimde kanamalarım oldu.Lekeden fazla gibiydi.İlk başta 6 haftalık daha kalp atışını bile duymamıştık 5.5 du galliba pembe su gibi geldi.Hemen progestan kullandım daha koyu renkte oldu.Sonra kahveye döndü devam etti yaklaışık 1 ay kadar.Rahiimde içte biryerdeydi.Birde her doktor nerede olduğunu söyleyemiyor.Cihazla alakalı heralde.Tavsiyem ağızdan değil alttan alına bir ilaç kullan.Sıkıntılar hiç bitmiyor.Kanamam 5 haftadır falan yok şükğr.Dünkü kontrolümde bu sefer plesantanın rahimağzını kapattığını söyledi doktorum.İNşallah birşey olmaz çok korkuyorummm:26:
Biyerde 5 aylık yazmıs ama emin degilim ama bizimkilerden büyük oldugunu biliyorum
Benimde 1-2 haftada cok farketti
Benim gaz sorunum şu an yok, o yüzden normal gibi görüyorum kendimi..
İnanır mısın ağrı sızı yok diye kimi zaman hamile olduğumu unutuyorum =)
Ne güzel Bizimde tek sorunumuz gaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?