2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

çok güldüm ya canım sana yazık olmuş valla adama yaptığına yapacağına pişman olmuştur

tamam canım ama odayıda soğan kokusu almazmı ?

1.22 muhtemelen ense kalınlığı 62 mm de boyu yani herşey normal

Üstümde bir kırılganlık var.
Boğazım dün kötüydü bugün iyi ama halsizlik var üstümde..
Ara ara kemiklerim ağrıyor sanki, ses tonumda kaydı..
Yataklık olmasam iyidir =2:

kizlar birsey sorucam.gorumcem kan tahlili yaptirmis degeri 0.66 cikmis bana 66 diyince hamilesin.dedim sonra kagita baktim 0.66 gorunce kaldim sizce nasil deger bnce hamile degil adet olmasinada 15 gun var

kizlar birsey sorucam.gorumcem kan tahlili yaptirmis degeri 0.66 cikmis bana 66 diyince hamilesin.dedim sonra kagita baktim 0.66 gorunce kaldim sizce nasil deger bnce hamile degil adet olmasinada 15 gun var

Adet olmasına 15 gün kala belli olmaz bence,adete en azından 4,5 gün kalması lazım ki çoğunda adet gününden sonra belli oluyor.Normalde 0.1 ,0.01 çıkar negatifte,yumurtalama tarihi farklıysa yükselicek de olabilir.onun döngüsüne de bağlı yani.

Avare34 istanbuldaydin cnm degil mi?
Hangi hastane hangi dra gidiyorsun memnun msn?

Avrupa yakasındayım canım.İkitelli de Batı Bahat hastanesinde Gürkan Beye gidiyorum.Çok memnunum.

Ne güzel bizde yarın çıkacağız sabırsızlıkla beki yorum cok iyi gelecek banada insallah

Bol Bol dinlenicez inşallah.

Kızlar corasprini doktorunuz kesti mi yoksa hala kullanıyormusunuz

Doktoruma sordum ama net bi tarih sölemedi.Daha kullancaksın dedi o kadar.Benim tahminim 8 aya kadar kullandırır.

DOktordan geldik kanama alani duruyo
3 cm uzunlugunda 1 cm genisligi.de
Boyuda iyi 13+1 bugun
Fakat bebegin suyu azmis
Senin su icmenle dogru oranti olmaya bilir bilmiyoruz bol su ic gunde 2.5 litre dedi
Ped verdi akintim oldugunu soyledim iste suyummu geliyo diye
Sonr radyologa gonderdi ense kalinligi 1.1 plesanta yerlesik vs yaziyodu raporda
Sonra dr coktik bayramdan sonraki pazarteso bi dr yonlendirdo rapor icin
Eve geldik esim bama bir bagirdi benim yuzumdenmis kafami kircakmis suyuda kanamada yataktan cikmicaksin
Bende ona bagirdim ben cokmu memnunum boyle olmasondan diye ne demek istiyosub butyn gun bisey zaten yapmiyorum diye agladim bagirdim annem geldi ne oldu ne oldu diye onada soyledim esimde oradan bakiyo
O kadar kizginimki kafasini koparabilirim

Şimdi bebek iyi değilmi..
neden radyolog baktı..

eşinide anlamıyorum yani zaten neler yaşıosun..böle yapması hiç doğru değil..

Son düzenleme:
Yaw benim göbek gazsız hiç çıkmamış ki =)
Bu demet akalın ne kadarlık hamile, maşallah tosun gibi olmuş =)
Ben 5 aylık gibi oldum artik cok dikkat etmrm lazım. Yoksa sonum kotu
Purolutonu kanamanin oldugu her gun kullaniyor msn?
Haftalik igne olarak vermisti bana dr

Bu kanama alani neden oluyor bilgin var mi?
Canim dr.kan sulandiri kullandigin icin olabilir dedi
Ama kullanmayanlsrda da oluyo..vucuttan iste.

Proloton uda kanama varken haftada iki yokken haftada bir kullandim

Kızlae bebeklerinize düsündügünüz isimler neler
MEsela bizim oglan olursa öztürk kız ece istiyorum eşim melike
Ece ismi cok guzel

Benim aklimdakiler zeynep.yagmur.damla.irmak. deniz esimde bunlari begeniyo bakalim karar vericez ins.

Kızlar corasprini doktorunuz kesti mi yoksa hala kullanıyormusunuz
Doktorum 32.
Hafta bitene kadar kulanicaz dedi..daha fazla kullanilmazmis
Canim 15 gun var ise daha ovulasyonu yeni gecmis yada gecmemis.daha belli olmaz ki.
Birde 5 ve uzeri hamilelik var demek..

Son düzenleme:
Bilmiyorum annenede soyle onada bana senin givi davranirsa goruceksin ne olacagini dedim cildirdim resmen sinir krizi gecirdim
bok vardida evlendim sanki gerizekali kafam

Bayanlarr gecen haftalarda burada okumustum elevitin icinde domuzdan oretilen katki maddeleri oldugunu ama kesin net bir bilgi yoktu.. bu gun kontrolum vardi doktorum vitaminlerimi yazmis cikista bir baktim elevit.. icime kurt dustu tabi.. bayer firmasini aradik esimle.. elevitin icinde domuzdan uretilen herhangi bir madde varmi diya. Cok ilgililer, telefonumuzu aldilar ver biz size geri donecegiz dediler. Yarim saat gecmeden aradilar malesef varmis. Yanlis anlamadiysam e vitaminin icinde domuz ile ilgili bir katki maddesi varmis.. ben kullanmayi dusunmuyorum.. yani acile gidersin onemli bisi vardir o zaman allaha emanet kimbilir daha nelerin icinde var ama bu muadili olan bir vitamin goz gore gore kullanmak istemedim.. arzu ederseniz sizde bayer firmasini arayip sorabilirsiniz cok yardimci oluyor, bilgilendiriyorlar...

Birde radyolog olcum yapti bwbegi birde bebek erkek olmayabilir dedi
Sanki cok onemli bi detay

ewet 5 gecmis olmuyor dime bayildi doktor o yuzdn.gebelik testi yapti insallah en yakin.zamnda kalir hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…