al benden de o kadar bnmde istemiyor zaten eşimde yanaşamıyo dıyo bı gun başın agrıyo bı gun belın agrıyo zaten hnm uyuyorsun :) hamılesın dıyo cok da rahat pozisyon değil onu boşver her zamn temızde olamıyorsun gecen bacaklarımı jıletlemıştım bacağıma dokundu dokunma dıye bağırdım nefret edıyorum ılk sakal gıbı dık dık cıkıyo ya..sadece usumusmusun dıye baktım dıyo garıbımm:)
Kizlar odaya yarim sogan birakin,her gun yenileyin soganin mikroplari cekme ozelligi var ozellikle grip mikrobunu ben kizim ne zaman hasta olmaya yakin hissetsem odasina birakirim cok etkilidir ozellikle hasta varsa soganin rengi bir gecede siyaha donuyor.
merhaba kızlar
şimdi dr dan geliyorum.ikili testimi yaptırdım ama sonuç bayram sonrasında tabi...
kağıtta görebildiğim 622 - 1,22 (yani hatırladığım) bu ne demek Allah aşkına bi bilen yazsın anlatsın bana :44:
Ne güzel Bizimde tek sorunumuz gaz
Arada balon gibi şişiyorum bende ama genelde olmuyor..
Geçen gün ayıptır söylemesi mantı yedim mahvetti beni..
Yatamadım gece şişkinlikten.
Kızlar corasprini doktorunuz kesti mi yoksa hala kullanıyormusunuz
kizlar birsey sorucam.gorumcem kan tahlili yaptirmis degeri 0.66 cikmis bana 66 diyince hamilesin.dedim sonra kagita baktim 0.66 gorunce kaldim sizce nasil deger bnce hamile degil adet olmasinada 15 gun var
Avare34 istanbuldaydin cnm degil mi?
Hangi hastane hangi dra gidiyorsun memnun msn?
Ne güzel bizde yarın çıkacağız sabırsızlıkla beki yorum cok iyi gelecek banada insallah
DOktordan geldik kanama alani duruyo
3 cm uzunlugunda 1 cm genisligi.de
Boyuda iyi 13+1 bugun
Fakat bebegin suyu azmis
Senin su icmenle dogru oranti olmaya bilir bilmiyoruz bol su ic gunde 2.5 litre dedi
Ped verdi akintim oldugunu soyledim iste suyummu geliyo diye
Sonr radyologa gonderdi ense kalinligi 1.1 plesanta yerlesik vs yaziyodu raporda
Sonra dr coktik bayramdan sonraki pazarteso bi dr yonlendirdo rapor icin
Eve geldik esim bama bir bagirdi benim yuzumdenmis kafami kircakmis suyuda kanamada yataktan cikmicaksin
Bende ona bagirdim ben cokmu memnunum boyle olmasondan diye ne demek istiyosub butyn gun bisey zaten yapmiyorum diye agladim bagirdim annem geldi ne oldu ne oldu diye onada soyledim esimde oradan bakiyo
O kadar kizginimki kafasini koparabilirim
Ben 5 aylık gibi oldumYaw benim göbek gazsız hiç çıkmamış ki =)
Bu demet akalın ne kadarlık hamile, maşallah tosun gibi olmuş =)
Canim dr.kan sulandiri kullandigin icin olabilir dediPurolutonu kanamanin oldugu her gun kullaniyor msn?
Haftalik igne olarak vermisti bana dr
Bu kanama alani neden oluyor bilgin var mi?
Ece ismi cok guzelKızlae bebeklerinize düsündügünüz isimler neler
MEsela bizim oglan olursa öztürk kız ece istiyorum eşim melike
Doktorum 32.Kızlar corasprini doktorunuz kesti mi yoksa hala kullanıyormusunuz
Canim 15 gun var ise daha ovulasyonu yeni gecmis yada gecmemis.daha belli olmaz ki.kizlar birsey sorucam.gorumcem kan tahlili yaptirmis degeri 0.66 cikmis bana 66 diyince hamilesin.dedim sonra kagita baktim 0.66 gorunce kaldim sizce nasil deger bnce hamile degil adet olmasinada 15 gun var
Ben 5 aylık gibi oldumartik cok dikkat etmrm lazım. Yoksa sonum kotu
Canim dr.kan sulandiri kullandigin icin olabilir dedi
Ama kullanmayanlsrda da oluyo..vucuttan iste.
Proloton uda kanama varken haftada iki yokken haftada bir kullandim
Ece ismi cok guzel
Benim aklimdakiler zeynep.yagmur.damla.irmak. denizesimde bunlari begeniyo bakalim karar vericez ins.
Doktorum 32.
Hafta bitene kadar kulanicaz dedi..daha fazla kullanilmazmis
Canim 15 gun var ise daha ovulasyonu yeni gecmis yada gecmemis.daha belli olmaz ki.
Birde 5 ve uzeri hamilelik var demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?