2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bacılarım henüz çok erken biliyorum ama fikir edinmek istiyorum sizlerden..
Hem bana da uğraş oluyor =)
Şimdi ilk aylarda kullanmak için 2 seçenek var aklımda tabi başta sallanan tercihim, Bebeğimi kucağa ve ayakta sallayarak uyumaya alıştırmak istemiyorum..
Sizlerden fikir alayım hangisi daha mantıklı..
Eki Görüntüle 829130 Kendi kendine sallana bilen müzikli olan kraft modelimi ve ayrıca mama sandalyesi olarak falanda sonra ki yaşlarında kullanabilirim... Mutfağa yatak odasına rahatlıkla götürebilirim diye düşünüyorum..

Diğeri de bu şekil klasik model..
Eşimin ablası almak istiyor ilk beşiğini fikrimi sordu bende kararsızım..
Bende sizin fikrinizi alayım.. =)

cute geçmiş olsun canım
bebeğin sağlıkla doğacak inşallah iyi düşün iyi olsun..

ayrıca ne diye sıkıntı yapıyorsun kendine
sakin ol,hepiniz gerginsiniz tabi kolay değil yaşananlar ama sabırlı olun geçeçek..

Sanki ben istiyorun ben cok memnunum boyle olmasindan gibi davraniyor bana altima baglicaklarmis yataktan ciktigimi gormuxekmis sanane ya dedim sanane senmi yatiyosun alt kata ust kata arada kahvaltiya cikiyorum herhalde duysa kafami gercekten kopartir
Ne insanlar var ya dr ne kanamalar gecirdin dedi yapisir bu alan diye dusunuyorun suan ise gidemezsin ama dedi
Lcw gidicektik gem egeye hem bana bisiler almaya ebe getirdi beni yataga baglicakmis kullandigi kelimeler bunlar abartmiyorum

yaşadığın bu kanamalardan dolayı zor günler geçirdiniz canım, eşin de sen de biraz bu durum yansımış ilişkinize ama sıkma canın. eşin senin ve bebişin sağlığını düşündüğü için öyle davranmıştır. aslında senin ve bebeğin ne kadar etkileneceğini düşünememiş eminim hatası telafi eder. şu an başka bi gerginlik yaşamana gerek yok, aç bi komedi filmi biraz kendine gel, gül yaşadıklarını unutmaya çalış

Canım inşallah düzeleceksin..
Eşine kafayı takma desek de , eşin sonuçta sinirlenmen çok normal..
Ama kendini sıkıntıya sokma..
Senin sağlığın herşeyden önemli..

Birde radyolog olcum yapti bwbegi birde bebek erkek olmayabilir dedi
Sanki cok onemli bi detay

aman kuzum salla yaa..bende diyorum ne halt yemeye evlendin diye ama oldu bir kere yapcak bişi yok..
sen bunlara takılıp üzme..
eee 2,5 lt su iç ondan sora wc den çıkma..ayağada kalkma nasıl olcak bu iş:44::44:

Bilmiyorum annenede soyle onada bana senin givi davranirsa goruceksin ne olacagini dedim cildirdim resmen sinir krizi gecirdim
bok vardida evlendim sanki gerizekali kafam

Canim benim uzun suredir okuyorum yazdiklarini allah yardimcin olsun... Aslinda ozelden yazacaktim ama mesj hakkim yok.. kavga ve gerilim yikici seyler.. sizin suan en cok birbirinize destek olmaniz gereken donem.. sende hem yasadigin onemli sıkıntılrin hemde hamileligin verdigi ruh haliyle gergin, karamsar ve sanki biraz buuyuterek bakiyorsun olaylara.. esinin muhtemelen ilk cocugu yaniliyorsam duzelt? Ama senin bir evladin daha var.. yanlis da olsa senin gebeligine yeterince onem vermedigini dusunuyor olabilir.. annelik nasil birsey bilmiyor.. eger boyle bir dusuncesi varsa tabiki sonuna kadar hatali.. fakat burda yapici olmak sana da dusuyor.. keske is bu noktaya gelmeden once esini karsina alip 'bu evlat benim! Canimdan bir parca! Onu benden cok kimse dusunemez ve sevemez.' Turunden bir aciklama yapsaydin.. ki hala gec kalmis sayilmazsin.. belki diyeceksin bunu bilmiyoru mu.. bilmem belki bilmiyor.. sonucta erkek ve bizim gibi dusunemiyorlar cogu zaman... Tatli dille guzel bir uslupla karnindaki evlaninin senin icin ne kadar degerli oldugunu anlatirsan sorununuzun cozulecegine inaniyorum. Birde gecen haftalarda benim bi cocugum daha var onu dusunmek zorundayim falan demistin.. sonuna kadar haklisin ama bu laf sanki yanlis anlasilmaya acik gibi.. o acilara dayanamayarak alacaksa alsinlar falan demistin.. sanki hayatta olan evladim daha dogmamis olandan daha kiymetli gibi bi anlamm cikarmis olabilir esin ve belkide kayinvaliden.. ben biraz sana olan tavirlarinin bu yanlis anlasilmadan olduguna inaniyorum. kayinvaliden cok da onemli degil bana gore sen esine hislerini anlat. Ailenizin icini tabiki bilemem ama sanki bana kendi kendine kiziyorsun ama derdini acik acik dile getirmiyorsun gibi geliyor... Sonrada patliyor ipleri koparip atiyorsun.. haddim olmayarak nacizane onerim hislerini guzel guzel anlatman.. yanlis anlasilmalara musade etme.. tanismiyoruz bile ne aile huzurunun nede mutsuzlugunun bana bi faydasi yada zarari yok.. yalnizca iyi niyetle gozlemlerimi soyledim.. umarim haddimi asmamisimdir...

Kraft dondy alanlardan çok memnun olduklarını duydum bebeği sevmeyip yatmayanda var tabi ki şöyle doğunca alıştırılırsa garipsemez gibi geliyor

Birde radyolog olcum yapti bwbegi birde bebek erkek olmayabilir dedi
Sanki cok onemli bi detay

İkinizde çok gerginsiniz her evlilikte böyle zamanlar olabilir, eşin mutlaka bir kaç güne kalmaz hatasını anlayacak ve telafi edecektir.

Zeynep çok güzel ama yiğenimde var Deniz ve yağmuru bende çok beğeniyorum ama eşime bişi beğen diremiyorum :) Oğlan olursa kesin zaten

Ay nekadar güzel ilk resimdeki fiyatı ne acaba

ben kullanıyorum 34. haftaya kadar kullanacakmışım

ben hala kullanıyorum canım. hatta 2. li teste gidişimizde coraspini daha kullanıcaz dedi.

bn kullaniyorum kontrolum var yarin keser mi bilmiyorum

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
İş yerinde bir arkadaşvar birden paniklettirdi benl. İşte hata ediyorsun vs. yasak olmalı . Y dedim dr doktor verdi hatta ılerki aylardada kullanacakmışım yanlış anlamdıysam zararlı olacaksa neden versinki dedim size sorayım dedim sağolun :)
Yarın bebişlerimin ense kalınlığını ölçtürmeye gideceğim inşallah bi sorun çıkmaz dualarınıza benide katın :)

e3sme3rr canim bende cok begendim ozellekle ilkini.mama sandalyesi ve ev ici besik gibbi kullanilabilmesi cok iyi.

Ama besik icin herkes bana park besik al diyo karsrsizim sehir disina cok gidiyoruz biz.toplanip goturulebiliyormus park yatak.ama daha hic bakmadim

Arkadaşlar 12.haftada olup ( yarın13 artık) hala bulantıları devam eden varmı? Okuduğum kaynaklarda 12. Haftada belirtiler tamamen kaybolur demesine ragmen ben hala halsizlikler mide bulantıları yaşıyorum. İnşallah bir an evvel normale dönerim.

Cok tesekkur ederim yazdiklarin icin nickini goremedim tel yaziyorum
Oncelikle esimin ilk cocugu evet ama dedigin gibimi dusunuyo bilmiyorum evde olmadigi icin bilmiyo aslinda
Bitde bebegi alsinlar dedigim sey yasadigim sey dokelman zannettim ve int bakinca duzelmicek bisey zannettim bunu sizr soyledim onlara demedimki bebegi alsinlar dogmucaksa diye
Ama kaynanama kendim icin korkuyorum olursem filan diyodum anneme kaynanam girdi ammadakendini dusunuyosun dedi anlattigim diger konuda oydu
Onun disibda haklisin ama benmi altan almaliyim zaten iyi degilim birde beni suclamasi beni cileden cikariyo bugun gayet guzel suslendim gule oynaya gittik donuste gercekten bagirdi ya ben da sakin biriyim bak isyam beni iyi tanir ben gelemiyorum boyle seylere halada agliyorum boylemi olmasi gerekiyo

Evet canım evde ben nereye o oraya gelir hem =)
Bir de geceleri kendi kendine sallanabiliyor olması da çok cazip..
Bebek arabası gibi katlayıp götürüle bilinir..
Bak park yatak düşünüyorsan kesinlikle sallananlarından al..
Onlarda pratik ve kullanışlı..

Şimdi videosuna baktım da ne kadar kullanışlı bişeye benziyor fitaylıymıs baya ama biz besik almayacağız babannemize aldırırız

Eşimin ablası alacağım dedi ilk beşiği olmadı bende üstüne koyarım böyle ileriye dönük birşey alırız diye düşünüyorum..
Fiyat cidden pahalı aslında..
Burda bazı arkadaşlar almış ve bebekleri uyuyamadığı için daha ilk aylarında kullanmadan satanlar var..
250 tl ye falan..
Belki öylede yapabilirim.

Kraft dondy alanlardan çok memnun olduklarını duydum bebeği sevmeyip yatmayanda var tabi ki şöyle doğunca alıştırılırsa garipsemez gibi geliyor

Evet canım bende aynı kullanıcı yorumlarıyla karşılaştım...
Alıştırabilmekle de alakalıdır kesinlikle..

işte bak kayınvalidenin kendini düşünüyorsun dediği şey bu aslında
bebegi önemsemiyor kendini düşünüyorsun...
niye cunku zaten bir evladın var..
ama onların var mı? yok..
yani bu cok kötü bi düşünce tabiki ama bunu fark edemiyorlarsa açık açık kendini ifade etmen sana hiç bişi kaybettirmez...
suclayıcı olma, tatlı dille bebeğinin her iki evladının da senin için ne kadar kıymetli oldugunu izah et..
ve lütfen yıpratma kendini..
bu hiç bişi kazandırmıyo sana..

bu halde ben mi alttan almalıyım diye de düşünme..
evlilik bu..
hatayı suan sen görebiliyorsan düzeltmek sana düşer..
yoksa allah korusun daha da kötü olur herşey.. suan senin aklından bile geçmemesi lazım yok neden evlendim vs gibi şeylerin...
aranıza iletişimsizlik girmesin eşinle.. onunde dertleş..
bak sende diyorsun gun içinde evde değil görmüyor..
ona anlat işte..
tüm gun ne yaptıgını nasıl dikkat ettiğini..
keza tamamen yatarsan hasta gibi psikolojik olarak daha kötü hissedeceğini ve bunun da yavrunuzu negatif etkileyeceğini..
biz anneyiz...
ve onları bizden cok dusunen kimse olamaz..
bunun yanında insanız, kadınız da..
kuluçka makinası değil..
kurmalı robot gibi dokuz ay kımıldamadan buyursun kendi yatsın yatabiliyorsa...
ki bu care değil ki..
o cocuk dunyaya gelecekse gelecek.. istersen amuda kalk..
nasibi yoksa da gelmeyecek. istersen tüm gün yat..
tabiki dikkat edeceksin ama bu seni moralman yıpratmayacak şekilde olmalı..
tum bunları içinden gecen herseyi lutfen paylaş eşinle, dertleş..
hesap sormadan suclamadan "sen öyle yapıosun" demeden..
sadece hissettiklerini ve kendini anlat..
bize iyi niyetli düşünmek yakışır..
şu anda anlayamadığını anladıgında kendini toparlayacagını ümit edioruz..
yine de anlamazsa o zaman başka bir yol denenir.. ama suan daha da aranı gerilmeden yanlış anlaşılmayı düzeltmek elzem görünüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…