DOktordan geldik kanama alani duruyo
3 cm uzunlugunda 1 cm genisligi.de
Boyuda iyi 13+1 bugun
Fakat bebegin suyu azmis
Senin su icmenle dogru oranti olmaya bilir bilmiyoruz bol su ic gunde 2.5 litre dedi
Ped verdi akintim oldugunu soyledim iste suyummu geliyo diye
Sonr radyologa gonderdi ense kalinligi 1.1 plesanta yerlesik vs yaziyodu raporda
Sonra dr coktik bayramdan sonraki pazarteso bi dr yonlendirdo rapor icin
Eve geldik esim bama bir bagirdi benim yuzumdenmis kafami kircakmis suyuda kanamada yataktan cikmicaksin
Bende ona bagirdim ben cokmu memnunum boyle olmasondan diye ne demek istiyosub butyn gun bisey zaten yapmiyorum diye agladim bagirdim annem geldi ne oldu ne oldu diye onada soyledim esimde oradan bakiyo
O kadar kizginimki kafasini koparabilirim
Canım inşallah düzeleceksin..Sanki ben istiyorun ben cok memnunum boyle olmasindan gibi davraniyor bana altima baglicaklarmis yataktan ciktigimi gormuxekmis sanane ya dedim sanane senmi yatiyosun alt kata ust kata arada kahvaltiya cikiyorum herhalde duysa kafami gercekten kopartir
Ne insanlar var ya dr ne kanamalar gecirdin dedi yapisir bu alan diye dusunuyorun suan ise gidemezsin ama dedi
Lcw gidicektik gem egeye hem bana bisiler almaya ebe getirdi beni yataga baglicakmis kullandigi kelimeler bunlar abartmiyorum
Birde radyolog olcum yapti bwbegi birde bebek erkek olmayabilir dedi
Sanki cok onemli bi detay
Bilmiyorum annenede soyle onada bana senin givi davranirsa goruceksin ne olacagini dedim cildirdim resmen sinir krizi gecirdim
bok vardida evlendim sanki gerizekali kafam
Bacılarım henüz çok erken biliyorum ama fikir edinmek istiyorum sizlerden..
Hem bana da uğraş oluyor =)
Şimdi ilk aylarda kullanmak için 2 seçenek var aklımda tabi başta sallanan tercihim, Bebeğimi kucağa ve ayakta sallayarak uyumaya alıştırmak istemiyorum..
Sizlerden fikir alayım hangisi daha mantıklı..
Eki Görüntüle 829130 Kendi kendine sallana bilen müzikli olan kraft modelimi ve ayrıca mama sandalyesi olarak falanda sonra ki yaşlarında kullanabilirim... Mutfağa yatak odasına rahatlıkla götürebilirim diye düşünüyorum..
Eki Görüntüle 829132
Diğeri de bu şekil klasik model..
Eşimin ablası almak istiyor ilk beşiğini fikrimi sordu bende kararsızım..
Bende sizin fikrinizi alayım.. =)
Birde radyolog olcum yapti bwbegi birde bebek erkek olmayabilir dedi
Sanki cok onemli bi detay
Ben 5 aylık gibi oldumartik cok dikkat etmrm lazım. Yoksa sonum kotu
Canim dr.kan sulandiri kullandigin icin olabilir dedi
Ama kullanmayanlsrda da oluyo..vucuttan iste.
Proloton uda kanama varken haftada iki yokken haftada bir kullandim
Ece ismi cok guzel
Benim aklimdakiler zeynep.yagmur.damla.irmak. denizesimde bunlari begeniyo bakalim karar vericez ins.
Doktorum 32.
Hafta bitene kadar kulanicaz dedi..daha fazla kullanilmazmis
Canim 15 gun var ise daha ovulasyonu yeni gecmis yada gecmemis.daha belli olmaz ki.
Birde 5 ve uzeri hamilelik var demek..
Bacılarım henüz çok erken biliyorum ama fikir edinmek istiyorum sizlerden..
Hem bana da uğraş oluyor =)
Şimdi ilk aylarda kullanmak için 2 seçenek var aklımda tabi başta sallanan tercihim, Bebeğimi kucağa ve ayakta sallayarak uyumaya alıştırmak istemiyorum..
Sizlerden fikir alayım hangisi daha mantıklı..
Eki Görüntüle 829130 Kendi kendine sallana bilen müzikli olan kraft modelimi ve ayrıca mama sandalyesi olarak falanda sonra ki yaşlarında kullanabilirim... Mutfağa yatak odasına rahatlıkla götürebilirim diye düşünüyorum..
Eki Görüntüle 829132
Diğeri de bu şekil klasik model..
Eşimin ablası almak istiyor ilk beşiğini fikrimi sordu bende kararsızım..
Bende sizin fikrinizi alayım.. =)
ben kullanıyorum 34. haftaya kadar kullanacakmışım
ben hala kullanıyorum canım. hatta 2. li teste gidişimizde coraspini daha kullanıcaz dedi.
bn kullaniyorum kontrolum var yarin keser mi bilmiyorum
Avrupa yakasındayım canım.İkitelli de Batı Bahat hastanesinde Gürkan Beye gidiyorum.Çok memnunum.
Bol Bol dinlenicez inşallah.
Doktoruma sordum ama net bi tarih sölemedi.Daha kullancaksın dedi o kadar.Benim tahminim 8 aya kadar kullandırır.
Ay nekadar güzel ilk resimdeki fiyatı ne acaba
Biraz tuzlu bir fiyatı var 450-589 arası =)
e3sme3rr canim bende cok begendim ozellekle ilkini.mama sandalyesi ve ev ici besik gibbi kullanilabilmesi cok iyi.
Ama besik icin herkes bana park besik al diyo karsrsizimsehir disina cok gidiyoruz biz.toplanip goturulebiliyormus park yatak.ama daha hic bakmadim
Şimdi videosuna baktım da ne kadar kullanışlı bişeye benziyor fitaylıymıs baya ama biz besik almayacağız babannemize aldırırız
Kraft dondy alanlardan çok memnun olduklarını duydum bebeği sevmeyip yatmayanda var tabi ki şöyle doğunca alıştırılırsa garipsemez gibi geliyor
Cok tesekkur ederim yazdiklarin icin nickini goremedim tel yaziyorum
Oncelikle esimin ilk cocugu evet ama dedigin gibimi dusunuyo bilmiyorum evde olmadigi icin bilmiyo aslinda
Bitde bebegi alsinlar dedigim sey yasadigim sey dokelman zannettim ve int bakinca duzelmicek bisey zannettim bunu sizr soyledim onlara demedimki bebegi alsinlar dogmucaksa diye
Ama kaynanama kendim icin korkuyorum olursem filan diyodum anneme kaynanam girdi ammadakendini dusunuyosun dedi anlattigim diger konuda oydu
Onun disibda haklisin ama benmi altan almaliyim zaten iyi degilim birde beni suclamasi beni cileden cikariyo bugun gayet guzel suslendim gule oynaya gittik donuste gercekten bagirdi ya ben da sakin biriyim bak isyam beni iyi tanir ben gelemiyorum boyle seylere halada agliyorum boylemi olmasi gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?