2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

cnm bu bilgi için tşkler bunu duyduktan sonra bende kullanmayı düşünmüyorum elevite eş değer başka bir vitamin varmıki bilgisi olan varmı

cnm bu bilgi için tşkler bunu duyduktan sonra bende kullanmayı düşünmüyorum elevite eş değer başka bir vitamin varmıki bilgisi olan varmı

araştırma halindeyim bende..
doktorum cıkmış ulaşamadım soracaktım..
hoş yeni vereceği ilaçda var mı yok mu ona da bakmak gerek..
bayer guvenilir bir firma ve acık acık söyluyor ya soylemeyen reddeden bi firmaya denk gelirse..
acıkcası kimyasal ilaçlardan ziyade daha doğal yolları araştırmaya çalışıyorum..
olmadı doktorun verdiği, firmanın da domuz ürünü olmadıgını söylediği başka bir vitamin kullanacagız...

Son düzenleme:

cutemmm bende yazacaktım sana ama arkadaş tamda benim dediklerimi yazmışş bebeğimmm..
şimdi ağlamayı kes lütfenn yine kanaman başlıcak korkuyorummmm:18::18:
sen neden kendini yıpratıosun..eşine sölesene onu karnımda ben taşıyorum..hepinizden daha kıymetli benim için..siz benim şu anda ne durumda nasıl bir psikolojide olduğumu düşünebiliomusunuz desene kuzum..kendini içinde olduğun durumu eşine düzgünce anlat fevri olmadan kv yi bu meseleye sokmadan

Son düzenleme:

hastaneye gittinmi? neler oldu bebek nasılmış canım?

Son düzenleme:

Ben elevit bitnce eczaneye gittim elevit yokmuş diye decavit vermişlerdi. Doktorum aynı şey dedi. Gecen hafta recete yazarken sordu devavit mi elevit mi yazayım diye. Elevit dedim. Şimdi de onu kullanıyorum şimdi tiksindim ya

bende elevit kullanmıyorum ama domuz yağı olduğunu duyunca çok şasırdım elevit bana yan etki yapmıştı belkide daha kimbilir bilmediğimiz neler katıyolar benim bünyem bu ilacı kabul etmemişti artık ne kullanacağımızı şasırdık ben henüz vitamine baslayamadım bazende kullanmasammı diyorum heleki böyle şeyleri duyunca kullanası gelmiyor insanın

Tamam denicem ama bugun degil gercekten cunku beni maaf etti bu aksam balik yapilcakti biz akraba apartmaninda oturuyoruz cati kstinda bir oda var divan kilim soba kestane yapilcakti kardes cocuklariyla beni oraya cikarmazsa cok uzulucem cunku getcekten sabit yatamiyorum kimsenindr yattigina inanamiyorum ibsanin sirtinda yaralar acilir bi kere
Ayrica kendimi ckk kotu hissediyorum bunuda dile getiriyorum bunada kiziyor
Aslinda belkide eb cok ise donemeyecegim gercegi sikiyor onu bilmiyorum
Ama esim bu bebege onem vermedigini dusunmuyodur ama ailesini bilmiyorum fakat ayni tavirda olmalari sasirtici
Annem evine gitti azcik o gidincr daha vok kavga ederiz sandim ama gayet normal egeyle alisverisr gidiceni ne renk pantolon alcani soruyor
Demekki yanlis yaptiginin farki.da birde soykemek var soylemek var gule gule siyleseydi hadi ordan derdim
O kadar,siniirli ve sesli soylediki ne dediginin onemi kalmiyor ben kavgaya aliskin degilim koyuyor bana iste
Biseylere igtiyacim var bir magazaya gayet tabi ugrardik yaka paca cukurlara gire cika eve getirdi beni
Bunu ona hic yakistirmiyorum sanki bu kadar guzel bi,adam degildr icidr disida cirkin bi adam yapiyo gibi bunlari
Aslinda dr yaninda benin yuzundenmi kanama alani kapanmiyot demeliydim
Dr anlicakti sikintiyi
Cunku gercrkten bisey yapmiyorum surekli hareketsiz kalmam rahim ici dolasimida bozacak

Su meselesine gelince duzelceni dusunuyorum ben ama bilmiuorum bakalim

gıdadan almaya çalışalım diyeceğim de ne yenir nasıl yenir ne kadarı yeterlidir.. bildiğin bi diyetisyenle calışmak lazım o zamanda.. araştırıyorum bakalım... umarım kolay bir yol buluruz... decevit icin de kocak farma gurubununmuş.. arayıp onlara da sorduruyorum eşime.. bakalım ne diyecekler.

bizde nasip olursa oyun parklı alıcaz.ilk yeğenimde almıştık 2 .sinideaynı beşikte büyüttük.hala sapa sağlam.hem taşıması kolay tekerlekli.odadan odaya kolayca götürülüyor hafif.büyüdüğünde de içinden yatağı çıkar oynasın oyuncaklarıyla işini gücünü yaparsın. hem boyu ayarlanabiliyor bebeğin boyu uzadıkça yatağın seviyesini değiştirebiliyorsun bayağı kullanışlı

Iki uc sayfa geride yazdim burcu kanama alani duruyor plesantanin arkasinda
Bebeginse suyu azmis
Suyumu az iciyon dedi olabolir dedim dedi onla dogru orantili drgil ama suyu cok cok ic bakalim duzelicekmi durun yada suyu azalicaktmi dedi
Azalirsa dedim
Yasam kosullari bozulur dedi
Egeye gebeykende boulr bisey olmustu sonra cogaldi suyum
Sonux esim kanamadanda sudanda bebi sorunlu tutuyo altina bez takcaklarmis beni yataga baglicakmis kimildamicakmisim gozlerini patlata patlata bana bunlati soyledi

merhaba kızlar
yeni geldim doktordan maşallah 13.haftalık olmuşuz. Kıpır kıpırdı bebeğim eli yüzünde ayaklarını oynatıyordu
ikili test yapayımmı bu bebek şuan çok sağlıklı kötü birşey çıkarsa aldıracakmısın dedi bende asla dedim ozaman 3lü test, sakatlık ve şeker yükleme yapacağız zamanı geldiğinde dedi.
Coraspirin ve folbiol kullanıyorum şimdi de decavit verdi vitamin için corasprini de kullan dedi ama folbiol den bahsetmedi acaba onu bırakmam mı gerekiyor bilen varmı sormayı unuttum.

Canım sana söyleyebileceğim tek şey var.Şuan sen ve karnındakinden başkası önemli değil.Kim ne demiş umrunda olmasın ki bu eşin bile olsa geçerli.Erkeklerin doğası gereği bayanların özellikle anne adaylarının ne hissettiğini bilmesi mümkün değil.Belki kendince o da beynini boşaltıp rahatlıyordur bilemiyoruz.Senin ne yaşadığını sadece kendin bilirsin başkaları sadece tahmin yürütür.Ne kadar güçsüz olduğundan,kendini saldığından bahseder dururlar.Başa gelmeyince herkes bişeyler atar tutar bu türk insanının doğasında var ne yazık ki.Allah kimseye göstermesin.Diyeceğim o ki bunları kafana takma bak güzel haberler almışsın inşallah daha da güzellerini alacaksın.Kötü laf diyenler sadece gül inan en iyi cevap budur.

Geçenlerde haberlerde çıkmış bazı ilaçlarda domuz katkısı yok maymun kanı vs şeyler kullanılıyormuş. Diyanet de açıklama yapmış sağlığa faydası varsa bu caizmiş. Yine araştırıp bakalım.

doktor da iyi fikir
durumu izah et haftaya ne kadar yatman gerektiği ne yapman gerektiği azı ve fazlası oldugu halde olacaklar kanamanın senle ilgisi olup olmadığı anlatsın ikinize de..
onunda içi rahatlar :)
bak alışveriş dusunuyoo adam unutmuş bile sende surat asmayı bence keesss :)
simdi ortamı ve senin durumunu bilmediğimden yukarıya git yada gitme diyemem de..
baktın rahat edemeyeceksiinnn..
sen gidemesen yukarıyaaa onlar insin aşağıyaaa :)
gidip pişirsinler getirsinler hep beraber yersiniz sizdee :)
yeterki amaç çözüm üretmek olsun bacıımm

canım bende 13. haftadayım ama bulantı ve kusmalarım tam hız devam salı doktor kontrolüm vardı doktorum geçecek diyor ama bana geçecek gibi gelmiyor artık bunu 9 ay çekenler varmış inşallah bizde öyle olmaz.
canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim lütfen sıkma canını eşin düşüncesizlik yapmış bence hatasını anlayıp özür dilicek eminim sen şu an bebeğini ve kendi sağlığını düşün herşey düzelir

tamam sordur bizede söyle bende ferrevit aldırmıştım eşime bi baktım tarihine 1 ay kalmış eşime verdim geri götürdü eczaneye yani bakmasak tarihine belkide zehirlenicez

'Domuz kaynaklı tıbbi malzemenin tedavi amacıyla kullanılmasını, 'zaruret' hükümleri çerçevesinde değerlendirmek mümkündür. Buna göre, bu malzemenin yerini tutacak başka bir tedavi malzemesi yok, hasta için kullanılması hayati önem arz ettiği konsültasyon raporuyla belirtilmiş ise tedavi amacıyla kullanılması caiz olur. Sözü edilen şartların bulunmaması durumunda ise caiz olmaz. Müslüman kardeşlerimiz önce kullandıkları bu ilacın domuz mamullerinden olmaması gerektiğine azami dikkat göstermelidirler. Şayet alternatifi yoksa ve başka türlü bulması mümkün değilse ve doktorlar da muhakkak bu ilacı kullanması gerek fiziki gerek biyolojik gerekse, hastanın şifa bulması adına kullanmasını zaruri görüyorlarsa o zaman zaruret noktasında hastalarımız bu ilaçları kullanabilir denilebilir. Ama mutlaka alternatifi araştırılmalı azami dikkat gösterilmelidir.'

süpersinn valla dicek birşey bulamadımmm

16. haftada olup ara ara bulantısı olan biriyim canım, belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama bu sıralar koku duyarlılığım azaldı, ona şükrediyorum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…