2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

inşallah buluruz alternatifini
bulamazsak valla o hayvanın yuzu gozumun onunde nasıl yutarım o hapı ben yawwff

bebekte sorun olmamasına çok sevindim canım inş. o kanama alanıda yok olup gider günde 2lt su içmemiz gerekiyomuş ben elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum bende sürekli yatıyorum biliyorsun inan çok zor arada bazen sıkılıp kalkıyorum oturuyorum yat yat insanın sırtı beli tutuluyor artık belimden çatırtı sesleri gelmeye başladı kımıldamadanda yatılmazki sen çokmu dolanıyorsun evde eşin ondanmı kızıyo sana bende eşime dün çok sıkıldım evde biraz beni dışarı çıkar gezdir dedim kabul etmedi olmaz yürümemen lazım dedi açıkçası bende dışarı çıkmak istiyorum bazen ama bi yandan da kanamam olur korkusundan vazgeçiyorum ikimizinde psikolojisi bozuldu eşinde sizin için korkuyodur canım o yüzden kalkmıcaksın demiştir sende evde o varken fazla kalkma o gidince kalkıp biraz dolaşırsın

süpersinn valla dicek birşey bulamadımmm

ben o çözümleri bi de kendime bulabilsem süper olcak da neyseee
en buyuk aile problemi bende adama dedim bu gun ultrasonu videoya cek doktor uzun zuun anlattı gosterdi
ayol adam kayda girmeyi unutmuşşş iyi mii
ölür müsüünn öldürür müsüünnn

'Domuz kaynaklı tıbbi malzemenin tedavi amacıyla kullanılmasını, 'zaruret' hükümleri çerçevesinde değerlendirmek mümkündür. Buna göre, bu malzemenin yerini tutacak başka bir tedavi malzemesi yok, hasta için kullanılması hayati önem arz ettiği konsültasyon raporuyla belirtilmiş ise tedavi amacıyla kullanılması caiz olur. Sözü edilen şartların bulunmaması durumunda ise caiz olmaz. Müslüman kardeşlerimiz önce kullandıkları bu ilacın domuz mamullerinden olmaması gerektiğine azami dikkat göstermelidirler. Şayet alternatifi yoksa ve başka türlü bulması mümkün değilse ve doktorlar da muhakkak bu ilacı kullanması gerek fiziki gerek biyolojik gerekse, hastanın şifa bulması adına kullanmasını zaruri görüyorlarsa o zaman zaruret noktasında hastalarımız bu ilaçları kullanabilir denilebilir. Ama mutlaka alternatifi araştırılmalı azami dikkat gösterilmelidir.'

işte adamı zorla dinden imandan çıkarır böle tiplerrr işteeee

Yukarisi koy gibi biliyomusun o kadar guzel 10 merdiven cikicam o kadsrda degil bilmiyorum kizlar bilir 3 cm uzunluk 1 cm genislik cok ciddi bi alanmi bilmiyotum beni birakip cikarsa bak o zaman meseleye
Simdi 10 gun sinra yonlendirdigi dr gidicem devlet hastanesine esimide almazlar herhalde icrri simdi esim bu cumartesidrn haftaya cumaryesiye kadar oglen gitcek gece gelicrk brn napicam evde annemlrre gidip gelirim diye dusundum bi on sokaga ama simdi esime nasil dicem bunu bilmiyorum
Gercekten

burdaydı galiba bi arkadaş paylaşmıştı kadın demiş kocasına mutfakta patates var yarısını soy haşla adam her bir patatesi yarıya kadar soyup haşlamış :) yapacak bişi yookk :) kabullenecesss
ayyyy bu süpermişşş yaaaaa:....gülermisinnn ağlarmısınnn

bende hiç anlamıyorum ki e kadarı ciddi oluyo ne kadarı diil..
demin bi arkadaş yazmış ama çok ciddi olsa hastaneye yatırırlar gönderdiklerine göre demekki ayaga kalkabilecek durumdasın... sen eşinle konus tez vakitte de.. ondan sonra diger kötü senaryoları düşünürsün

yoo anlamaları için eylemi gerçekleştirmeleri lazım. çıksınlar yukarı .onlar yukarıda yiyip içerken insanın boğazından geçmez birde hamile kadın tek başına anlasın durumunu işte.adam seni yatağa bağlıycam diyo sen annenlere gitceni nasıl söyliycem diyorsun.tabiki söylemiyorsun.hatta mümkünse gitmede

Acikcasi esim evdeyken da cok kalkiyorum tuvalete sik kalkiyorum evimiz cok buyuk getcekten 170 metre dusubdu tuvalet nerde ben nerde iki kere filan gitmisken balkona cikip nefes aliyorum giriyorum
Bazen kapi calarsa annem duymazsa ona kalkiyorum onun disinda elimde kuran tesbih hep oturdugum yada yattigim yerden dua okuyorum
Ne yatak duzeltiyorum ne bisey bi tek uuandiginda gunesligi aciuotun gercrkten tek yaptigim bu birde oturdugum yerdrn ohlumla oynuyorun annem yemegini getiriyo yediriyorum pc bakiyoruz filan
Baska bisey yapmiyorum

Bizim arabamiz var tabi simdi satilcak dur bizim degil benim geceleri pekala bir sariyer yapariz ne olacak nefes alamiyorum anlamiyolar tabi bunu teklif etmedim rtsem ne olur kimbilir
Bilmiyorum bu kadarda pamuk ipligbe bagli degildir bu is yahu
Oyle iste burcu
Annem esime konusmus destek olmanix gerekirken kostek oluyorsunuz demis onun icinde kolat degil yatiyor kolaymi oglum oda bisey olsun istemez o kani getirniyo ya yiyecek ekmegi varsa dogcak demis
Yoksa naparsa yapsin dogmaz demis daha gencsiniz bisey olsa gene cocugunuz olur demis

Bilmiyorum paradanmi sikiliyo dicrmdr oda elimde degilki gidemiyorum ise
Bi kere bana da hic kanama yokken bebek dusse seni maaf ederim neden dustu diye demisti
Sindi dusunuyorumda boylemi olacak
Bilmiyorum hani duzrltelim edrlim diyoruzda esimin yaptigi olacak sey degil cok ayip ve gunah elime duser mutlaka bir gun
O zaman gorusucez onunlan

Cute yaşadıklarına çok üzüldüm
senin sıkıntın sana yetiyo zaten günlerdir, çeken bilir, eşinde kendine göre haklı olabilir kafasında bişiler kurmuş sana patlamış bi dahaki sefere doktorun yanında açıkça söyle madem, doktor desin, kim ister hamileliğinde sıkıntı yaşasın işini gücünü yapamasın bu erkekler böyle düşüncesiz işte, sıkma canını bebekte iyiymiş maşallah

ohaaaaa
o ne demek yaa hangi anne ister bebek kaybetsin tövbe yarabbim o bebek sadece onun mu her sıkıntıyı çeken sensin, tövbe haşa Yaradanmısın ki sen karar vereceksin doğup doğmayacağına, bizim şu an yaptığımız her şey tedbir, doktora gitmemiz ilaç almamız, kendimize bakmamız vs...tedbir bizden takdir Allahtan

Hirsixi bir hafta ne yapcam mecbur annemler gelicek artik
Adam kendi dogursun hayret bisey yahu
Neyse tribemi baglasam sindiye kadar onunla tartismalari hic buyutmedim hic uzatmadim sadece bi kere bana yasattigini misilleme yaptim anladi
Ozur dilesin benden istiyorum
Yada ise gitmesin o baksin bana evde Allah yarabbi
Annemler be abinler bayram parasi vermisti al dedim burdan al egeye bayramlik almadi parayi bende aldim parayi kenara koydum
Aslinda anliyorum bir anda butun yuk omuzlarina kaldi rapor parami alamiyorun filan
Ama bunun icondr cok sikildigimi onu yalnix biraktigimi hissettigimi soyluyorum ona
Annem aramisyi anneme bebegin suyu bitmis dedi
Dedim ne diyosun ya manyakmidir nedir herseyi abarti
Annesinidr aramadi acaba arayip ne dedi merak ediyorum
Banane ya uf

kızlar ben cıkıyorum 9 gün yokum hepinize hayırlı bayramlar allaha emanet olun aklım sizde kanaması sıkıntısı olana tüm arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun 21 ekimde görüşürüz inşallah

Ben de uye oldum

hadı bakalım hemen gelir ınsallah

canım benım allaha emanet ol hıç bırseyı kafana takma bak bayram geliyor gül geç aklım hep sizde oğluşunla beraber güzel huzurlu bayramlar dilerim

ınan okurken sok oldum bende asla kullanmam

sen annene niye gidiyorsun o gelsin o kadar fazla yürümek ii gelmez valla bak benim alt katta abimler oturuyor ben merdiven inip çıkmayım diye onlara bile gitmiyorum merdiven çıkmak hiç iyi gelmiyor bana hemen kasıklarım ağrıyor

Kızlar merhaba
Ben hamile değilim ama Cute'yi akışta gördüm

Cute kusura bakma ama eşin adeta saçmalamış
Çocuk düşerse seni mahvederim ne demek
Sen bilerek mi çocuğu düşüreceksin sanki, Allah göstermesin de düşerse yapacak bişey yok
Çok biliyosa kendi de kaldırsın can versin, töbe töbe

Evlilik bu iyi günde kötü günde denir
Sende bu kadar kibar olma, daha yeni başladı tek çalışmaya.
Geçim sıkıntısı zor bişey olabilir ama o da baba oluyo yani bostan korkuluğu değil
Oturup kuru soğan da yeseniz sorun değil ama 'tehdit' etmek saçmalıktan başka bişey değil

Ne yapim cekirge aksama konusayimmi bana bak yuru gidelim bebegi sana nskil etsinler sen yat ben senin yerine calisayim desem
O ise gidip gekiyo aciliyo brn ne yapim
Onur boyle ege dusse bana bagriyo egw agliyo bana soruyo zaten fazla bunaltiyo hamileyken hic cekilmiyo kulaklarini temizledinmi poposunu sildinmi diye birdee hala soruyo erkekler ne rahat dimi

Burcucum anneme arabayla giderdim dr sorcaktim ama unuttum
Ben biraz da rahatim ya bazen alt kata ust kata cikiyorum catliyorum yoksa evde on merdiven asa on merdiven yukari
Dr gittigimde bi asa bi yukari dolaniyorux neyse
Annemde kalsam dicem iyice kopucaz birbirimizden mesafe gircek aramiza filan
Oyle iste ne kadar aglatti beni

Ona de ki

Benim derdim bana yeter
Dört duvar arasında yeterince sıkılıyorum
Geçim sıkıntısı da cabası
Bedenen de rahatsızlık çekiyoken
Destek olacağına köstek oluyosun
Kaldı ki düşük kimsenin elinde olan bişey değil kendine gel ilk zorlukta ne bana çatıyosun bi de senle uğraşmayayım de bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…